fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Αλλά όπως βλέπω .... κάποια πράγματα είναι και περιττά για ευρωπαίους.
Τούτος εδώ παίρνει 5000€ το μήνα και φοράει Μινέρβα κίτρινο μπροστά;
Η πρώτη φορά η δική σου και των άλλων , φαντάζεσαι που είναι καταχωρημένες , έτσι ;;;
Περνάς μία βόλτα από την πρεσβεία τους και δείχνεις κάποια στοιχεία , προερχόμενα από τράπεζες (όχι ελληνικές)
και σου ανοίγουν τις πόρτες, όπως ο δανός φρουρός των συνόρων , όταν μπήκαν οι γερμανοί.
Βαράνε και προσοχές.
Υποθέτεις, χωρίς λόγο , ότι δεν γνωρίζω άτομα που το έχουν κάνει ήδη και τον τρόπο με τον οποίο το έχουν κάνει.
στην Ουγγαρια αν δεν εργαζεσαι, δεν σπουδαζεις η δεν εισαι σε γαμο με Ουγγρο πολίτη δε μπορεις να παραμεινεις πανω απο 90 μερες. Ισχυει και για πολιτες χωρων Ε.Ε (για έκτος Ε.Ε. φαντάζεσαι ποσο αυστηροτερα θα ειναι).
Δε ξερω αν εχεις βρει καποια αλλη φορμουλα.
Προφανώς δεν έχω σκοπό να πάω ως τουρίστας και να μείνω έτσι!
Στο λινκ παραπάνω όμως, τώρα βλέπω ότι και αυτό γίνεται.
Οι γνωστοί που έχω που το έχουν κάνει ήδη , είναι έλληνες, αλλά υπήκοοι ηπα ουσιαστικά, οπότε έκαναν κάποια απλή διαδικασία.
Εκεί , γνωρίσαν άλλους, που είναι πολίτες εε .
Το τεχνικό/γραφειοκρατικό κομμάτι κομμάτι, είναι απλό και δεν μας απασχολεί .
καλη επιλογη;)
Μόνο και μόνο το ... θέμα των λουτρών αν σκεφθείς ....
Με φαντάζεσαι ... αργόσχολο .... όλη μέρα στα ξύδια ....
όταν θα σκάω μύτη να μπανιάρω το κορμί σου λουτρά, ανάμεσα σε εκατοντάδες μούνες ....
Λάκης στο γκέλερτ ή στο σέτσενι ...
Αυτό είναι τσόντα.
Με εισοδημα πανω απο 1m ft.
Όχι πάνω. Θα χαρτζηλικώνω σπουδές παιδιών κτλ . Ταβάνι θα έλεγα με σημερινά δεδομένα κάπου 950.000 φιορίνια το μήνα.
Επειδή είμαι οργανωτικός και μετριοπαθής γενικά στα έξοδα , πιστεύω ότι μετά από κάποιες αρχικές υπερβολές, θα τη βγάζω εύκολα με κάτω από 700.000 φιορίνια το μήνα.
πιρφοροκσθυσυερημενοι δυτικοί φοιτητες κ αλλλοι χιπστερομαλακες που έχει ο μπαμπας χρημα και στελνει.
Κ΄εγώ βγάζω 50.000 Που να δεις και την αποθήκη που μένει .Ας βάελει κάποιος της φωτογραφίες που είχε βάλει ο Βλάκμαν ότι είναι το διαμέρισμα που νοικιάζει και τελικά κατάλαβαν ότι είναι αποθήκη ή γραφειο που έχει βάλει ένα κρεβάτι και μένει .Τι ν τούτο ρε τύποι;
Τούτος εδώ παίρνει 5000€ το μήνα και φοράει Μινέρβα κίτρινο μπροστά; Ω ρε παπά που τρώμε...
Σα γενικη πληροφορία παντως στην Ουγγαρια αν δεν εργαζεσαι, δεν σπουδαζεις η δεν εισαι σε γαμο με Ουγγρο πολίτη δε μπορεις να παραμεινεις πανω απο 90 μερες. Ισχυει και για πολιτες χωρων Ε.Ε
Και για φορολογικα θεματα παιρνεις εναν αγγλοφωνο tax advisor και στα τακτοποιει οτι θες.
γιατι μετά το 2017 έχεις ξεκόψει;άλλαξαν τα πράγματα εκεί;αν είναι κάτι προσωπικό δεν χρειάζεται να αναφερθείςΤο εκανα στη Μολδαβια για εξι χρονια (11-17) που ειναι εκτος ΕΕ ,,, κανεις και μια εταιρεια για να παρεις αδεια διαμονης και αυτο ειναι ολο. Ουγγαρια ακομα πιο ευκολα τα πραγματα.
με 1.500 εως 2.000 ευρω το μηνα περναγα τελεια με δικο μου σπιτι ομως που ειχα αγορασει εκει ...
καντο μην το σκεφτεσαι καθολου
Μόνο και μόνο το ... θέμα των λουτρών αν σκεφθείς ....
Με φαντάζεσαι ... αργόσχολο .... όλη μέρα στα ξύδια ....
όταν θα σκάω μύτη να μπανιάρω το κορμί σου λουτρά, ανάμεσα σε εκατοντάδες μούνες ....
Λάκης στο γκέλερτ ή στο σέτσενι ...
Αυτό είναι τσόντα.
Αυτά δε γίνονται ούτε σήμερα.Μπορεί να γίνονταν πριν 15 χρόνια και πάλι αμφίβολο.Βάλε 25ετία και βάλε να υπήρχε κάτι που ανταποκρίνεται στο ονειρικό επίπεδο και φαντασίωση.
Καλύτερα να μεταναστεύσεις Ντονέτσκ και Νοβοροσίγια στη δίνη του πολέμου που λέει ο λόγος αν θέλεις εύκολο ποιοτικό μουνί χωρίς να δουλεύεις.