Δημητράκη να μας μεταφέρεις τα της Ρωσίας καλύτερα.
Για Γερμανίες , Αγγλίες κλπ. . δεν το ‘χεις
Δυστυχώς μεταφέρεις ιστορίες των νεοαφιχθέντων-μεταναστών ,
των ανειδίκευτων,
αυτών που δεν άντεξαν και επέστρεψαν,
η των παλαιών του 60-70
και σίγουρα όχι εκείνων που έχουν εδραιωθεί επιτυχημένα στις παραπάνω χώρες.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι ούτε της Ρωσίας μπορείς να μεταφέρεις αξιόπιστα,
από τη στιγμή που
• δεν εργάζεσαι καν εκεί,
• απλά εισπράττεις ενοίκια , εκμεταλλευόμενος τη διαφορά ισοτιμίας ευρώ-ρουβλιού
• και επιβιώνεις σε διαμέρισμα οικοδομής Plattenbau ή Khrushchyovka.
Μια ιδέα:
Αγόρασε εξοπλισμό κάμερας για video blogging και μετέφερε μας εικόνες και βίντεο από τις 2-μετρες Ρωσιδες εκεί.
Κανε και τις αναλύσεις σου live, με ωραίο Background θηλυκών υπάρξεων και άσε τις διενέξεις.
Δηλαδή ο Βλάκμαν και ο τραμουντάνα είναι στην κατηγορία των αποτυχημένων κατά τη γνώμη σου
.Γιατι αυτοι ζούνε έτσι όπως γράφω
.
Έχω πάει και εχω δει πως ζούνε και οι ειδικευμένοι και οι ανειδίκευτοι
Στη Γερμανια οι ανειδικευτοι παιρνουν 1.000-1.200 και κοιμουντε στο σουβλατζιδικο οι ειδικευμένοι παίρνουν 1.800-2.300 και αν μπορέσουν νοικιάζουν ένα διαμέρισμα.
Στην Αγγλία πάνω από 2.500 ελάχιστοι παίρνουν.Εχουμε παράδειγμα τον ΤΑΚΜΑΝ με μεταπτυχιακό στην Αγγλία,δουλεύει στη στατιστική υπερησια της Αγγλιας και παίρνει γύρω στις 2.000 λίρες.
Τωρα αν δεν ξέρεις να ξεχωρίσεις ένα σπίτι Χρουσόφκα από τα δικά μου εγώ τι να πω!
Οσο για το Βλάκμαν ούτε με 2.000 εδώ δε θα βγει ραντεβού μαζί του γκόμενα
ακτινοβολεί τη μιζέρια της Ελλάδας
είναι σαν κακομοίρης μπορεί να νομίσουναν τον δούνε έτσι ντυμένο ότι είναι ζητιάνος
.
Όσο για τη ζωή στη Γερμανία
είναι νεκρές πόλεις μετά της 20.00 δεν υπάρχει ψυχή!Της Κυριακές μου θύμισε νέο έτος στη Ρωσσία (1 ιανουαριου) όλα κλειστά και άδειοι δρόμοι!Για τους αράπηδες και τους ζητιανους δεν το συζητάω που ειναι παντού.
Εγώ κατάφερα αυτα τα Χρόνια να πάρω 3 διαμερίσματα εδώ αυτα τα χρονια και 1 στη Βαρσοβια.Ολοι Όσοι ξέρω στην Αγγλία και τη Γερμανία δυσκολεύονται να βρουν να νοικιάσουν διαμέρισμα!Αγορά ούτε στα όνειρά τους!μένουν όλοι 100χλμ. από το.Λονδινο
Για να μην γράφουν οι ηλίθιοι ότι εινσι φτηνά εδώ τα διαμερίσματα
Σας είχα βάλει αγγελία ένα παρόμοιο διαμέρισμα με το δικό μου που έκανε 80.000 ευρώ 40 τετραγωνικά.Το τριάρι (80 τετραγωνικα)που εχω και είμαι τώρα που ειναι 80 τετραγωνικα και ειναι σε ακριβότερη περιοχή κάνει παραπάνω από 2.000 ευρώ το τετραγωνικό,και έχω και 1 τρίτο διαμέρισμα.
Απλός σε αυτούς τους φουκαράδες δε φτάνει το μυαλό τους για τίποτα μόνο να δουλεύουν για να μην πεθανουν.Και για να μην ακούω μαλακίες ότι με βοήθησαν οι γονείς μου
Αυτά τα καθάρματα έκαναν το παν για να μην εχω εδώ τίποτα και να μένω Ελλάδα.
Όσο για τη ζωή στη Γερμανία δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο αθλια ζουνε με λεξεις
Ακόμα και στην Ελλάδα που για μένα είναι όλα
Σε σχεση με την Γερμανια είναι καλύτερα!