χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.616
- Πόντοι
- 606
εχω να πιω 4,5 χρονια ουτε σταγονα. Οσο για το στοιχημα με μετρο μπορεις να παιζειςΜην πας Χρησταρα, δεν εχουν καλο τσιπουρο και τα προπατζικα κλεινουν νωρις εκει.
εχω να πιω 4,5 χρονια ουτε σταγονα. Οσο για το στοιχημα με μετρο μπορεις να παιζειςΜην πας Χρησταρα, δεν εχουν καλο τσιπουρο και τα προπατζικα κλεινουν νωρις εκει.
Που χάθηκε αυτή η ψυχή ;Περνα κι απο Λουτον που ειναι ο ντοπας
Δεν έχει νόημα αυτό που λες. Αν δουλεύεις Γερμανία, πλέον είσαι φορολογικός κάτοικος Γερμανίας. Καμία δουλειά να δηλώσεις τα γερμανικά εισοδήματα στη Ελλάδα.αν εχεις ΑΦΜ στην Ελλάδα θα κάνεις και στην Ελλάδα δήλωση... το θέμα δεν είναι η δήλωση αλλά το περιεχόμενο της ... αν είσαι φορολογικός κάτοικος ελλάδας τότε στην ελληνική δήλωση πρέπει να δηλώσεις και τα εισοδήματα σου στην Γερμανία και να φορολογηθείς γιαυτά (ενώ ήδη φορολογήθηκες στην Γερμανία)...
αντίθετα αν είσαι φορολογικός κάτοικος Γερμανίας στην ελληνική δήλωση δεν δηλώνεις τα εισοδήματα της Γερμανίας...
Με 20δολάρια την ημέρα αρχίδια night life θα έχεις στις ΗΠΑ (μιλάμε για σοβαρές πόλεις όχι για χωριά ξεχασμένα από τον ίδιο τον θεό)παιδια θελω να με βρειτε ενα μερος USA με καλυτερο καιρο απο ελλαδα!! να βγαζω την ημερα με αραλΙκι χωρις αγχος 180 δολαρια 8ωρο+ Σπιτι φαγητο ολα τζαμπα. διπλα σε θαλασσα με πολυ καλες γκομενες και 5ημερο δουλειας. και + 150 δολαρια την εβδομαδα εχτρα για το night life moy
Τι ξέρεις να κάνεις;παιδια θελω να με βρειτε ενα μερος USA με καλυτερο καιρο απο ελλαδα!! να βγαζω την ημερα με αραλΙκι χωρις αγχος 180 δολαρια 8ωρο+ Σπιτι φαγητο ολα τζαμπα. διπλα σε θαλασσα με πολυ καλες γκομενες και 5ημερο δουλειας. και + 150 δολαρια την εβδομαδα εχτρα για το night life moy
ειμαι ολιγαρκης δεν πινω δεν καπνιζωΜε 20δολάρια την ημέρα αρχίδια night life θα έχεις στις ΗΠΑ (μιλάμε για σοβαρές πόλεις όχι για χωριά ξεχασμένα από τον ίδιο τον θεό)
κανω καλο χαβαλεΤι ξέρεις να κάνεις;
Hollywood ,το ιδανικό .ειμαι ολιγαρκης δεν πινω δεν καπνιζω κανω καλο χαβαλε
παιδια θελω να με βρειτε ενα μερος USA με καλυτερο καιρο απο ελλαδα!! να βγαζω την ημερα με αραλΙκι χωρις αγχος 180 δολαρια 8ωρο+ [size=18pt]Σπιτι φαγητο ολα τζαμπα[/size]. διπλα σε θαλασσα με πολυ καλες γκομενες και 5ημερο δουλειας. και + 150 δολαρια την εβδομαδα εχτρα για το night life moy
παιδια θελω να με βρειτε ενα μερος USA με καλυτερο καιρο απο ελλαδα!! να βγαζω την ημερα με αραλΙκι χωρις αγχος 180 δολαρια 8ωρο+ Σπιτι φαγητο ολα τζαμπα. διπλα σε θαλασσα με πολυ καλες γκομενες και 5ημερο δουλειας. και + 150 δολαρια την εβδομαδα εχτρα για το night life moy
Δεν έχει νόημα αυτό που λες. Αν δουλεύεις Γερμανία, πλέον είσαι φορολογικός κάτοικος Γερμανίας. Καμία δουλειά να δηλώσεις τα γερμανικά εισοδήματα στη Ελλάδα.
Ε χαίρω πολύ.Για το ελληνικο κρατος δεν εισαι αυτοματα φορολογικος κατοικος εξωτερικου απλα επειδη δουλευεις σε αλλη χωρα. Πρεπει να μεταφερεις την ΔΟΥ σου απο την Ελλαδα στο εξωτερικο, αλλιως κανονικα πρεπει να δηλωνεις τα παγκοσμια εισοδηματα στην ελληνικη φορολογικη δηλωση (αλλο που δεν το κανει κανεις προφανως).
δουλευει βοηθοσ βιολογου σε εργαστηριο.Που χάθηκε αυτή η ψυχή ;
εχει πολυ βαβουραHollywood ,το ιδανικό .
το κλιμα στην ελλαδα το καλοκαιρι δηλαδη δεν ειναι οπως παλια εκανε μεχρι τωρα 2 μερες 36 και κατι ψηλα και αυτο ηταν. δεν ειναι το μπανιο στην θαλασσα αλλα η ψυχολογια οπως και η ζεστη.εχω τελειωσει σχολη μαγειρικης180$ τη μέρα ;
Τι δουλειά θα κάνεις ;;;
Ανειδίκευτοι παίρνουν 8-10$ την ώρα.
Η θάλασσα και δίπλα να είναι .... δεν θα είναι σαν τις ελληνικές !!!
Κλίμα καλύτερο από άποψη θερμοκρασίας , βρίσκεις εύκολα, χωρίς βαρύ χειμώνα δηλαδή.
Venetian Pallacco, Las Vegas
https://[URL unfurl="true"]www.venetian.com/content/dam/venetian/resort/venetian-exterior-1925x1110.jpg[/img[/URL]]
[/quote]δεν εχει θαλασσα :D
εχει πολυ βαβουρα το κλιμα στην ελλαδα το καλοκαιρι δηλαδη δεν ειναι οπως παλια εκανε μεχρι τωρα 2 μερες 36 και κατι ψηλα και αυτο ηταν. δεν ειναι το μπανιο στην θαλασσα αλλα η ψυχολογια οπως και η ζεστη.εχω τελειωσει σχολη μαγειρικης