fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
πολλα αλλαξαν και φυσικα προς το χειροτερο.
αλλα αν συνεχισεις να προσπαθεις να με πεισεις οτι ησουν καλος οδοντιατρος,με καλο πελατολογιο και τη δουλεια σου σε τροχια εξελιξης αλλα τα παρατησες λογο της 100% προκαταβολη φορου και του φορου επιτηδευματος,καταντας πιο γραφικος κ απο τη Σαντορινη..
Καταρχήν δεν θέλω να πείσω κανέναν για τίποτε . Στα @@ μου.
Αντικειμενικά, αν θες να έχεις επαφή με την πραγματικότητα, μπορώ να σου βρω αύριο και να ανεβάσω φωτοτραφίες, από τα ημερολόγια του οδοντιατρικού συλλόγου αττικής, τη σελίδα που δείχνει αριθμό οδοντιατρείων ανά περιοχή και να δεις τον αριθμό ιατρείων το 2009 και τον αντίστοιχο το 2018.
Το 2009 ήταν κάπου 6200 και το 2018 ήταν 3900 .
Έτσι θα αποκτήσεις εικόνα του πως πάνε τα οδοντιατρεία στην ελλάδα.
Όσοι έχουν επαφή με την πραγματικότητα, καταλαβαίνουν , ότι οι εν δυνάμει πελάτες, έχουν μειωθεί κατά 2-3 μύρια τα τελευταία χρόνια. Αυτό γιατί , αυτοί που είναι άνεργοι , με άνεργους γονείς ή ζουν με συντάξεις παπούδων .... ή δουλεύουν με 2,80 την ώρα ή 580 το μήνα ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.Καμία. Ποτέ. Ούτε εξαγωγή δεν πληρώνουν .
Προσωπικά, διαπίστωσα ότι σταματώντας τη δουλειά, θα μειωθούν τα εισοδήματά μου
ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΖΩ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ !!!!!!!!
Και ΚΑΘΟΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΓΑΜΑΤΑ.
Γιατί η δουλειά εδώ που τα λέμε, δεν είναι και τόσο ευχάριστη !!!!!!
Το άλλο καταπλήκτικό είναι ΟΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .
Και έτσι παίρνω εκδίκηση .
Ας βάλει κάποιος κάτω απλά νούμερα.
Αν κάποιος π.χ. παίρνει 5,5 χιλιάρικα το μήνα νοίκια και μπορεί να βγάζει ως ελεύθερος επαγγελματίας δουλεύοντας άλλα 10 , συνολικά πάει στα 15,5 το μήνα, αλλά στο δημόσιο , δίνει 10 το μήνα, ταμεία, φόροι , προμήθειες τραπεζών , άδειες , σύλλογοι , εισφορές, αρχίδια , σκατά ...
Αν σταματήσει τη δουλειά και μείνει με τα 5,5 νοίκια , στο δημόσιο δίνει κανά 1500άρι το μήνα βαριά ....
Τους γάμησε δηλαδή !!!!!!!!!!
Και κάνει και ζωάρα !!!!!!!!