Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μπορει να σπουδασω εξω αν μου φτασουν τα χρηματα. Τα ελληνικα πανεπιστημια δινουν πτυχια σε ασχετους.

Nα σπουδάσεις στα 40 για πρωτο πτυχίο(πτυχιούχος στα 45 δηλαδη) και να βρεις δουλεια στο ίδιο αντικείμενο στην Ευρώπη είναι όνειρο θερινής νυκτός.

Αν πας για συνέντευξη με πρώτο πτυχιο στα 45 θα φας τρελό τρολάρισμα.
Άλλοι στα 45 έχουν ηδη 20 χρόνια προϋπηρεσία.

Σε τέτοιες ηλικίες μετεκπαιδευση κάνει ο κόσμος,όχι πρωτο πτυχίο.

Εκτός αν βγάλεις κανά Ausbildung της πούτσας,τύπου ξεσκατίζω γερους σε γηροκομεία και γενικά δουλειές που δεν κάνει κανείς..

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η λιστα δεν ειχε βουλγαρια ρουμανια

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Nα σπουδάσεις στα 40 για πρωτο πτυχίο(πτυχιούχος στα 45 δηλαδη) και να βρεις δουλεια στο ίδιο αντικείμενο στην Ευρώπη είναι όνειρο θερινής νυκτός.

Αν πας για συνέντευξη με πρώτο πτυχιο στα 45 θα φας τρελό τρολάρισμα.
Άλλοι στα 45 έχουν ηδη 20 χρόνια προϋπηρεσία.

Σε τέτοιες ηλικίες μετεκπαιδευση κάνει ο κόσμος,όχι πρωτο πτυχίο.

Εκτός αν βγάλεις κανά Ausbildung της πούτσας,τύπου ξεσκατίζω γερους σε γηροκομεία και γενικά δουλειές που δεν κάνει κανείς..
Δεν ειναι καθολου ασυνηθιστο στην ευρωπη να αλλαζουν καριερα οι ανθρωποι. Μονο στην Ελλαδα του βολεματος ειναι αδιανοητο. Βλεπεις που δε μπορεις να γινεις ευρωπαιος οσα χρονια και αν κατσεις εξω;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι καθολου ασυνηθιστο στην ευρωπη να αλλαζουν καριερα οι ανθρωποι. Μονο στην Ελλαδα του βολεματος ειναι αδιανοητο. Βλεπεις που δε μπορεις να γινεις ευρωπαιος οσα χρονια και αν κατσεις εξω;

Καλά,έλα μια βολτα έξω πρώτα και μας λες μετά τις εμπειρίες σου.

Καριέρα αλλαζει κοσμος που ειναι ανταγωνιστικός.

Αν δεν εχεις κάτι να επιδείξεις μέχρι τα 40 αυτό δε λέγεται αλλαγή καριέρας,λεγεται "ξεκίνησα στα 40,ότι οι άλλοι στα 20" και θα φας τρελο γλέντι.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Καλά,έλα μια βολτα έξω πρώτα και μας λες μετά τις εμπειρίες σου.

Καριέρα αλλαζει κοσμος που ειναι ανταγωνιστικός.

Αν δεν εχεις κάτι να επιδείξεις μέχρι τα 40 αυτό δε λέγεται αλλαγή καριέρας,λεγεται "ξεκίνησα στα 40,ότι οι άλλοι στα 20" και θα φας τρελο γλέντι.
Αυτη ειναι η μονη μου επιλογη αν θελω να επιβιωσω. Λογω προβληματων υγειας δε μπορω πια να κανω βαριες εργασιες. Εσυ εισαι ενας τοξικος ανθρωπος που προσπαθει να μου δηλητηριασει την ελπιδα για να αισθανθει ομορφα. Τιποτα διαφορετικο δηλαδη απο την οποιαδηποτε γρια σε οποιοδηποτε ελληνικο χωριο. Ειναι λαθος σε τετοιους ανθρωπους να αποκαλυπτει καποιος πραγματα γιατι ειναι βεβαιο οτι θα τα χρησιμοποιησουν εναντιον του. Για να εξυπηρετησω το δικο μου συμφερον σταματαω να σου μιλαω.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οσοι πατε εξωτερικο παιδια μακρια απο Ελληνες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αυτη ειναι η μονη μου επιλογη αν θελω να επιβιωσω. Λογω προβληματων υγειας δε μπορω πια να κανω βαριες εργασιες. Εσυ εισαι ενας τοξικος ανθρωπος που προσπαθει να μου δηλητηριασει την ελπιδα για να αισθανθει ομορφα. Τιποτα διαφορετικο δηλαδη απο την οποιαδηποτε γρια σε οποιοδηποτε ελληνικο χωριο. Ειναι λαθος σε τετοιους ανθρωπους να αποκαλυπτει καποιος πραγματα γιατι ειναι βεβαιο οτι θα τα χρησιμοποιησουν εναντιον του. Για να εξυπηρετησω το δικο μου συμφερον σταματαω να σου μιλαω.

Αν είναι η φάση όπως τα λες έχω να σου πω με τι Ausbildung θα εχεις δουλειά τα επόμενα 40 χρόνια στη Γερμανία.
Αρκεί να ξεκαβαλήσεις από το καλάμι των αμφιθεάτρων ή το άλλο που ήθελες να σπουδάσεις γιατρός.

Να επιβιώσεις και με καλό μισθό μπορείς έξω,αλλά σε αυτή την ηλικια θα πρεπει να εγκαταλειψεις τις ανωθεν παπαριες και να αντιμετωπισεις την πραγματικότητα.

Ο τοξικος Έλληνας γυρνούσε τα βράδια στη γερμανικη πόλη που έμενε και μαζί με άλλους Έλληνες πρόσφεραν στέγη,φαγητο,λεφτά,εισιτήρια για επιστροφη και πολλα άλλα,
σε τύπους σαν και εσένα που ήρθαν έχοντας μαύρα μεσάνυχτα και κατέληξαν να κοιμούνται έξω.

Για να μη σε μαζεύουν και εσένα λοιπόν,πάρε χαμπάρι ότι η Ευρώπη δεν είναι ΟΑΕΔ.
Η Ευρώπη έχει συγκεκριμενες αναγκες σε προσωπικο,πέραν τούτου σε έχουν χεσμενο.
Επισης επειδή εισαι πολίτης της ευρωπαικης ένωσης,δεν έχεις καμία αξίωση σε βοήθεια από το κρατος,σε αντιθεση με πάκια και λάθρο που τους παρέχεται βοήθεια απλόχερα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν προκειται να σου παρουσιασω τα σχεδια μου για το μελλον για να κατουρησεις και να αφοδευσεις επανω τους.

Θα κανω οτι γουσταρω θα γινω οτι γουσταρω και δε θα ζητησω βοηθεια απο κανεναν.

Οσο για τον υπνο στα παγκακια που προβλεπεις για μενα εχω να σου απαντησω μαθημενα τα βουνα απ τα χιονια. Δεν ξερεις σε ποιον μιλας. Και οποιος καλοθελητης ερθει να μου προσφερει εισιτηριο επιστροφης οταν θα με βρει στο δρομο θα τον πλακωσω στις κλωτσιες και θα του το βαλω στον πατο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ελληνες εξωτερικου: Προθυμοι να σας προσφερουν εισιτηριο επιστροφης! :cheesy:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Οσο για τον υπνο στα παγκακια που προβλεπεις για μενα εχω να σου απαντησω μαθημενα τα βουνα απ τα χιονια. Δεν ξερεις σε ποιον μιλας. Και οποιος καλοθελητης ερθει να μου προσφερει εισιτηριο επιστροφης οταν θα με βρει στο δρομο θα τον πλακωσω στις κλωτσιες και θα του το βαλω στον πατο.

Με τα μυαλά που εχεις,θα το πάρεις και θα πεις και ευχαριστώ.

Και δεν προσφέραμε σε κανέναν εισιτήριο,μόνοι τους έψαχναν τροπους να γυρίσουν πίσω και απλά βοηθήσαμε.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Να πω και εγώ την δίκη μου ταπεινή άποψη. Έχω περάσει 10 χρόνια στην Αγγλία, έχω δουλέψει Σκωτία, Γαλλία και Γερμανία. Επίσης για επαγγελματικούς λόγους, ταξιδεύω σε όλη την Ευρώπη. Θέλει κάποιος να δοκιμάσει την ζωή στο εξωτερικό ;; ας μην τον αποτρέπουμε. Τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Το κόστος ζωής είναι πολύ μεγάλο και για να ανταπεξέλθεις θα πρέπει να έχεις μια καλή δουλειά. Για να βρεις μια καλή δουλειά πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα προσόντα. Απαραίτητο να μιλά την γλώσσα και να μπορεί να προσαρμοστεί στην κουλτούρα και τον τρόπο ζωής. Αν κάποιος θέλει να πετύχει πραγματικά, θα μπορούσε να το κάνει παντού.

gatoulinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
με τις πορδές δεν βάφονται αυγά ... αμα δεν βρέξεις κώλο ψάρι δεν τρώς... 850 ευρώπουλα την μέρα μου δίνουνε συν κινητό συν λάπτοπ συν αυτοκίνητο (με πάρκινγκ).. καθαρά μετά τους φόρους μου μένουνε 780...

αλλά για να φτάσω εδώ ο πισινός μου έχει κάνει κάλο από την καρέκλα στο διάβασμα..

Καταντησες κουραστικος γερο απο το 2010-11 τα ιδια....

Ποσα παιρνεις.....

Ποσο χαμηλη αυτοεκτιμηση εχεις που προσπαθεις να νιωσεις κατι εδω μεσα;;;;;

gatoulinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
ρε μάγκες τι το κουράζετε?

όπυ και να πας αν είσαι κάποιος που σε έχουν ανάγκη (λόγω γνώσεων, ειδικότητες, δεξιοτήτων κλπ) περνάς μια χαρά ... και το αφεντικό σου κάνει τεμενάδες και οι συνάδελφοιθ που κρέμονται από τα παπάρια σου κάνουν παρέα μαζί σου και οι γκόμενες σε κοιτάνε γιατί έχεις γεμάτη τσέπη (βέβαια αν έχεις όλα τα παραπάνω γνώσεις, δεξιότητες, ειδικότητες αυτό σημαίνει ότι είσαι κοσμοπολίτης μιλάς δύο γλώσσες πέρα από την μητρική σου, ντύνεσαι σαν άνθρωπος κλπ κλπ κλπ)...

αν πας για εργάτης θα σου φερθούνε όπως φέρονται στον εργάτη στην Ελλάδα ... δηλαδ'η "που είσαι μεγάλε λίγα λόγια γιατί περιμένουν και άλλοι απέξω"

έξω ήμουν και είμαι και μια χαρά περνάω... ο σπιτονοικύρης μου κάνει τεμενάδες (γιατί είμαι ο μόνος από τους τρείς νοικιάρηδες που έχει σε τρία διαμερίσματα που του ρίχνω το ενοίκιο πριν το τέλος του μήνα), οι συνάδελφοι μια χαρά κάθε απόγευμα μετά την δουλειά είμαστε για μπύρες παρέα και κάθε ΣΚ είμαι καλεσμένος σε κάποιον για παρέα ο διευθυντής του έργου καθημερινά έρχεται και με ρωτάει αν είμαι καλά..

αν είσαι κανένας φτωχομπινές ... εεε σαν φτωχομπινέ θα σου φέρονται

Αυτα τραβα πες τα σε ελληνα δημοσιο υπαλληλο......Σε κανα υπουργειο ή σε ΔΕΚΟ και οχι σ αυτουυς που δεν τρωνε εξω για να μαζεψουν 20αρακι για ενα πηδημα...Η ποιοτητα ζωης του ειναι ασυγκριτα καλυτερη απο την δικη σου...Και ας βγαζεις πολλαπλασια...

Ηλιος, θαλασσα, στην χωρα του, ζει αξιοπρεπως, με την οικογενεια του και τους φιλους του..βολτουλες, ψαρακι στην θαλασσα χειμωνα καλοκαιρι...Ελληνας στην χωρα του..

Εσυ;;;;oικονομικος μεταναστης στα 55+..Ξενος στους ξενους...αλλα ερχεται ο διευθυντης να ρωταει τι κανεις....εισαι σημαντικος....Τοσο που ακομα δεν εχεις καταλαβει οτι σ αυτες τις θεσεις εισαι στημενη λεμονοκουπα γιατι δεν συγχωρειτε το παραμικρο 2η φορα...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;;;;;;

Εισαι σε χειροτερη μοιρα απο απο ελληνα δημοσιο υπαλληλο...

Αυτο καταφερες.....

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
απο εργασια η ελλαδα ειναι σκατα. και οταν εννοοω σκατα εννοω οτι ειναι χειροτερα και απο χωρες τις αφρικης που δουλευουν για 1 δολαριο, και ειναι χειροτερα γιατι αυτοι που δουλευουν για 1 δολαριο τουλαχιστον δεν πληρωνουν φορους.
σε κανεναν δεν θα πω να κατσει στην ελλαδα και να παλεψει και να κανει υπομονη. δεν υπαρχει μελλον στην ελλαδα ειναι τριτοκοσμικη χωρα σε εργασιακα θεματα.πολυεθνικες που γαμανε και δερνουν κοσμο για 500ευρω και ιδιωτικες επιχειρησεις με κατεστραμενα-χρεωκοποιημενα αφεντικα και φτωχοποιημενους υπαλληλους.
γερμανια-αγγλια και λοιπες ευρωπαικες χωρες βρηκαν στο προσωπο του ελληνα πτυχιουχου φτηνα εργατικα χερια με μεγαλη αποδοση. κακα τα ψεμματα τα 3000-4000 ευρω που περνει ο γιατρος-μηχανικος- και γενικα καποιος ελληνας επιστημονας στο εξωτερικο ειναι ενα αρχιδι μπροστα στην εργασια που προσφερει. εχουν παρει χαμπαρι την φτωχεια του ελληνα και την εκμεταλευοντε στο έπακρο. ο ελληνας φυσικα οταν φευγει απο την ανεργια και την φτωχεια τις χωρας του στο εξωτερικο τα 3000-4000 το μηνα του ακουγοντε σαν τζοκερ.
οι υπολοποι ελληνες με χαμηλοτερου επιπεδου γνωσεις θα τους δεις οδηγους σε αστικα-λεωφορεια-φορτηγα πωλητες σε καταστηματα και εκει φυσικα τους προτιμανε οι ξενοι διοτι παιζει ρολο η εμφανιση. πχ το να μπει καποιος σε αστικο ειναι πιο ωραια εικονα να το οδηγαει ενας ελληνας παρα ενα πιθικι. επισης ο ελληνας ειναι και πιο υπεύθυνος στην εργασια του απο καποιο πιθικι τις ασιας.
και παμε στην κατηγορια σκλαβοι. αυτοι ητανε σκλαβοι και στην ελλαδα σκλαβοι ειναι και στο εξωτερικο. θα τους βρειτε σε κουζινες-λαντζες-εργαστασια-ξενοδοχεια και οπου αλλου υπαρχει χαμαλικη.
και αυτους τους προτιμανε οι ξενοι σε σχεση με τα πιθικια γιατι ειναι πιο εργατικη και πιο υπεύθυνοι στην εργασια τους.
και για να κλεινω το θεμα ολα ειναι θεμα επιλογης. βαζεις κατω τα υπερ και τα κατα σου και αποφασιζεις αν θα μεινεις στο χρεωκοποημενο κρατος που γεννηθηκες η θα φυγεις για σκλαβος στην ευρωπη. οτι γινοτανε στην αλβανια την δεκαετια του 90 γινετε και εδω τωρα. απο οσους φευγουν στο εξωτερικο κανεις δεν προκειτε να γινει εκατομυριουχος, θα εχει ομως μια ποιοτητα στην ζωη του και αυτος και τα παιδια του. δεν μπορεις να κρινεις κανεναν για την αποφαση αν θα μεινει στην ελλαδα η οχι θεμα επιλογης καθαρα ειναι. γνωριζω ατομα που εφυγαν πριν 4-5 χρονια απο την ελλαδα και ζουνε πλεον καλα με τις οικογενειες τους και δεν τους ενδιαφερει η ελλαδα πλεον ουτε να ερθουν για διακοπες. την εχουν γραμμενη στα αρχιδια τους την ελλαδα, και οσο βλεπουν οτι το χαλι συνεχιζετε απομακρυνοντε ακομα πιο πολυ. αλλα γνωριζω και δουλους που 11 μηνες τρωνε τα σκατα τις ευρωπης για ερθουν 1 μηνα διακοπες στην ελλαδα για να δειξουν οτι στο εξωτερικο φτιάχτηκαν.
δυστηχως η ελλαδα διαλυθηκε σε ολα τα επιπεδα.
και θα πω κατι που το εχω πει και παλαιοτερα οι παλαιοι ισως το θυμουντε.

ΤΟ 70% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΟΥΡΑ.(κλέφτες-ναρκομανής-πούστηδες-τζογαδόροι-αλκοολικοί-βιαστές-δολοφόνοι-λαμογια-κολομπαραδες-πουτανες-παιδοφιλοι-κολομπαραδες-μαχαιροβγαλτες)
TO 30% ειναι υγιές κομματι αλλα δυστηχως ειναι εγκλωβισμένο και δεν μπορει να κανει τιποτα.

gatoulinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
απο εργασια η ελλαδα ειναι σκατα. και οταν εννοοω σκατα εννοω οτι ειναι χειροτερα και απο χωρες τις αφρικης που δουλευουν για 1 δολαριο, και ειναι χειροτερια γιατι αυτοι που δουλευουν για 1 δολαριο τουλαχιστον δεν πληρωνουν φορους.
σε κανεναν δεν θα πω να κατσει στην ελλαδα και να παλεψει και να κανει υπομονη. δεν υπαρχει μελλον στην ελλαδα ειναι τριτοκοσμικη χωρα σε εργασιακα θεματα.πολυεθνικες που γαμανε και δερνουν κοσμο για 500ευρω και ιδιωτικες επιχειρησεις με κατεστραμενα-χρεωκοποιημενα αφεντικα και φτωχοποιημενους υπαλληλους.
γερμανια-αγγλια και λοιπες ευρωπαικες χωρες βρηκαν στο προσωπο του ελληνα πτυχιουχου φτηνα εργατικα χερια με μεγαλη αποδοση. κακα τα ψεμματα τα 3000-4000 ευρω που περνει ο γιατρος-μηχανικος- και γενικα καποιος ελληνας επιστημονας στο εξωτερικο ειναι ενα αρχιδι μπροστα στην εργασια που προσφερει. εχουν παρει χαμπαρι την φτωχεια του ελληνα και την εκμεταλευοντε στο επακρο. ο ελληνας φυσικα οταν φευγει απο την ανεργια και την φτωχεια τις χωρα τους στο εξωτερικο τα 3000-4000 το μηνα του ακουγοντε σαν 6αρι στο τζοκερ.
οι υπολοποι ελληνες με χαμηλοτερου επιπεδου γνωσεις θα τους δεις οδηγους σε αστικα-λεωφορεια-φορτηγα πωλητες σε καταστηματα και εκει φυσικα τους προτιμανε οι ξενοι διοτι παιζει ρολο η εμφανιση. πχ το να μπει καποιος σε ενα αστικο ειναι πιο ωραια εικονα να το οδηγαει ενας ελληνας παρα ενας πακιστανος. επισης ο ελληνας ειναι και πιο υπεύθυνος στην εργασια του απο καποιο πιθικι τις ασιας.
και παμε στην κατηγορια σκλαβοι. αυτοι ητανε σκλαβοι και στην ελλαδα σκλαβοι ειναι και στο εξωτερικο. θα τους βρειτε σε κουζινες-λαντζες-εργαστασια-ξενοδοχεια και οπου αλλου υπαρχει χαμαλικη.
και αυτους τους προτιμανε οι ξενοι σε σχεση με τα πιθικια γιατι ειναι πιο εργατικη και πιο υπεύθυνοι στην εργασια τους.
και ηια να κλεινω το θεμα ολα ειναι θεμα επιλογης. τα βαζεις κατω τα υπερ και τα κατα σου και αποφασιζεις αν θα μεινεις στο χρεωκοποημενο κρατος που γεννηθηκες η θα φυγεις για σκλαβος στην ευρωπη. για να το πω απλα οτι γινοντε στην αλβανια την δεκαετια του 90. απο οσους φευγουν στο εξωτερικο κανεις δεν προκειτε να γινει εκατομυριουχος, θα εχει ομως μια ποιοτητα στην ζωη του και αυτος και τα παιδια του. δεν μπορεις να κρινεις κανεναν για την αποφαση αν θα μεινει στην ελλαδα η οχι θεμα επιλογης καθαρα ειναι. γνωριζω ατομα που εφυγαν πριν 4-5 χρονια απο την ελλαδα και ζουνε πλεον καλα με τις οικογενειες τους και δεν τους ενδιαφερει η ελλαδα πλεον ουτε να ερθουν για διακοπες. την εχουν γραμμενη στα αρχιδια τους την ελλαδα, και οσο βλεπουν οτι το χαλι συνεχιζετε απομακρυνοντε ακομα πιο πολυ. αλλα γνωριζω και δουλους που 11 μηνες τρωνε τα σκατα τις ευρωπης για ερθουν 1 μηνα διακοπες στην ελλαδα για να δειξουν οτι στο εξωτερικο φτιάχτηκαν.
δυστηχως η ελλαδα διαλυθηκε σε ολα τα επιπεδα.
και θα πω κατι που το εχω πει και παλαιοτερα οι παλαιοι ισως το θυμουντε.

ΤΟ 70% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΟΥΡΑ.(κλέφτες-ναρκομανής-πούστηδες-τζογαδόροι-αλκοολικοί-βιαστές-δολοφόνοι-λαμογια-κολομπαραδες-πουτανες-παιδοφιλοι-κολομπαραδες-μαχαιροβγαλτες)
TO 30% ειναι υγιές κομματι αλλα δυστηχως ειναι εγκλωβισμένο και δεν μπορει να κανει τιποτα.

4,000 δεν παιζουν Αγγλια τουλαχιστον....Παιζουν μονο σε Contracts Kαι θεσεις associates +...

Μην ακουτε τι λεει ο καθενας που επιστρεφει 10 μερες για διακοπες....

Οι ελληναραδες δεν φημιζονται για την ειλικρινεια τους...ποσο μαλλον οταν εισαι κ οικονομικος μεταναστης

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
4,000 δεν παιζουν Αγγλια τουλαχιστον....Παιζουν μονο σε Contracts Kαι θεσεις associates +...

Μην ακουτε τι λεει ο καθενας που επιστρεφει 10 μερες για διακοπες....

Οι ελληναραδες δεν φημιζονται για την ειλικρινεια τους...ποσο μαλλον οταν εισαι κ οικονομικος μεταναστης
οι μισθοι που ανεφερα ειναι ενδεικτικοι εντελως.
μην κολλατε στα νουμερα και χανετε την ουσια σε αυτα που εγραψα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
4000 για αγγλια ειναι εφικτο μονο αν εχεις πτυχιο απο αγγλικο δυσκολο γιουνι οπως κεμπριτς οξφορντ λοντον σκουλ κλπ κ πεντε χρονια εργασιακη εμπειρα στο νησι της πουσταρας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom