tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Τραμουντανα σε πλησιασαν ποτε ατομα για να σε χωσουν στην εθνοκτονο μασονια;
πολλές φορές... δεν ενδιαφέρομαι για πολιτιστικά σωματεία...
Τραμουντανα σε πλησιασαν ποτε ατομα για να σε χωσουν στην εθνοκτονο μασονια;
Πανε πολλοι για κονε και κονομα.
κοψε τα φιδια ρε σωγαμπρε που σε ταϊζουνε τα πεθερικα
κοίταξε ...από το 1984 μέχρι το 1990 είχα υψηλό μισθό... από το 1990 και μετά είχα πολύ έως πάρα πολύ υψηλό μισθό.. επιπλέον είχα και ένα κεφάλαιο που είχα φτιάξει το 1980-1982 στο εξωτερικό οπου δούλεψα για δυόμιση χρόνια..
από κει και πέρα έκανα συνετές επενδύσεις, έβγαλα αρκετά (συνολικά γύρω στις 230.000 ευρώ σημερινά λεφτά) στο χρηματιστήριο της εποχής 1990-1993 και μετά 1996-1999 (έφυγα πριν γίνει το πατατράκ) ενώ παράλληλα είχα αρχίσει τις καταδρομικές σε project στο εξωτερικό με πολύ υψηλές απολαβές (βέβαια σε χώρες εκτός Ευρώπης γιατί τότε υπήρχε και στασιμότητα στην ΕΕ).. μέχρι σήμερα από τον 9/1984 δεν έχω μείνει (χωρίς να θέλω) ούτε μια μέρα εκτός εργασίας..
την εταιρεία που λέω την έστησα το 2001 με έναν συνάδελφο δειλα δειλά παίρνοντας μικρά έργα για τους τότε παρόχους τηλεφωνίας που ξεπηδούσαν σαν τα μανιτάρια (Telepassport, Teledome, Greek Telecom, Lannet και πολλοί άλλοι που ανοίξανε εκείνη την εποχή και από το 2005-2006 βαρέσανε φαλημέντο)... αυτό μας επέτρεψε να γνωριστούμε με διεθνείς vendors να αποκτήσουμε εμπειρία στα συστήματα τους (εγώ για παράδειγμα είμαι πιστοποιημένος στα πέντε best sellers συστήματα της πιάτσας πχ Ericson BSCS, Netcracker RBM, Intec, ZSmart, Volubill ενώ οι δύο μου συνεταίροι είναι πιστοποιημένοι σε Cisco, Ericson Κλπ) και σιγά σιγά να ανοιξουμε δουλειές σαν υπεργολάβοι τους σε έργα εκτός Ελλάδος... από το 2008-2009 άρχισα να μειώνω την συμμετοχή μου (λόγω φόρτου) γιατί είχα και αρκετές προσωπικές δουλειές... αυτό συνεχίζει να κάνει και η εταιρεία σήμερα δηλαδή λειτουργεί σαν υπεργολάβος των μεγάλων σε έργα που αναλαμβάνουν εκτός Ελλάδος (δεν ασχολούμαστε πλέον με την Ελλάδα καθόλου)... από το 2013 και μετά έφυγα και από την μισθωτή εργασία και ασχολούμαι είτε με έργα μέσω της εταιρείας (contractor) είτε μόνος μου..
την καριέρα μου στην Ελλάδα την άρχισα το 1984 τον Σεπτέμβρη
Κάβα? μπόμπες κάργα.Ειδικα αν κλεβεις καλα την εφορια.
η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας
Ο Καποδίστριας,ο μεγαλύτερος Ελληνας κυβερνήτης,μασόνος δεν ηταν;Και πηγαινε και στην εκκλησια.Και η μενσα σαν παραρτημα της μασονιας λειτουργει.
Παρακαλω οσους γνωριζουν να γραψουν προυποθεσεις για να νοικιασει καποιος σπιτι σε:
Γερμανια
Αυστρια
Ισπανια
Γαλλια
Ολλανδια
Δανια
Ιταλια
Τσεχια
Σλοβακια
πρεπει να εχεις μονιμο συμβολαιο με καλο μισθο
Που εκεί ;Υπαρχουν διαφορες απο χωρα σε χωρα και απο πολη σε πολη.
Εγω θα ψαξω εκει για δουλεια.
Να συμπληρώσω οτι σε καποιες δυνατες πόλεις,ούτε αυτο φτάνει και πρέπει να ψαχνεις μήνες για σπίτι. :S
Για Γερμανια το παραπάνω,Τσεχία βρήκα σχετικα εύκολα.
Υπαρχουν διαφορες απο χωρα σε χωρα και απο πολη σε πολη.
Εγω θα ψαξω εκει για δουλεια.
Μπορει να σπουδασω εξω αν μου φτασουν τα χρηματα. Τα ελληνικα πανεπιστημια δινουν πτυχια σε ασχετους.εσυ δε σκεφτεσαι να δωσεις πανελλαδικες φετος ??
Μπορει να σπουδασω εξω αν μου φτασουν τα χρηματα. Τα ελληνικα πανεπιστημια δινουν πτυχια σε ασχετους.