Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Tech support δε θα σε βοηθουσαν οι ξενες γλωσσες; Προσπαθησε να αποκτησεις χρησιμα επιπροσθετα προσοντα.
Σίγουρα βοηθάνε. Έχω ξεκινήσει να μαθαίνω μόνος μου Γερμανικά και Ισπανικά.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.165
Πόντοι
506
παίκτη μου για λιγότερα από δαύτα καθαρά τον μήνα δεν κουνάω ούτε το δαχτυλάκι μου... και φυσικά τρίμηνο κοτράκτο μίνιμουμ ... αλλιώς οι φτωχομπινέδες να ψάξουν αλλού...

και έχω τουλάχιστον 9 μήνες τον χρόνο δουλειά ... τους 3 μήνες ΔΕΝ θέλω να έχω δουλειά

Period September 2016

Total Net: EUR 12,711.28

για να πω την αληθεια.....ενα μικρο σοκ το επαθα οταν ειδα το ποσο

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ποιος παιρνει υατα τα λεφτα?

Type, υπάρχει εδώ μέσα στο σάιτ επιβεβαίωση του ποσού με ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, φωτό από LinkedIn,

και ακίνητη περιουσία, εκκαθαριστικά κτλ...

Το ποσό δεν αποτελεί κύημα φαντασίας.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
παίκτη μου για λιγότερα από δαύτα καθαρά τον μήνα δεν κουνάω ούτε το δαχτυλάκι μου... και φυσικά τρίμηνο κοτράκτο μίνιμουμ ... αλλιώς οι φτωχομπινέδες να ψάξουν αλλού...

και έχω τουλάχιστον 9 μήνες τον χρόνο δουλειά ... τους 3 μήνες ΔΕΝ θέλω να έχω δουλειά

τραμου σορρυ φιλε
μπορει για Ελλαδα να φαινεται καλο ποσο αλλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο για εξωτερικο
με τους ρυθμους αυτους για να φτασεις απλα ενα εκατομμυριο θες πανω-κατω 8-9 χρονια

δηλαδη για να πεις οτι μπαινεις στους ευπορους στην Νεα Υορκη για παραδειγμα (οι οποιοι κατα μεσο ορο εχουνε 5 εκατομμυρια δολλαρια) θες περιπου 40-45 χρονια δουλειας .

Δηλαδη πρεπει να εισαι σαπιογερος στο τελος και μετα θα στα φανε ειτε τα πουτανακια ειτε η οικογενεια (παιδια κτλπ).

Και φυσικα καλη ζωη τυπου yachts , private jets(gulfstream 650,bombardier 5000) κτλπ δεν τα βλεπεις ουτε με το κυαλι.

Μονο για κανενα supercar δικαιολογεις με αυτα τα εισοδηματα τυπου Ferrari GTB 488 κτλπ (ουτε καν La Ferrari , η Bugatti)

Φυσικα ομως μπορεις να εχεις τις ανεσεις σου με καλα ξενοδοχεια , πρωτες θεσεις αεροπλανα κτλπ , αλλα ως εκει.
δεν τραβαει για παραπανω με αυτα τα εισοδηματα

Anton3566

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Η Ελλάδα πέθανε, οι μισθοί θα πάνε κάτω απο της Βουλγαρίας.

Επισκέπτης
Για να πας στο επομενο επιπεδο , αν εξαιρεσουμε διασημους ταλαντουχους αθλητες, τραγουδιστες, ηθοποιους, διασκεδαστες και τον δρομο της παρανομιας, το ταβανι είναι CEO μιας επιχειρησης , η να αλλαξεις τελειως μορφη εργασιας και να γινεις ο ιδιος επιχειρηματιας, με το συνοδευομενο ρισκο βεβαιως.
Φυσικα κατά το ταξιδι για περισσοτερα χρηματα και πηγες , δεν επαφιεσαι μονο στα χρηματα απο τη δουλεια αλλα συνεπικουρικα κανεις και τις σωστες επενδυσεις που σου προσφερουν το απαραιτητο παθητικο εισοδημα για να φτασεις γρηγοροτερα στο εκατομμυριο και παραπερα.
Πραγματικα «ελευθερος» γινεσαι όταν το παθητικο εισοδημα από τις πηγες και τις επενδυσεις ξεπερνα κατά πολύ το εισοδημα μισθωτης εργασιας που παρεχεις.
Όλα αυτά βεβαια σε οικονομια ελευθερης αγορας με τις λιγοτερες στρεβλωσεις, περιορισμους και ισες ευκαιριες και όχι σε διεφθαρμενες οικονομιες τυπου Ελλαδας, Ρωσιας κ.α με τις πολιτικες διασυνδεσεις επιχειρηματιων , η τις χωρες τυπου Καταρ κλπ λογω πλουτοπαραγωγικων πηγων.
Οι περισσοτεροι αυτοδημιουργητοι εκατομμυριουχοι βρισκονται στις ΗΠΑ , ενώ στην Ευρωπη κυριαρχουν οι εκατομμυριουχοι  λογω κληρονομιας.

Ο Τραμου οσο και να κομπαζει βρισκεται ακομα στο επιπεδο μισθωτου, καλοπληρωμενου μεν μισθωτου δε, δηλαδη παρεχει το χρονο , τις γνωσεις, ικανοτητες και υπηρεσιες του, στο αφεντικο του  :sopase:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom