Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
πορνοσταρ εισαι φιλε?  :grin: εχει αληθεια αλλες δουλεθες η πραγα?

Πολλές Σλαβικές χωρες έχουν τα τελευταία χρονια ρυθμους αναπτυξης που στην Ελλαδα ουτε στον ύπνο μας..
Νέες κατασκευες,έργα,πολυεθνικες που φερνουν τα γραφεία τους,κ.λ.π.

Εγώ είμαι πορνομετανάστης,από τον Μάρτη που ήρθα εδώ δεν εργάζομαι,θα ξαναρχισω από Σεπτέμβρη.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Πολλές Σλαβικές χωρες έχουν τα τελευταία χρονια ρυθμους αναπτυξης που στην Ελλαδα ουτε στον ύπνο μας..

Εγώ είμαι πορνομετανάστης,από τον Μάρτη που ήρθα εδώ δεν εργάζομαι,θα ξαναρχισω από Σεπτέμβρη.

germania se pia polh eisoun type?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν ειναι ολα λεφτα στην ζωη..Αλλα τι ποιοτητα ζωης εχεις οσο ζησεις..Τις αναμνησεις κουβαλας και οχι το βιβλιαριο...ενα ζευγαρι με 2.000 τον μηνα ελλαδα ζει ΠΟΛΥ κλυτερα απο ενα ζευγαρι με το διπλασιο εισοδημα στο σκατονησο....

Τωρα θα μου πεις που βρισκεις 2.000 εισοδημα ελλαδα;;;;

Αν ο ενας βγαζει 1200 και ο αλλος 800 ειναι εφιγκτο

ρε ηλίθιε για να βγάλει ένα ζευγάρι καθαρά τον μήνα 2.000 σημαίνει ότι έχει μικτό μηνιαίο εισόδημα της τάξης των 7.000 ...

ξέρεις πολλούς ?

και κάποιος που παίρνει στην Ελλάδα 7.000 και του μένουν μετά από ασφαλιστικές εισφορές (1.400) φόρο εισοδήματος (2.350) εισφορά αλληλεγγύης (150) ΕΝΦΙΑ (150) δύο χιλιάρικα καθαρά είναι μαλάκας να κάτσει στην Ελλάδα να του τα μασάνε οι γύφτοι ? γιατί να μην πάει στο εξωτερικό που θα βρεί την ίδια δουλειά με 10.000 από τα οποία θα του μένουν τα 6800 στην τσέπη και θα πληρώνει ΦΠΑ 18-20% (και όχι 24%), την βενζίνη στο αμάξι του 1.15 και όχι 1.50 και θα του μένει ένας σκασμός λεφτά για να έρχεται όποτε του καυλώσει στην Ελλάδα... ?

Ετσι και αλλιώς για να παίρνει αυτά τα λεφτά έχει και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ΕΥΘΥΝΕΣ που δεν τον αφήνουν τουλάχιστον τις καθημερινές να είναι από καφενέ σε καφενέ όπως οι αργόσχολοι σαν και σένα...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
τραμου το ενφια ποσο το εχουν παει τωρα καθε μηνα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν η τσέπη σου είναι γεμάτη στην Ελλάδα,για ποιον άλλο λόγο να φύγεις;Για τον σκατόκαιρο που θα έχεις εκεί;Για το ότι θα είσαι συνέχεια στο μικροσκόπιο επειδή είσαι ξένος;Ή μήπως νομίζεις ότι θα σε περιμένουν εκεί οι γυναίκες με ανοιχτά τα πόδια;

Ποιος έχει γεμάτη τσέπη Ελλάδα?Ολα τα λεφτά που μπαίνουν Ελλάδα είναι δανεικά.Οσοι βγάζουν κάτι τον ένα χρόνο θα τους τα πάρουν πίσω με φόρους τον επόμενο.Δεν είναι δικά τους λεφτά.
Η μετακύλιση χρέους αφορά πλέον αυτούς τους ίδιους και όχι επόμενες γενιές,είναι από χρόνο σε χρόνο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οι σλαβικές χώρες έχουν άλλου τύπου προβλήματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη αλλά σίγουρα με τα ίδια λεφτά με Δύση στις σλαβικές χώρες γαμείς και δέρνεις καμία σχέση.
Πολωνία,Τσεχία με ένα τριχίλιαρο το μήνα είσαι βασιλιάς καπετάν γαμάω,κάτι που δεν ισχύει ούτε για πλάκα Γερμανία.
Γενικά Δύση έχουν όλοι δικαιώματα οπότε και με 20000 ευρώ το μήνα πάλι δεν είσαι ο γαμάω,κάπως σε μπλοκάρει το σύστημα.Καμία σχέση με Ρωσία κτλ που μπορείς να είσαι άρχοντας unlimited γαμέας.

gatoulinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
ρε ηλίθιε για να βγάλει ένα ζευγάρι καθαρά τον μήνα 2.000 σημαίνει ότι έχει μικτό μηνιαίο εισόδημα της τάξης των 7.000 ...

ξέρεις πολλούς ?

και κάποιος που παίρνει στην Ελλάδα 7.000 και του μένουν μετά από ασφαλιστικές εισφορές (1.400) φόρο εισοδήματος (2.350) εισφορά αλληλεγγύης (150) ΕΝΦΙΑ (150) δύο χιλιάρικα καθαρά είναι μαλάκας να κάτσει στην Ελλάδα να του τα μασάνε οι γύφτοι ? γιατί να μην πάει στο εξωτερικό που θα βρεί την ίδια δουλειά με 10.000 από τα οποία θα του μένουν τα 6800 στην τσέπη και θα πληρώνει ΦΠΑ 18-20% (και όχι 24%), την βενζίνη στο αμάξι του 1.15 και όχι 1.50 και θα του μένει ένας σκασμός λεφτά για να έρχεται όποτε του καυλώσει στην Ελλάδα... ?

Ετσι και αλλιώς για να παίρνει αυτά τα λεφτά έχει και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ΕΥΘΥΝΕΣ που δεν τον αφήνουν τουλάχιστον τις καθημερινές να είναι από καφενέ σε καφενέ όπως οι αργόσχολοι σαν και σένα...

ειπαμε...

ενας δημοσιος υπαλληλος ελλαδα ζει πολυ καλυτερα απο εσενα...Εχει ποιοτητα ζωης

ακομα και ενα ζευγαρακι με 1,000 ευρω εκαστος στον ΙΤ...

Μεινε εκει να φας τα γηρατεια σου...

Στα παπαρια μου

Bαρεθηκαμε σε καιρο φτωχειας, ανεργιας να διαβαζουμε οτι βγαζεις τοσαο και τοσα...οτι εχεις bonus....oτι σε κοιμιζει ο διευθυντης στην ποδια του...

Εξαλλου στο τελος του εργου με παρομοιο σεναριο πρεπει να ειπωθει η ατακα....''Στην υγεια του μαλακα''

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ειπαμε...

Στα παπαρια μου

Bαρεθηκαμε σε καιρο φτωχειας, ανεργιας να διαβαζουμε οτι βγαζεις τοσαο και τοσα...οτι εχεις bonus....oτι σε κοιμιζει ο διευθυντης στην ποδια του...

Εξαλλου στο τελος του εργου με παρομοιο σεναριο πρεπει να ειπωθει η ατακα....''Στην υγεια του μαλακα''

Ένας δημόσιος υπάλληλος ζει καλά στη Ελλάδα γιατί απλά ΔΕΝ δουλεύει αργομισθει.  Και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ο κηφηνας αν βρίσκει μέλισσες να τον ταίζουν περνά καλά σύμφωνα πάντα με την ψυχοσύνθεση του τους στόχους του τα οράματα του

Παίκτη μου εγώ δεν έχω στόχο ούτε θεωρώ το ότι είναι να περνάς καλά να ξυπνάς το πρωί να πηγαίνεις σε μια δουλειά που την βαριέσαι και η οποία αντί να κάνει το μυαλό σου να δουλέψει το αποκοιμιζει να ξύνεται τα παπάρια σου όλη την μέρα να φεύγεις και να πηγαίνεις σε μια καφετέρια όπου θα συναντηθείς με καμμιά δεκαριά εξίσου αποβλακωμένους σαν και σένα  θα συζητήσετε για τα ίδια μίζερα πράγματα (ποδόσφαιρο πολιτικά για καμμιά γκομενα που είναι πουτάνες γιατί κάθισε στον Τάκη που είναι κονομημενος ενώ εσάς σας έκλασε κλπ) να πηγαίνεις σπίτι και να αντιμετώπιζεις τα ίδια καθημερινά Σκατά που προέρχονται κυρία από τον χαμηλό μισθό και όλα αυτά γιατί θεωρείς ότι περνάς καλά γιατί σου δίνουν φιλοδώρημα να το φας κάτω από τον ήλιο.

Ζωοποιηθηκατε ελληνακια. . Ο Έλληνας μεγαλουργησε όταν ήταν Οδυσσέας παίκτη μου και όχι τώρα που έγινε ράθυμος αφρικανος

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ειπαμε...

Στα παπαρια μου

και για να συνεχίσω ο Ομηρος τον Οδυσσέα υμνεί ... δεν υμνεί τους βολεμένους της εποχής που μείνανε στα μετόπισθεν...

… ἁμὲς δέ γ’ ἐσσόμεσθα πολλῷ κάρρονες …

...ἄνδρα μοι ἔννεπε, μοῦσα, πολύτροπον, ὃς μάλα πολλὰ
πλάγχθη, ἐπεὶ Τροίης ἱερὸν πτολίεθρον ἔπερσεν·
πολλῶν δ᾽ ἀνθρώπων ἴδεν ἄστεα καὶ νόον ἔγνω,

στην μνήμη των ανθρώπων μείναν οι άνθρωποι που αψηφήσαν τους θεούς και όχι αυτοί που είπαν "χους ήν και εις χούν απελεύσει..."

κατάλαβες αξιολύπητε ?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Αυτό λέω κι εγώ.Έχετε δει κανέναν δημόσιο υπάλληλο να φεύγει εξωτερικό;Ή να σκέφτεται να φύγει;Ποιος θα αφήσει εδώ θεσούλα στο δημόσιο με τη λούφα του και τις πάμπολλες αργίες του για να πάει να φάει τα σκατά έξω;

Βέβαια,τα 1000 ευρώ που βγάζει κάποιος στον ΙΤ,ιδρώνει ο κώλος του για να τα βγάλει.Ενώ στο δημόσιο,είτε δουλεύεις είτε ξύνεσαι,η ζωή είναι ωραία...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και για τους απανταχού Έλληνες που τυχόν τους έπιασε μελαγχολία

Σουβλάκι Luxembourg size and style

Συνημμένα

• 20170815_132756.jpg
    20170815_132756.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 70

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και το ίδιο στην ψησταρια

Συνημμένα

• 20170815_134432.jpg
    20170815_134432.jpg
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 52

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.429
Πόντοι
2.886
Ρίξε κάρβουνο ρε τσίπη, που το ρίχνεις με το σταγονόμετρο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δάσκαλε Saint,

ο Τραμουντάνας είναι ο πιο τσίπης του σάϊτ,
αφού αν ξεσπάσει πυρκαγιά στην πολυκατοικία
που μένει, θα κάνει ....αναπάντητη  κλήση
στην Πυροσβεστική, να μην χρεωθεί !  :2funny: :2funny: :2funny:

Μια τσιγγούνα λούγκρα είναι ο Τραμούλης !  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom