Πράγα τύπε
πορνοσταρ εισαι φιλε?
Πράγα τύπε
ειναι δηλαδη γεματη τσεπη το χιλιαρικο?
Ε δεν είναι;Οι πιο πολλοί για τρία και τέσσερα κατοστάρικα δουλεύουν πλέον.
πορνοσταρ εισαι φιλε?εχει αληθεια αλλες δουλεθες η πραγα?
Πολλές Σλαβικές χωρες έχουν τα τελευταία χρονια ρυθμους αναπτυξης που στην Ελλαδα ουτε στον ύπνο μας..
Νέες κατασκευες,έργα,πολυεθνικες που φερνουν τα γραφεία τους,κ.λ.π.
Εγώ είμαι πορνομετανάστης,από τον Μάρτη που ήρθα εδώ δεν εργάζομαι,θα ξαναρχισω από Σεπτέμβρη.
germania se pia polh eisoun type?
Δεν ειναι ολα λεφτα στην ζωη..Αλλα τι ποιοτητα ζωης εχεις οσο ζησεις..Τις αναμνησεις κουβαλας και οχι το βιβλιαριο...ενα ζευγαρι με 2.000 τον μηνα ελλαδα ζει ΠΟΛΥ κλυτερα απο ενα ζευγαρι με το διπλασιο εισοδημα στο σκατονησο....
Τωρα θα μου πεις που βρισκεις 2.000 εισοδημα ελλαδα;;;;
Αν ο ενας βγαζει 1200 και ο αλλος 800 ειναι εφιγκτο
τραμου το ενφια ποσο το εχουν παει τωρα καθε μηνα?
Αν η τσέπη σου είναι γεμάτη στην Ελλάδα,για ποιον άλλο λόγο να φύγεις;Για τον σκατόκαιρο που θα έχεις εκεί;Για το ότι θα είσαι συνέχεια στο μικροσκόπιο επειδή είσαι ξένος;Ή μήπως νομίζεις ότι θα σε περιμένουν εκεί οι γυναίκες με ανοιχτά τα πόδια;
Πολλές Σλαβικές χωρες έχουν τα τελευταία χρονια ρυθμους αναπτυξης που στην Ελλαδα ουτε στον ύπνο μας..
Νέες κατασκευες,έργα,πολυεθνικες που φερνουν τα γραφεία τους,κ.λ.π.
Εγώ είμαι πορνομετανάστης,από τον Μάρτη που ήρθα εδώ δεν εργάζομαι,θα ξαναρχισω από Σεπτέμβρη.
ρε ηλίθιε για να βγάλει ένα ζευγάρι καθαρά τον μήνα 2.000 σημαίνει ότι έχει μικτό μηνιαίο εισόδημα της τάξης των 7.000 ...
ξέρεις πολλούς ?
και κάποιος που παίρνει στην Ελλάδα 7.000 και του μένουν μετά από ασφαλιστικές εισφορές (1.400) φόρο εισοδήματος (2.350) εισφορά αλληλεγγύης (150) ΕΝΦΙΑ (150) δύο χιλιάρικα καθαρά είναι μαλάκας να κάτσει στην Ελλάδα να του τα μασάνε οι γύφτοι ? γιατί να μην πάει στο εξωτερικό που θα βρεί την ίδια δουλειά με 10.000 από τα οποία θα του μένουν τα 6800 στην τσέπη και θα πληρώνει ΦΠΑ 18-20% (και όχι 24%), την βενζίνη στο αμάξι του 1.15 και όχι 1.50 και θα του μένει ένας σκασμός λεφτά για να έρχεται όποτε του καυλώσει στην Ελλάδα... ?
Ετσι και αλλιώς για να παίρνει αυτά τα λεφτά έχει και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ΕΥΘΥΝΕΣ που δεν τον αφήνουν τουλάχιστον τις καθημερινές να είναι από καφενέ σε καφενέ όπως οι αργόσχολοι σαν και σένα...
ειπαμε...
Εχει ποιοτητα ζωης
ειπαμε...
ενας δημοσιος υπαλληλος ελλαδα ζει πολυ καλυτερα απο εσενα...Εχει ποιοτητα ζωης
ακομα και ενα ζευγαρακι με 1,000 ευρω εκαστος στον ΙΤ...
Μεινε εκει να φας τα γηρατεια σου...
Στα παπαρια μου
Bαρεθηκαμε σε καιρο φτωχειας, ανεργιας να διαβαζουμε οτι βγαζεις τοσαο και τοσα...οτι εχεις bonus....oτι σε κοιμιζει ο διευθυντης στην ποδια του...
Εξαλλου στο τελος του εργου με παρομοιο σεναριο πρεπει να ειπωθει η ατακα....''Στην υγεια του μαλακα''
ειπαμε...
Μεινε εκει να φας τα γηρατεια σου...
Στα παπαρια μου
Bαρεθηκαμε σε καιρο φτωχειας, ανεργιας να διαβαζουμε οτι βγαζεις τοσαο και τοσα...οτι εχεις bonus....oτι σε κοιμιζει ο διευθυντης στην ποδια του...
Εξαλλου στο τελος του εργου με παρομοιο σεναριο πρεπει να ειπωθει η ατακα....''Στην υγεια του μαλακα''
Και το ίδιο στην ψησταρια
Ρίξε κάρβουνο ρε τσίπη, που το ρίχνεις με το σταγονόμετρο.