Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
εχω να δημοσιευσω μια αγγελια εργασιας στο εξωτερικο την οποια θελω να την μοιραστω μαζι σας γιατι εγω δεν θα εχω τα προσοντα.οποιος ενδιαφερεται και ειναι gamer π.μ παρακαλω
Ποσταρε τη φιλε.

koumpater2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
4
Like
140
Πόντοι
280
παντως για αυτόν που κανει αναφορα στον Ομηρο, να θυμάστε ότι ο Οδυσσέας ακομα και μετα από τοσα χρονια περιπλανηση γυρισε στην Ιθακη, και ακομα και μετα από 7 χρονια στο νησι της Καλυψούς γυρισε στην πατριδα του. Οσο μουναρα και να ηταν η Νυμφη ότι και να του ταζε.

Αρα συμπερασμα?
Συμπεραινουμε πως πιστευεις ιστοριουλες που σου ελεγαν μικρος.

koumpater2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2017
Κριτικές
4
Like
140
Πόντοι
280
Να συμπληρώσω οτι σε καποιες δυνατες πόλεις,ούτε αυτο φτάνει και πρέπει να ψαχνεις μήνες για σπίτι. :S

Για Γερμανια το παραπάνω,Τσεχία βρήκα σχετικα εύκολα.
Τυπε Γερμανια τις 3 φορες που εχω μπει στη διαδικασια να ψαξω σπιτι, βρηκα και εκλεισα μεσα σε 4 μερες.

ΥΓ. Εννοειται πως εχεις υπογραψει συμβολαιο με τον εργοδοτη πριν, κ' εισαι ασφαλισμενος.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Παίδες θα φέρω παράδειγμα εμένα με την γυναίκα μου. Φύγαμε από Ελλάδα πέρυσι και ζούμε μόνιμα στην Ιρλανδία, Ιδιωτικός υπάλληλος εγώ και νοσηλεύτρια σε δημόσιο νοσοκομείο εκείνη (πρόσληψη με βάση πτυχίο/προϋπηρεσία και όχι διαγωνισμό), 2200 + 3500 ευρώ /μήνα. Όλη η ζωή εδώ με σχεδόν καθημερινές εξόδους για φαγητό/καφέ/έξοδα σπιτιού κτλ. δεν ξεπερνάει τα 3000 ευρώ. συν ότι υπάρχει μεγάλη Ελληνική κοινότητα. Ειλικρινά δεν ξέρω αν μου έχει λείψει έστω και λίγο η Ελλάδα.

Ωραία η Ελλάδα φτάνει να μπορείς να την απολαύσεις! Όσο ζούσαμε εκεί σκεφτόμασταν αν θα περισσέψουν λεφτά να πάμε Σ/Κ για ένα μπάνιο, τώρα άμα θέλω μου είναι ευκολότερο να παίρνω ένα αεροπλάνο κάθε Σ/Κ και να έρχομαι για καφέ.
Φίλε μου τι δουλειά κάνεις και τι ηλικία έχεις ;

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δεν ειναι τοσο χαλια εξωτερικο,ειδικα αν πας με φιλους η οικογενεια η γυναικα(για να μοιραζεστε ενοικιο) κ δουλευετε και οι δυο(κ χωρις πτυχιο)ειναι καλυτερα σε σχεση με Ελλαδα οικονομικα ακομη τουλαχιστον

Τύπε εσυ δεν έγραφες ολη την ωρα πως εκτός Ελλάδας δεν αξίζει και πως οι Έλληνες ειναι ολοι πλούσιοι; Άλλαξες τροπάρι τωρα;

xresther

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Αν σου δωθει η ευκαιρια να φυγεις φευγεις αν και δεν ειναι λυση αυτο γιατι στο τελος δεν θα μεινει εδω κανεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για μη βύσματα και Δ.Υ. η μετανάστευση είναι πολύ καλή λύση.Βέβαια η μετανάστευση ακυρώνει βύσματα και Δ.Υ.,πώς θα φάνε όλοι αυτοί?Αν περιμένουν από την εργασία τους...σώθηκαν.
Εξωτερικό ο ανταγωνισμός για Ελληναράδες είναι ανύπαρκτος,η ανωτερότητά μας σε σχέση με τους άλλους ξένους είναι τρομακτική.Καλύτερα τέτοια κατάσταση από το να ανταγωνίζεσαι βύσματα και στημένες καταστάσεις,λα κλικαρία στην Ελλάδα.
Στο εξωτερικό είσαι βασικά ο καλοπληρωμένος νέγρος.Φυσικά ένας ψωλάς δεν έχει τύχη εξωτερικό,σε ένα χρόνο θα αποκτήσει προβλήματα υγείας.Αλλά ένας κωλοπετσωμένος,φιλότιμος,εργατικός Ελληναράς έχει ευκαιρίες που ούτε στον ύπνο του δε βλέπει Ελλάδα.Εδώ που είμαι Γερμανία οι περισσότεροι Ελληνες δεν αντέχουνε,έχουν ήδη προβλήματα υγείας αρκετά σοβαρά,πολλοί το έχουν ρίξει στον πότο και άλλοι στα ναρκωτικά.Είναι bass class.
Οι άρχοντες όμως,σκληροί,ανθεκτικοί,πουτσαράδες γαμούν και δέρνουνε.Το βασικό ερώτημα είναι αν είσαι πουτσαράς ή φουκαράς,αν αντέχεις την σωματική και ψυχική καταπόνηση και πόση δουλειά είσαι διατεθειμένος να βγάλεις.Παίζει τεράστιο ρόλο η φυσική αντοχή.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Εφοσον ειχα ενα σταθερο σιγουρο καθαρο εισοδημα 1300€ μινιμουμ θα γυρνουσα ελλαδα γιατι απλα ειναι η ωραιοτερη και χαλαροτερη χωρα στον κοσμο.
Εφοσον δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ομως παραμενω γερμανια που με στηριζει οικονομικα
Μουνταδα βαρεμαδα  μουχλα ναι.
Αλλα κανω 2-4 αξιοπρεπη ταξιδακια στην ελλαδα καθε χρονο.
Αξιοπρεπη εννοω πως κανω τα δωρακια μου στα παιδια μου ανιψια κτλ, κερναω φιλαρακια που με κερνουσαν πολυ καιρο αυτοι.
Απο γαμησι φκκ flatrate κτλ στο πληρωμενο δλδ ,το να βγαλεις γκομενα ειναι πολυ δυσκολο θα ελεγα. Πιστευω πως βρισκεις ευκολοτερα δουλεια απο το να βγαλεις γκομενα.

Συγκριση

Ελλαδα στα συν
Ηλιος θαλασσα παραλιες καιρος γευσεις τοπια οικογενεια
Στα μειον
Ανεργια κατηφια ακριβεια φοροι συστημα υγειας υπολειτουργει,ολα εχουν κοινο παρονομαστη το οικονομικο

Γερμανια
Στα συν
Δουλεια οικονομικη ανεση, ασφαλιση ,φτηνοτερα απο ελλαδα ολα εκτος το ενοικιο, ζεις με αξιοπρεπεια ,στηριζεις την οικογενεια σου στην ελλαδα, τεχνολογια, φτηνοτερο κ καλυτερο αμαξι, κανεις πραγματιοτητα τις μικροχαρες της ζωης εφοσον εχουν σχεση με το οικονομικο πχ ταξιδια, φκκ, εστιατορια, καλο αμαξι, καλο κινητο κτλ
Στα μειον
Μουνταδα κρυο συννεφια μηδενικες ανθρωπινες επαφες κ σχεσεις, μακρια απο την πατριδα κ την οικογενεια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εφοσον ειχα ενα σταθερο σιγουρο καθαρο εισοδημα 1300€ μινιμουμ θα γυρνουσα ελλαδα γιατι απλα ειναι η ωραιοτερη και χαλαροτερη χωρα στον κοσμο.
Εφοσον δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ομως παραμενω γερμανια που με στηριζει οικονομικα
Μουνταδα βαρεμαδα  μουχλα ναι.
Αξιοπρεπη εννοω πως κανω τα δωρακια μου στα παιδια μου ανιψια κτλ, κερναω φιλαρακια που με κερνουσαν πολυ καιρο αυτοι.
Απο γαμησι φκκ flatrate κτλ στο πληρωμενο δλδ ,το να βγαλεις γκομενα ειναι πολυ δυσκολο θα ελεγα. Πιστευω πως βρισκεις ευκολοτερα δουλεια απο το να βγαλεις γκομενα.

Συγκριση

Ελλαδα στα συν
Στα μειον
Ανεργια κατηφια ακριβεια φοροι συστημα υγειας υπολειτουργει,ολα εχουν κοινο παρονομαστη το οικονομικο

Γερμανια
Στα συν
Δουλεια οικονομικη ανεση, ασφαλιση ,φτηνοτερα απο ελλαδα ολα εκτος το ενοικιο, ζεις με αξιοπρεπεια ,στηριζεις την οικογενεια σου στην ελλαδα, τεχνολογια, φτηνοτερο κ καλυτερο αμαξι, κανεις πραγματιοτητα τις μικροχαρες της ζωης εφοσον εχουν σχεση με το οικονομικο πχ ταξιδια, φκκ, εστιατορια, καλο αμαξι, καλο κινητο κτλ
Στα μειον
Μουνταδα κρυο συννεφια μηδενικες ανθρωπινες επαφες κ σχεσεις, μακρια απο την πατριδα κ την οικογενεια

Γερμανία βγάζεις ευκολότατα γκόμενα αν είσαι κάτω από 35.Εγώ όταν είχα πρωτοέρθει πριν από 12 χρόνια που ήμουν 30 χρονών έβγαλα 2 γκόμενες σε ένα τριήμερο απλά καμακώνοντας στο σιδηροδρομικό σταθμό.Πολύ καλά μουνάκια,ανατολικές βέβαια αλλά και Γερμανίδες είναι εφικτές αν είσαι κάτω των 30 και καλής εμφανίσεως.
Το πρόβλημα Γερμανία είναι οτι όλοι έχουν δικαιώματα.Π.χ. Ελλάδα δε βλέπεις ποτέ σκύλους στο μετρό ή πλάι σου να σνιφάρουν το παντελόνι σου κτλ γιατί τρώνε κλωτσιές.Δε βλέπεις ανάπηρους ή ποδηλάτες γιατί τους πατάνε τα αμάξια.Βλέπεις ξέκωλα,νυμφίδια με τους κώλους έξω και γενικά ωραία θεάματα.Αντίθετα Γερμανία βλέπεις παντού λάθρο βρωμύλους,Τούρκους και Αραβες καθυστερημένους,ενοχλητικά παιδιά,χλαπάτσες γκόμενες,φρικιά με πράσινα μαλλιά και σπορτέξ,ανάπηρους που σε πατάνε με τα καροτσάκια,ποδηλάτες που περνάνε ξυστά επίτηδες,πρέπει να προσέχεις όλη την ώρα για αυτούς τους μαλάκες αντί να τους αρχίσεις στα βρισίδια και στα κλωτσίδια όπως γίνεται στην Ελλάδα.Οπότε η εμπειρία στην καθημερινότητα δεν είναι τόσο καλή εκτός αν έχεις πιει οπότε δεν τους βλέπεις.
Επίσης οι Γερμανοί έχουν μεγάλη ενέργεια όλο κάνουν κάτι και είναι ενοχλητικοί ενώ οι Ελληνες είναι συνέχεια αραχτοί και φιδιάζουν οπότε Ελλάδα χαλαρώνεις απλά γιατί δεν έχουν οι άνθρωποι τόση ενέργεια.
Σλαβικές χώρες είναι παράδεισος βέβαια,όλοι αραχτοί,πιωμένοι και παντού ξέκωλα που χαμογελάνε.Με το που περνάς τα σύνορα ο πότσος μεγαλώνει 3 πόντους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ο Τσι υπόσχεται θέσεις ψωλάδων Δ.Υ. για να σταματήσει τη φυγή των ικανών στο εξωτερικό.Φαίνεται πόσο λίγο καταλαβαίνουν την κατάσταση.Λες και το όνειρο αυτού που την κάνει είναι να γίνει δημόσιος ψωλάς.
Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τύπε εσυ δεν έγραφες ολη την ωρα πως εκτός Ελλάδας δεν αξίζει και πως οι Έλληνες ειναι ολοι πλούσιοι; Άλλαξες τροπάρι τωρα;

τυπε σαν τη ζωη της Ελλαδας δεν θα βρεις πουθενα,κ συ το χες πει αυτο, εγω θα προσθετα τα μεγαλα λουξ διαμερισματα κ σπιτια και το καλο φαγητο.Τωρα δεν ελεγα οτι ολοι ειναι πλουσιοι αλλα οτι υπαρχει λιπος ακομη σε αρκετους.Απλα λεω οτι αν καποιος δεν ειναι καλα οικονομικα ας παει εξω δεν εχει να φοβηθει τιποτε και οτι ειναι καλυτερα να παει με γυναικα ,οικογενεια η φιλους για να μοιραζεται τα εξοδα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μουνταδα βαρεμαδα  μουχλα ναι.

Συγκριση

Ελλαδα στα συν
Στα μειον

Γερμανια
Στα συν
Στα μειον

τυπε γραψε για γερμανιδες κανα σκηνικο

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
Εδώ ο Τσι υπόσχεται θέσεις ψωλάδων Δ.Υ. για να σταματήσει τη φυγή των ικανών στο εξωτερικό.Φαίνεται πόσο λίγο καταλαβαίνουν την κατάσταση.Λες και το όνειρο αυτού που την κάνει είναι να γίνει δημόσιος ψωλάς.
Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Kman2 το σχέδιο του Τσίπρα είναι απλό..όσο το δυνατόν περισσότεροι εξαρτώμενοι από το κόμμα (δημ. υπάλληλοι δλδ) με όσο το δυνατόν χαμηλότερους μισθούς. Απλά και κομμουνιστικά.
Οποιος είναι ικανός και έχει την ευκαιρία να φύγει θα πρέπει να αδράξει την ευκαιρία και να κοιτάξει το συμφέρον του! Αν τώρα το μόνο που τον νοιάζει είναι ήλιος/εσπρεσσάκι και σουβλάκι με τη σύνταξη του παππού, ας μείνει στην Ελλάδα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Kman2 το σχέδιο του Τσίπρα είναι απλό..όσο το δυνατόν περισσότεροι εξαρτώμενοι από το κόμμα (δημ. υπάλληλοι δλδ) με όσο το δυνατόν χαμηλότερους μισθούς. Απλά και κομμουνιστικά.
Οποιος είναι ικανός και έχει την ευκαιρία να φύγει θα πρέπει να αδράξει την ευκαιρία και να κοιτάξει το συμφέρον του! Αν τώρα το μόνο που τον νοιάζει είναι ήλιος/εσπρεσσάκι και σουβλάκι με τη σύνταξη του παππού, ας μείνει στην Ελλάδα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
καπως υποτιμητικα το βλέπεις τον ηλιο-εσπρεσσακι -σουβλακι.
προσωπικα προτιμω να πηγαινω κάθε μερα στην πλαζ με σαραβαλακι, παρα να δουλευω για 10πλασια και να εχω μερσεντές και μια βδομαδα νοσταλγικες διακοπες στην ελλαδα κάθε καλοκαιρι.
ρωτα αυτους που κονομησαν και ξαναγυρισαν συνταξιούχοι πισω, δεν είναι μονο οσοι κονομησαν και εμειναν αγγλιες,γερμανιες.

λογος για να μεινεις εξω πραγματικος είναι τα γκομενακια που είναι ομορφοτερα και πιο ευκολα,

αν είναι να διαλέξεις πολλα λεφτα αλλα συννεφια,κρυο και ξενιτιά ή ηλιο , θαλασσα και λιγα φραγκα είναι μια ή άλλη, μια ζωη την εχουμε εγω προτιμησα ηλιο εσυ μερσεντες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οντως αν κάποιος γουστάρει αραλίκι,φραπεδιά,ψώλινγκ,σουβλάκι,παραλία,μπορδελάκι,η Ελλάδα είναι ιδανική.Αλλά αν θέλει κάτι παραπάνω πραγματικά λεφτά,κύρος,ταξίδια,γκόμενες τότε καλύτερα να την κοπανήσει.
Αν αντέχει και το δυτικό πολιτισμό ακόμα καλύτερα.Αν και κανένας Ελληναράς δε μεταναστεύει για να απολαύσει πολιτισμό, όλοι για την κονόμα φεύγουν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Γερμανία βγάζεις ευκολότατα γκόμενα αν είσαι κάτω από 35.Εγώ όταν είχα πρωτοέρθει πριν από 12 χρόνια που ήμουν 30 χρονών έβγαλα 2 γκόμενες σε ένα τριήμερο απλά καμακώνοντας στο σιδηροδρομικό σταθμό.Πολύ καλά μουνάκια,ανατολικές βέβαια αλλά και Γερμανίδες είναι εφικτές αν είσαι κάτω των 30 και καλής εμφανίσεως.
Το πρόβλημα Γερμανία είναι οτι όλοι έχουν δικαιώματα.Π.χ. Ελλάδα δε βλέπεις ποτέ σκύλους στο μετρό ή πλάι σου να σνιφάρουν το παντελόνι σου κτλ γιατί τρώνε κλωτσιές.Δε βλέπεις ανάπηρους ή ποδηλάτες γιατί τους πατάνε τα αμάξια.Βλέπεις ξέκωλα,νυμφίδια με τους κώλους έξω και γενικά ωραία θεάματα.Αντίθετα Γερμανία βλέπεις παντού λάθρο βρωμύλους,Τούρκους και Αραβες καθυστερημένους,ενοχλητικά παιδιά,χλαπάτσες γκόμενες,φρικιά με πράσινα μαλλιά και σπορτέξ,ανάπηρους που σε πατάνε με τα καροτσάκια,ποδηλάτες που περνάνε ξυστά επίτηδες,πρέπει να προσέχεις όλη την ώρα για αυτούς τους μαλάκες αντί να τους αρχίσεις στα βρισίδια και στα κλωτσίδια όπως γίνεται στην Ελλάδα.Οπότε η εμπειρία στην καθημερινότητα δεν είναι τόσο καλή εκτός αν έχεις πιει οπότε δεν τους βλέπεις.
Επίσης οι Γερμανοί έχουν μεγάλη ενέργεια όλο κάνουν κάτι και είναι ενοχλητικοί ενώ οι Ελληνες είναι συνέχεια αραχτοί και φιδιάζουν οπότε Ελλάδα χαλαρώνεις απλά γιατί δεν έχουν οι άνθρωποι τόση ενέργεια.
Σλαβικές χώρες είναι παράδεισος βέβαια,όλοι αραχτοί,πιωμένοι και παντού ξέκωλα που χαμογελάνε.Με το που περνάς τα σύνορα ο πότσος μεγαλώνει 3 πόντους.

Τι εγραψες παλι ρε θεέ :2funny: :2funny: :2funny:

Τυποι οι Γερμανιδες που εχουν επιπεδο/εμφανιση καβαντζωνονται κατά 90% απο τους αντιστοιχους Γερμανους.
Για να χτυπησει καποιος τετοιες πρεπει να εχει εμφανιση,max 35,μορφωση,κουλτουρα.

Και δε μιλαω για νεοελληνικη κουλτουρα,ενας Ελληνας κλαρινογαμπρος Γερμανια για να γαμησει Γερμανιδα πρεπει να παει FKK.
Επειδη ειχα γκομενες Γερμανιδες,θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες περιπτωσεις να ανοιξει καποιος σπιτι.
Μιλαω για κοριτσια με επιπεδο,δουλεια,οχι Γερμανιδες παρταλια..

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.459
Πόντοι
6.305
καπως υποτιμητικα το βλέπεις τον ηλιο-εσπρεσσακι -σουβλακι.
προσωπικα προτιμω να πηγαινω κάθε μερα στην πλαζ με σαραβαλακι, παρα να δουλευω για 10πλασια και να εχω μερσεντές και μια βδομαδα νοσταλγικες διακοπες στην ελλαδα κάθε καλοκαιρι.
ρωτα αυτους που κονομησαν και ξαναγυρισαν συνταξιούχοι πισω, δεν είναι μονο οσοι κονομησαν και εμειναν αγγλιες,γερμανιες.

λογος για να μεινεις εξω πραγματικος είναι τα γκομενακια που είναι ομορφοτερα και πιο ευκολα,

αν είναι να διαλέξεις πολλα λεφτα αλλα συννεφια,κρυο και ξενιτιά ή ηλιο , θαλασσα και λιγα φραγκα είναι μια ή άλλη, μια ζωη την εχουμε εγω προτιμησα ηλιο εσυ μερσεντες
είναι θέμα επιλογής..προσωπικά δε θέλω να είμαι κάθε μέρα θάλασσα, δε μου το επιτρέπει και η εργασία μου
Μόλις τελειώσω με την υποχρεωτική μου παρουσία εδώ, φεύγω όχι για δεκαπλάσια αλλά για 5πλάσια. έχω ζήσει ξανά στο εξωτερικό, δε μου έλειψε τότε η Ελλάδα, δε θα μου λείψει και τώρα. Ένας άνθρωπος που έχει ενδιαφέροντα μπορεί να ζήσει άνετα στο εξωτερικό!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι εγραψες παλι ρε θεέ :2funny: :2funny: :2funny:

Τυποι οι Γερμανιδες που εχουν επιπεδο/εμφανιση καβαντζωνονται κατά 90% απο τους αντιστοιχους Γερμανους.
Για να χτυπησει καποιος τετοιες πρεπει να εχει εμφανιση,max 35,μορφωση,κουλτουρα.

Και δε μιλαω για νεοελληνικη κουλτουρα,ενας Ελληνας κλαρινογαμπρος Γερμανια για να γαμησει Γερμανιδα πρεπει να παει FKK.
Επειδη ειχα γκομενες Γερμανιδες,θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες περιπτωσεις να ανοιξει καποιος σπιτι.
Μιλαω για κοριτσια με επιπεδο,δουλεια,οχι Γερμανιδες παρταλια..

Οι Γερμανίδες αν και έχουν επιβλητική κορμοστασιά,σπαθάτα σώματα και συμμετρικά χαρακτηριστικά(καμία σχέση με σλαβικές μυτόγκες,αραιά μαλλιά κτλ) έχουν σοβαρά μειονεκτήματα
1.Ακωλες,άβυζες.Μιλάμε καθόλου βυζί,ανύπαρκτος κώλος σχεδόν αντρικός
2.Λεπτά χείλια,που δεν τα βάφουν κιόλας ή βάφονται χάλια καμία σχέση με τις καλλιτέχνισες του μακιγιάζ Σλάβες με τα φοβερά τσιμπουκόχειλα
3.Κάνουν συχνά τα μαλλιά κώτσο και είναι αντιασθητικό.Καμία έγνοια για τις αντρικές καύλες
4.Εχουν στραβά πόδια πολύ λεπτά ή πολύ χοντρά.Οι Σλάβες έχουν αιθέρια καλοσχηματισμένα πόδια,τρομερές μπουτάρες,καυλώνεις σε dt.
5.Φοράνε αθλητικά,συχνά βρώμικα παπούτσια,πολύ σπάνια δωδεκάποντα και δεκαπεντάποντα όπως οι Σλάβες.Και να φορέσουν τακούνια Γερμανίδες δεν ξέρουν να περπατήσουνε κουνώντας τα κωλομέρια,ακούς τον καλπασμό από πίσω και νομίζεις οτι έρχονται δεινόσαυροι είναι τελείως ατσούρμπαλες.
6.Γενικά δε δείχνουν ούτε κοιλιά όπως οι Ελληνίδες,ούτε βυζιά όπως οι Πολωνές ούτε κώλο όπως οι Ουκρανές.Δε φοράνε κολλητά,κολλάν,φορέματα,πρόστυχα μίνι,σορτς με μισό κώλο έξω ή μίνι φούστες ζώνες όπως οι ανατολικές και κεντρικές Σλάβες. Τα θεωρούν όλα αυτά κιτσαριό χειρίστου είδους με αποτέλεσμα
Γερμανία δεν καυλώνεις εκτός και αν ευτυχήσεις να δεις το ανατολικό ξέκωλο.Η συνολική εντύπωση είναι ντεκαυλέ.
Για να μην πούμε για συμπεριφορά που σου πέφτει αμέσως μετά από ένα λεπτό συζήτησης αφού δε φλερτάρουν και τα βλέπουν όλα σοβαρά.Η για το οτι σπάνια φοράνε σκουλαρίκια,χρυσαφικά κτλ ενώ οι Σλάβες εμφανίζονται στολισμένες σα χριστουγεννιάτικα δέντρα,ουρανομήκεις καύλες.
Γενικά Γερμανία μπορείς να συγκεντρωθείς να δουλέψεις,σλαβικές χώρες θες μόνο να γαμάς,δεν μπορείς να δουλέψεις.Για αυτό και οι σλαβικές χώρες δεν προοδεύουνε οικονομικά,οι καυλιάρες απορροφούν όλο το ρευστό και την ενέργεια της χώρας στους μούνους τους.

Παρόλα αυτά Γερμανία είναι πιο πιθανό να δεις σούπερ μόντελ απόλυτο δεκάρι από το πουθενά έτσι ξαφνικά,ενώ αυτό δε συμβαίνει ποτέ Πολωνία ούτε και σε άλλη σλαβική χώρα με εξαίρεση Τσεχία,Σλοβακία λόγω γερμανικής επιμειξίας.
Γερμανία όμως έχει και πάρα πολλούς ανδρόγυνους(δεν ξέρεις αν είναι άντρας ή γυναίκα στυλ κοντά μαλλιά,χοντρή φωνή και βυζάκια) και πάρα πολλά φρικιά(τίγκα στα τατού και στα πίρσινγκ,πράσινα αηδιαστικά κοντά μαλλιά,χοντρομπούτες με βαθιές φωνές,σκυλιά κτλ) που δε βλέπεις ποτέ στις σλαβικές χώρες.Τα φρικιά και οι ανδρόγυνες μειώνουν πολύ το μέσο όρο των γυναικών στη Δύση και κάνουν πολλές φορές την έξοδο σκατά.Δε θες απλά να τις βλέπεις όπως και τους ανάπηρους,τους βρωμύλους λάθρο,τους φωνακλάδες και βλάκες Τούρκους κτλ.
Γενικά από αισθητικής σκοπιάς οι Γερμανοί άντρες είναι πολύ ανώτεροι από τις Γερμανίδες,είναι περιποιημένοι,καλοντυμένοι,γυμνασμένοι καμία σχέση.Οι Γερμανίδες στα αρχίδια τους πώς φαίνονται,εντελώς,είναι πολύ ανεξάρτητες και εναλλακτικές.Καμία σχέση με μπουζουκόβιες κτλ.Βέβαια και Γερμανούς κλαρίνα δε βλέπεις σχεδόν ποτέ.Κλαρίνα είναι συνήθως οι Βαλκάνιοι και μερικοί Τούρκοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom