Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όσα περιγράφει ο Σεβαλιέ, είναι ακριβή όσο αφορά το μέσο μέλος/πορνοεκδρομέα.
Εσύ ίσως είσαι πάνω από το μέσο όρο,οπότε δε σε αφορά το Post του.

Συγκριτικά με το παρελθόν, φυσικά και υπάρχει περισσότερη εσωστρέφεια(ψάχνουν για Πολωνούς) και δυτικοποιηση.
Εγώ ότι Πολωνέζα ξέρω Γερμανία ή Πολωνία(μιλάω για ηλικιες max 30 και όχι παρτάλια που θα γαμηθουν με κάναν αφγανο
για ένα τσιγάρο)όλες τους όπως και οι φίλες τους με Πολωνούς ήθελαν νταραβερια.

Και είναι επίσης ακριβές ότι υπάρχουν 6-7αρια σε αφθονία,ενώ 8αρια+ σπανίζουν,πράγμα που π.χ.δε συμβαίνει Στοκχόλμη και σε κάποιες άλλες πόλεις.

Ακριβως. Μιλαμε για ως 30 τη σημερινη εποχη πρωτον.
Και δευτερον αναφερομαστε στο μεσο ξενο που εοισκεπτεται τη χωρα με σκοπο να "γαμησει". Ε κατι ιταλους ισπανους αγγλους καραγκιοζηδες που πανε νε αποικιοκρατικο στυλακι και νομιζουν οτι πηγαν στην ανατολικη ευρωπη και  θα γαμησουν γελανε μαζι τους και μονο που τους βλεπουν. Κυριως ειναι ετσι με κατι παρταλια χαζοδυτικους  επειδη αυτοι και δεν εχουν καμια επαφη και πανε και με στυλακι.
Οι Ελληνες δε μπαίνουν γενικα σε αυτή την κατηγορία και οσο και αν ακούγεται παραξενο ειναι απο τους λαους που έχουν θετικη εντυπωση σε μια χωρα που δε φημιζεται για τη φιλοξενια της.
Ομως αν πας να το παίξεις μουρη απο οπου και αν εισαι ειναι κατι που δε το γουσταρουν καθόλου και θα προσγειωθεις αποτομα. Τους αρεσει η μετριοπαθεια και το λαου λαου στα κουφα. Καμια σχεση με τα αρχοντοχωριατιλικια των βαλκανιων (τη χερσονησο εννοω οχι των πουτσαραδων :cheesy:) και το. αλλο ακρο απο την επιδειξη πλουτου σε ρωσιες ουκρανιες κλπ. Αυτος που θα παει εκεί να το παίξει λεφτας καλοντυμενος όμορφος έξυπνος γοης κλπ θα πάρει τον τρίτο τον μακρύτερο. Ειναι η νοοτροπια της χωρας και του λαου τετοια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πνιγανε τα μωρα σε κουβαδες μπροστα στς μαναδες τους ρεεεεεε :boobies: :boobies: τωρα βάλανε και τη πολωνια στο κολπο οτι ησαντε συνευπυθυνοι ας ούμε κέτσ αλλα οι βαζεχες κλωτσάνε γιατι δεν εχουν όρεξη να μασησουν τη παραμυθα :dancing:

Τυπε η Αυστρία και η Βαυαρία ειναι ο πραγματικος εκπρόσωπος και ηγετης του γερμανικου κοσμου. Αντε να βαλει και ο θειος Ντοναλντ το χερι του να διαλυσουν αυτο το έκτρωμα και η Κεντρική Ευρωπη να ξαναγινει πραγματικη Ευρώπη

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Αυτα συμβαινουν γιατι εχει πολλα χρονια να βομβαρδιστει η Γερμανια (οπως ειχε πει ο Τσωρτσιλ)....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τυπε η Αυστρία και η Βαυαρία ειναι ο πραγματικος εκπρόσωπος και ηγετης του γερμανικου κοσμου. Αντε να βαλει και ο θειος Ντοναλντ το χερι του να διαλυσουν αυτο το έκτρωμα και η Κεντρική Ευρωπη να ξαναγινει πραγματικη Ευρώπη
όλοι στο θειο ελπιζουμε,βαυαρια μονο κανα αλτμπαγιερν ειναι μαχιμοι,αυστρία τυπε μονο,εκει η τουρκικη ψωλη εφτασε κοντα και δεν το ξεχνουν για αυτο και μονο εκει απο όλη τη δυτικη λευκη ευρωπη οι κωλοι παραμενουν σφιχτοι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
όλοι στο θειο ελπιζουμε,βαυαρια μονο κανα αλτμπαγιερν ειναι μαχιμοι,αυστρία τυπε μονο,εκει η τουρκικη ψωλη εφτασε κοντα και δεν το ξεχνουν για αυτο και μονο εκει απο όλη τη δυτικη λευκη ευρωπη οι κωλοι παραμενουν σφιχτοι

Και οι Ελβετοί τυπε δε μασανε να σου πει ο Μιδας

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

χεχε
αυτο το συζητουσα με εναν αυστριακο συναδελφο
ξερουν καλα την ιστορια τους και του λογους που οι ελληνες δεν χωνευουν τους τουρκους

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.869
Πόντοι
3.846
ποτε πηγες τυπε και τι ηλικια ειχαν οι γκομενες που εβγαλες;
Τα τελευταία 10 χρόνια έχω μπλέξει με αρκετές Πολωνές σε διαφορετικές χώρες όπως ανέφερα.
Στην δε Πολωνία πάω 1-2 φορές τον χρόνο, τα τελευταία 8 χρόνια.
Ηλικίες 25-35.

Σε κάλυψα;

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
Τότε κάτι δεν πάει καλά στο ποστ του τύπου.
Δεν υπάρχουν πολλά πάνω από 7αρια γαμευσιμα στην Πολωνία;;
Θα μας τρελάνει;
Δεν έχουμε ανάγκη κανένα Κμαν να μας πει τι φυσική ομορφιά και τι γυναικάρες υπάρχουν στην Πολωνία.

Απρόσιτες λέει;
Που έσκαγα με γκομενα στα club και μου την έπεφταν άλλες 2 γιατί γούσταραν.

Ίσως ο τύπος είναι μαυριδερος και τριχωτος και τον αποφευγαν οι ντόπιες, γιατί γουστάρουν πιο ανοιχτόχρωμους, αλλά βλέπω πολλά κόμπλεξ στον ποστ του και σίγουρα δεν ισχύουν αυτά που λέει.

Αυτά από κάποιον που έχω βγάλει γκομενες πολωνες σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία.
Πολωνία έχω πάει πάνω από 10 φορές.
κι ένα μέλος από δω Glock perfection θυμάμαι ότι είχε πηδήξει και αυτός και οι υπόλοιποι της παρέας του όταν πήγαν

και Ρόδο εγώ είχα δει Πολωνές να λυσσάνε για τσαπου

μάλλον μαλακίες λέει ο σεβαλιε...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κι ένα μέλος από δω Glock perfection θυμάμαι ότι είχε πηδήξει και αυτός και οι υπόλοιποι της παρέας του όταν πήγαν

και Ρόδο εγώ είχα δει Πολωνές να λυσσάνε για τσαπου

μάλλον μαλακίες λέει ο σεβαλιε...

Αφηστε ρε ελληναρες που απο τον καναπε σας ολα τα ξερετε να ξερει καποιος κατι παραπανω απο σας. Δε θα πληρωσετε προστιμο τζαμπα ειναι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τα τελευταία 10 χρόνια έχω μπλέξει με αρκετές Πολωνές σε διαφορετικές χώρες όπως ανέφερα.
Ηλικίες 25-35.

Σε κάλυψα;
Ηλικίες 25-35.

Σε κάλυψα;

Νταξει βρε παληκαρι μου δεν ειπε κανενας οτι δε γαμας και καμακωνεις. Αυτο δε λεει κατι γενικα για τη χωρα ομως και το γινεται. Γενικα οι κατα χιλιαδες ισπανοπορτογαλοιταλοι κλπ λατινοι αγγλοι κλπ τρωνε τα μουτρα τους. Τι να κανουμε τωρα να το αλλαξουμε.
Εγω γιατι να πω ψεμματα λεφτα θα βγαλω η θα μου κοψουν το μισθο αμα πω οτι οι ταδε γυναικες στην ταδε χωρα γαμιουνται με τον καθενα κλπ.
Αλλα και εσυ τοσο ζουλαπι που και μαλακιες να ελεγα αντι να κανεις την παπια, κατευθειαν να βγαλεις τελαλη οτι δεν ειναι ετσι και τι μας γραφει αυτος.
Μαγκα σε βγαζω βρε ζαγαρε αμα λεω οτι το τεραιν ειναι δυσκολο και εσυ προχωρας.
Που οντως μαγκια σου ειναι γιατι πραγματι δεν ειναι η χωρα που θα πεις γεια σας ξενος εδω και θα σου ανοιξουν τα ποδια.
Δε σημαινει αμα γραψω οτι ειναι απροσιτες γενικα στον ξενο οτι η καθε γυναικα αυτης της χωρας αν δει ξενο θα του ριξει τσαντια στο κεφαλι. Σημαινει οτι το να εισαι ξενος δεν ειναι πλεονεκρημα αλλα μειονεκτημα και απο κει και περα η την ατομικη σου αξια μετραει

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αυτο τους μαρανε τους μπαγλαμαδες. Η λοβοτομη ειναι μη αναστρεψιμη. Η Βαυαρια μου φαινεται δε θα κανει για πολυ χωριο με αυτους τους λεμεδες

Τελευταία νύχτα καρναβαλικής κραιπάλης και κοίτα αυριανή είδηση στην φωτογραφία

HoGNLTd.jpg

Ο πρωτος παιδικός σταθμός που απαγορευεσαι να ντύνονται τα αγοράκια ινδιάνοι γιατί πρόκειται για διάκριση έναντι άλλων παιδιών και ευπαθών ομάδων  :rolleyes:

Αυτή η πόλη :effemine: δεν σταματά ποτέ να με εκπλήσσει..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ο popop δυστυχώς έχει δίκιο στο σχόλιο του και περί Βαυαρίας και περί επιρροής του Γαλλικού στοιχείου :effemine: σε μια περιοχή

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.869
Πόντοι
3.846
Νταξει βρε παληκαρι μου δεν ειπε κανενας οτι δε γαμας και καμακωνεις. Αυτο δε λεει κατι γενικα για τη χωρα ομως και το γινεται. Γενικα οι κατα χιλιαδες ισπανοπορτογαλοιταλοι κλπ λατινοι αγγλοι κλπ τρωνε τα μουτρα τους. Τι να κανουμε τωρα να το αλλαξουμε.
Εγω γιατι να πω ψεμματα λεφτα θα βγαλω η θα μου κοψουν το μισθο αμα πω οτι οι ταδε γυναικες στην ταδε χωρα γαμιουνται με τον καθενα κλπ.
Αλλα και εσυ τοσο ζουλαπι που και μαλακιες να ελεγα αντι να κανεις την παπια, κατευθειαν να βγαλεις τελαλη οτι δεν ειναι ετσι και τι μας γραφει αυτος.
Μαγκα σε βγαζω βρε ζαγαρε αμα λεω οτι το τεραιν ειναι δυσκολο και εσυ προχωρας.
Που οντως μαγκια σου ειναι γιατι πραγματι δεν ειναι η χωρα που θα πεις γεια σας ξενος εδω και θα σου ανοιξουν τα ποδια.
Δε σημαινει αμα γραψω οτι ειναι απροσιτες γενικα στον ξενο οτι η καθε γυναικα αυτης της χωρας αν δει ξενο θα του ριξει τσαντια στο κεφαλι. Σημαινει οτι το να εισαι ξενος δεν ειναι πλεονεκρημα αλλα μειονεκτημα και απο κει και περα η την ατομικη σου αξια μετραει

Ούτε μάγκας το παιζω, ουτε γραφω δεξια και αριστερα οτι γαμαω οτι κινειται.
Αλλα με τις ξενες γενικα το εχω και πιστευω φταινε και τα χαρακτηριστικα μου, που ξεφευγουν απο τα κλασικα σκουρα του Ελληναρα.

Αλλα διαφωνω στο ποστ για το θεμα ομορφιας των Πολωνεζων. Μαζι με Σλοβακες, τις θεωρω τοπ σε σωματα και φυσικη ομορφια προς κεντρικη Ευρωπη.

Ξεφυγαμε παντως απο το θεμα, και για να κλεισω, αλλος ενας λογος που μενω εξωτερικο ειναι για να κυκλοφορω αναμεσα σε ομορφες παρουσιες, χωρις τα κομπλεξ των Ελληνιδων.
Τοσα χρονια εξω, Πολωνες, Ρουμανες, Σλοβακες, Ρωσιδες εκαναν καλα περασματα.

Επισκέπτης
:hi:  σε 3 μηνες μπορει να βγαλει καποιος μεχρι 40000 δολαρια σε αυτην την δουλεια το εχει ψαξει καποιος?

ναι 50000 δολλαρια το 3 μηνο , 200000 $ το χρονο.Αν νιωθεις αρκετα ηρωας ....
Ψαξε ωστοσο καλυτερα πριν αποφασισεις να εργαστεις σε καποιες απο τις παρακατω δουλειες, youtube κ.α μην βρεθεις προ δυσαρεστων εκπληξεων

Χωρις σπουδες ως ανειδικευτος υπαρχουν δουλειες με πολλα χρηματα.
Ειναι συνηθως μειγμα επικινδυνοτητας, ευθυνων και συνθηκων εργασιας.
Ενα βιντεο που παραθετει αυτες τις δουλειες ειναι το παρακατω , τα χρηματα ειναι μεσος ορος μεικτα, brutto .

σκουπιδιαρης 3000-3500 ευρω
εκπαιδευτης οδηγων 3300-4000
μηχανικος ανελκυστηρων 4000
Μοντερ σε υπερακτιες πλατφορμες 4500
ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας 6000
ευρωβουλευτες 9542
επαγγελματίας δύτης 10000

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ούτε μάγκας το παιζω, ουτε γραφω δεξια και αριστερα οτι γαμαω οτι κινειται.
Αλλα με τις ξενες γενικα το εχω και πιστευω φταινε και τα χαρακτηριστικα μου, που ξεφευγουν απο τα κλασικα σκουρα του Ελληναρα.

Αλλα διαφωνω στο ποστ για το θεμα ομορφιας των Πολωνεζων. Μαζι με Σλοβακες, τις θεωρω τοπ σε σωματα και φυσικη ομορφια προς κεντρικη Ευρωπη.

Ξεφυγαμε παντως απο το θεμα, και για να κλεισω, αλλος ενας λογος που μενω εξωτερικο ειναι για να κυκλοφορω αναμεσα σε ομορφες παρουσιες, χωρις τα κομπλεξ των Ελληνιδων.
Τοσα χρονια εξω, Πολωνες, Ρουμανες, Σλοβακες, Ρωσιδες εκαναν καλα περασματα.

Δεν ειπα οτι το παιζεις εγω ειπα οτι όντως εισαι;)
Ουτε το ειπα για αρνητικο αυτό για τη χωρα εκει οτι δηλαδη ειναι νορμαλ κανονικες κοπελες ευρωπαιες που θα πανε με καποιον επειδη γουσταρουν και οχι πειναλεα παρταλια που θα κοιταξουν να ανοιξουν τα ποδια στον καθε ξενο.
Καλα γαμησια σε ολους οπως και να χει και παμε αντε προχωραμε κουβεντα για εξωτερικό γιατι την Ελλαδιτσα δε την βλεπω και πολυ καλα

TheWolf

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2016
Like
4
Πόντοι
0
Η ασυνεννοησια στο thread ειναι απολυτως αναμενομενη αν λαβει κανεις υποψη οτι η πλειοφηφια των Ελληνων που δεν εχει ζησει στο εξωτερικο ειναι κατι σαν ευνουχισμενα παιδια σε σωματα ενηλικων. Εχουν μεγαλωσσει σε μια φουσκα της οικογενειας και του κοινωνικου κυκλου της παιδικης ηλικιας και δεν καταφεραν ποτε να ενηλικιωθουν πραγματικα. Ουτε εχουν παει ποτε σε συνεντευξη ουτε εχουν βρει δουλεια χωρις μεσο, ουτε γκομενα χωρις κοινους γνωστους, ουτε νεες γνωριμιες κλπ. Αγαπημενο του χομπι ειναι το να πηγαινουν με τις ωρες στα καφε και να χαζευουν γυναικες που δεν προκειται ποτε να πηδηξουν ενω παρακαλανε τους παιδικους τους φιλους να τους γνωρισουν καμια ξαδερφη. Γιατι οπως ειπαμε, σαν ανωριμα παιδια που τα βρηκαν ολα ετοιμα δεν μπορουν να αναλαβουν καμια ευθυνη και αυτο περιλαμβανει το να γνωρισουν μονοι τους γυναικες, να βρουν δουλεια κλπ.

Προκειται στην την πλειοψηφια τους για παρατηρητες,ηδονοβλεψιες, ατομα που ποτε δεν μπορεσαν η θα μπορεσουν να εκφρασουν την αρρενωποτητα τους ειτε πηδωντας γκομενες ειτε ασκωντας μια οποιαδηποτε πρωτοβουλια  :helpplea:.

Συνεπως πως περιμενουμε διαλογο αναμεσα σε αυτους που ειναι καταδικασμενοι να κυνηγανε 1-2 30αρες ελλεινηδες  :lheel:, κανοντας υποσχεσεις για διακοπες στην Μυκονο και την Αραχωβα,με ατομα που εχουν σταθει στα ποδια τους στο εξωτερικο, βγαζουν λεφτα, πηγαινουν ταξιδια σε ολο τον κοσμο, γνωριζουν νεα ατομα απ διαφορες χωρες, κινουνται σε διαφορους κυκλους μεγαλουπολεων, και αντι να βγαινουν συνεχεια για ηδονοβλεπτικο καφε εχουν να διαλεξουν κυριολεκτικα αναμεσα σε δεκαδες γυναικες που μπορουν να πηδηξουν? Διοτι στο εξωτερικο ακομα και ενας ημικαραφλος μεθυσμενος λαπας πηδαει 5αρια, ας μην μιλησω για τις επιλογες πουε εχουν οι εμφανισιμοι, με τροπους κλπ γιατι προβλεπω να αυτοκτονουν οι ευνουχισμενοι Ελλαδιτες των 2 γκομενων το χρονο.

Μιλαμε για εντελως διαφορετικες παραστασεις και αντιληψεις ζωης. Ειναι σαν να βαλεις εναν ενηλικα να συζητησει σοβαρα με ενα παιδακι που τσιριζει. Το αντιστοιχο του τσιριγματος σε αυτη την περιπτωση ειναι τα "Ναι αλλα δεν εχει ηλιο, φραπε, Χαλκιδικη..." :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Rotem

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
70
Πόντοι
1
Για να επανέλθουμε στο θέμα του νήματος έχει μείνει αναπάντητη η πρόκληση-πρόταση που κατέθεσε το θρυλικό πουλί  :rolleyes:

λοιπον επειδη θελω να σε ξεφτιλισω τελειως θα γινει το εξης

θα βαλουμε εδω ενωπιον ολων ενα στοιχημα

εγω εκανα την αρχη και ποσταρα την αδεια του αυτοκινητου μου με σημειωμα διπλα με ημερα και ωρα που αποδεικνυει την αυθεντικοτητα

θα βαλεις κι εσυ την αδεια του καρου σου (ολοι ξερουμε οτι δεν εχεις) με σημειωμα με ημερομηνια και ωρα
και επειδη εισαι γνωστος γυναικωτος, αναρχιδη πουσταρα και θα πας να βρεις απο καποιον γνωστο η ενοικιαζομενο αμαξι να μας βαλεις για δικο σου, θα σου πουμε εμεις μερα και ωρα που θα το ποσταρεις

μολις κανεις εσυ αυτο θα σου ανεβασω εγω το δελτιο της πληρωμης μου του τρεχοντος η του προηγουμενου μηνος με καθαρα, κραρησεις κλπ ΟΛΑ και τελικο πληρωτεο ποσο
αν δεν ειναι καθαρα πανω απο 3 χιλιαρικα ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ και θα αυτοδιαγραφω απο το σαιτ

μετα θα βαλεις εσυ το αποδεικτικο πληρωμης σου του τρεχοντος η του προηγουμενου μηνος και θα φαινεται οτι παιρνεις 4 χιλιαρικα καθαρα οπως λες
θα φαινονται κρατησεις κλπ. ΟΛΑ

αν δεν ειναι ετσι ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ και θα αυτοδιαγραφεις απο το σαιτ

ακουω αν σε παει το στοιχημα
θα σε ξεφτιλισω τελειως ρε πουστη

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.869
Πόντοι
3.846
Για να επανέλθουμε στο θέμα του νήματος έχει μείνει αναπάντητη η πρόκληση-πρόταση που κατέθεσε το θρυλικό πουλί  :rolleyes:
Όχι δεν είναι αυτό το θέμα του νήματος. Αν είναι να γράψεις κάτι άσχετο, τουλάχιστον πες ξεκάθαρα ότι δεν έχεις άποψη για το θέμα και ότι ήρθες να τρολάρεις.

Όσο για το ποστ του Άρχοντα παραπάνω, με καλύπτει 100% και ισχύει για την πλειοψηφία των συμπατριωτών μας που δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα οικογενειακά και να δουν παραπέρα.
Όταν την ίδια στιγμή σε άλλες χώρες πολλά παιδιά από τα 18 φεύγουν από το σπίτι και ξεκινάνε δουλειές σε άλλες χώρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom