Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Πολωνία τέλος ιππότης???
Tωωωωρα τυπε. Βεβαια κανω τις αποστολες μου ενιοτε σε διαφορα μερη στο εξωτερικο.
Πολωνία τέλος ιππότης???
Εγώ από το παράθυρο του ξενοδοχείου μου βλέπω το Golden Girls.
Από τα αυτοκίνητα με τους φουσκωτούς που περιμένουν απ' έξω με αναμμένες τις μηχανές όλο το βράδυ θα έλεγα όμως ότι δεν σε παίρνει.
Και που ησουνα ιπταμενος τυπε? Μονο αν ησουνα ιπταμενος απο τη Σχολη Ικαρων.
Στην Αεροπορια Στρατου πετανε μονο ελικοπτερα.
τυπε για να χουμε καλο ρωτημα τι πηγες να κανεις στη Μοσχοβια?
το συμπέρασμα σου τελικά;Tωωωωρα τυπε. Βεβαια κανω τις αποστολες μου ενιοτε σε διαφορα μερη στο εξωτερικο.
Tωωωωρα τυπε. Βεβαια κανω τις αποστολες μου ενιοτε σε διαφορα μερη στο εξωτερικο.
Υπάρχει και η ΣΜΥΑ τύπε.
στον δημητρακη μονο μην ξαναπας
ειδες τι εγραψε για την χρηση των νιπτηρων και των μπανιερων
το συμπέρασμα σου τελικά;
Από την χώρα αλλά κ από τις κατοίκους??
τις κατοίκουςΑξιοπρεπης χωρα, συντηριτικοι και κλειστοι , αλλα ντομπροι κατοικοι.
τις κατοίκους
Όχι τους.....
επιβεβαιώνεις αυτά που είδα περαστικος κάποιες πέντε έξι φορές από νότιαΜαλιστα , λεπτομερεια. Τα ειχα γραψει τοτε και μαλιστα ημουν ο πρωτος που αποκαλυψε, εξεθεσε και απομυθοποιησε τον κμαν. Νεροβραστες δυτικες ( ουτε καν δυτικοποιημενες) που δεν εχουν καμια σχεση με το στερεοτυπο της "ανατολικοευρωπαιας" που εχει επικρατησει σε πολυ κοσμο. Μιλαω για τις νεες γενιες κυριως.
Μερικα υπολλειματα της παλιας γενιας μπορει να βρει κανεις ακομη, αλλα αυτε οσο πανε μεγαλωνουν.
Και φυσικα γενικα απροσιτες και αδιαφορες ( εως και εχθρικες ) με τους ξενους.
Εμφανισιακα οχι 8αρια 9αρια πολυ σπανια αλλα μεγαλος αριθμος 6 7 γαμευσιμων.
επιβεβαιώνεις αυτά που είδα περαστικος κάποιες πέντε έξι φορές από νότια
Καλά ο κμαν μόνο μλκιες γράφει η τρολλαρει η ονειρεύεται
Πάντως για μιλφ είναι καλή χώρα ΑΝ θα μιλαγε κάποιος πολψνεζικα
Τρέχα γύρευε δηλαδη
Πάντως Γερμανία είναι ιμοπ οι πιο ιζυγκοινγκ γκομενςς
Κανονικα 2 γευματα με μουναρες και πουλ μουρ στα μαγαζια πρεπει να ισουται με 1 γαμησι...εγω στηριζω...
Ως Στρατο εννουμε γενικοτερα, ολους τους κλαδους..
Σε ποια χώρα αναφέρεσαι τύπε;Μαλιστα , λεπτομερεια. Τα ειχα γραψει τοτε και μαλιστα ημουν ο πρωτος που αποκαλυψε, εξεθεσε και απομυθοποιησε τον κμαν. Νεροβραστες δυτικες ( ουτε καν δυτικοποιημενες) που δεν εχουν καμια σχεση με το στερεοτυπο της "ανατολικοευρωπαιας" που εχει επικρατησει σε πολυ κοσμο. Μιλαω για τις νεες γενιες κυριως.
Μερικα υπολλειματα της παλιας γενιας μπορει να βρει κανεις ακομη, αλλα αυτε οσο πανε μεγαλωνουν.
Και φυσικα γενικα απροσιτες και αδιαφορες ( εως και εχθρικες ) με τους ξενους.
Εμφανισιακα οχι 8αρια 9αρια πολυ σπανια αλλα μεγαλος αριθμος 6 7 γαμευσιμων.
Σε ποια χώρα αναφέρεσαι τύπε;
Δεν εχω παει στη Μοσχα ρε τυπε που να ξερω. Αλλα νομιζω και απο μελη που θα εχουν παει δε θα παρεις απαντηση καθως κανενας δεν εχει παει με πουτανες αλλα μονο με γκομενες απο καμακι.
Με tinder και ενα σχετικα καλο προφιλ γαμας ανετα Μοσχα
Πολωνία
Μάλιστα χθες, στο καρναβάλι της Κολωνίας , οι μαλακες οι Γερμανοί, είχαν καρναβαλικά άρματα κατά της Πολωνίας, Ουγγαρίας, Τσεχίας,Τραμπ,κ.λ.π.
Δε φτάνει που κατάντησαν να τους βιάζουν τις κόρες μέσα στις πόλεις τους και να ταιζουν με τους φόρους τους τον μεχμετ και τα 8 παιδιά του,κουνάνε και το δάχτυλο οι λοβοτομημενοι...
Στη Γερμανία είναι μερικά σταθερά ραντεβού κάθε έτος όπου αν δε γαμησει κάποιος εκεί, δε γαμαει ούτε μέσα στο playboy mansion..
Καρναβάλι Κολωνίας, Oktoberfest Μόναχο, Hafengeburtstag Αμβούργο
Αρχηγέ,την Πέμπτη πετάω για πίσω,melde dich.