Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.163
Πόντοι
2.356
Αυτος που τα εγραψε για Πολωνια εμενε καποια χρονια μονιμα εκει , προφανως τα γνωριζει καλυτερα ...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.647
Πόντοι
606
καλησπερα. Παιδια η ιδεα για ΕΝΑ (1)  3μηνο. Για δουλεια usA οσο κραταει η τουριστικη βιζα... αξιζει? αν υπαρχει και τζαμπα σπιτι και φαγητο μεσα!! :hi:

Το φιλαρακι που ηταν 1 χρονο αμερικη μεχρι να τον απελασουν :grin: με ειπε οτι για 3 μηνες οσο κραταει η τουριστικη βιζα με 12ωρα τζαμπα σπιτι και φαγητο γυρνας πισω με 10000 δολαρια ιδιως με ειπε αν δουλεψει καποιος σε Αμερικανο εργοδοτη γιατι δεν προκειτε να του κανει λαμογιες(θα τον πληρωσει ολα μεχρι μια ο Αμερικανος  ο Ελληνας μπορει να κανει καμια μπουζουκια) δηλαδη πουστιες ελληνιστι  :grin: :hi:  :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.163
Πόντοι
2.356
καλησπερα. Παιδια η ιδεα για ΕΝΑ (1)  3μηνο. Για δουλεια usA οσο κραταει η τουριστικη βιζα... αξιζει? αν υπαρχει και τζαμπα σπιτι και φαγητο μεσα!! :hi:

Το φιλαρακι που ηταν 1 χρονο αμερικη μεχρι να τον απελασουν :grin: με ειπε οτι για 3 μηνες οσο κραταει η τουριστικη βιζα με 12ωρα τζαμπα σπιτι και φαγητο γυρνας πισω με 10000 δολαρια ιδιως με ειπε αν δουλεψει καποιος σε Αμερικανο εργοδοτη γιατι δεν προκειτε να του κανει λαμογιες(θα τον πληρωσει ολα μεχρι μια ο Αμερικανος  ο Ελληνας μπορει να κανει καμια μπουζουκια) δηλαδη πουστιες ελληνιστι  :grin: :hi:  :hi:
Εξαρταται σε ποια πολη θα πας ,δεν ειναι το ιδιο μεροκαματο παντου φυσικα
πχ για Βοστωνη που ημουνα προ διμηνο και ρωτησα η ωρα παει στα 17 δολλαρια και θελανε να το αυξησουνε , αν σου δινουν τζαμπα σπιτι ειναι καλη φαση οπως επισης και φαγητο γιατι ειναι πανακριβα και τα δυο.
Ψαξτο ,καλο ακουγεται ...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αυτος που τα εγραψε για Πολωνια εμενε καποια χρονια μονιμα εκει , προφανως τα γνωριζει καλυτερα ...

Δεν αποτελεί κανόνα αυτό.
Ο άλλος μπορεί να χαφτει μύγες ή να μην έχει καμία σχέση με τον ντόπιο πληθυσμό.

Και δεν αποτελεί μομφή συγκεκριμένα για το Σεβαλιέ αυτό

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.163
Πόντοι
2.356
^ Σιγουρα αλλα και ο drlove που ητανε και αυτος μονιμα εκει για χρονια ,πανω κατω τα ιδια εγραφε.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Τότε κάτι δεν πάει καλά στο ποστ του τύπου.
Δεν υπάρχουν πολλά πάνω από 7αρια γαμευσιμα στην Πολωνία;;
Θα μας τρελάνει;
Δεν έχουμε ανάγκη κανένα Κμαν να μας πει τι φυσική ομορφιά και τι γυναικάρες υπάρχουν στην Πολωνία.

Απρόσιτες λέει;
Που έσκαγα με γκομενα στα club και μου την έπεφταν άλλες 2 γιατί γούσταραν.

Ίσως ο τύπος είναι μαυριδερος και τριχωτος και τον αποφευγαν οι ντόπιες, γιατί γουστάρουν πιο ανοιχτόχρωμους, αλλά βλέπω πολλά κόμπλεξ στον ποστ του και σίγουρα δεν ισχύουν αυτά που λέει.

Αυτά από κάποιον που έχω βγάλει γκομενες πολωνες σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία.
Πολωνία έχω πάει πάνω από 10 φορές.

Όσα περιγράφει ο Σεβαλιέ, είναι ακριβή όσο αφορά το μέσο μέλος/πορνοεκδρομέα.
Εσύ ίσως είσαι πάνω από το μέσο όρο,οπότε δε σε αφορά το Post του.

Συγκριτικά με το παρελθόν, φυσικά και υπάρχει περισσότερη εσωστρέφεια(ψάχνουν για Πολωνούς) και δυτικοποιηση.
Εγώ ότι Πολωνέζα ξέρω Γερμανία ή Πολωνία(μιλάω για ηλικιες max 30 και όχι παρτάλια που θα γαμηθουν με κάναν αφγανο
για ένα τσιγάρο)όλες τους όπως και οι φίλες τους με Πολωνούς ήθελαν νταραβερια.

Και είναι επίσης ακριβές ότι υπάρχουν 6-7αρια σε αφθονία,ενώ 8αρια+ σπανίζουν,πράγμα που π.χ.δε συμβαίνει Στοκχόλμη και σε κάποιες άλλες πόλεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Εχθρικές δεν θα τις χαρακτηρίζα, αλλά αδιάφορες σε όποιον ξένο δε θυμίζει Ευρωπαίο.

Και οι λόγοι είναι πολλοί

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μόσχα και ειδικά Αγ.Πετρουπολη οι καλύτερες μου επιδόσεις στο Tinter.

Τώρα αν κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα αρπακτικά,δεν ξερκαρτάρει από πριν ποιες ψήνονται πραγματικά και βγει πρώτο ραντεβού για φαγητό, καλά να πάθει..

Γενικά όποιος προτείνει φαγητό για πρώτο ραντεβού,καλά να πάθει.

Χαμος στο tinder αλλα γνωρισα live μοντελο λιγο πριν φυγω.Επαγγελματιας μοντελο. Εχουμε τακτικη επικοινωνια, ελπιζω να κατσει..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.847
Πόντοι
5.506
Επειδή έχουμε ξεφύγει με τις αντιπαραθέσεις και ξεχάσαμε τον μεγάλο Εθνικό μας μετανάστη, λέτε να είναι αυτός;

53359591_10157087131733044_6138026436608393216_n.jpg

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ο "ιδιοκτήτης της κουράδας στο συρτάρι" πότε ξεμπανάρεται ρε τύπε;
αν ειναι αυτος, τον αγαπησα λιιιιιγο παραπανω
επινα νερο εκεινη την ωρα και μετα το "μη μου θυμωσετε.." δεν το ειδα να ερχεται
τα πηρε ολα στην οθονη το λαπτοπ
:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.847
Πόντοι
5.506
αν ειναι αυτος, τον αγαπησα λιιιιιγο παραπανω
επινα νερο εκεινη την ωρα και μετα το "μη μου θυμωσετε.." δεν το ειδα να ερχεται
τα πηρε ολα στην οθονη το λαπτοπ
:2funny:

Έκλαψα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν είναι αυτός τον ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΗ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝ.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δηλαδή οι πικεριστές είναι πουστηδες;

Nαι τύπε μου. Εχει γινει εκτενης αναφορά στο θρεντ του πικη
το κωλοδακτυλο που τρώνε ειναι βασικο στοιχειο του πικερισμου, οπως γενικοτερα η πρωκτική ηδονη

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Nαι τύπε μου. Εχει γινει εκτενης αναφορά στο θρεντ του πικη
το κωλοδακτυλο που τρώνε ειναι βασικο στοιχειο του πικερισμου, οπως γενικοτερα η πρωκτική ηδονη

μωρη καταπιεσμενη ....
εισαι  χειροτερος απο  τον λαζοπουλο ...
τοσο ερωτευμενος εισαι με τον πικερ ;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πολωνία

Μάλιστα χθες, στο καρναβάλι της Κολωνίας , οι μαλακες οι Γερμανοί, είχαν καρναβαλικά άρματα κατά της Πολωνίας, Ουγγαρίας, Τσεχίας,Τραμπ,κ.λ.π.
Δε φτάνει που κατάντησαν να τους βιάζουν τις κόρες μέσα στις πόλεις τους και να ταιζουν με τους φόρους τους τον μεχμετ και τα 8 παιδιά του,κουνάνε και το δάχτυλο οι λοβοτομημενοι...

Στη Γερμανία είναι μερικά σταθερά ραντεβού κάθε έτος όπου αν δε γαμησει κάποιος εκεί, δε γαμαει ούτε μέσα στο playboy mansion..

Καρναβάλι Κολωνίας, Oktoberfest Μόναχο, Hafengeburtstag Αμβούργο

Αρχηγέ,την Πέμπτη πετάω για πίσω,melde dich.

Yp8EyfT.jpg

i8hoJez.png

Αυτο τους μαρανε τους μπαγλαμαδες. Η λοβοτομη ειναι μη αναστρεψιμη. Η Βαυαρια μου φαινεται δε θα κανει για πολυ χωριο με αυτους τους λεμεδες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τότε κάτι δεν πάει καλά στο ποστ του τύπου.
Δεν υπάρχουν πολλά πάνω από 7αρια γαμευσιμα στην Πολωνία;;
Θα μας τρελάνει;
Δεν έχουμε ανάγκη κανένα Κμαν να μας πει τι φυσική ομορφιά και τι γυναικάρες υπάρχουν στην Πολωνία.

Απρόσιτες λέει;
Που έσκαγα με γκομενα στα club και μου την έπεφταν άλλες 2 γιατί γούσταραν.

Ίσως ο τύπος είναι μαυριδερος και τριχωτος και τον αποφευγαν οι ντόπιες, γιατί γουστάρουν πιο ανοιχτόχρωμους, αλλά βλέπω πολλά κόμπλεξ στον ποστ του και σίγουρα δεν ισχύουν αυτά που λέει.

Αυτά από κάποιον που έχω βγάλει γκομενες πολωνες σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία.
Πολωνία έχω πάει πάνω από 10 φορές.

ποτε πηγες τυπε και τι ηλικια ειχαν οι γκομενες που εβγαλες;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Διακρίνω έναν τόνο αμφισβήτησης στην ερώτησή σου  :rolleyes:

Μαλλον ενας τονος για να ξεκαθαρισουμε τι εννουμε γιατι ισως ο φίλος δεν διαβασε/καταλαβε καλα το ποστ που εγραψα. Αν και τα θεωρω ανωφελες κουβεντες αυτα εδώ δε μπορουμε να καταλαβουμε πως είναι οι γυναικες στην ιδια μας τη χωρα θα παμε να αναλυσουμε απανταχού στον πλανήτη;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
  Η λοβοτομη ειναι μη αναστρεψιμη.
πνιγανε τα μωρα σε κουβαδες μπροστα στς μαναδες τους ρεεεεεε :boobies: :boobies: τωρα βάλανε και τη πολωνια στο κολπο οτι ησαντε συνευπυθυνοι ας ούμε κέτσ αλλα οι βαζεχες κλωτσάνε γιατι δεν εχουν όρεξη να μασησουν τη παραμυθα :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom