Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το γεγονος οτι σε βγαλανε ΑΡΓΥΡΟ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ δεν φαινεται να σε προβληματιζει.
Προσεξε το γιατι θα παραμενεις ΜΑΛΑΚΑΣ για ΠΑΝΤΑ
θα ειμαι ειλικρινης μαζι σου
εχω αρχισει και σε λυπαμαι
ενα κομματι του εαυτου μου μου λεει "νταξει σταματα, εχει παραγινει, τον γαμησες, ξεφτιλιστηκε, παμε παρακατω"
ενα αλλο κομματι του εαυτου μου ομως που θυμαται τι εγραφες περσι, που ηθελες να μπεις και να πονεσεις παιδια που εγραφαν εδω μεσα κι ειχαν ενα προβλημα, σωματικο η ψυχολογικο, δε με νοιαζει, μου λεει συνεχισε και δωατου το κωλαντερο στο χερι
γιατι εισαι αμετανοητος πουστης
θελω να σε δω εντελως στο πατωμα να σου γινει μαθημα να μην τραμπουκιζεις πιο αδυναμους για να νιωσεις εσυ καλυτερα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αυτος εχει ζαλιστει τοσο πολυ απο τις φαπες που νομιζει οτι μας κατουραει
ο σβερκος σου εχει γινει σαν παπαρουνα ρε κακομοιρη
ολο μπλα μπλα εισαι και οταν ερθει η ωρα να κανεις back up τα λεγομενα σου ξεφτιλιζεσαι και γελαει ο κοσμος

πουτανακι μου σε εχω κανει

Δηλαδη φανταζεσαι κανεναν χειριστη της Ολυμπιακης Αεροποριας σε 747 πολυπειρο κυβερνητη να μπαινει εδω και να τσακωνεται με τον Πικερ;

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
άσυλα καταντάνε αυτά τα φορουμς

καλά, δουλειές σπίτια υποχρεώσεις δεν έχετε; απ΄το πρωί μέχρι το βράδυ αραιάζετε μαλακίες εδώ μέσα

Επισκέπτης
ολοι αυτοι μας ξεφτιλιζουν στο εξωτερικο. τους γνωριζουν οι ξενοι και νομιζουν οτι ετσι ειναι ολοι οι Ελληνες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν ξερω ρε τυπε ο γουασαμπης κι αλλος ενας διαμαρτυρονταν μερικες σελιδες πριν οτι πρεπει να ψαξεις πολλες σελιδες ανουσιας κοντρας για να βρεις χρησιμες πληροφοριες για εργασια στο εξωτερικο
δηλαδη σαν να κοβεις κορμο δεντρου με κουταλι...

Εχουν δικιο τυπε. Πρεπει να πας πολυ πιο πισω για να διαβασεις τον κμαν που λεει οτι αμα δουλευεις 100 ωρες υπερωρια την εβδομαδα μπορεις να βγαλεις 5000 κασερι και να πας 2 μερες στα σλαβικα μουνολιβαδα να γαμησεις σπονσορετες

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
ο Cayman είναι εντός θέματος

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ενα κομματι του εαυτου μου μου λεει "νταξει σταματα, εχει παραγινει, τον γαμησες, ξεφτιλιστηκε, παμε παρακατω"
ενα αλλο κομματι του εαυτου μου ομως που θυμαται τι εγραφες περσι, που ηθελες να μπεις και να πονεσεις παιδια που εγραφαν εδω μεσα κι ειχαν ενα προβλημα, σωματικο η ψυχολογικο, δε με νοιαζει, μου λεει συνεχισε και δωατου το κωλαντερο στο χερι
θελω να σε δω εντελως στο πατωμα να σου γινει μαθημα να μην τραμπουκιζεις πιο αδυναμους για να νιωσεις εσυ καλυτερα

Ο προβληματικος εισαι εσυ ΤΡΥΠΙΕ ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
βγαζεις τον εαυτο σου απεξω ακομα και οταν εχεις ψηφιστει ως ΜΑΛΑΚΑΣ
Ποσο καραγκιοζης

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
μπορείτε τουλάχιστον να μεταφερθείτε στο θρεντ του πικeρ;

Τυπε μου εχω κανει αναφορά προς αυτους που ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΠΑΜΑΡΟΥΝ αναζητωντας κατουρο σε αυτο το θρεντ αλλα η διοικηση κωφευει..

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εχουν δικιο τυπε. Πρεπει να πας πολυ πιο πισω για να διαβασεις τον κμαν που λεει οτι αμα δουλευεις 100 ωρες υπερωρια την εβδομαδα μπορεις να βγαλεις 5000 κασερι και να πας 2 μερες στα σλαβικα μουνολιβαδα να γαμησεις σπονσορετες

Τυπε σημασια εχει πως εξω οπως λεει ο kman μπορεις να βγαλεις 5κ κασερι
το πως θα τα ξοδεψει ο καθενας δικο του θεμα
Οσοι ενδιαφερονται ξερουν τι να κρατησουν

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τυπε μου εχω κανει αναφορά προς αυτους που ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΠΑΜΑΡΟΥΝ αναζητωντας κατουρο σε αυτο το θρεντ αλλα η διοικηση κωφευει..
δηλαδη εκτος απο ψευτης εισαι και ρουφιανος...
τι σιχαμα εισαι ρε πουστη μου
γλιτσας τελειως

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δηλαδη εκτος απο ψευτης εισαι και ρουφιανος...
τι σιχαμα εισαι ρε πουστη μου
γλιτσας τελειως

Ποιον τσιμπουκώνεις και δεν σε εχουν μπαναρει ακομα???
Ενα συνεχες σπαμ εισαι
Γραφεις στις ελλεεινιδες μην εχοντας κανει ΠΟΤΕ σχεση
Γραφεις στο θρεντ για εργασια στο εξωτερικο μην εχοντας δουλεψει ΠΟΤΕ εξω
Ως ποτε θα ανεχομαστε τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ του σαιτ??

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ποιον τσιμπουκώνεις και δεν σε εχουν μπαναρει ακομα???
Ενα συνεχες σπαμ εισαι
Γραφεις στις ελλεεινιδες μην εχοντας κανει ΠΟΤΕ σχεση
Γραφεις στο θρεντ για εργασια στο εξωτερικο μην εχοντας δουλεψει ΠΟΤΕ εξω
Ως ποτε θα ανεχομαστε τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ του σαιτ??
εδω γραφεις εσυ ρε μαλακα στο μπουρδελα.κομ που εισαι ακομα παρθενος

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
φανταζομαι το μαλακα σαν θυμωμενο κανις απο τις ξεφτιλες που του εχω κανει να παταει και να ξαναπαταει το ρουφιανοκουμπο σε ολα τα ποστ μου και να περιμενει με αγωνια το μπαναρισμα μου
τι σαλτιμπαγκος, τι φιογκος ειναι αυτος ο ανθρωπος...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.648
Πόντοι
606
παιδια ο δημητρακης που εξαφανιστηκε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
παιδια ο δημητρακης που εξαφανιστηκε?

τον μάζεψε ένας ρώσσος μπόγιας... τον μπουζουριάσανε γιατί ασέλγησε στην γάτα ενός κρατικού αξιωματούχου...

τον βλέπω να γαμάει αρουραίους στα γκουλάκ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
φανταζομαι το μαλακα σαν θυμωμενο κανις απο τις ξεφτιλες που του εχω κανει να παταει και να ξαναπαταει το ρουφιανοκουμπο σε ολα τα ποστ μου και να περιμενει με αγωνια το μπαναρισμα μου
τι σαλτιμπαγκος, τι φιογκος ειναι αυτος ο ανθρωπος...

Ποιες ξεφτιλες ρε ΠΑΛΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ??
Σε κατουρησα στο Λουξεμβουργο και ακομα περιμενω τον αδερφο σου να με βρει στο Λονδινο..
Οι φωτο με τις μοντελογκομενες που ανεβασα τις εβγαζες ξαδερφη μου που αλλαζε μαλλια, βυζια υψος και βαρος
Ανωμαλο καθομαι και δινω σημασια σε εναν κατα δηλωση του ΤΡΥΠΙΟ
Τι να περιμενεις απο ΠΟΥΣΤΗ??

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ποιες ξεφτιλες ρε ΠΑΛΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ??
Σε κατουρησα στο Λουξεμβουργο δεν καταφερα να κερδισω το στοιχημα που εγω ο ιδιος εβαλα τους ορους του στο Λουξεμβουργοκαι ακομα περιμενω τον αδερφο σου να με βρει στο Λονδινο και προσποιηθηκα οτι θα συναντησω τον αδερφο σου στο λονδινο οπως προσποιηθηκα οτι θα συναντησω και τον κμαν στο μοναχο και τον δημητρακη στην αγια πετρουπολη αλλα παντα κατι μου τυχαινε και στο τελος δεν συναντουσα κανεναν ..
Οι φωτο με τις μοντελογκομενες με μια καροτομαλλουσα φακιδιαρα και μια μελαχρινη αχλαδοκωλα που ανεβασα τις εβγαζες ξαδερφη μου που αλλαζε μαλλια, βυζια υψος και βαρος ηταν οντως ξαδερφες μου γιατι ειμαι παρθενος και δεν εχω παρουσιασει ΠΟΤΕ μια χειροπιαστη αποδειξη οτι γαμαω
Ανωμαλο καθομαι και δινω σημασια σε εναν κατα δηλωση του ΤΡΥΠΙΟ Ανωμαλος εισαι και καθεσαι και δινεις σημασια σε εμενα, εναν παρθενο μυθομανη;
Τι να περιμενεις απο εμενα τον ΠΟΥΣΤΗ??
καταθεση ψυχης απο αγαμητεηρα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Αυτοανακυρηχθέντα Ρομπέν των Δασών του bou, την παπάτζα με τις δήθεν ευαισθησίες σου πούλα την αλλού γιατί ο λαός του bou,
την περσόνα σου στο forum την έχει αξιολογήσει ως:
[size=30pt]
ΑΡΓΥΡΟ ΜΑΛΑΚΑ[/size]

Καμία έκπληξη που ΠΟΤΕ,ΚΑΜΙΑ γυναίκα δεν καταδέχτηκε να κάνει ΣΧΕΣΗ μαζί σου,όπως μας έχεις γράψει στο στο thread με τις ελλεηνίδες.

ΠΟΤΕ

ΚΑΜΙΑ

Το να μας μιλάς εσύ για γυναίκες, είναι το ίδιο με το να μας μιλάει ο μογγολάκης για σεξ χωρίς λεφτά.

Βγήκες ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, απλά γιατί ο πούσι είναι ΤΕΡΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ

Ωραίο το suv που πήρε ο μπαμπάκας με το εφάπαξ και σε αφήνει στα κλεφτά να οδηγάς και εσύ :effemine:

Αυτό που σφίγγεις την κωλοτρυπίδα σου δυνατά και μας το παίζεις αντράκι εδώ μέσα, είναι από το πιο τραγελαφικά θεάματα στο bou...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom