το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
δεν ειναι και σαν το αυτοκινητο που ντρεπεται να ανεβασει ο αγαμητεηρα αλλα ο,τι μπορει ο καθεις ρε τυπεΘρυλικό πουλί μα Honda CR-V ρε αδελφάκι μου;;;
δεν ειναι και σαν το αυτοκινητο που ντρεπεται να ανεβασει ο αγαμητεηρα αλλα ο,τι μπορει ο καθεις ρε τυπεΘρυλικό πουλί μα Honda CR-V ρε αδελφάκι μου;;;
Φαπες με τον κωλο σου δεν μπορεις να ριξεις ΤΡΥΠΙΕ
δεν του τη λεμε απλωςΚαλα ρε κ εσυ. Κοτζαμ πιλοτος σοβαρος ανθρωπος καθεσαι και τσακωνεσαι στο ιντερνετ με τους πικεριστες; Και σου τη λενε και απο πανω;
ap1 MY2002
μπορείτε τουλάχιστον να μεταφερθείτε στο θρεντ του πικeρ;δεν του τη λεμε απλως
του εχουμε κανει το σβερκο σα πατζαρι
ομολογω οτι εχουμε γινει ενοχλητικοι για ανθρωπους που μπαινουν στο bourdela.com για να βρουν προοπτικες επαγγελματικης καταξιωσης στο εξωτερικομπορείτε τουλάχιστον να μεταφερθείτε στο θρεντ του πικeρ;
ομολογω οτι εχουμε γινει ενοχλητικοι για ανθρωπους που μπαινουν στο bourdela.com για να βρουν προοπτικες επαγγελματικης καταξιωσης στο εξωτερικο
προσωπικα θα περιμενω την αδελφουλα μεχρι αποψε τα μεσανυχτα να ανεβασει φωτο και απο τη γκομενα στη ρωσια που ακομα περιμενουμε και απο υην αδεια κυκλοφοριας του σαραβαλου
θελω πρωτα να ξεφτιλιστει τελειως με τα ψεματα του και μετα θα αποχωρησω σαν κυριος για να στησετε εδω τα μεγαλοπνοα σχεδια για εργασια στο εξωτερικο χωρις ενοχλες
είσαι γεννημένος μαλάκας...γνήσιος αυθεντικός πατροπαράδοτοςομολογω οτι εχουμε γινει ενοχλητικοι για ανθρωπους που μπαινουν στο bourdela.com για να βρουν προοπτικες επαγγελματικης καταξιωσης στο εξωτερικο
προσωπικα θα περιμενω την αδελφουλα μεχρι αποψε τα μεσανυχτα να ανεβασει φωτο και απο τη γκομενα στη ρωσια που ακομα περιμενουμε και απο υην αδεια κυκλοφοριας του σαραβαλου
θελω πρωτα να ξεφτιλιστει τελειως με τα ψεματα του και μετα θα αποχωρησω σαν κυριος για να στησετε εδω τα μεγαλοπνοα σχεδια για εργασια στο εξωτερικο χωρις ενοχλες
ο,τι πεις ρε ψηλεείσαι γεννημένος μαλάκας...γνήσιος αυθεντικός πατροπαράδοτος
σε γαμησεείσαι γεννημένος μαλάκας...γνήσιος αυθεντικός πατροπαράδοτος
Καλα ρε κ εσυ. Κοτζαμ πιλοτος σοβαρος ανθρωπος καθεσαι και τσακωνεσαι στο ιντερνετ με τους πικεριστες; Και σου τη λενε και απο πανω;
το θεμα δεν ειναι για ανταλλαγη τετοιων πληροφοριων αλλα για να συγκρινουμε Ελλαδα με εξωτερικο.ο,τι πεις ρε ψηλε
απο περιεργια ρε πουστη δε θα γραψω εδω μεσα 1 μηνα και θα μπω μετα να δω τι στον πουτσο σοβαρες πληροφοριες θα ανταλλαξετε για να γινετε ολοι τζεφ μπεζοι στο εξωτερικο
Mύστη μου έτσι ειναι αμα μπλεκεις με ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ πικεριστες
κολλανε σαν τσιμπουρια περιμενοντας το πολυποθητο κατουρο
αυτος εχει ζαλιστει τοσο πολυ απο τις φαπες που νομιζει οτι μας κατουραειMύστη μου έτσι ειναι αμα μπλεκεις με ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ πικεριστες
κολλανε σαν τσιμπουρια περιμενοντας το πολυποθητο κατουρο
είσαι γεννημένος μαλάκας...γνήσιος αυθεντικός πατροπαράδοτος
Δεν κάνεις καλά που τα βάζεις με τον Δημήτρη. You mess with the bull,you get the horns...
αυτος εχει ζαλιστει τοσο πολυ απο τις φαπες που νομιζει οτι μας κατουραει
ο σβερκος σου εχει γινει σαν παπαρουνα ρε κακομοιρη
ολο μπλα μπλα εισαι και οταν ερθει η ωρα να κανεις back up τα λεγομενα σου ξεφτιλιζεσαι και γελαει ο κοσμος
πουτανακι μου σε εχω κανει
Το πουλι οταν ειναι να ριξει χεσιμο ριχνει δεν αστειεύεται Εμ τον λυπηθηκα ρε τυπε για αυτο ειπα να παρεμβω (ενω δε κρυβω οτι την απολαμβανω απο την πολυθρονα μου τη διαμαχη)δεν του τη λεμε απλως
του εχουμε κανει το σβερκο σα πατζαρι
δεν ξερω ρε τυπε ο γουασαμπης κι αλλος ενας διαμαρτυρονταν μερικες σελιδες πριν οτι πρεπει να ψαξεις πολλες σελιδες ανουσιας κοντρας για να βρεις χρησιμες πληροφοριες για εργασια στο εξωτερικοτο θεμα δεν ειναι για ανταλλαγη τετοιων πληροφοριων αλλα για να συγκρινουμε Ελλαδα με εξωτερικο.
δεν ξερω ρε τυπε ο γουασαμπης κι αλλος ενας διαμαρτυρονταν μερικες σελιδες πριν οτι πρεπει να ψαξεις πολλες σελιδες ανουσιας κοντρας για να βρεις χρησιμες πληροφοριες για εργασια στο εξωτερικο
δηλαδη σαν να κοβεις κορμο δεντρου με κουταλι...