Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 506
σεβασμο στον ιαπωνα...Oσοι νομιζουν οτι μπορουν να πουλησουν μουρη με ασιατικα αμαξια ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ
σεβασμο στον ιαπωνα...Oσοι νομιζουν οτι μπορουν να πουλησουν μουρη με ασιατικα αμαξια ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ
Με γιαπωνεζικο καρο πας να το παιξεις μουρη ρε καημενε??
πρωτον δεν ανηκει στη μικρη αλλα στη μεσαια κατηγοριατυπε πραγματι το συγκεκριμενο SUV ανηκει στη μικρη κατηγορια.
πηγαινε να τα κανει καλυτερα και του ρθε μπουμερανγκ
και λεγα γω θα μας παρουσιασει κανα lamborghini urus αντε κανα bentley bentayga ....
χωρια τα outcallΠαντως μια γνωστη μου αεροσυνοδος στη Fly Emirates βγαζει πανω απο 2000 καθαρα το μηνα με πληρωμενο διαμερισμα στο Ντουμπαι και εξτρα ανα πτηση, αναλογως τις ωρες η τα χιλιομετρα (δε θυμαμαι ακριβως)
δεν διαφημισα τιποτα ρε μαννταξει μαν , οτι μπορει και εχει ο καθενας.
αλλα να διαφημιζεις suv των 32κ , ειναι καπως...
ριξε ενα 150κ, 200κ, suv να κλεισεις στοματα
CRV παιρνουν οι γεροι
Οποτε των γερων σου είναι
Αν ησουν νεος με λεφτα και σου αρεσαν τα SUV θα επαιρνες το evoque
Για εμενα το αμαξι ειναι ενα οχημα που σε παει απο το σημειο Α στο σημειο Β
σιγα μην ειπε και real fm ...
Για εμενα το αμαξι ειναι ενα οχημα που σε παει απο το σημειο Α στο σημειο Β
Μουρη μπορεις να πουλησεις αν εχεις Bentley η Ferrari
Oσοι νομιζουν οτι μπορουν να πουλησουν μουρη με ασιατικα αμαξια ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ
Για αυτο και ψηφιστηκες εστω και ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ
Καυλες με οχημα εβγαζα οταν ειχα το CBR 600 RR
Το αμαξι απλα με πηγαινει..
ο τυπος δεν εχει ιδεα απο αυτοκινητα
πιθανοτατα δεν ειχε ποτε αυτοκινητο
η εχει κανα φιατακι η κανα χιουνται ατος να κανει τη δουλεια του
αμα ηξερε τι σημαινει ιαπωνας δε θα ελεγε τετοιες μαλακιες
εχει περασει και μεταχειρισμενο [size=40pt]S2K[/size] απο τα χερακια μου πριν χρονια που το ειχα τσιμπησει απο χερι 19.000
Κάτι σαν αυτό ας πούμε. Οπότε ας μην περιμένουμε να δείξεις άδεια γιατί αυτά δεν έχουν έγκριση τύπου.
https://[URL unfurl="true"]www.protinews.gr/sites/default/files/dsc_0485_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αφου σου λεει εγω αντιμετωπιζω το αυτοκινητο σαν κατι που σε παει απο το μερος Α στο μερος Β δεν καταλαβαινεις τι παιζει;...
[img]https://i.gifer.com/1OTl.gif
ap1 MY2002Τώρα πήρες πολλούς πόντους σεβασμού. Τι μοδέλο;
Απογοήτευση..... >
τυποι μηπως πετυχε κανεις πουθενα τον αγαμητεηρα;
αγνοειται η τυχη του μετα τις χτεσινες φαπες
θα περιμενουμε πολυ ακομα να ανεβασεις την αδεια κυκλοφοριας απο το σαραβαλο;Φαπες με τον κωλο σου δεν μπορεις να ριξεις ΤΡΥΠΙΕ
Θρυλικό πουλί μα Honda CR-V ρε αδελφάκι μου;;;θα περιμενουμε πολυ ακομα να ανεβασεις την αδεια κυκλοφοριας απο το σαραβαλο;
ολο το σαη εχει απορια τι ροδα κυκλοφορει ο λεφτας πιλοτος που βγαζει 4Κ καθαρα το μηνα στο ροστερ του