barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.423
- Πόντοι
- 5.506
και νδουλικο ειναι το διπλοπροφιλο?![]()
Ε τι περιμένεις να είναι, μάλαξ σαν και σένα;
και νδουλικο ειναι το διπλοπροφιλο?![]()
νδ μονο τυπεκαι νδουλικο ειναι το διπλοπροφιλο?![]()
νδ μονο τυπε
η σωτηρια της πατριδος
περιμενουμε τις εκλογες πως και τι να παμε να καρφωσουμε το ψηφοδελτιο της νδ στην καλπη οπως ο λεμπρον τζειμς καρφωνει στο νβα
νδ μονο τυπε
η σωτηρια της πατριδος
περιμενουμε τις εκλογες πως και τι να παμε να καρφωσουμε το ψηφοδελτιο της νδ στην καλπη οπως ο λεμπρον τζειμς καρφωνει στο νβα
Ε τι περιμένεις να είναι, μάλαξ σαν και σένα;
Εγω ομως πεταω jet
αρχιδια βγαζεις περισσοτερα
ΕΑΝ γινεις κυβερνητης και ΕΑΝ γραψεις 10-15.000 ωρες πτησης και ΕΑΝ σε προσλαβει καμια εταιρεια της προκοπης ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ λεφτα
προς το παρον που εισαι f/o με 1.000 ωρες πτησεις και δουλευεις στην αιρ μπαχαλ εισαι με 1.500 ευρω μικτα οπως πληρωνει η αγορα τους ιπταμενους λατζερηδες αυτον τον καιρο, πραγμα που επιβεβαιωνεται απο τοσα ξενα forums που γραφουν οι πιλοτοι (σε δολλαρια τα γραφουν αλλα με αναγωγη βγαινουν καπου τοσα)
τα εξτρα που παιρνεις ειναι μονο υπερωριες και η εταιρεια σου πληρωνει μονο ενα economy μονοκλινο στη ζωνη των 3αστερων hotels αεροδρομιου
με την κουραση και τα ωραρια που εχεις εισαι πιλοτηριο - δωματιο - πιλοτηριο και δεν εχεις δει ουτε 1 πολη απο κοντα
ολες απο ψηλα τις βλεπεις γι αυτο και δεν εχεις συναντηθει ποτε με κανενα μελος που μενει στο εξωτερικο αν και λες συνεχεια "θα ερθω να σε δω" και παντα μετα "κατι σου τυχαινει"
εισαι ενας αξιοθρηνητος ψευτης μακρια απο οικογενεια και φιλους, αγαμητος μεχρι αηδια που δουλευεις σαν ειλωτας για ενα μισθουλακο και ο ηλεκτρονικος σου εαυτος εδω μεσα ειναι η ψυχοθεραπεια σου για να μην πηδηξεις απο κανα παραθυρο ξενοδοχειο τα κρυα και μοναχικα βραδια που κλαις πνιχτα στο μαξιλαρι σου
Αρε κομματοσκυλο, μεχρι και πικεριστες γλυφεις για τα ψηφαλακια
Ποσο πιο χαμηλα, σε λιγο θα χωσεις δακτυλο στον σουκερ αν στηριξει ΝΔ
βαλε και τα προβληματα στυτικής δυσλειτουργιας που εχουν οι αεροταριφες ...
αυτα που γραφεις δεν σε κανουν αντρα ....Μικρε τρυπιε πικεριστη
Το γεγονος οτι δεν γαμανε το βρωμοκωλι σου οι "αεροταριφες" δεν τους κανει ανίκανους αλλα ΜΗ ομοφυλοφιλους
αυτα που γραφεις δεν σε κανουν αντρα ....
αλλαξε στυλ ... γινε αρσενικος εαν μπορεις ...
αυτη ειναι η φανταστικη ρωσιδα που βγηκες σε φανταστικο ραντεβου μαζι της στη φανταστικη μοσχα;Η Ρωσιδα που εβγαινα στην Μοσχα μεταξυ αλλων ειπε.. Pilot, real man
αυτη ειναι η φανταστικη ρωσιδα που βγηκες σε φανταστικο ραντεβου μαζι της στη φανταστικη μοσχα;
αλλα ακομα κι αν οντως βγηκες και ειπε αυτο, πιο πιθανο να αναφεροταν στα στυλο παρα σε σενα
ιπταμενε κιναιδε
https://[URL unfurl="true"]www.pilotpen-cyprus.com/pub/media/catalog/product/cache/image/755x566/beff4985b56e3afdbeabfc89641a4582/4/9/4902505134661-4902505134661_zoom_01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κίναιδος εισαι εσυ που χωνεις στην σουφρα σου μικρε πικεριστη
εγω παλι εχω μαθει οτι οι συναδελφοι σου παραπονιουνται οτι φευγεις παντα τελευταιος απο το πιλοτηριο κι οτι οι λεβιεδες μυριζουνε κωλιλαΚίναιδος εισαι εσυ που χωνεις στην σουφρα σου μικρε πικεριστη
Η Ρωσιδα που εβγαινα στην Μοσχα μεταξυ αλλων ειπε.. Pilot, real man
εγω παλι εχω μαθει οτι οι συναδελφοι σου παραπονιουνται οτι φευγεις παντα τελευταιος απο το πιλοτηριο κι οτι οι λεβιεδες μυριζουνε κωλιλα
εγω παλι εχω μαθει οτι οι συναδελφοι σου παραπονιουνται οτι φευγεις παντα τελευταιος απο το πιλοτηριο κι οτι οι λεβιεδες μυριζουνε κωλιλα
Δεν ειμαι πικεριστης
ΕΣΥ εισαι ΤΡΥΠΙΕ
φοβερά νέα3000 ευρω ΚΑΘΑΡΑ το μηνα ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
σε δικο μου σπιτι στην Αθηνα 3 λεπτα απο σταθμο μετρο
με δικο μου εξοχικο 150 μετρα απο τη θαλασσα
με δικο μου SUV αγορασμενο καινουργιο 32.000 ευρω πριν 3 χρονια