Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ο μονος που ξερει τη δουλεια που κανω ειναι ο αλεξ, τον εχω ορκισει να μην πει ποτε
του το ειχα πει πριν καμια τριετια
ισως και ο αντι να ξερει αν εχει προσβαση σε πιεμ
δεν λεγεται

Γιατι δεν λεγεται ρε?
Το πειραματοζωο σε κλινικες δοκιμες κανεις?
Εχεις παραμορφοθει για αυτο δεν σου καθεται ουτε θυληκος χιμπατζης?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Όλως τυχαίως ο Alex εξαφανίστηκε....
ο αλεξ ειναι ο μονος που του εχω απαντησει σε πιεμ
απο τοτε που γραφτηκα με αυτον τον κλωνο εχω λαβει εκατονταδες πιεμ απο παρα πολλα μελη
δεν εχω απαντησει ΠΟΤΕ σε κανεναν
μονο με αλεξ ειχαμε μιλησει αρκετα με πιεμ ξερει το πραγματικο μου ονομα, ξερω το δικο του, ξερει που δουλευεω κλπ
αυτη τη στιγμη δεν μπορω να το αποδειξω οντως γιατι λειπει
αν και οταν εμφανιστει μπορει να με επιβεβαιωσει η οχι
φανταζεσαι να σας εχω πει ολα αυτα, να εμφανιστει και να πει δεν ξερω τιποτα;
θα γινω ρεζιλι των σκυλιων
σας λεω την αληθεια ομως οτι ετσι ειναι τα πραγματα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.870
Πόντοι
5.506
ο αλεξ ειναι ο μονος που του εχω απαντησει σε πιεμ
απο τοτε που γραφτηκα με αυτον τον κλωνο εχω λαβει εκατονταδες πιεμ απο παρα πολλα μελη
δεν εχω απαντησει ΠΟΤΕ σε κανεναν
μονο με αλεξ ειχαμε μιλησει αρκετα με πιεμ ξερει το πραγματικο μου ονομα, ξερω το δικο του, ξερει που δουλευεω κλπ
αυτη τη στιγμη δεν μπορω να το αποδειξω οντως γιατι λειπει
αν και οταν εμφανιστει μπορει να με επιβεβαιωσει η οχι
φανταζεσαι να σας εχω πει ολα αυτα, να εμφανιστει και να πει δεν ξερω τιποτα;
θα γινω ρεζιλι των σκυλιων
σας λεω την αληθεια ομως οτι ετσι ειναι τα πραγματα

Ποιός ήταν ο προηγούμενος κλώνος;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ποιός ήταν ο προηγούμενος κλώνος;
αυτα δε λεγονται
στον προηγουμενο κλωνο εγραφα κανονικα, με τονους ορθογραφημενα, και δεν εμπαινα σχεδον καθολου σε μπαχαλοθρεντ

με αυτον τον κλωνο γραγω μικρα χωρις τονους και μονο σε μπαχαλοθρεντ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αρχιδια βγαζεις περισσοτερα
ΕΑΝ γινεις κυβερνητης και ΕΑΝ γραψεις 10-15.000 ωρες πτησης και ΕΑΝ σε προσλαβει καμια εταιρεια της προκοπης ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ λεφτα
προς το παρον που εισαι f/o με 1.000 ωρες πτησεις και δουλευεις στην αιρ μπαχαλ εισαι με 1.500 ευρω μικτα οπως πληρωνει η αγορα τους ιπταμενους λατζερηδες αυτον τον καιρο, πραγμα που επιβεβαιωνεται απο τοσα ξενα forums που γραφουν οι πιλοτοι (σε δολλαρια τα γραφουν αλλα με αναγωγη βγαινουν καπου τοσα)
τα εξτρα που παιρνεις ειναι μονο υπερωριες και η εταιρεια σου πληρωνει μονο ενα economy μονοκλινο στη ζωνη των 3αστερων hotels αεροδρομιου
με την κουραση και τα ωραρια που εχεις εισαι πιλοτηριο - δωματιο - πιλοτηριο και δεν εχεις δει ουτε 1 πολη απο κοντα
ολες απο ψηλα τις βλεπεις γι αυτο και δεν εχεις συναντηθει ποτε με κανενα μελος που μενει στο εξωτερικο αν και λες συνεχεια "θα ερθω να σε δω" και παντα μετα "κατι σου τυχαινει"

εισαι ενας αξιοθρηνητος ψευτης μακρια απο οικογενεια και φιλους, αγαμητος μεχρι αηδια που δουλευεις σαν ειλωτας για ενα μισθουλακο και ο ηλεκτρονικος σου εαυτος εδω μεσα ειναι η ψυχοθεραπεια σου για να μην πηδηξεις απο κανα παραθυρο ξενοδοχειο τα κρυα και μοναχικα βραδια που κλαις πνιχτα στο μαξιλαρι σου

Ποσα ξενα forums ρε τραχανα?
Στο pprune μπορεις να βρεις λεπτομέρειες

Δες και ποσα παιρνουν τα πληρωματα bussiness jet. 4k+ αναλόγως τα per diem. για τον f/o και 8k+ για τον κυβερνητη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.870
Πόντοι
5.506
αυτα δε λεγονται
στον προηγουμενο κλωνο εγραφα κανονικα, με τονους ορθογραφημενα, και δεν εμπαινα σχεδον καθολου σε μπαχαλοθρεντ

με αυτον τον κλωνο γραγω μικρα χωρις τονους και μονο σε μπαχαλοθρεντ

Δε θα χαλάσει όμως το πρεστιζ σου;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δε θα χαλάσει όμως το πρεστιζ σου;
να ξερετε οτι ο,τι εχω γραψει με αυτον τον κλωνο, ΟΛΑ ειναι τρολαρισμα
δεν ισχυει ουτε το 0,000001%
εκτος απο τα τελευταια 5-6 μηνυματα

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
864
Πόντοι
96
Παντως μια γνωστη μου αεροσυνοδος στη Fly Emirates βγαζει πανω απο 2000 καθαρα το μηνα με πληρωμενο διαμερισμα στο Ντουμπαι και εξτρα ανα πτηση, αναλογως τις ωρες η τα χιλιομετρα (δε θυμαμαι ακριβως)
Εχουν παει αρκετες ελληνιδες και οι περισσοτερες φευγουν στην τριετια, εχοντας βαλει στη μπαντα καμια 50αρα χιλιαδες.
Εννοειται οτι σε καθε ταξιδι, απολαμβανουν τον προορισμο στο μεγιστο. Εχει ανεβασει φωτο στο facebook απο σινικο τειχος, καλιφορνια, βραζιλια, και γενικα απ ολον τον πλανητη
Γενικα πληρωνονται καλα και κανουν αρκετα καλη ζωη, απλα μετα απο 2-3 χρονια αρχιζουν να σε κουραζουν οι ρυθμοι της ζωης, η σχετικα μοναχικη ζωη, η δυσκολια να κανεις σοβαρη σχεση-γαμο, οι ιδιομορφιες του Ντουμπαι (ζεστη, μουσουλμανισμος, κλπ) γι αυτο και φευγουν.
Φανταζομαι παρομοια ειναι και η ζωη των υπολοιπων που δουλευουν επανω σε αεροπλανο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τι συγκρινεις ρε τυπε κι εσυ...
η σιγκαπουρ και η εμιρατες ειναι οι κορυφαιες εταιρειες στον κοσμο
εκπαιδευουν και πληρωνουν πολυ καλα
συγκρινεις τα μεγαθηρια με την εταιρεια αεροταξι που ειναι ο εργοδοτης του ψευτη;
εκει νοικιαζει καποιος ενα τζετ να παει και να ερθει αυθημερον καπου για δουλειες
εχει σχεση με την εμιρατες;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τι συγκρινεις ρε τυπε κι εσυ...
η σιγκαπουρ και η εμιρατες ειναι οι κορυφαιες εταιρειες στον κοσμο
εκπαιδευουν και πληρωνουν πολυ καλα
συγκρινεις τα μεγαθηρια με την εταιρεια αεροταξι που ειναι ο εργοδοτης του ψευτη;
εκει νοικιαζει καποιος ενα τζετ να παει και να ερθει αυθημερον καπου για δουλειες
εχει σχεση με την εμιρατες;

Η ενοικιαση ενος business jet ειναι 10+k την ώρα. Φανταζεσαι το επιπεδο των πελατων και το αναλογο επιπεδο των πληρωματων

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Η ενοικιαση ενος business jet ειναι 10+k την ώρα. Φανταζεσαι το επιπεδο των πελατων και το αναλογο επιπεδο των πληρωματων
η ενοικιαση εχει τοσο πολυ γιατι μια ωρα πτησης κοστιζει μαλλιοκουβαρα ρε τραχανα
με ποιον νομιζεις οτι μιλας με κανενα βλακα που καθεται και ρουφαει αμασητες τις πιπες σου;
οι εταιρειες αεροταξι της σειρας βγαζουν κι απο τη μυγα ξιγκι και πληρωνουν μισθους πεινας σε σχεση με τη δουλεια που πεφτει
ενα χιλιαρικο καθαρα σου μενει παντελονι στην καλυτερη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.870
Πόντοι
5.506
να ξερετε οτι ο,τι εχω γραψει με αυτον τον κλωνο, ΟΛΑ ειναι τρολαρισμα
δεν ισχυει ουτε το 0,000001%
εκτος απο τα τελευταια 5-6 μηνυματα

Και οτι αφορά τα πολιτικά να υποθέσω, ήμουν σίγουρος οτι δεν είσαι τρύπιος πικεριστής αν και έφαγα τη φόλα για αρκετό καιρό.  :headbang:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.870
Πόντοι
5.506
η ενοικιαση εχει τοσο πολυ γιατι μια ωρα πτησης κοστιζει μαλλιοκουβαρα ρε τραχανα
με ποιον νομιζεις οτι μιλας με κανενα βλακα που καθεται και ρουφαει αμασητες τις πιπες σου;
οι εταιρειες αεροταξι της σειρας βγαζουν κι απο τη μυγα ξιγκι και πληρωνουν μισθους πεινας σε σχεση με τη δουλεια που πεφτει

Ούτε κάν αεροπλάνο της γραμμής δεν πετάει;

Λες να πετάει κανένα τέτοιο;

URL]]

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Και οτι αφορά τα πολιτικά να υποθέσω, ήμουν σίγουρος οτι δεν είσαι τρύπιος πικεριστής αν και έφαγα τη φόλα για αρκετό καιρό.  :headbang:
στα πολιτικα ψηφιζουμε κουλη δαγκωτο, δεν τρολλαρουμε εκει
ειναι ο σωτηρας μας, τον περιμενουμε σα θεο
να ξεβρωμισει ο τοπος απο τους παρακατιανους που εγιναν υπουργοι

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Καραγκιοζακο τα bussiness jet ειναι κλειστο club γιατι προσφερει καλα λεφτα και commuting  roster συν ολα πληρωμενα οταν εισαι on duty σε τετραστερα αυστηρα. Εγω ημουν τυχερος γιατι ηδη ειχα ωρες στον τυπο (δεν το πετουσα ως bussiness jet) και συγκυριακα μια εταιρεία καιγοταν για πιλοτο με προυπηρεσια.
Κλαψε τωρα ΜΟΓΓΟΛΟ
Ποσο ΜΟΓΓΟΛΟ μπορει να εισαι που λες πως βγαζεις 3k στην Ελλαδα και δεν σου καθεται ουτε κατσικα??

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Παλι καρφώθηκες ΠΑΡΑΣΙΤΟ
περιμενεις διορισμο να λιγδωσει το αντερο και μας παριστανεις τον λεφτα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Καραγκιοζακο τα bussiness jet ειναι κλειστο club γιατι προσφερει καλα λεφτα και commuting  roster συν ολα πληρωμενα οταν εισαι on duty σε τετραστερα αυστηρα. Εγω ημουν τυχερος γιατι ηδη ειχα ωρες στον τυπο (δεν το πετουσα ως bussiness jet) και συγκυριακα μια εταιρεία καιγοταν για πιλοτο με προυπηρεσια.
Κλαψε τωρα ΜΟΓΓΟΛΟ
Ποσο ΜΟΓΓΟΛΟ μπορει να εισαι που λες πως βγαζεις 3k στην Ελλαδα και δεν σου καθεται ουτε κατσικα??
ναι αμα τα γραφεις με αγγλικους ορους θα σε πιστεψουμε
ενα χιλιαρικακι τσεπη και πολυ σου ειναι σκαρμογυφτα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.870
Πόντοι
5.506

Στο σημείο αυτό να αναφέρω οτι το μυθικό πουλί είναι σωστός, ντόμπρος και παντελωνάτος χρήστης, του έστειλα πμ παγίδα με δέλεαρ φωτογραφίες και βίντεο της νικολέττας ράλλη και ΔΕΝ έχει απαντήσει.  :respect:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom