Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
έχει μια λογική
Το πουλί εκωφευσε άρα μάλλον δεν είχε κατι  να πει  που θα τον στηριζε
Πάντως 3000 νεττο  τσεπατα
γνωρίζω πολλούς γιατρούς νοσοκομιακους καθώς κ διευθυντές τραπεζών κ δεν τα ταχουν δει στον ύπνο τους εδώ και πολύ καιρο

σε περίμενα γερό ρεντ να έρθεις από το περίπτερο να σε κεράσω σαλέπι  :grin:

Rotem

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
70
Πόντοι
1
Το πουλι δηλωνει ως εισοδηματα του το αθροισμα των συνταξεων των γερων του συν κατι ενοικια που παιρνουν
Ο ιδιος περιμένει να διοριστει απο την ΝΔ
Ξερεις κανεναν που να βγαζει φραγκα και να προπαγανδιζει ολη μερα στο bou υπερ συγκεκριμενων κομματων..

Για ΠΑΡΑΣΙΤΑ σαν το πουλι δεν αξιζει να δινεις σεντ στο ελληνικο κρατος
Ζει απο τις εισφορές των εργαζομενων μεσω της συνταξης των γερων και περιμενει να αναβαθμιστει σε διορισμενο ΔΥ
Τα λεφτα μας εξω, ουτε μια ψηφος σε κομματα διορισμων
Το πουλι και οι ομοιοι του ας ΨΟΦΗΣΟΥΝ. Στον πεο μας

έχει μια λογική
Το πουλί εκωφευσε άρα μάλλον δεν είχε κατι  να πει  που θα τον στηριζε
Πάντως 3000 νεττο  τσεπατα
γνωρίζω πολλούς γιατρούς νοσοκομιακους καθώς κ διευθυντές τραπεζών κ δεν τα ταχουν δει στον ύπνο τους εδώ και πολύ καιρο
Περιμένουμε τοποθέτηση από το πουλί  :rolleyes:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το πουλι δηλωνει ως εισοδηματα του το αθροισμα των συνταξεων των γερων του συν κατι ενοικια που παιρνουν
Ο ιδιος περιμένει να διοριστει απο την ΝΔ
Ξερεις κανεναν που να βγαζει φραγκα και να προπαγανδιζει ολη μερα στο bou υπερ συγκεκριμενων κομματων..

Για ΠΑΡΑΣΙΤΑ σαν το πουλι δεν αξιζει να δινεις σεντ στο ελληνικο κρατος
Ζει απο τις εισφορές των εργαζομενων μεσω της συνταξης των γερων και περιμενει να αναβαθμιστει σε διορισμενο ΔΥ
Τα λεφτα μας εξω, ουτε μια ψηφος σε κομματα διορισμων
Το πουλι και οι ομοιοι του ας ΨΟΦΗΣΟΥΝ. Στον πεο μας
3000 ευρω ΚΑΘΑΡΑ το μηνα ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
σε δικο μου σπιτι στην Αθηνα 3 λεπτα απο σταθμο μετρο
με δικο μου εξοχικο 150 μετρα απο τη θαλασσα
με δικο μου SUV αγορασμενο καινουργιο 32.000 ευρω πριν 3 χρονια
με καλοκαιρινες διακοπες ΚΑΘΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ εξωτερικο (φετος γερμανια η ελβετια, θα δουμε, περσι μοσχα - αγια πετρουπολη, προπερσι παρισι - νορμανδια, αντιπροπερσι βαρκελωνη - χιρονα, αντιπαραπροπερσι πραγα - καρλοβυ βαρυ - δρεσδη, αντιαντιπαραπροπερσι λονδινο, αντιαντιαντι παραπροπερσι κυπρο, αντιαντιαντιπαραπροπερσι ντουμπαι και παει λεγοντας)

ΚΛΑΨΕ ΠΕΙΝΑΛΑ ΕΙΛΩΤΑ ΑΓΑΜΗΤΕ ΑΕΡΟΤΑΡΙΦΑ

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
859
Πόντοι
96
με καλοκαιρινες διακοπες ΚΑΘΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ εξωτερικο (φετος γερμανια η ελβετια, θα δουμε, περσι μοσχα - αγια πετρουπολη, προπερσι παρισι - νορμανδια, αντιπροπερσι βαρκελωνη, αντιπαραπροπερσι πραγα - καρλοβυ βαρυ - δρεσδη, αντιαντιπαραπροπερσι λονδινο, αντιαντιαντι παραπροπερσι κυπρο, αντιαντιαντιπαραπροπερσι ντουμπαι και παει λεγοντας)

Εχεις ολα αυτα και καθεσαι και γραφεις ολη μερα στο μπου;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
επειδη εχω ολα αυτα καθομαι και γραφω ολη μερα στο μπου
αν δεν ειχα ολα αυτα θα ετρεχα σαν τον βεγγο για το ξεροκομματο

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
με καλοκαιρινες διακοπες ΚΑΘΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ εξωτερικο (φετος γερμανια η ελβετια, θα δουμε, περσι μοσχα - αγια πετρουπολη, προπερσι παρισι - νορμανδια, αντιπροπερσι βαρκελωνη - χιρονα, αντιπαραπροπερσι πραγα - καρλοβυ βαρυ - δρεσδη, αντιαντιπαραπροπερσι λονδινο, αντιαντιαντι παραπροπερσι κυπρο, αντιαντιαντιπαραπροπερσι ντουμπαι και παει λεγοντας)

Βγαζω περισσοτερα
Αλλα το εισοδημα δεν εχει τοση σημασια οση ο τροπος. Ενας πρεζεμπορος η μια πουτανα μπορει να βγαζουν περισσότερα
Εγω ομως πεταω jet
Στις πολεις που ανεφερες εμενα με πληρωνουν εξτρα per diem καθε φορα που πηγαινω
Τι δουλεια ομως κανεις ακομα δεν μας ειπες..
Εχω αρκετο ελεύθερο χρονο γιατι μας περιοριζει το crew duty
Εσενα ποια δουλεια σου δινει 3κ με χρονο να σπαμαρεις συνεχεια στο bou???

Rotem

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
70
Πόντοι
1

Νομίζω ότι είναι έτοιμος να ξεπροβάλλει ο Ιάκωβος με μια διμοιρία φίδια  :-

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Και κατα δηλωση του δεν ειχε ΠΟΤΕ γκομενα
Αν 1/1000000 ισχυουν αυτα που γραφει μιλαμε για εντελως ναυαγιο
Καταλαβαινω αυτους που γαμανε μονο πουτανες οταν τους εχουν κουρασει/ξενερωσει οι γκομενες
Αυτος όμως δεν ειχε ΠΟΤΕ γκομενα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Βγαζω περισσοτερα
Αλλα το εισοδημα δεν εχει τοση σημασια οση ο τροπος. Ενας πρεζεμπορος η μια πουτανα μπορει να βγαζουν περισσότερα
Εγω ομως πεταω [size=15pt]μαλακίες[/size]
Στις πολεις που ανεφερες εμενα με πληρωνουν εξτρα per diem καθε φορα που πηγαινω

:S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Βγαζω περισσοτερα
Εγω ομως πεταω jet
αρχιδια βγαζεις περισσοτερα
ΕΑΝ γινεις κυβερνητης και ΕΑΝ γραψεις 10-15.000 ωρες πτησης και ΕΑΝ σε προσλαβει καμια εταιρεια της προκοπης ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ λεφτα
προς το παρον που εισαι f/o με 1.000 ωρες πτησεις και δουλευεις στην αιρ μπαχαλ εισαι με 1.500 ευρω μικτα οπως πληρωνει η αγορα τους ιπταμενους λατζερηδες αυτον τον καιρο, πραγμα που επιβεβαιωνεται απο τοσα ξενα forums που γραφουν οι πιλοτοι (σε δολλαρια τα γραφουν αλλα με αναγωγη βγαινουν καπου τοσα)
τα εξτρα που παιρνεις ειναι μονο υπερωριες και η εταιρεια σου πληρωνει μονο ενα economy μονοκλινο στη ζωνη των 3αστερων hotels αεροδρομιου
με την κουραση και τα ωραρια που εχεις εισαι πιλοτηριο - δωματιο - πιλοτηριο και δεν εχεις δει ουτε 1 πολη απο κοντα
ολες απο ψηλα τις βλεπεις γι αυτο και δεν εχεις συναντηθει ποτε με κανενα μελος που μενει στο εξωτερικο αν και λες συνεχεια "θα ερθω να σε δω" και παντα μετα "κατι σου τυχαινει"

εισαι ενας αξιοθρηνητος ψευτης μακρια απο οικογενεια και φιλους, αγαμητος μεχρι αηδια που δουλευεις σαν ειλωτας για ενα μισθουλακο και ο ηλεκτρονικος σου εαυτος εδω μεσα ειναι η ψυχοθεραπεια σου για να μην πηδηξεις απο κανα παραθυρο ξενοδοχειο τα κρυα και μοναχικα βραδια που κλαις πνιχτα στο μαξιλαρι σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
επειδη εχω ολα αυτα καθομαι και γραφω ολη μερα στο μπου
αν δεν ειχα ολα αυτα θα ετρεχα σαν τον βεγγο για το ξεροκομματο

Μυθικό πουλί, τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται; Έστω περιγραφή.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Νομίζω ότι είναι έτοιμος να ξεπροβάλλει ο Ιάκωβος με μια διμοιρία φίδια  :-
κι ομως τυπε ισχυουν ολα
εγω παντα εγραφα οτι ειμαι ανεργος αποφοιτος δημοτικου (αλλα αριστουχος) η αληθεια ομως ειναι αυτη

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μυθικό πουλί, τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται; Έστω περιγραφή.
ο μονος που ξερει τη δουλεια που κανω ειναι ο αλεξ, τον εχω ορκισει να μην πει ποτε
του το ειχα πει πριν καμια τριετια
ισως και ο αντι να ξερει αν εχει προσβαση σε πιεμ
δεν λεγεται

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
αρχιδια βγαζεις περισσοτερα
ΕΑΝ γινεις κυβερνητης και ΕΑΝ γραψεις 10-15.000 ωρες πτησης και ΕΑΝ σε προσλαβει καμια εταιρεια της προκοπης ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ λεφτα
προς το παρον που εισαι f/o με 1.000 ωρες πτησεις και δουλευεις στην αιρ μπαχαλ εισαι με 1.500 ευρω μικτα οπως πληρωνει η αγορα τους ιπταμενους λατζερηδες αυτον τον καιρο, πραγμα που επιβεβαιωνεται απο τοσα ξενα forums που γραφουν οι πιλοτοι (σε δολλαρια τα γραφουν αλλα με αναγωγη βγαινουν καπου τοσα)
τα εξτρα που παιρνεις ειναι μονο υπερωριες και η εταιρεια σου πληρωνει μονο ενα economy μονοκλινο στη ζωνη των 3αστερων hotels αεροδρομιου
με την κουραση και τα ωραρια που εχεις εισαι [size=20pt]πιλοτηριο - δωματιο - πιλοτηριο[/size] και δεν εχεις δει ουτε 1 πολη απο κοντα
ολες απο ψηλα τις βλεπεις γι αυτο και δεν εχεις συναντηθει ποτε με κανενα μελος που μενει στο εξωτερικο αν και λες συνεχεια "θα ερθω να σε δω" και παντα μετα "κατι σου τυχαινει"

εισαι ενας αξιοθρηνητος ψευτης μακρια απο οικογενεια και φιλους, αγαμητος μεχρι αηδια που δουλευεις σαν ειλωτας για ενα μισθουλακο και ο ηλεκτρονικος σου εαυτος εδω μεσα ειναι η ψυχοθεραπεια σου για να μην πηδηξεις απο κανα παραθυρο ξενοδοχειο τα κρυα και μοναχικα βραδια που κλαις πνιχτα στο μαξιλαρι σου

Τύπε, πως το εξηγείς οτι είναι λογκαρισμένος εδώ λίγο λιγότερο από εμένα, δηλαδή 23 ώρες το 24ωρο;

Rotem

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
70
Πόντοι
1
ο μονος που ξερει τη δουλεια που κανω ειναι ο αλεξ, τον εχω ορκισει να μην πει ποτε
δεν λεγεται
Όλως τυχαίως ο Alex εξαφανίστηκε....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
δεν λεγεται

Μήπως είσαι αυτός ρε τύπε;

Αν είσαι σου βγάζω το καπέλο.  :hi:

mesa3.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom