Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
αγκαλια σε φωτο μαζι σου μπορει να ειναι και η γιαγια σου μυαλοφυγοδικε φιογκο
τι θα πει αυτο;

μονο ενας αγαμητο παρθενος σαν κι εσενα θα πιστευε οτι τα ΣΜΝ ανιχνευονται απο γενικη αιματος
αρχιμαλακα των 5 ηπειρων
παρθενε αεροσυνοδε

οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τα χρονια ερευνων και αποκαλύψεων του πουλιου ως προς το αν γαμαει ή όχι ο ακαποειρα κερδιζουν ολο και περισσοτερους οπαδους…
δηλαδή σελφι με μουνια δεν λενε απολυτως τιποτα...δηλαδή με οποιαν βγαινουμε σελφι, παει να πει ότι την γαμαμε κιολας???
χρειαζονται φωτο με χερια αναμεσα σε μπούτια ή να πιανεις κανα κωλο ή βυζι ή κανα μπουκι όπως βαζει ο κμαν…
γενικα είναι δυσκολη δουλεια να αποδειξεις ότι γαμας….με φωτο γκόμενας στη διπλανη ξαπλωστρα, δεν γαμησε κανεις…
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τα χρονια ερευνων και αποκαλύψεων του πουλιου ως προς το αν γαμαει ή όχι ο ακαποειρα κερδιζουν ολο και περισσοτερους οπαδους…
δηλαδή σελφι με μουνια δεν λενε απολυτως τιποτα...δηλαδή με οποιαν βγαινουμε σελφι, παει να πει ότι την γαμαμε κιολας???
χρειαζονται φωτο με χερια αναμεσα σε μπούτια ή να πιανεις κανα κωλο ή βυζι ή κανα μπουκι όπως βαζει ο κμαν…
γενικα είναι δυσκολη δουλεια να αποδειξεις ότι γαμας….με φωτο γκόμενας στη διπλανη ξαπλωστρα, δεν γαμησε κανεις…
ο τυπος ειναι επαγγελματιας ψευτης
επαγγελματιας απατεωνας
οντας παμφτωχος παρθενος ισχυριζεται οτι ειναι τουλαχιστον μπερλουσκονι
ειμαι βεβαιος οτι σε λιγο καιρο θα ακουσουμε τα μαντατα για ελληνα μεταναστη στο εξωτερικο που πετουσε αεροπλανα χωρις διπλωμα

Rotem

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
70
Πόντοι
1
βουλωστο ρε ζωο που θες και μπαναρισματα αχρηστε...
φυρα..

αγκαλια σε φωτο μαζι σου μπορει να ειναι και η γιαγια σου μυαλοφυγοδικε φιογκο
τι θα πει αυτο;

μονο ενας αγαμητο παρθενος σαν κι εσενα θα πιστευε οτι τα ΣΜΝ ανιχνευονται απο γενικη αιματος
αρχιμαλακα των 5 ηπειρων
παρθενε αεροσυνοδε

απο ποτε  τα μετροσεξουαλ  αγορακια γαμανε ρε ακαπορουλη ;;;;
κατεβασε κατω τα μπατζακια σου βγαλε την κρεμα  και ισως  γαμησεις καμια  φορα ..

Διακρίνω μια ομαδική-ατελείωτη-απεριόριστη αγάπη προς τον acapoeira  :rolleyes: :P

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
ο τυπος ειναι επαγγελματιας ψευτης
επαγγελματιας απατεωνας
οντας παμφτωχος παρθενος ισχυριζεται οτι ειναι τουλαχιστον μπερλουσκονι
ειμαι βεβαιος οτι σε λιγο καιρο θα ακουσουμε τα μαντατα για ελληνα μεταναστη στο εξωτερικο που πετουσε αεροπλανα χωρις διπλωμα

το κακο είναι ότι με τοσα ψεμματα που ακούγονται εδώ μεσα, και εγω που γαμαω κανονικα δεν θα με πιστευετε ό,τι και να πω.... :S :S :S :S :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
το κακο είναι ότι με τοσα ψεμματα που ακούγονται εδώ μεσα, και εγω που γαμαω κανονικα δεν θα με πιστευετε ό,τι και να πω.... :S :S :S :S :S
τυπε μετα τις δοσεις παπατζας που εχουμε παρει τα μελη απο τον ακαποβλακα και απο το θρεντ "γυμνες φωτο απο τις κοπελες γυναικες μας" πλεον απαιτουμε αποδειξεις με ISO Lakis33

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
τυπε μετα τις δοσεις παπατζας που εχουμε παρει τα μελη απο τον ακαποβλακα και απο το θρεντ "γυμνες φωτο απο τις κοπελες γυναικες μας" πλεον απαιτουμε αποδειξεις με ISO Lakis33

τυπε εγω συνηθως γαμαω με πισσα σκοταδι..παρε το χθεσινο πιπινι που ξεμουνιασα :
images

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Διακρίνω μια ομαδική-ατελείωτη-απεριόριστη αγάπη προς τον acapoeira  :rolleyes: :P

Tυπε η "ομαδικη" προερχεται απο την ομαδα πικεριστων ΑΜΕΑ που η συνεχης απορριψη τους οδηγησε στην αναζητηση πρωκτικης ηδονης
Δεν μπορουν να συνειδητοποιήουν πως υπαρχουν τυποι που κρεμπεδιαζουν μοντελογκομενες με δωρα αρκουδακια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.779
Πόντοι
5.506
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και υστερα ηρθαν οι μελισσες....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε εγω συνηθως γαμαω με πισσα σκοταδι..παρε το χθεσινο πιπινι που ξεμουνιασα :
images
τυπε μετα τη φωτο βαλκανιου φουκαρα με ενα παραθυρο με ανακλιση με κουρτινες που υποδηλωνει οτι γαμαει μουναρα γερμανιδα (υποτιθεται οτι ολες οι γερμανιδες κοιμουνται το βραδυ με το παραθυρο σε ανακλιση) καθε φωτο ειναι δεκτη αλλα οχι απαραιτητως πιστευτη

για παραδειγμα εγω ξεκωλιασα μια ιταλιδα τουριστρια και της εκανα τον κωλο σαν νεροσωληνα

Συνημμένα

• italida touristria pou ksekoliazei to pouli.jpeg
    italida touristria pou ksekoliazei to pouli.jpeg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 15

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.779
Πόντοι
5.506
παντως περα από την πλακα εγω γαμαω αβερτα...χιουμορ εκανα πριν...μην με νομιζετε και για κανα μαλακα τυπε... :hi:
εσενα σε πιστευω....αλλο που λογω της κυρας εχεις κανει λιγο πισω τελευταια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Tυπε η "ομαδικη" προερχεται απο την ομαδα πικεριστων ΑΜΕΑ που η συνεχης απορριψη τους οδηγησε στην αναζητηση πρωκτικης ηδονης
Δεν μπορουν να συνειδητοποιήουν πως υπαρχουν τυποι που κρεμπεδιαζουν μοντελογκομενες με δωρα αρκουδακια
πειτε μου αν αυτο το ατομο που λεει αυτα, δεν αξιζει ομαδικο φατουρο στην κανονικη παρεα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Διακρίνω μια ομαδική-ατελείωτη-απεριόριστη αγάπη προς τον acapoeira  :rolleyes: :P
το ωραιο τυπε ειναι οτι αν και τον εχουμε κανει το νεο pet του σαη, αυτος νομιζει οτι μας κατουραει
προκειται για κολοσσιαιο βλακα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom