Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
μωρε αμα ειχες κανα καλο αμαξι θα μας ειχες ανεβασει εδω μεχρι και το serial number του
αλλα πηγαινοερχεσαι με το πεζο2 γι αυτο κανεις τον αμερικανο
εδω εσυ μας ανεβαζεις θλιβερα σκρινσοτς με το τιντερ σου για να δειχτεις, αμα ειχες καλο αμαξι δεν θα ανεβαζες;
αρχοντοχωριατης εισαι, με ο,τι εχεις κοιτας να κοκορευτεις
ο,τι δεν εχεις το παιζεις υπερανω

Ποια δεκαετια της ζωης σου διανυεις?
Αν εισαι κατω απο 60 τοτε σιγουρα μας ποσταρες την αδεια του μπαμπα

Ειχα γραψει και πριν απο λιγες μερες

Η φρασεολογια σου παραπεμπει σε παππου

Ειτε εισαι παππους ειτε οι μοναδικοι ανθρωποι με τους οποιους μιλας ειναι οι γεροι σου

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τα έχουμε γράψει πολλές φορές.Από τη μια οι ένδοξοι αρχιδάτοι Ελληνες εξωτερικού οι νεομετανάστες που πάνε να γαμήσουν και να δείρουν στη Δύση βλέποντας την κρίση σαν ευκαιρία και από την άλλη οι εγχώριοι ψωλάδες που αρκούνται στο λιτό βίο να τρώνε το βιος των γονιών τους γαμώντας στα σεντόνια του Μεταξουργείου που χύνει ο πάκης.
Πρόκειται για δυο κατηγορίες αντιδιαμετρικές εντελώς από πλευράς φιλοδοξιών,ικανοτήτων,ενέργειας,φιλοσοφίας,δύναμης.Είναι η πούτσα με τη βούρτσα που λένε.
Αυτοί περίμεναν να λειτουργήσει κάτι σε θεωρία ελατηρίου ας πούμε που με μαγικό τρόπο θα ανακτούσαν τα παλαιά προνόμιά τους και το δεδομένο τρόπο ζωής,ξέχασαν όμως οτι το ελατήριο είμαστε εμείς.Αλλα γούστα.
Αυτή η αγανάκτηση εναντίον γόνων,ψωλάδων είχε εκφραστεί ξεκάθαρα και πριν την κρίση,όμως οι ελίτ αγνοούσαν τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις,νόμιζαν οτι ελέγχουν τα πάντα μέχρι που ξέσπασε η σκατοπλημμύρα αυτή η επανάσταση του αγριεμένου μέσου λευκού αντρός που αντιδρά δυναμικά σε γόνους,ψωλάδες,οργανωμένες μειοψηφίες,λαθρολάγνους,φεμινιστές,πουσταίους κτλ.Υπήρχε ένα τεράστιο μίσος προ κρίσεως για τις προνομιακές ελίτ που είχαν καβαντζώσει προνομιακές θέσεις που αυτοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα και τώρα γιατί πίστευαν στο dribbling down of wealth,οτι δηλαδή ο πλούτος που δημιουργούν με δανεικά καθιζάνει τελικά προς τα κάτω οπότε είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Η δυναμική αυτή αντίδραση που πήρε διάφορες μορφές έστειλε τον κόσμο σε περιδίνηση και έφερε ακραία στοιχεία στο προσκήνιο.

:respect: :respect:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αυτος θα μπορουσε καλλιστα να ειναι ο ορισμος της λεξης "παπαριες" σε ενα συγχρονο λεξικο

Ως τι κρινεις τον Kman ρε ΠΑΛΤΟ?

αντε τραβα να παρεις το χαρτζηλικι απο την συνταξη του γερου και πηγαινε μεταξι να φας το κωλοδακτυλο σου

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Το αντίθετο.Ο κολοσσιαίος αρχιδαράς,Ελληναράς νεομετανάστης δημιουργεί μια εντελώς νέα εντύπωση για τον ελληνικό δυναμισμό.Πριν είχαν να κάνουν με αγράμματους,συμπαθητικούς ημιέλληνες από χωριά,τους χτυπούσαν την πλάτη και τους κορόιδευαν.Τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν το real deal,το σκληρό πυρήνα,τη ραχοκοκαλιά της Ελλάδας.Ολοι ξέρουμε τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Μιλάμε για το χιλιετή ανταγωνισμό με τους Τευτονικούς για την κυριαρχία.
Τώρα βλέπουν τον αληθινό Ελληνα αυτόν που καθάρισε τον Τούρκο στην Τρίπολη,τον σκόρπισε στο Σαγγάριο,καθάρισε Γάλλους,Αγγλους,Γερμανούς,Ιταλούς σε κάθε ευκαιρία,τον Ελληνα που ήταν ο πλουσιότερος badass στην Ευρώπη μέχρι το 1400 ελέγχοντας την ανατολική Μεσόγειο,το πραγματικό πρόβλημα της οθωμανικής αυτοκρατορίας για τους Δυτικούς.
Βασικά έχουν απορήσει.Πώς μπορεί οι Ελληνες εντός Ελλάδος να σιτίζονται από την ΕΕ και να μαλακίζονται γενικώς και οι Ελληνες εκτός Ελλάδος να έχουν τέτοια βαρβάτη επίδοση.Κάτι δεν πάει καλά.
Αλλά δεν την ψάχνουν πολύ με τα ελληνικά μυστήρια,τους φαινόμαστε περίεργοι γενικώς,μας θεωρούν λαό μεγάλων αντιθέσεων και παράξενους.
Αλλά οι επόμενοι έχουν εύκολο έργο,τους κάνουμε τρελλή διαφήμιση οι νεομετανάστες με τις επιδόσεις μας οπότε το μόνο που χρειάζονται στο βιογραφικό είναι το ελληνικό όνομα.
Ευννοούνται οι πούστηδες,εμείς δεν είχαμε τόσο άνετο έργο έπρεπε να αποδείξουμε εαυτούς.

Παπαρια μαντολες. :S :S :S
Εχω συγγενεις 1-2 βαθμου που δουλευουνε εξω και οι ντοπιοι κατοικοι αλλα και οι συναδελφοι/εργοδοτες τους αντιμετωπιζουνε οπως και τους υπολοιπους.
Κοινως χεστηκαν ολοι που ειναι ελληνες.  :S :S :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ποια δεκαετια της ζωης σου διανυεις?
Αν εισαι κατω απο 60 τοτε σιγουρα μας ποσταρες την αδεια του μπαμπα

Ειχα γραψει και πριν απο λιγες μερες

Η φρασεολογια σου παραπεμπει σε παππου

Ειτε εισαι παππους ειτε οι μοναδικοι ανθρωποι με τους οποιους μιλας ειναι οι γεροι σου
ειμαι 33 ετων
και σε γαμαω απο τα 32
δεν ξερω μεχρι ποτε θα σε ανοιγω στα 2 εδω μεσα, οσο με διασκεδαζει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ως τι κρινεις τον Kman ρε ΠΑΛΤΟ?

αντε τραβα να παρεις το χαρτζηλικι απο την συνταξη του γερου και πηγαινε μεταξι να φας το κωλοδακτυλο σου
τον κμαν τον κρινω ως εναν τυπο με ασυναρτητο λογο που αυτα που λεει ειναι στη σφαιρα της φαντασιοπληξιας η στη σφαιρα της παραζαλης μετα απο χρηση ναρκωτικων η εισπνοη βενζινοκολλας

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ειμαι 33 ετων
και σε γαμαω απο τα 32
δεν ξερω μεχρι ποτε θα σε ανοιγω στα 2 εδω μεσα, οσο με διασκεδαζει

το μονο ανοιγμα που εχεις δει ειναι οταν σε δακτυλιαζουν τα μεταξοκοριτσα ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΗ

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
τον κμαν τον κρινω ως εναν τυπο με ασυναρτητο λογο που αυτα που λεει ειναι στη σφαιρα της φαντασιοπληξιας η στη σφαιρα της παραζαλης μετα απο χρηση ναρκωτικων η εισπνοη βενζινοκολλας

Εχεις δουλεψει ποτε εξω ρε μαμοθρευτε για να κρινεις τις εμπειριες καποιου που δουλευει στο εξωτερικο?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
βαλε στελαρα στην υπογα μουτσε να νοσταλγησεις την πατριδα και τραβα και μια μαλακια για τις γερμανιδες που βλεπεις στις στασεις των λεωφορειων αλλα δεν μπορεις ουτε να ακουμπησεις

Σε όλα μέσα έπεσες ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2018 :2funny:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
473
Πόντοι
36
οσα δεν φτανει η αλεπου,τα κανει κρεμασταρια..

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΡΟΥΦΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ του ΑΚΑ τωρα..

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εγώ θα σταθώ στην ψηφοφορία του νήματος.
Σοβαρά τώρα,θεωρούν μερικοί λιποταξία την εργασία στο εξωτερικό?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εγώ θα σταθώ στην ψηφοφορία του νήματος.
Σοβαρά τώρα,θεωρούν μερικοί λιποταξία την εργασία στο εξωτερικό?

Κάτι βλαμμένοι σαν τον Φαν Πούστεν μονάχα,
που μας κράζει για λιποταξία,ανοίγει thread περί πατρίδας,κ.λ.π.
ενώ ο ίδιος δεν έχει υπηρετήσει τη θητεία του :2funny:

ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,Φαν Πούστεν και μογγολάκης.

Αυτή η τριπλέτα ΑΜΕΑ έχει και άποψη  :jerking:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Αυτή η τριπλέτα ΑΜΕΑ έχει και άποψη  :jerking:

Kαλά,έχει πει αυτήν την μαλακία για λιποταξία?

Δηλαδή με λίγα λόγια:Αν έμενα Ελλάδα και έπαιρνα 3 και 60 θα ήμουν πατριώτης,ενώ αν πήγαινα εξωτερικό,αλλά με καλά λεφτά κλπ,θα ήμουν λιποτάκτης.
Σκεπτικο δίχως λογική.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
νομιζω οτι τελευταια το εχεις παρακανει με τα διαλειματα και ο χερρ χαρουπογλου θα τα κρατησει απο τα μισθα σου
και τον καζατζιδη πιο χαμηλα
ακουγεται και στο ισογειο η κλαψα σου

Εγώ ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2018, περνάω τόσο άσχημα που ξέρω εδω και καιρό ότι στην Ελλάδα,πέρα από διακοπές,δεν πρόκειται να έρθω μόνιμα ΠΟΤΕ.

Τόσο άσχημα περνάω προσωπικά και εργασιακά :2funny:

Υ.Γ.Εμένα πάντως αν με είχαν ψηφίσει ΑΝΘΥΠΟΜΑΛΑΚΑ στο μεγαλύτερο ελληνικό forum, παίζει και να είχα ξελογκάρει για πάντα.
Αλλά εσύ ξέρεις από ΑΠΟΡΡΙΨΗ.Σε απορρίπτουν στη ζωή οι γυναίκες και εδώ μέσα και οι άντρες :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Kαλά,έχει πει αυτήν την μαλακία για λιποταξία?

Δηλαδή με λίγα λόγια:Αν έμενα Ελλάδα και έπαιρνα 3 και 60 θα ήμουν πατριώτης,ενώ αν πήγαινα εξωτερικό,αλλά με καλά λεφτά κλπ,θα ήμουν λιποτάκτης.
Σκεπτικο δίχως λογική.

Ο Φαν Πούστεν και η λογική έχουν πάρει διαζύγιο από καιρό. :2funny:

Με τόσους κλώνους αποτρελάθηκε και την είδε πατριώτης ενώ είναι γιωτάς :idiot:

Μιλαμε για τριπλέτα ΝΑΥΑΓΙΩΝ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Αυτή η τριπλέτα ΑΜΕΑ έχει και άποψη  :jerking:

Τι να υπηρετήσουν τώρα τα γατάκια?
Και εμάς που υπηρετήσαμε η γνώση της χρήσης των όπλων μας ενδιαφέρει πρωτίστως.Πού να καταλάβουν τώρα τα γατάκια,οι γιωτάδες,ψωλάδες κτλ. που χέζονται στη θέα όπλου και την ψάχνουν με απαλλαγές.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εγώ ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2018, περνάω τόσο άσχημα που ξέρω εδω και καιρό ότι στην Ελλάδα,πέρα από διακοπές,δεν πρόκειται να έρθω μόνιμα ΠΟΤΕ.

Τόσο άσχημα περνάω προσωπικά και εργασιακά :2funny:

Υ.Γ.Εμένα πάντως αν με είχαν ψηφίσει ΑΝΘΥΠΟΜΑΛΑΚΑ στο μεγαλύτερο ελληνικό forum, παίζει και να είχα ξελογκάρει για πάντα.
Αλλά εσύ ξέρεις από ΑΠΟΡΡΙΨΗ.Σε απορρίπτουν στη ζωή οι γυναίκες και εδώ μέσα και οι άντρες :2funny:
στην ελλαδα δεν προκειται να ερθεις ποτε γιατι εδω καθαριζες καμπινεδες
εκει στου χερρ χαρουπογλου εχεις παρει αναβαθμιση και πλενεις πιατα
για σενα αυτο ειναι κολοσσιαια προοδος
επισης εδω σε διωχνανε κι απο τα μπουρδελα λεγοντας "only greek" γιατι μοιαζεις με μαγουλακια πακιστανο ενω εκει καταφερες να γαμησεις ενα αλουμινενιο παραθυρο με ανακλιση
πλεον τη μερα θα τραβας κουπι τρωγοντας το πικρο ψωμι της ξενιτιας και τα βραδια θα κλαις πνιχτα στο μαξιλαρι σου ακουγοντας καζατζιδη και νοσταλγοντας τον ηλιο, τις παραλιες, τα ταβερνακια και τα ξενυχτια, που θα μενουν ενα απιαστο ονειρο γιατι στους καμπινεδες δεν ξαναγυριζεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom