Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Μην συγχέετε το ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας οι ευκαιρίες απασχόλησης που δίνονται έξω είναι μεγαλύτερες, με την "αποδοχή" των ελλήνων ως "ίσων" έναντι του οποιουδήποτε γηγενή - πάππου προς πάππου - λευκού ευρωπαίου ή αμερικανού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του κοινωνικού, μορφωτικού και οικονομικού του προφίλ (προφανώς μιλάμε για τον 99% των περιπτώσεων και όχι για τον Χ κορυφαίο έλληνα εφοπλιστή ή ακαδημαϊκό).

Ακόμα και σε κατά πολύ λιγότερο του πεζοδρομίου καφριλέ ακαδημαϊκούς και επιχειρηματικούς κύκλους ο υφέρπων ρατσισμός και μόνον στο άκουσμα της εθνικότητας "έλληνας" είναι έκδηλος.

Μην συγχέετε την έμφυτη ή τυπική ευγένεια των ξένων με οποιουδήποτε είδους "αποδοχή" του χ μετανάστη ως ισότιμου μέλους της γηγενούς κοινότητας.

Την μετά κρίσης εποχή - σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από την προ κρίσης κατάσταση - στο πρόσωπο του οποιουδήποτε Έλληνα μετανάστη αντανακλάται το country risk και τα αποτελέσματα της ευρείας δυσφήμισης που υπέστει η χώρα από τα ΜΜΕ διεθνώς.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ακόμα και σε κατά πολύ λιγότερο του πεζοδρομίου καφριλέ ακαδημαϊκούς και επιχειρηματικούς κύκλους ο υφέρπων ρατσισμός και μόνον στο άκουσμα της εθνικότητας "έλληνας" είναι έκδηλος.

Έχεις δικιο ότι υπάρχει υφέρπων ρατσισμός,αλλά αυτό ισχυει γενικά δεν αφορα μόνο τους Ελληνες.
Θα σου μιλήσω όμως πως ΄΄εζησα την μεταστροφή των Γερμανών απέναντί μας,όχι γιατι οι Έλληνες κάναμε κανά θαύμα,αλλά γιατί επιτέλους συνειδητοποίησαν οτι έχουν στη χωρα τους τρις χειρότερους μετανάστες.
Οταν πρωτοανέβηκα Γερμανία(πριν σκάσει το λαθροκύμα) υπήρχε τρομερή ειρωνεια από ΜΜΕ,πολίτες,συναδέλφους,περί Ελλαδας.
Είμασταν "οι τεμπέληδες που τα ξύνουμε 12 μηνες στις πλαζ" και εμεις οι νεοφερμενοι επρεπε να αποδείξουμε οτι δεν ειμαστε ελέφαντες..

Έλα όμως που έσκασαν οι λάθρο και αρχισαν να βιάζουν και να μαχαιρώνουν αβέρτα.
Χθες στο Αμβουργο,πάλι ένας Γερμανος νεκρος απο αλλαχακμπάρη και αρκετοί τραυματίες.

Οποτε οι Γερμανοι μας ξεχασαν,γιατί καλύτερα να έχεις τον ψιλοτρόμπα Έλληνα-Ιταλό μεταναστη στη χώρα σου,παρά τους κατσικογάμηδες να σε μαχαιρωνουν έξω απο το σπίτι σου.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
+1.Είχα φίλο που πήγε σε μια απο τις Σκανδιιναβικές χώρες και γύρισε μετά από λίγο καιρό.Όταν τον είδα μου είπε ότι έφυγε γιατί εκεί οι άνθρωποι δεν πήγαιναν για καφέ μετά την δουλειά και πήγαιναν σπίτια τους και τέτοιες μαλακίες.Ενώ λέει εδώ θα πάω για το καφεδάκι μου μετά την δουλειά.Βέβαια με 500-600 ευρώ που δίνουν στις περισσότερες δουλειές να δω πως θα πηγαίνεις για καφέ κάθε μέρα.Φυσικά πολλοί απο αυτούς προτιμούν να μένουν με τους γονείς και να μην πληρώνουν τίποτα στο σπίτι,οπότε κρατάνε τα 500-600 για προσωπικά έξοδα.Η κατάληξη του τύπου:Βρήκε δουλειά για κάνα τρίμηνο και μόλις έληξε η σύμβαση los poulos
Ο φίλος σου καφετέρια έψαχνε και όχι δουλειά.Αλλά μάλλον έχει λίπος ακόμα,αν τον είχε κόψει η λόρδα δεν θα τα έκανε αυτά.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
στην ισπανια που βρισκομαι,οχι μονο δεν αισθανθηκα ξενος αλλλα ισα ισα που σαν ανθρωποι ειναι πολυ δεκτικοι.επειδη εκτος του μαγαζιου που το δουλευει περισσοτερο η γυναικα μου,ασχολουμαι με τα ναυτιλιακα,μπορω να σου πω οτι και οι βορειοι,σε πολλες περιπτωσεις προτιμουν να συνεργαστουν μαζι μου παρα με τους ισπανους συναδελφους και στα σιγουρα οι του η.β. μας θεωρουν πιο δυτικους απο τους ισπανους.τουλαχιστο αυτο εχω εισπραξει προσωπικα.απο κει και περα,το μαλακα που μπορει να προσπαθησει να σε μειωσει θα τον συναντησεις και στην ελλαδα.στο χερι σου ειναι να τον βαλεις στη θεση του και αν το κανεις με εξυπνο τροπο,οι γυρω σου θα σε εκτιμησουν περισσοτερο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
εσυ τυπε duke nukem που ετοιμαζεσαι να πας ισπανια,προσεξε μην απογοητευθεις στην αρχη με τη γραφειοκρατια και με το σοβαρο προβλημα της ενοικιασης σπιτιου.οι ισπανοι,για μεσογειοι ειναι πολυ τυπικοι μ τους κανονες,σε σημειο εκνευρισμου.αν εχεις εξασφαλισμενη εργασια,καλο θα ειναι να βρεις καποιον να σε βοηθησει με την αδεια παραμονης,ειδικα σε περιπτωση που δε μιλας τη γλωσσα.αν δεν απογοητευθεις απο τοο δυσκολο ξεκινημα,θα περασεις καλα στην ισπανια.λιγο τα φαγητα ειναι περιεργα αλλα εχει πολυ καλα κοριτσια και θα το προσπερασεις  ευκολα αυτο.

Και μονο που θα ζω σε μια απο τις ομορφοτερες πολεις της Ευρωπης μου αρκει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Και μονο που θα ζω σε μια απο τις ομορφοτερες πολεις της Ευρωπης μου αρκει.

Κλασσικός ρίψασπις προδότης της πατρίδας που στα δύσκολα την κάνει για έξω.

Κρεμάλα στους προδότες  :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μην συγχέετε το ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας οι ευκαιρίες απασχόλησης που δίνονται έξω είναι μεγαλύτερες, με την "αποδοχή" των ελλήνων ως "ίσων" έναντι του οποιουδήποτε γηγενή - πάππου προς πάππου - λευκού ευρωπαίου ή αμερικανού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του κοινωνικού, μορφωτικού και οικονομικού του προφίλ (προφανώς μιλάμε για τον 99% των περιπτώσεων και όχι για τον Χ κορυφαίο έλληνα εφοπλιστή ή ακαδημαϊκό).

Μην συγχέετε την έμφυτη ή τυπική ευγένεια των ξένων με οποιουδήποτε είδους "αποδοχή" του χ μετανάστη ως ισότιμου μέλους της γηγενούς κοινότητας.

Την μετά κρίσης εποχή - σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από την προ κρίσης κατάσταση - στο πρόσωπο του οποιουδήποτε Έλληνα μετανάστη αντανακλάται το country risk και τα αποτελέσματα της ευρείας δυσφήμισης που υπέστει η χώρα από τα ΜΜΕ διεθνώς.

Δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο να σου πω την αληθεια.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6

σε ποιες χωρες υπρχει αυτος ο υφερπων ρατσισμος?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εφερπων ρατσισμος υπαρχει παντου για τους αριστερούς μην το ψάχνεις.
εγω ξερω ολοι οι φιλοι μου που ηταν ή πηγαν εξω και πιο ευκολα βρισκουν δουλεια και πιο ευκολα βρισκουν γκομενα, μακαρι να ημουν και εγω τετοιο θυμα ρατσισμου στην ευρωπη και στην αμερικη.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ερωτηση προς γνωστες:

Σε ποια σημεια μπορουμε να κοιμηθουμε στο δρομο στην Ευρωπη;

Φανταστειτε ταξιδι χωρις βαλιτσες, χωρις λεφτα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εκει που εχεις καποια γκομενα ή φιλο να σε φιλοξενησουν, στο δρομο μπορεις να γινεις ανταλλακτικα για κανενα παππου φραγκατο σε νοσοκομειο

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Ερωτηση προς γνωστες:

Τύπε στο couchsurfing.com αυτά τα ξέρουν  κάποια μέλη πολυταξιδεμενα που την βγάζουν έξω αν δεν βρουν hosting.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ερωτηση προς γνωστες:

Πάρε τουλάχιστον γόβες μαζί σου να κάνεις πιάτσα γιατί σε βλέπω να γίνεσαι δωρητής οργάνων σε κάποιο υπόγειο τύπου HOSTEL!!!

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Ερωτηση προς γνωστες:

νορβηγια χωρις χρηματα και ρουχα καν δεν θα σε αφησουν να βγεις απο ο αεροπλανο...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Ερωτηση προς γνωστες:

φιλε δεν ξερω τι λες
τελευταια φορα που πηγα ταξιδι εκλεισα στο four seasons και πηγα first class

προτιμω να κοψω το πουλι μου παρα να φανταστω αυτο που λες
καθομαι και εδω που ειμαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom