yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
ειναι pansexual τον πηδανε ολοι δλδποθστρακι ειναι γι αυτο εχει βαλει γυναικειο σημα?
ειναι pansexual τον πηδανε ολοι δλδποθστρακι ειναι γι αυτο εχει βαλει γυναικειο σημα?
σεισμος σεισμος του πυργου ο λαος!
ειναι pansexual τον πηδανε ολοι δλδ
Εγω που μενω γερμανια μονιμα εχω να πω το εξης: σαν την ελλαδα δεν εχει,
Ηλιος θαλασσα γευσεις αρωματα παραλιες κτλ που ολοι ξερουμε
Αλλα χωρις δουλεια τι να κανω?? Να γαντσωθω στην συνταξη της μανας μου??? 45 χρονων γαιδαρος??
Αν ειχα δουλεια σιγουρη με 1200€ το λιγοτερο (σπιτι ιδιοκτητο υπαρχει,οπως σχεδον ολοι)θα επεστρεφα σιγουρα.
Στην γερμανια ειμαστε πολιτες β-γ κατηγοριας μαζι με σερβους κοσοβαρους τουρκους κτλ.
Για να εισαι α κατηγορια μονο αν εισαι κανας γιατρος με καλη ειδικοτητα. Μονη παρηγορια τα φκκ κτλ κ επειδη βγαζουμε καναευρω παραπανω (με περισσοτερες ωρες δουλειας ομως) κανα ταξιδακι στο εξωτερικο.
Επαγγελματικα κ κοινωνικα δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβεις, μονο αν κανεις κατι σαν ιδιωτης κ σου κατσει...
Για μενα εξωτερικο σημαινει πιθανοτητες ευκαιρειας...πραμα που δεν παιζει ευκολα γερμανια αλλα κ ευρωπη γενικοτερα.
Ευκαιρεια σημαινει ευκολο χρημα με νομιμο τροπο, α κατηγορια κοινωνικα (καλες γνωριμιες σε καλο κυκλο κ γυναικες που κοιταζουν γιατι ξεχωριζεις κοινωνικα) κ πολυ ανετη ζωη (μεγαλο σπιτι, οικιακη βοηθο κτλ) .
Αυτο μονο σε τριτοοσμικη χωρα τα βρισκεις...
Προσωπικα εχω δοκιμασει σε τριτοκοσμικη χωρα νοτιου αμερικης αλλα δεν....
Λογω του οτι ειχα παρει το βαλιτσακι με την γκαντεμια μαζι μου![]()
Ευκαιρεια = να εισαι στο καταλληλο σημειο τη σωστη στιγμη
ειναι pansexual τον πηδανε ολοι δλδ
Σιγα μην σου την πέφτω μαλακάκο.Μπουλινγκ το λενε ,αλλά είσαι τόσο βλαμμένος που ούτε αυτό δεν καταλαβαίνεις.οπου ποσταρω πεταγονται ολοι οι stalkers μου εδω μεσα σαν τις πουτσες
People characterized as stalkers may be accused of having a mistaken belief that another person loves them (erotomania)
pastelakia gia oloys!!
Αλλα χωρις δουλεια τι να κανω?? Να γαντσωθω στην συνταξη της μανας μου??? 45 χρονων γαιδαρος??
Αν ειχα δουλεια σιγουρη με 1200€ το λιγοτερο (σπιτι ιδιοκτητο υπαρχει,οπως σχεδον ολοι)θα επεστρεφα σιγουρα.
Στην γερμανια ειμαστε πολιτες β-γ κατηγοριας μαζι με σερβους κοσοβαρους τουρκους κτλ.
Για να εισαι α κατηγορια μονο αν εισαι κανας γιατρος με καλη ειδικοτητα. Μονη παρηγορια τα φκκ κτλ κ επειδη βγαζουμε καναευρω παραπανω (με περισσοτερες ωρες δουλειας ομως) κανα ταξιδακι στο εξωτερικο.
Επαγγελματικα κ κοινωνικα δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβεις, μονο αν κανεις κατι σαν ιδιωτης κ σου κατσει...
Για μενα εξωτερικο σημαινει πιθανοτητες ευκαιρειας...πραμα που δεν παιζει ευκολα γερμανια αλλα κ ευρωπη γενικοτερα.
Ευκαιρεια σημαινει ευκολο χρημα με νομιμο τροπο, α κατηγορια κοινωνικα (καλες γνωριμιες σε καλο κυκλο κ γυναικες που κοιταζουν γιατι ξεχωριζεις κοινωνικα) κ πολυ ανετη ζωη (μεγαλο σπιτι, οικιακη βοηθο κτλ) .
οπου ποσταρω πεταγονται ολοι οι stalkers μου εδω μεσα σαν τις πουτσες
People characterized as stalkers may be accused of having a mistaken belief that another person loves them (erotomania)
pastelakia gia oloys!!
ρε φιλε γιατι με κανεις να ξαναγραφωφιλε αυτα που γραφεις ειναι μπερδεμενα λες σου φτανουν τα 1200 ελλαδα αλλα αποο την αλλη θες λες να ξεχωριζεις κοινωνικα να εχεις μεγαλο σπιτι και οικιακη βοηθο. που θα τα βρεις αυτα με 1200 αυρω???
που βρισκεσαιπιο σωστα δεν υπαρχει περιπτωση να το πει καποιος.Συμφωνω 100% και εγω για τον ιδιο λογο την εκανα εξω .
Γερμανιαπου βρισκεσαι
Για τους ανοιχτόμυαλους που τους αρέσει να δουλεύουν και να ταξιδεύουν παράλληλα ή να βρουν δουλειά σε χώρα του εξωτερικού προσωρινή ή μόνιμη. Είναι πέραν της Ελληνικής νοοτροπίας όσα θα διαβάσετε. Το βρήκα αρκετό ενδιαφέρον και το μοιράζομαι εδώ. Καλή ανάγνωση τύποι μου !
Προφανως θα εχεις καποιον γνωστο ηδη εκει.Σαν γλωσσα ελληνικα και ισπανικα λενε ότι μοιαζουν.Πολλοι ξενοι τις μπερδευουν μεταξυ τους όταν τις ακουνε.
Να τα διαβάζουν τα οσα γράφεις όσοι νομίζουν οτι η φυγή στο εξωτερικό ειναι ένας δρόμος στρωμένος με λουλούδια . Σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους η κατάντια της εικόνας της χώρας αντανακλά στον καθε ξενιτεμένο προσωπικα , υποβαθμίζοντας τον στα μάτια των ντόπιων στο επίπεδο που εμείς ειχαμε τους αλβανούς στα πρώτα χρονια της μετανάστευσης τους στην Ελλαδα.
Δεν μιλάω καν για θέματα κλίματος, κοινωνικού κύκλου κτλ κτλ
Παντα σαν Πακιστανους μας εβλεπαν στη Βορειο Ευρωπη. Εγω σπουδασα Αγγλια με πρωθυπουργο το Σημιτη!