Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
που ειναι ο αρχηγος σου ο αλεξκορντ να σε σωσει τωρα ντοπα? :zfuck: :zfuck:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Εγω που μενω γερμανια μονιμα εχω να πω το εξης: σαν την ελλαδα δεν εχει,
Ηλιος θαλασσα γευσεις αρωματα παραλιες κτλ που ολοι ξερουμε
Αλλα χωρις δουλεια τι να κανω??  Να γαντσωθω στην συνταξη της μανας μου??? 45 χρονων γαιδαρος??
Αν ειχα δουλεια σιγουρη με 1200€ το λιγοτερο (σπιτι ιδιοκτητο υπαρχει,οπως σχεδον ολοι)θα επεστρεφα σιγουρα.
Στην γερμανια ειμαστε πολιτες β-γ κατηγοριας μαζι με σερβους κοσοβαρους τουρκους κτλ.
Για να εισαι α κατηγορια μονο αν εισαι κανας γιατρος με καλη ειδικοτητα. Μονη παρηγορια τα φκκ κτλ κ επειδη βγαζουμε καναευρω παραπανω (με περισσοτερες ωρες δουλειας ομως) κανα ταξιδακι στο εξωτερικο.
Επαγγελματικα κ κοινωνικα δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβεις, μονο αν κανεις κατι σαν ιδιωτης κ σου κατσει...
Για μενα εξωτερικο σημαινει πιθανοτητες ευκαιρειας...πραμα που δεν παιζει ευκολα γερμανια αλλα κ ευρωπη γενικοτερα.
Ευκαιρεια σημαινει ευκολο χρημα με νομιμο τροπο, α κατηγορια κοινωνικα (καλες γνωριμιες σε καλο κυκλο κ γυναικες που κοιταζουν γιατι ξεχωριζεις κοινωνικα) κ πολυ ανετη ζωη (μεγαλο σπιτι, οικιακη βοηθο κτλ) .
Αυτο μονο σε τριτοοσμικη χωρα τα βρισκεις...
Προσωπικα εχω δοκιμασει σε τριτοκοσμικη χωρα νοτιου αμερικης αλλα δεν....
Λογω του οτι ειχα παρει το βαλιτσακι με την γκαντεμια μαζι μου  :2funny: :2funny:
Ευκαιρεια = να εισαι στο καταλληλο σημειο τη σωστη στιγμη

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Αλλα χωρις δουλεια τι να κανω??  Να γαντσωθω στην συνταξη της μανας μου??? 45 χρονων γαιδαρος??
Αν ειχα δουλεια σιγουρη με 1200€ το λιγοτερο (σπιτι ιδιοκτητο υπαρχει,οπως σχεδον ολοι)θα επεστρεφα σιγουρα.
Στην γερμανια ειμαστε πολιτες β-γ κατηγοριας μαζι με σερβους κοσοβαρους τουρκους κτλ.
Για να εισαι α κατηγορια μονο αν εισαι κανας γιατρος με καλη ειδικοτητα. Μονη παρηγορια τα φκκ κτλ κ επειδη βγαζουμε καναευρω παραπανω (με περισσοτερες ωρες δουλειας ομως) κανα ταξιδακι στο εξωτερικο.
Επαγγελματικα κ κοινωνικα δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβεις, μονο αν κανεις κατι σαν ιδιωτης κ σου κατσει...
Για μενα εξωτερικο σημαινει πιθανοτητες ευκαιρειας...πραμα που δεν παιζει ευκολα γερμανια αλλα κ ευρωπη γενικοτερα.
Ευκαιρεια σημαινει ευκολο χρημα με νομιμο τροπο, α κατηγορια κοινωνικα (καλες γνωριμιες σε καλο κυκλο κ γυναικες που κοιταζουν γιατι ξεχωριζεις κοινωνικα) κ πολυ ανετη ζωη (μεγαλο σπιτι, οικιακη βοηθο κτλ) .
Λογω του οτι ειχα παρει το βαλιτσακι με την γκαντεμια μαζι μου  :2funny: :2funny:

Να τα διαβάζουν τα οσα γράφεις όσοι νομίζουν οτι η φυγή στο εξωτερικό ειναι ένας δρόμος στρωμένος με λουλούδια . Σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους η κατάντια της εικόνας της χώρας αντανακλά στον καθε ξενιτεμένο προσωπικα , υποβαθμίζοντας τον στα μάτια των ντόπιων στο επίπεδο που εμείς ειχαμε τους αλβανούς στα πρώτα χρονια της μετανάστευσης τους στην Ελλαδα.

Δεν μιλάω καν για θέματα κλίματος, κοινωνικού κύκλου κτλ κτλ

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
οπου ποσταρω πεταγονται ολοι οι stalkers μου εδω μεσα σαν τις πουτσες

People characterized as stalkers may be accused of having a mistaken belief that another person loves them (erotomania)

pastelakia gia oloys!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

People characterized as stalkers may be accused of having a mistaken belief that another person loves them (erotomania)

pastelakia gia oloys!!
Σιγα μην σου την πέφτω μαλακάκο.Μπουλινγκ το λενε ,αλλά είσαι τόσο βλαμμένος που ούτε αυτό δεν καταλαβαίνεις.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Αλλα χωρις δουλεια τι να κανω??  Να γαντσωθω στην συνταξη της μανας μου??? 45 χρονων γαιδαρος??
Λογω του οτι ειχα παρει το βαλιτσακι με την γκαντεμια μαζι μου  :2funny: :2funny:

φιλε αυτα που γραφεις ειναι μπερδεμενα λες σου φτανουν τα 1200 ελλαδα αλλα αποο την αλλη θες λες να ξεχωριζεις κοινωνικα να εχεις μεγαλο σπιτι και οικιακη βοηθο. που θα τα βρεις αυτα με 1200 αυρω???

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6

pastelakia gia oloys!!

τι σημαινειμ κολονελος?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αλλα χωρις δουλεια τι να κανω??  Να γαντσωθω στην συνταξη της μανας μου??? 45 χρονων γαιδαρος??
Λογω του οτι ειχα παρει το βαλιτσακι με την γκαντεμια μαζι μου  :2funny: :2funny:

πιο σωστα δεν υπαρχει περιπτωση να το πει καποιος.Συμφωνω 100% και εγω για τον ιδιο λογο την εκανα εξω .

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
φιλε αυτα που γραφεις ειναι μπερδεμενα λες σου φτανουν τα 1200 ελλαδα αλλα αποο την αλλη θες λες να ξεχωριζεις κοινωνικα να εχεις μεγαλο σπιτι και οικιακη βοηθο. που θα τα βρεις αυτα με 1200 αυρω???
ρε φιλε γιατι με κανεις να ξαναγραφω
Ειπα
Με 1200 ευρω σιγουρα για να γυριζα ελλαδα μονιμα
Σπιτι μεγαλο οικιακοι βοηθοι κτλ μονο με ευκαιρειες που βρισκοντε σε τριτοκοσμικες χωρες κ οχι στην ευρωπη

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Για τους ανοιχτόμυαλους που τους αρέσει να δουλεύουν και να ταξιδεύουν παράλληλα ή να βρουν δουλειά σε χώρα του εξωτερικού προσωρινή ή μόνιμη. Είναι πέραν της Ελληνικής νοοτροπίας όσα θα διαβάσετε. Το βρήκα αρκετό ενδιαφέρον και το μοιράζομαι εδώ. Καλή ανάγνωση τύποι μου !

Η ζωη του νομα ομως ειναι η ζωη του μαγκουφη. Δε μπορεις να κανεις σοβαρη σχεση. Μονο με τιποτα απελευθερωμενες που θα σου φορανε κερατα και ουαν ναιτ σταντ αν μπορεις να καμακωσεις.

Πολλοι Ελληνες νεομεταναστες καταληγουν νομαδες χωρις να το θελουν. Δυο χρονια στη μια χωρα, δυο χρονια στην αλλη... Πουθενα δε νιωθουν σπιτι τους, πουθενα δε βγαζουν ριζες.

Και τα χρονια περνανε...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
μας πρηξανε στο νησι εδω με θιθι θοθο στο δρομο

ουτε καταλουνια να ημουνα

τι θα γινει

για να μην πω για τις ινδες με δυτικο ντυσιμο τζινακι κ πασουμακι

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Να τα διαβάζουν τα οσα γράφεις όσοι νομίζουν οτι η φυγή στο εξωτερικό ειναι ένας δρόμος στρωμένος με λουλούδια . Σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους η κατάντια της εικόνας της χώρας αντανακλά στον καθε ξενιτεμένο προσωπικα , υποβαθμίζοντας τον στα μάτια των ντόπιων στο επίπεδο που εμείς ειχαμε τους αλβανούς στα πρώτα χρονια της μετανάστευσης τους στην Ελλαδα.

Δεν μιλάω καν για θέματα κλίματος, κοινωνικού κύκλου κτλ κτλ

Παντα σαν Πακιστανους μας εβλεπαν στη Βορειο Ευρωπη. Εγω σπουδασα Αγγλια με πρωθυπουργο το Σημιτη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom