Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
το μαντσεστερ λεει τιποτα?

όταν πήγα χάλια σαν πόλη
έβρεχε συνέχεια ο κόσμος μετά τις 10 το βράδυ δεν πολυκυκλοφορούσε έξω άνθρωποι μουντρούχοι σκυθρωποί
όσο αφορά φαγητό και διασκέδαση άστα γάματα η διασκέδαση τους είναι να πίνουν αλκοολ ολημερίς που επειδή δεν μπορούσαν λόγο εργασίας έπιναν κάθε παρασκευή και Σάββατο τον κώλο τους σε σημείο να ξερνάνε από το αλκόολ. Φαγητό πανάθλιο παντού έβλεπες μπακαλιάρο με πατάτες τηγανητές τηγανισμένος σε βαλβολίνη  
πολύ δουλειά καθόλου ελεύθερος χρόνος σεντόνια μπορώ να σου γράψω

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
όταν πήγα χάλια σαν πόλη
έβρεχε συνέχεια ο κόσμος μετά τις 10 το βράδυ δεν πολυκυκλοφορούσε έξω άνθρωποι μουντρούχοι σκυθρωποί
όσο αφορά φαγητό και διασκέδαση άστα γάματα η διασκέδαση τους είναι να πίνουν αλκοολ ολημερίς που επειδή δεν μπορούσαν λόγο εργασίας έπιναν κάθε παρασκευή και Σάββατο τον κώλο τους σε σημείο να ξερνάνε από το αλκόολ. Φαγητό πανάθλιο παντού έβλεπες μπακαλιάρο με πατάτες τηγανητές τηγανισμένος σε βαλβολίνη 
πολύ δουλειά καθόλου ελεύθερος χρόνος σεντόνια μπορώ να σου γράψω

σαββατο βραδυ δεν βγαινατ εξω? ελεγε τιποτα?

γραψε κιαλλα σεντονια για μουαντσεσταα

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
σαββατο βραδυ δεν βγαινατ εξω? ελεγε τιποτα?

γραψε κιαλλα σεντονια για μουαντσεσταα

σαββάτο βράδυ είχε πολλά κλάμπ ακριβά για τα ελληνικά δεδομένα τότε φτηνα για τα αγγλικά δεδομένα. Η βραδιά είχε πολλή δυνατή μουσική πολλύ αλκόολ και καφριλίκια κατά τη γνώμη μου τσαμπουκάδες του ποτού κλπ κλπ βέβαια στη πρώτη μαλακία σε είχαν πετάξει έξω χωρίς πολλά πολλά Ένα βράδυ θυμάμαι χαρακτηριστικά όλο το κλάμπ στο πάτωμα ήταν γεμάτο εμετούς
η πάμπ μου άρεσαν που ήταν ποιο ήσυχα αλλά 11 το βράδυ βαρούσε καμπανάκι να πιείς την τελευταία μπύρα και έκλειναν τα φώτα 12 τον πούλο
στα εστιατόρια είχε ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΦΑΓΗΤΟ στα φαστ φούντ πραγματικά σκουπίδια φαγητό που ούτε τα σκυλιά δεν τρώνε εμπορικά κέντρα είχε πάρα πολλά όπου και αυτά 12 έκλειναν 
σπίτια μικρά χωρίς μπαλκόνια και άνθρωποι κρύοι απόμακροι έτσι μου φάνηκαν

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
σαββάτο βράδυ είχε πολλά κλάμπ ακριβά για τα ελληνικά δεδομένα τότε φτηνα για τα αγγλικά δεδομένα. Η βραδιά είχε πολλή δυνατή μουσική πολλύ αλκόολ και καφριλίκια κατά τη γνώμη μου τσαμπουκάδες του ποτού κλπ κλπ βέβαια στη πρώτη μαλακία σε είχαν πετάξει έξω χωρίς πολλά πολλά Ένα βράδυ θυμάμαι χαρακτηριστικά όλο το κλάμπ στο πάτωμα ήταν γεμάτο εμετούς
η πάμπ μου άρεσαν που ήταν ποιο ήσυχα αλλά 11 το βράδυ βαρούσε καμπανάκι να πιείς την τελευταία μπύρα και έκλειναν τα φώτα 12 τον πούλο
στα εστιατόρια είχε ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΦΑΓΗΤΟ στα φαστ φούντ πραγματικά σκουπίδια φαγητό που ούτε τα σκυλιά δεν τρώνε εμπορικά κέντρα είχε πάρα πολλά όπου και αυτά 12 έκλειναν 
σπίτια μικρά χωρίς μπαλκόνια και άνθρωποι κρύοι απόμακροι έτσι μου φάνηκαν

απο μουνια τι ελεγε? στα κλαμπ ειδες σκηνικα?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
απο μουνια τι ελεγε? στα κλαμπ ειδες σκηνικα?

εντάξυ από γυναίκες υπήρχαν διαφορές ήταν πιο δεκτικές ποιο ομιλητικές και γενικά γνώριζαν κόσμο αν τους άρεσε πάλι κάποιος δεν είχαν θέμα να του την πέσουν. Βέβαια είχε και πολλές πολωνές που ήταν ποιο κλειστές καλά για ινδία οι πακιστάν οι γυναίκες ήταν απλησίαστες και έβγαιναν με συνοδεία πάντα (μεγάλου αδελφού ).Βέβαια όλα διέφεραν βάση ηλικίας διαφορετικά ήταν μια 18 με 22 που έκανε διαγωνισμό πόσες πούτσες θα φάει και διαφορετικό μια στα 25-30 επίσης διαφορετικό η αγγλίδα διαφορετικό η πολωνή πακιστανή και πάει λέγοντας. Αυτό που μπορούσαν να συνοψίσω ήταν ήταν ότι γενικά ήταν απελευθερωμένες οι γυναίκες εκεί

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
εντάξυ από γυναίκες υπήρχαν διαφορές ήταν πιο δεκτικές ποιο ομιλητικές και γενικά γνώριζαν κόσμο αν τους άρεσε πάλι κάποιος δεν είχαν θέμα να του την πέσουν. Βέβαια είχε και πολλές πολωνές που ήταν ποιο κλειστές καλά για ινδία οι πακιστάν οι γυναίκες ήταν απλησίαστες και έβγαιναν με συνοδεία πάντα (μεγάλου αδελφού ).Βέβαια όλα διέφεραν βάση ηλικίας διαφορετικά ήταν μια 18 με 22 που έκανε διαγωνισμό πόσες πούτσες θα φάει και διαφορετικό μια στα 25-30 επίσης διαφορετικό η αγγλίδα διαφορετικό η πολωνή πακιστανή και πάει λέγοντας. Αυτό που μπορούσαν να συνοψίσω ήταν ήταν ότι γενικά ήταν απελευθερωμένες οι γυναίκες εκεί

γαμησες καμια?

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

Ναι με Ελληνίδα φοιτήτρια που είχε πάει για μεταπτυχιακό την ήξερα από την ΠΚΣ και την είχα γνωρίσει στην Ελλάδα. Γενικά πάντα γινόταν παιχνίδι με αγγλίδες αλλά αυτό το μάτι του πιωμένου με απωθούσε

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
Ναι με Ελληνίδα φοιτήτρια που είχε πάει για μεταπτυχιακό την ήξερα από την ΠΚΣ και την είχα γνωρίσει στην Ελλάδα. Γενικά πάντα γινόταν παιχνίδι με αγγλίδες αλλά αυτό το μάτι του πιωμένου με απωθούσε

για πες το σκηνικο

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Καλά ρε τύπε πηγές Αγγλία με μουνια από όλο τον κόσμο και γάμησες Ελληνίδα συντρόφισσα σου ; Καμία συντρόφισσα άλλης χώρας δεν βρήκες ; Τι παιδιά κολλημένα είστε εσείς των κομμάτων ρε πουστη μου ;!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Για τους ανοιχτόμυαλους που τους αρέσει να δουλεύουν και να ταξιδεύουν παράλληλα ή να βρουν δουλειά σε χώρα του εξωτερικού προσωρινή ή μόνιμη. Είναι πέραν της Ελληνικής νοοτροπίας όσα θα διαβάσετε. Το βρήκα αρκετό ενδιαφέρον και το μοιράζομαι εδώ. Καλή ανάγνωση τύποι μου !

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Για τους ανοιχτόμυαλους που τους αρέσει να δουλεύουν και να ταξιδεύουν παράλληλα ή να βρουν δουλειά σε χώρα του εξωτερικού προσωρινή ή μόνιμη. Είναι πέραν της Ελληνικής νοοτροπίας όσα θα διαβάσετε. Το βρήκα αρκετό ενδιαφέρον και το μοιράζομαι εδώ. Καλή ανάγνωση τύποι μου !

Δυστυχώς δεν έχω καμία από τις απαραίτητες δεξιότητες!

Δυστυχώς αυτά τα επαγγέλματα είναι προσβάσιμα σε λίγους...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Δυστυχώς δεν έχω καμία από τις απαραίτητες δεξιότητες!

Δυστυχώς αυτά τα επαγγέλματα είναι προσβάσιμα σε λίγους...
Αν επένδυσεις κάποιο χρονικό διάστημα μπορεί να αποκτήσεις δεξιότητες, πχ στην δημιουργία ιστοσελίδων και στον προγραμματισμό, αν έχεις ένα καλό μπακραουντ λογικής και μαθηματικής σκέψης. Αλλά έξω δίνουν ευκαιρίες και σε άπειρους σε κάποια πόστα. Αν είναι κάποιος και ορεξατος, κοινωνικος θα πάρει εύκολα ακόμη και δουλειές που δεν χρειάζονται εμπειρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom