You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Οι λευκορωσιδες ξερετε τι κανουν με τα σεμεδακια μετα το σεξ; Για να σας βαλω ενα κουιζ να δω ποσοι το γνωριζετε! Μετα θα ανεβασω σε φωτογραφια ενα σεμεδακι για να αποδειξω οτι πηδηξα λευκορωσιδα.
Οι Γερμανίδες κοιμούνται με το παράθυρο σε ανάκλιση,είτε έχει έξω +20 βαθμούς, είτε -20.
Αυτό εννοούσα όταν έγραψα
ΚΑΜΙΑ ελληνίδα δεν κοιμάται έτσι το χειμώνα και όντως για τον μέσο Έλληνα είναι σοκαριστικό την πρώτη φορά
Εγώ πλέον το έχω συνηθίσει,είναι και καλό για την υγεία.
Φυσικά ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΑΜΕΑ και τα φιλαράκια του, θεώρησαν ότι έβγαλα φωτογραφία τις κουρτίνες ενώ εγώ ήθελα να δείξω την ανάκλιση
Στο βίντεο είναι η Γερμανίδα με γυμνή πλάτη,το παράθυρο σε ανάκλιση και θερμοκρασία χώρου -10.
Και για την γύμνια που λες, μια Γερμανίδα όταν γαμιέται ούτε κουρτίνες τραβάει,ούτε προσπαθεί να μην φωνάζει.
Θεωρεί ότι αυτός που είναι έξω και κοιτάει μέσα στο διαμέρισμα είναι ο μαλάκας και ότι αυτή δεν έχει τίποτα να ντραπεί.
Και όταν γαμιέται και θέλει να φωνάξει ή οτιδήποτε άλλο θα το κάνει, είναι φυσική ανάγκη το σεξ.
Οντως και στη δουλειά ανοίγουν συχνά τα παράθυρα για Luft όπως λένε οπότε πουντιάζεις,δαγκώνεις το καυλί σου από το κρύο.Αλλά στους Γερμανούς αρέσει το χάιδεμα του αέρα,δυσαναχετούν με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
την κοντρα σας δεν την εχω παρακολουθησει απο την αρχη και δε με ενδιαφερειΑφού δεν έχεις παρακουλουθήσει από την αρχή,τι πετάγεσαι σαν πούτσα;
Eγώ πριν αρκετές σελίδες βλέποντας τον κάθε άσχετο να μιλάει για Γερμανίδες,διατύπωσα αυτό το απλό ερώτημα
απλά για να καταδείξω ότι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ, πράγμα που αποδείχθηκε μιας και κανείς τους δεν απάντησε, ούτε καν όταν postαρα τη φωτογραφία μπας και υποψιαστούν τίποτα..
Αλλά αυτοί, αντί να δουν την ανάκλιση, αναφέρθηκαν στις κουρτίνες
Υπέβαλλε το ερώτημά μου σε οποιονδήποτε Έλληνα,Ιταλο,Ισπανό στη Γερμανία και αν αυτός έχει την παραμικρή σχέση με Γερμανίδες,
θα ξέρει τι να απαντήσει.
Εσένα το εκανε μια Βουλγάρα,εδώ το κάνουν σχεδόν όλες οι Γερμανίδες,αλλά ποιος να το ξέρει αυτό..
Ο ΑΜΕΑ ή ο Φαν Πούστεν που από το πολύ κωλογαμήσι μας γράφει ότι έχει πλέον πρόβλημα στο έντερο :'(
και η αληθεια ειναι οτι την φωτογραφια με το παραθυρο δεν την καταλαβα γιατι μιλουσες για μια γερμανιδα που γαμησες και προσπαθουσα να βρω τη γερμανιδα στη φωτο
μονο οταν εξηγησες τι θελεις να πεις καταλαβα το μεγεθος της βλακειας
και αυτο δε χρειαζεται να διαβασω 20 σελιδες πριν για να το καταλαβω
ειπες οτι γαμας μια γερμανιδα και οταν σε κατηγορησε ο δημητρακης ως ψευτη ποσταρες ως αποδειξη μια φωτο με ενα παραθυρο σε ανακλιση και 2 κουρτινες να κρεμονται
το μεγεθος της βλακειας πισω απο αυτο τον ισχυρισμο και την υποτιθεμενη αποδειξη ειναι τοσο κολοσσιαιο που δινω δικιο στο δημητρακη ο,τι και να ειπε
καταρχην ο ισχυρισμος οτι ΟΛΕΣ οι γερμανιδες ανεξαιρετως, και τα 40 εκατομμυρια, κοιμουνται με ανακλιση στο παραθυρο ειναι γελοιος απο μονος του
δευτερον ο ισχυρισμος οτι το συγκεκριμενο παραθυρο που ποσταρες ειτε ειναι ανοιχτο ειτε ειναι κλειστο ανηκει σε γερμανιδα ειναι αναποδεικτος
τριτον ακομα και σε γερμανιδα να ανηκει το γεγονος οτι εσυ αυτη τη γερμανιδα την πηδας ειναι επισης αναποδεικτο
αν και η γελοιοτητα ειναι προφανης στον καθενα, για να στη δωσω να την καταλαβεις ακομα κι εσυ, ειναι σαν να ποσταρω εγω μια φωτο απο ευκοιλια και να λεω οτι επειδη στην ταυλανδη εχουν προβληματα υγειονομικα, αυτη ειναι η ευκοιλια μιας ταυλανδεζας που γαμαω
δε με νοιαζει να ποσταρει καποιος φωτο εδω μεσα, εγω δεν θα το εκανα ετσι κι αλλιως, αλλα οταν καποιος ποσταρει μαλακισμενες φωτο για να δειχτει, η ψευτικες φωτο για να κοκορευτει, μου αναβουν τα λαμπακια και θα τον τραμπουκιζω μεχρι να πεσει το σαη
μπηκες στην κατηγορια ακαποειρας κι εσυ
αγιαναργυρος και μπετοβλακας
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Και επειδη πολυ μας κανει το καμποσο, ιδου μηνυμα που ελαβα εγω χθες απο Γερμανιδα.
ΘΕΟΣ!
ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ
Συνημμένα
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Αργυρέ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ, σε γράφω στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ όπως και το η πλειοψηφία του site που σε ψήφισε
Επειδή είσαι ψηφισμένος ΜΑΛΑΚΑΣ, όταν ανέβασα τη φωτό ο μογγολάκης έγραψε
αμφισβητώντας ότι είναι δίπλα μου,
αλλά επειδή όλοι εσείς οι ΑΓΑΜΗΤΟΙ είστε προβλέψιμοι ΜΑΛΑΚΕΣ,είχα τραβήξει και βίντεο.
Το ότι είναι καλό μουνί η Γερμανίδα,προκύπτει από τη φωτό προφίλ στο Whatsapp που έχει και φαίνεται στο screenshot ξεκάθαρα,
αλλά μογγολάκης και Σία έψαχναν γκόμενα μέσα στην κουρτίνα
Μιλάμε είστε ΜΑΛΑΚΕΣ και μάλιστα δημοκρατικα ψηφισμένοι
Αυτή η φώτο σίγουρα αποτελεί απόδειξη βλέπουμε τη γκομενάρα τη Γερμανίδα με σένα δίπλα της στη φωτο και δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τίποτα
αλλά επειδή όλοι εσείς οι ΑΓΑΜΗΤΟΙ είστε προβλέψιμοι ΜΑΛΑΚΕΣ,είχα τραβήξει και βίντεο.
Το ότι είναι καλό μουνί η Γερμανίδα,προκύπτει από τη φωτό προφίλ στο Whatsapp που έχει και φαίνεται στο screenshot ξεκάθαρα,
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
λοιπον τυπε ηλπιζα οτι αν σε τραμπουκισω λιγο θα ποσταρεις καποια χειροπιαστη αποδειξη οτι γαμας μουναρα γερμανιδα αλλα απο την τελευταια σου απαντηση καταλαβαινω οτι δεν εχεις τιποτα αλλο στα χερια σου και η ΜΟΝΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ αποδειξη που εξαρχης ειχες και ηθελες να ποσταρεις οτι ΓΑΜΑΣ ΜΟΥΝΑΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ηταν ενα μισανοιχτο παραθυρο με γκρι κουρτινεςΑργυρέ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ, σε γράφω στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ όπως και το η πλειοψηφία του site που σε ψήφισε
εισαι μεγαλο πουλεν τελικα και δεν σε ειχα παρει χαμπαρι γιατι δεν πολυγραφω σε αυτο το θρεντ
τολμω να πω οτι εισαι πιο τριμαλακας και απο τον ακαποειρα που ποσταρει κουλουρακια αεροπλανου για να μας πεισει οτι ειναι ο ωνασσης
ποτε δε φανταζομουνα οτι θα υπηρχε ακομα πιο μαλακας εδω μεσα σε τετοια θεματα... κι ομως...
σε κατατασσω και επισημως στην κατηγορια μυθομανης ΑΜΕΑ που μεχρι χτες ηταν προεδρος ο ακαποειρα και μαλιστα πας καρφι για θεση προεδρου
γιατι ομολογω οτι κουρτινες ως αποδειξη οτι γαμαει δεν εχει τολμησει να ποσταρει ουτε ο ακαποβλακας
συγχαρητηρια, μπηκες και επισημως στο στοχαστρο του πουλιου
ετοιμασου για τη σκατοθυελλα που ερχεται
Επισκέπτης
δε με νοιαζει να ποσταρει καποιος φωτο εδω μεσα, εγω δεν θα το εκανα ετσι κι αλλιως, αλλα οταν καποιος ποσταρει μαλακισμενες φωτο για να δειχτει, η ψευτικες φωτο για να κοκορευτει, μου αναβουν τα λαμπακια και θα τον τραμπουκιζω μεχρι να πεσει το σαη
μπηκες στην κατηγορια ακαποειρας κι εσυ
αγιαναργυρος και μπετοβλακας
τοση η αναγκη του για ενα ψηγμα αναγνωρισης που φωτοσοπαρει εικονες στο κινητο...
δεν χρειαζονται πολλες γνωσεις ψυχολογιας για να καταλαβεις ποσο καταπιεσμενο ανθρωπακι ειναι και ποσες καρπαζιες εισπραττει καθημερινα στην ξενιτια!
Αν δεν κοκορευτει στο σαιτ θα αυτοκτονησει.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
λοιπον τυπε ηλπιζα οτι αν σε τραμπουκισω λιγο θα ποσταρεις καποια χειροπιαστη αποδειξη οτι γαμας μουναρα γερμανιδα αλλα απο την τελευταια σου απαντηση καταλαβαινω οτι δεν εχεις τιποτα αλλο στα χερια σου και η ΜΟΝΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ αποδειξη που εξαρχης ειχες και ηθελες να ποσταρεις οτι ΓΑΜΑΣ ΜΟΥΝΑΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ηταν ενα μισανοιχτο παραθυρο με γκρι κουρτινες
εισαι μεγαλο πουλεν τελικα και δεν σε ειχα παρει χαμπαρι γιατι δεν πολυγραφω σε αυτο το θρεντ
τολμω να πω οτι εισαι πιο τριμαλακας και απο τον ακαποειρα που ποσταρει κουλουρακια αεροπλανου για να μας πεισει οτι ειναι ο ωνασσης
ποτε δε φανταζομουνα οτι θα υπηρχε ακομα πιο μαλακας εδω μεσα σε τετοια θεματα... κι ομως...
σε κατατασσω και επισημως στην κατηγορια μυθομανης ΑΜΕΑ που μεχρι χτες ηταν προεδρος ο ακαποειρα και μαλιστα πας καρφι για θεση προεδρου
γιατι ομολογω οτι κουρτινες ως αποδειξη οτι γαμαει δεν εχει τολμησει να ποσταρει ουτε ο ακαποβλακας
συγχαρητηρια, μπηκες και επισημως στο στοχαστρο του πουλιου
ετοιμασου για τη σκατοθυελλα που ερχεται
Μπήκα στο στόχαστρο του ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ;
Ματαιότητα για ένα νορμάλ μέλος να αντιπαρατεθεί με εσένα και τον πούσι, μιας και είστε αναγνωρισμένης αξίας ΜΑΛΑΚΕΣ
Οπότε σε γράφω στις ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ μου ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
τοση η αναγκη του για ενα ψηγμα αναγνωρισης που φωτοσοπαρει εικονες στο κινητο...
δεν χρειαζονται πολλες γνωσεις ψυχολογιας για να καταλαβεις ποσο καταπιεσμενο ανθρωπακι ειναι και ποσες καρπαζιες εισπραττει καθημερινα στην ξενιτια!
Αν δεν κοκορευτει στο σαιτ θα αυτοκτονησει.
Εσύ μπούκωνε και μη μιλάς
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
το να αντιπαρατιθεσαι μαζι μου ειναι οντως ματαιοΜπήκα στο στόχαστρο του ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ;
Ματαιότητα για ένα νορμάλ μέλος να αντιπαρατεθεί με εσένα και τον πούσι, μιας και είστε αναγνωρισμένης αξίας ΜΑΛΑΚΕΣ
Οπότε σε γράφω στις ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ μου ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑ
θα σου προτεινα να μη σπαταλας το χρονο σου και να ποσταρεις εκεινη την αλλη φωτο με το μαρμαρινο σοβατεπι που σημαινει οτι γαμας ενα μοντελο απο το σαλτσμπουργκ γιατι οπως ειναι γνωστο στην παλαια συνοικια του σαλτσμπουργκ που μενουν οι πλουσιες μουναρες τα σπιτια εχουν μαρμαρινα σοβατεπι
Επισκέπτης
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.278
- Πόντοι
- 5.506
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Να βαλω και φωτο χυμενο σεμεδακι;
Τραγικός είσαι ρε μλκ
Αποδεχτείτε μαζί με τον ΑΜΕΑ ότι δεν φτουράτε μία,είτε στην Ελλάδα,είτε στο εξωτερικό και μην βγάζετε απωθημένα σε σοβαρά thread όπως αυτό.
Εσύ είσαι άεργος που δεν έχει βγει ούτε έξω από το σπίτι του.
Ο ΑΜΕΑ είναι άεργος που τον έδιωξαν οι γονείς του όσο πιο μακριά από αυτούς.
Οφ τόπικ και οι δύο...
Επισκέπτης
Τραγικός είσαι ρε μλκ
Αποδεχτείτε μαζί με τον ΑΜΕΑ ότι δεν φτουράτε μία,είτε στην Ελλάδα,είτε στο εξωτερικό και μην βγάζετε απωθημένα σε σοβαρά thread όπως αυτό.
Εσύ είσαι άεργος που δεν έχει βγει ούτε έξω από το σπίτι του.
Ο ΑΜΕΑ είναι άεργος που τον έδιωξαν οι γονείς του όσο πιο μακριά από αυτούς.
Οφ τόπικ και οι δύο...
Συνημμένα
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
παιδια πιο γκαυλιαρες ποιες ειναι οι ελληνιδες η οι γερμανιδες?
Επισκέπτης
παιδια πιο γκαυλιαρες ποιες ειναι οι ελληνιδες η οι γερμανιδες?
Οι Βραζιλιανες.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 606
ενταξει αυτο το ξερω (οι λατινες ειναι chapions league ) απλα για γερμανιδες vs ελληνιδες δεν ξερωΟι Βραζιλιανες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 729