acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
δεν σε πληρωνουν δηλαδη εκει που εισαι ;Στοιχημα.. Για οποιον αμφισβητει ειμαι παρων.. Εσυ ποσα βαζεις?
Θα ξεροχυσω οταν παρω το χιλιαρικο απο τον δημητρακη γιατι θα τον αφησω νηστικο κανα μήνα
Μπορει να αναγκαστει να φαει τα γατια του
δεν σε πληρωνουν δηλαδη εκει που εισαι ;
πριν χρονια ειχαμε παει road trip με ενα φιλαρακι στη Γερμανια και στο FKK Artemis εκανα για πρωτη φορα στη ζωη μου παρτουζα με μια πολωνη, μια ρωσιδα και μια ρουμανα
βαλκανιος φουκαρας team
Τι σχεση εχει αυτο ρε στοκε?
σου ειπα οτι εκανες το μεγαλο λαθοςΠουλί με τα παραμύθια σου για σύριες προσφυγοπούλες και ΗΛΙΘΙΑ post όπως τα παραπάνω, αναδείχθηκες ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ
στο μεγαλύτερο ελληνικό forum
Είσαι μεγάλος ΜΑΛΑΚΑΣ, όχι αστεία
Συνέχισε και του χρόνου θα κοντράρεσαι στα ίσια με τον πούσι
για να μας ζητας λεφτα ρε κακομοιρη ...
ε λογικα δεν σε πληρωνουν ...
ασε ενα iban να σου βαλω κανα ευρω .
ασε κονιορδεΣτοκε μπορεις να καταλαβεις την έννοια του στοιχηματος?
σου ειπα οτι εκανες το μεγαλο λαθος
αλλα δεν με εισακουσες
ερχεται σκατοθυελλα
Στοκε μπορεις να καταλαβεις την έννοια του στοιχηματος?
Παιδια υποψιφιοτητα για αρχιμαλακας 2019.. Υπαρχει καποια συγκεκριμενη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησει καποιος, για να μπει στην λιστα?
τυπε μην κουραζεις το παιδι να ψαχνειΤύπε μπροστά στον ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥΛΙ δε σε βλέπω να πιάνεις μία,οπότε μην το προσπαθείς τζάμπα
Επισης δε σε κόβω ΑΜΕΑ σαν το μογγολάκη ή τρύπιο σαν τον Φαν Πούστεν,οπότε χλωμός είσαι
Αν θες όμως διάβασε τα post του πουλιού,εκεί περί προσφυγοπούλας και της δουλειάς που κάνει ο ίδιος,
θα βρεις το υλικό που χρειάζεσαι
τυπε μην κουραζεις το παιδι να ψαχνει
μαρτυραω μονος μου οτι πετυχα στο μετρο συνταγματος μια προσφυγοπουλα που δεν ειχε να φαει και ως γνωστος μουνης της λαδωσα το αντερακι και τη γαμαω ακομα
επισης ειμαι μακροχρονια ανεργος και αποφοιτος δημοτικου (αλλα αριστουχος)
τωρα θα μας ποσταρεις καμια φωτο απο ηλιαελαιο σανολα που σου θυμιζει τη μεξικανα μουναρα που πηδουσες στην τιχουανα;