Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Βιντεο που ανεβασες μετα με το παιδικο σου δωματιο στην Ελλαδα  :jerking::2funny:
 Το πουλί πολύ καλά το είπε   :2funny:έβαλες κουρτίνες για να μας αποδείξεις ότι γαμάς   :2funny:
 Η Γερμανίδα στο βίντεο είναι μονο στη φαντασία σου  :2funny:

ΧΥΣΕ ΒΡΕ ΜΟΓΓΟΛΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΕΣΕ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΑΓΑΝ 4 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΜΟΓΓΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΘΑ ΣΕ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΗΡΕ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Είναι τόσο απολίτιστος να το πω,χωρίς τρόπους?

ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΕΥΧΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ BAΡΕΣΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ

ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΞΟΡΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάρτε το βίντεο με τη Γερμανίδα  :2funny:πω πω γκομενάρα που είναι  :2funny:
   Δε νομίζω να βλεπει κανένας καμία Γερμανίδα  στο βιντεο:2funny:ίσως ο γερομπεκρούλιακας αν πιει πολύ να δει καμία Γερμανίδα :2funny:.Πιο πιθανό στη δεύτερη φωτο στον τοίχο να είναι ιπτάμενος δίσκος πάρα Γερμανιδα :2funny:

Συνημμένα

• Screenshot_20190216-013346_Chrome.jpg
    Screenshot_20190216-013346_Chrome.jpg
    280,7 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Screenshot_20190216-013359_Chrome.jpg
    Screenshot_20190216-013359_Chrome.jpg
    314,9 KB · Εμφανίσεις: 38
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πάρτε το βίντεο με τη Γερμανίδα  :2funny:πω πω γκομενάρα που είναι  :2funny:
   Δε νομίζω να βλεπει κανένας καμία Γερμανίδα  στο βιντεο:2funny:ίσως ο γερομπεκρούλιακας αν πιει πολύ να δει καμία Γερμανίδα :2funny:.Πιο πιθανό στη δεύτερη φωτο στον τοίχο να είναι ιπτάμενος δίσκος πάρα Γερμανιδα :2funny:

ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΗ ΓΑΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕIΣ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΑΜΑΣ ΣΤΑ 4;

ΜΟΓΓΟΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ EΓΙΝΕΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΕΖΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ; :2funny:

ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΗΠΩΣ;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σχετικά με το Χάρη τον έπαιζε στο πάρκο ήταν πλάκα  :2funny:ιδέα του Ιωσήφ  :2funny:έπεσε πολύ  :2funny:τότε  :2funny:Δεν περίμενα ότι θα το πιστεύατε  :2funny:Ο Χάρης δεν πήρε το κομπιουτερ μαζί και δεν μπορούσε να μπει στο σάϊτ και ανησυχούσαμε  :2funny:και γράψαμε αυτή την ιστορία  :2funny:.
  Απέδειξε τότε οδικοί φωτο που μας έβαλες ήταν 15ετιας στα παλιά ποστωυπαρχει αυτό.

Οκ ήταν πλάκα o Χάρης ως πεοπαίζων!! Ως μοντελίστ είναι σοβαρός ??  :grin:

Πως να το αποδείξω ρε φίλε ??? Βρες μου ένα τρόπο να το κάνω.

Για παράδειγμα στη Μαλαισία που πήγα πέρυσι κοίταξε εδώ:

Πολλά απο τα κτήρια που ποστάρω είναι φτιαγμένα τη τελευταία πενταετία.

Ορίστε και άλλες φωτογραφίες απο Μαγαδασκάρη

Πρίν 4 χρόνια ακριβώς !!

Τέλος πάντων !! Δεν το παίζω νέος. Κωλόγερος είμαι !!

Αλλά έχω ζήσει πολλά και εξακολουθώ και σήμερα να ζώ !!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΗ ΓΑΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕIΣ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΑΜΑΣ ΣΤΑ 4;

ΜΟΓΓΟΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ EΓΙΝΕΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΕΖΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ; :2funny:

ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΗΠΩΣ;
Άστο παλι ρεζίλι έγινες  :2funny:παλι κουρτίνες μας έβαλες  :2funny:πάλι ψεύτης βγηκες  :2funny:όπως με την πόρτα και με τη φωτο με τη κουζίνα και το μπαλκόνι   ;)
 Από Ουγγαρία παίρνω 300 ευρώ το μήνα.Μια φορά είχα πάει να πάρω τα λεφτά μαζί με άτομο από το σάϊτ και το είχε γράψει.
 Βρες τίποτα άλλο να μας βάλεις από φωτο γιατί δε μας πείθεις  :2funny:Ίσως ο γερομπεκρουλιακας και κανένας άλλος  να βλέπει στο βίντεο και στις φωτογραφίες Γερμανίδες  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οκ ήταν πλάκα o Χάρης ως πεοπαίζων!! Ως μοντελίστ είναι σοβαρός ??  :grin:

Πως να το αποδείξω ρε φίλε ??? Βρες μου ένα τρόπο να το κάνω.

Για παράδειγμα στη Μαλαισία που πήγα πέρυσι κοίταξε εδώ:

Πολλά απο τα κτήρια που ποστάρω είναι φτιαγμένα τη τελευταία πενταετία.

Ορίστε και άλλες φωτογραφίες απο Μαγαδασκάρη

Πρίν 4 χρόνια ακριβώς !!

Τέλος πάντων !! Δεν το παίζω νέος. Κωλόγερος είμαι !!

Αλλά έχω ζήσει πολλά και εξακολουθώ και σήμερα να ζώ !!
Εγώ μιλάω για της Ουκρανές που ειχες βαλει φωτο.Μαδαγασκαρη το ξετω οτι ειναι πολυ ωραια και οτι γαμας με 4-10 $ δεν σε διαψεύδει κανένας.
  Εσύ τουλάχιστον βάζεις πραγματικές φωτο και όχι κουρτίνες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Άστο παλι ρεζίλι έγινες  :2funny:παλι κουρτίνες μας έβαλες  :2funny:πάλι ψεύτης βγηκες  :2funny:όπως με την πόρτα και με τη φωτο με τη κουζίνα και το μπαλκόνι   ;)
 Από Ουγγαρία παίρνω 300 ευρώ το μήνα.Μια φορά είχα πάει να πάρω τα λεφτά μαζί με άτομο από το σάϊτ και το είχε γράψει.
 Βρες τίποτα άλλο να μας βάλεις από φωτο γιατί δε μας πείθεις  :2funny:Ίσως ο γερομπεκρουλιακας και κανένας άλλος  να βλέπει στο βίντεο και στις φωτογραφίες Γερμανίδες  :2funny:

Εσύ δεν μπορείς να μιλάς για ρεζίλι αρχικλόουν του Λαζόπουλου που έχυνες στο φαί των γονιών σου,χέζεις στη μπανιέρα και γαμάς γάτες.

Την ιστορία με την Ουγγαρέζα την ξέρουμε και τα λεφτά που έσκασαν οι δικοί σου για να να μην σε τρέχει στα δικαστήρια.

Σεβαλιέ, τι λέει τύπε;
Έκανες μπανάκι εκεί που χέζει ο μογγολάκης ή ξυρίστηκες εκεί που κατουράει; :2funny:

Καλά να πάθετε που τον εμπιστευτήκατε και τώρα κάνετε τις πάπιες :2funny:

Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
253
Πόντοι
21
/Συνεχίσω το μήνυμα μου από την σελίδα 469 με κάποιες σκόρπιες σκέψεις:

7.  Στον χώρο εργασίας σου θα κριθείς από την ποιότητα της δουλειάς που βγάζεις. Το ότι θα υπάρχουν και κάποιοι μαλάκες εκεί που εργάζεσαι αυτό να το θεωρείς δεδομένο. Δεν είναι δουλειά δική σου να καθαρίσεις το περιβάλλον από τους μαλάκες, ούτε δουλειά δική σου να τους αλλάξεις τις συνήθειες. Η δουλειά σου είναι να παράγεις την καλύτερης ποιότητας δουλειά που μπορείς μέσα στο συγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον, i.e. με τους μαλάκες ως αναπόσπαστο κομμάτι της εξίσωσης.  (Να έχεις υπόψην ότι και για κάποιους άλλους εσύ μπορεί να είσαι μαλάκας.)

9.  Απέβαλε τον κράχτη που κρύβουμε όλοι οι Έλληνες μέσα μας. Yes, I am from Greece, it’s very nice. You’ve been? Oh, you must come και διάφορα άλλα τέτοια. Εκτός και αν παίρνεις προμήθεια από τον οργανισμό τουρισμού, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τον κράχτη. Στα αρχίδια σου και αν έρθουν, στα αρχίδια σου και αν δεν έρθουν.

10.  Για τους πληροφορικούς, υπάρχουν ίσως κάποιες ευκαιρείες που άλλες ειδικότητες δεν έχουν. Αν πάτε στο How to become a digital nomad? (), θα βρείτε δείκτες σε πόρταλ για freelance δουλειές (όπως και πληροφορίες για χώρους εργασίας κλπ.)
--

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ δεν μπορείς να μιλάς για ρεζίλι αρχικλόουν του Λαζόπουλου που έχυνες στο φαί των γονιών σου,χέζεις στη μπανιέρα και γαμάς γάτες.

Την ιστορία με την Ουγγαρέζα την ξέρουμε και τα λεφτά που έσκασαν οι δικοί σου για να να μην σε τρέχει στα δικαστήρια.

Σεβαλιέ, τι λέει τύπε;
Έκανες μπανάκι εκεί που χέζει ο μογγολάκης ή ξυρίστηκες εκεί που κατουράει; :2funny:

Καλά να πάθετε που τον εμπιστευτήκατε και τώρα κάνετε τις πάπιες :2funny:
Οι δικοί μου να δώσουν λεφτά? :2funny:στον ύπνο σου το είδες αυτό  :2funny:αυτοί κει να πεθαίνω δεν πρόκειται να μου δώσουν τόσο σπαγγοραμένοι που είναι  :2funny:.
 Βγάζεις ιστορίες από το ηλίθιο το μυαλό σου  :2funny:Είσαι και εντελώς ηλίθιος  :2funny:ή πάμπλουτη να με πάει δικαστήριο να μου πάρει τι? :2funny:και σε ποια χώρα να με πάει δικαστήριο?Ρωσσία που δεν είναι καν υπήκοος και απλος σπουδασε εδώ?
 Μάλλον είσαι αυτός ο φουκαράς εδώ που δεν του σηκώνετε ούτε με βιάγκρα  :2funny:
 Παντός και σήμερα ρεζίλι έγινες κουρτίνες μας έβαλες  :2funny:
 Η Γερμανίδα στη φωτογραφια κουκλάρα  :2funny:δε γράφει κανένας γιατι πηγαν όλοι και τον παίζουν με την γκομενάρα που μας έβαλες  παλι:2funny:

Συνημμένα

• Screenshot_20190119-174959_Gallery.jpg
    Screenshot_20190119-174959_Gallery.jpg
    297,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Screenshot_20190216-013346_Chrome.jpg
    Screenshot_20190216-013346_Chrome.jpg
    280,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Screenshot_20190216-013359_Chrome.jpg
    Screenshot_20190216-013359_Chrome.jpg
    314,9 KB · Εμφανίσεις: 35

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1108072;image[/img[/URL]]

αυτος ο μικρος θεουλης ποιος ειναι παλι;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Οι δικοί μου να δώσουν λεφτά? :2funny:στον ύπνο σου το είδες αυτό  :2funny:αυτοί κει να πεθαίνω δεν πρόκειται να μου δώσουν τόσο σπαγγοραμένοι που είναι  :2funny:.
 Βγάζεις ιστορίες από το ηλίθιο το μυαλό σου  :2funny:Είσαι και εντελώς ηλίθιος  :2funny:ή πάμπλουτη να με πάει δικαστήριο να μου πάρει τι? :2funny:και σε ποια

Ότι σε παντρεύτηκε πάμπλουτη Ουγγαρέζα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κακώς το έκλεισες το μπαλκόνι και το έκανες αποθήκη.
Μπορεί σε μια αναλαμπή αυτογνωσίας να σου φαινόταν χρήσιμο. :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ότι σε παντρεύτηκε πάμπλουτη Ουγγαρέζα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κακώς το έκλεισες το μπαλκόνι και το έκανες αποθήκη.
Μπορεί σε μια αναλαμπή αυτογνωσίας να σου φαινόταν χρήσιμο. :2funny:
Δεν την εχω παντρευτεί.Με την Ουγγαρέζα όλη η ιστορία ειναιβπολυ γνωστή.
  Νομίζεις ότι όλοι σαν κ σένα φουκαράδες και ψεύτες είναι  :2funny:και σήμερα κανένας δεν πίστεψε ότι η κουρτίνα είναι Γερμανίδα  :2funny:Όπως δεν πίστεψαν ότι οι 2 φωτο κουζινα και μπαλκόνι είναι το σπίτι σου  ;)
  Το ποσό κανει το σπιτι μου το απέδειξα τοτε που ο Βλάκμαν και ο γερομπεκρουλιακας έγραφαν  :jerking:
  Σήμερα ξέφυγες τελείως  :2funny:βάφτισες της κουρτίνες Γερμανίδες  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1108072;image[/img[/URL]]

αυτος ο μικρος θεουλης ποιος ειναι παλι;
[/quote]Ο Ρεντ  που δεν του σηκώνετε πια ούτε με βιάγκρα:2funny:Που πιθανόν ο Βαλκάνιος ψευταρας να είναι κλώνος του.
 Εσείς τα πουλιά έχετε πολύ καλύτερη όραση από τους ανθρώπους και πρέπει να βλέπεις τη Γερμανίδα στο βίντεο και στις φωτο  :2funny:όλοι τώρα τον παίζουν με τη φωτο της Γερμανίδας  :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Δεν την εχω παντρευτεί.Με την Ουγγαρέζα όλη η ιστορία ειναιβπολυ γνωστή.

Γνωστή είναι,της έσταξαν τότε κάποια μύρια οι δικοί σου να μην σε τρέχει στα δικαστήρια,αυτό λέω και εγώ.

Πάντως ήρωες οι γονείς σου, να σε βλέπουν εθνικό καραγκιόζη στην τηλεόραση και να συνεχίζουν να σου στέλνουν λεφτά ενώ τους έχυνες το φαϊ. :S

Κακώς τους κακολογείς,άλλοι θα σε είχαν παρατήσει σε ίδρυμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γνωστή είναι,της έσταξαν τότε κάποια μύρια οι δικοί σου να μην σε τρέχει στα δικαστήρια,αυτό λέω και εγώ.

Πάντως ήρωες οι γονείς σου, να σε βλέπουν εθνικό καραγκιόζη στην τηλεόραση και να συνεχίζουν να σου στέλνουν λεφτά ενώ τους έχυνες το φαϊ. :S

Κακώς τους κακολογείς,άλλοι θα σε είχαν παρατήσει σε ίδρυμα.
Αυτο εσενα σου ηρθε σημερα στο μυαλο σου  :2funny:δικη σου σημερινη ιστορια είναι.
  Εγώ και αυτό το μήνα πήρα τα 300 ευρώ που παίρνω.Τα εκατομμύρια είναι στη φαντασία σου  :2funny:.Όσοι με ξέρουν γελάνε με τη φαντασία σου γιατί ξέρουν ότι οι γονείς μου είναι τόσο σπαγγοι που όχι μόνο δε μου έδιναν αλλά με εκβίαζαν να χάσω το διαμέρισμα που αγόρασα για να έρθω Ελλάδα.
 Σχετικά με την Ουγγαρεζα η γονείς μου δεν την έχουν δει ποτέ και τους έχω απαγορεύσει να δουν και το παιδί.Και δεν εχουν την παραμικρη σχεση μαζί της.Το παιδί δεν ξέρει λέξη Ελληνικά και για την Ελλάδα δεν υπάρχει γιατί εγώ δεν ήθελα.Τονιδιο ηθελα και για την άλλη μου κόρη να κάνω αλλά δυστυχώς η εδώ γίδα μου δεν ειναι πλούσια αλλιώς ούτε και αυτό το παιδί θα το έβλεπαν ποτέ.
 Τωρα στη φαντασία σου μπορεί να έδωσαν εκατομμύρια  :jerking: :2funny:Μιλάμε για πολυ σπαγγοραμενους  :2funny:
  Σχετικά με την τηλεόραση έχεις τρομερό κόμπλεξ γιατί δε σε ξέρει ούτ η μάνα σου  :2funny:
 Αυτά τα γράφεις για να αλλάξεις θέμα για το ρεζιλι που έπαθες  :2funny:που μας εβαλες κουρτινες για να μας πείσεις ότι γαμάς  :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Αυτο εσενα σου ηρθε σημερα στο μυαλο σου  :2funny:δικη σου σημερινη ιστορια είναι.
  Εγώ και αυτό το μήνα πήρα τα 300 ευρώ που παίρνω.Τα εκατομμύρια είναι στη φαντασία σου  :2funny:.Όσοι με ξέρουν γελάνε με τη φαντασία σου γιατί ξέρουν ότι οι γονείς μου είναι τόσο σπαγγοι που όχι μόνο δε μου έδιναν αλλά με εκβίαζαν να χάσω το διαμέρισμα που αγόρασα για να έρθω Ελλάδα.
 Σχετικά με την Ουγγαρεζα η γονείς μου δεν την έχουν δει ποτέ και τους έχω απαγορεύσει να δουν και το παιδί.Και δεν εχουν την παραμικρη σχεση μαζί της.Το παιδί δεν ξέρει λέξη Ελληνικά και για την Ελλάδα δεν υπάρχει γιατί εγώ δεν ήθελα.Τονιδιο ηθελα και για την άλλη μου κόρη να κάνω αλλά δυστυχώς η εδώ γίδα μου δεν ειναι πλούσια αλλιώς ούτε και αυτό το παιδί θα το έβλεπαν ποτέ.
 Τωρα στη φαντασία σου μπορεί να έδωσαν εκατομμύρια  :jerking: :2funny:Μιλάμε για πολυ σπαγγοραμενους  :2funny:
   Σχετικά με την τηλεόραση έχεις τρομερό κόμπλεξ γιατί δε σε ξέρει ούτ η μάνα σου  :2funny:
 Αυτά τα γράφεις για να αλλάξεις θέμα για το ρεζιλι που έπαθες  :2funny:που μας εβαλες κουρτινες για να μας πείσεις ότι γαμάς  :2funny:

Τρομερό κόμπλεξ που δεν με παίζει ο λαζόπουλος και δε με καλούν στο σκαι για να με γελοιοποιήσουν ΓΕΛΟΙΕ :2funny:

Οι δικές μας οι μάνες μας βλέπουν τα χριστούγεννα και το πάσχα γιατί μας πεθύμησαν.

Εσένα σε έστειλαν εξορία να ψοφήσεις στη Ρωσία και να μην σε ξαναδούν.

Μόνο σου ρωτούσες γιατί κατεβαίνουμε χριστούγεννα Ελλάδα.

Λογικό,εσένα δε σε αναζητάει κανείς και δε λείπεις από κανένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι :2funny:

Εγώ αν σε είχα γιο θα σε έπνιγα στην κολυμπήθρα,αυτοί μάλλον σαν ζωόφιλοι σε έδιωξαν να ζήσεις στου διαόλου τη μάνα και να μην ξαναγυρίσεις :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τρομερό κόμπλεξ που δεν με παίζει ο λαζόπουλος και δε με καλούν στο σκαι για να με γελοιοποιήσουν ΓΕΛΟΙΕ :2funny:

Οι δικές μας οι μάνες μας βλέπουν τα χριστούγεννα και το πάσχα γιατί μας πεθύμησαν.

Εσένα σε έστειλαν εξορία να ψοφήσεις στη Ρωσία και να μην σε ξαναδούν.

Μόνο σου ρωτούσες γιατί κατεβαίνουμε χριστούγεννα Ελλάδα.

Λογικό,εσένα δε σε αναζητάει κανείς και δε λείπεις από κανένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι :2funny:

Εγώ αν σε είχα γιο θα σε έπνιγα στην κολυμπήθρα,αυτοί μάλλον σαν ζωόφιλοι σε έδιωξαν να ζήσεις στου διαόλου τη μάνα και να μην ξαναγυρίσεις :2funny:
Μα και τώρα Ελλάδα είσαι  :2funny:το διαμέρισμα που μαςχεβακες Ελληνικό είναι δεν είναι με τίποτα Γερμανικό  :2funny:Είσαι τυχερός που όλοι κοιμούνται  :2funny:και δε σε έκραξαν για τα ψέματα σου  :2funny:Που μας έβαλες κουρτίνες για να αποδείξεις ότι γαμάς  :2funny:αύριο λογικά θα γελάνε πάλι με τα ψέματα σου  :2funny:
  Μετά από αυτό το ρεζιλίκι θα ξαναμπείς σα Βαλκάνιος ψευταράς σε 2 βδομάδες για να ξεχαστεί  :2funny:Όπως και οι μούφα φωτογραφίες που μας έβαλες τότε  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Μα και τώρα Ελλάδα είσαι  :2funny:το διαμέρισμα που μαςχεβακες Ελληνικό είναι δεν είναι με τίποτα Γερμανικό  :2funny:Είσαι τυχερός που όλοι κοιμούνται  :2funny:και δε σε έκραξαν για τα ψέματα σου  :2funny:Που μας έβαλες κουρτίνες για να αποδείξεις ότι γαμάς  :2funny:αύριο λογικά θα γελάνε πάλι με τα ψέματα σου  :2funny:
  Μετά από αυτό το ρεζιλίκι θα ξαναμπείς σα Βαλκάνιος ψευταράς σε 2 βδομάδες για να ξεχαστεί  :2funny:Όπως και οι μούφα φωτογραφίες που μας έβαλες τότε  :2funny:

Δημητράκη, ο Βαλκάνιος σε έκανε σκόνη πάλι, ποιός ξέρει τι μουρνταριές έκανες με τα παιδιά σου και τις γυναίκες και σε ξελάσπωσαν οι γονείς, ΗΡΩΕΣ αυτοί οι άνθρωποι τέτοιο κακό που τους βρήκε όταν γεννιόσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom