Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Επισκέπτης
Οις οιωνος αριστος
Αμυνεσθαι περί ΠΑΡΤΗς

Σ εχουμε γραμμενο στα μυδια μας
Παλεψε απο αυριο ν αλλαξεις το μπουρδελο κοινωνια που στηριζεις τοσα χρόνια
Και μετα σε κ;μμια πενταετια ξαναρωτα
Τα κορόιδα την κοπανησαν απο το μαντρι
Πατε οι ωφελημιστες να βγάλετε την ακρη
ενα υγιες 43% δεν προδιδει

και ειμαι σιγουρος οτι απο οσους ψηφισαν οχι, αν σκεφτουν με ψυχραιμια θα συμφωνησουν μαζι μου οι περισσοτεροι

Λιγοι ειναι οι συνειδητα λιποτακτες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και γιατί να πληρώσω ρε μαλάκα εφορία ? για να πάρεις εσύ επίδομα ή για να πάρει η μάνα σου σύνταξη να σε ταίζει ?

και τα διαμερίσματα στην Αθήνα τα νοικιάζω μια χαρά και σε πολύ καλές τιμές ... το ίδιο και δύο καταστήματα που έχω ...

αυτιστικό μόγγολο...
Ενα διαμέρισμα θα χεις στην καλύτερη περίπτωση και στη φαντασία σου πολλαπλασιάστηκε.Μπορει και τιποτα.Αν ειχες θα φοβοσουν να γραψεις οτι δεν πληρωνεις εφορια.Η ΣΔΟΕ θα ειχε βρει ποιος εισαι απο την IP.Εγω ο φτωχός που δεν βγάζω 20.000 ευρώ το μήνα μπορώ και έχω αμάξια και δεν χρειάζεται να περιμένω το λεωφορείο στη στάση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μουφα δηλ και αυτος? λες να μην παει Μοσχα τελικα?
δεν ξαναδινω πληροφοριες ... :grin:
Η γνώμη μου είναι ότι από Ελλάδα γράφει.Ειναι εντελως άσχετος από εξωτερικό.Αυτος ή ζει με ένα μικρό χαρτζιλίκι με τους γονείς του ή δουλεύει για 400-600 ευρώ το μήνα.
  Πηγές στη Μόσχα και είδες τι παιζει.Σκεψου έναν αφραγκο κακομοιρη ντυμενο οπως ντυνονται στημ Ελλαδα στη Μοσχα :2funny:
  Αν κάποιος απ αυτούς έλεγε αλήθεια όταν τον αμφισβητούσαν θα μας είχε βάλει 20-30 φωτογραφίες όπως κάνω εγώ.Και όχι 2 φωτο μούφα σα το Βαλκάνιο ψευταρά  :2funny:ή καμία σαν κ αυτόν  :2funny:

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Μας τα έχετε πρήξει με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις σας!αν δεν έχετε να γράψετε κάτι χρήσιμο να σιωπάτε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
O Charles Bukowski είχε κάποτε γραψει:

'' Οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι σιγουριά''.

Παραφράζοντας τον Bukowski με αφορμή εκ του θέματος:

''Οι άνθρωποι που πραγματικά έχουν ταξιδέψει και έχουν ζήσει στο εξωτερικό ακόμη και τώρα αναρωτιούνται ψάχνονται και ακούνε άλλες γνώμες. Τα ζωντόβολα που δεν έχουν ξεμυτίσει ούτε απο το χωρίο τους, έχουν άποψη επι παντός επιστητού για την ζωη σε ξένες χώρες !!''

Σημεία των καιρών. :grin: :grin:

Για κάποιους εδώ μέσα μια σύσταση !!

Αν αρχίσετε να ενδιαφέρεστε  και να ασχολείστε με τον εαυτό σας όσο περίπου και με τον ''ψηφιακό'' σας εαυτό, θα δείτε μια πραγματικά τεράστια βελτίωση στη ζωή σας !!

Φιλικά Πάντα !!! :hi: :hi:

Keep walking !!! :hi: :hi:

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Ρε παλτο καλοκαιρινο κοντομανικο εχω ποσταρει screenshot με γυρω στα 90 matches.

Σιγα τυπε μας θαμπωσες. Εκτος Ελλαδας, με Tinder 90 matches παιζεις σε κατηγορια μπατιρης Κουασιμοδος με διπλη καμπουρα.
ρε τυπε, τοσο φτωχος και ασχημος εισαι?

Μαθε λιγο μπαλιτσα

Συνημμένα

• Screenshot_20190215-141506.jpg
    Screenshot_20190215-141506.jpg
    515,8 KB · Εμφανίσεις: 19

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
παιδια σαν χαρακτηρες οι ελληνες με τους γερμανους μοιαζουμε? .. δηλαδη.. αυτοι εχουν το χαβαλε μας.. την πλακα μας... το μαλακιλικη μας :grin: κτλ κτλ.  Το εξω καρδια γελιο μας κτλ. :hi: αν μπορειτε δωστε αντικειμενικες οσο μπορειτε :grin: φυσικα απαντησεις. ο :hi:

Οχι,δε μοιάζουμε καθόλου.Χαβαλέ κάνει μόνο ο Ελληνας στην Ευρώπη.Το χαβαλέ τον γουστάρουν οι Ολλανδοί,οι Σουηδοί,οι Ισπανοί,οι Ιταλοί.Οι Γερμανοί όχι τόσο γιατί τα παίρνουν όλα σοβαρά.
Τους αρέσει βέβαια ο ανέμελος ελληνικός τρόπος ζωής,το κέφι κτλ αλλά δε γελάνε με τα ελληνικά αστεία.Απλά τους αρέσει η χαλαρότητα,να ξεφεύγουν από τους σκληρούς ρυθμούς της Γερμανίας.
Εγώ τους λέω για Ελληνες που πίνουν ούζα και τρώνε μεζέδες παίζοντας χαρτιά από το πρωί μέχρι το βράδυ και μερακλώνουν τους φαίνεται ιδεώδης τρόπος ζωής.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
530
Πόντοι
96
Οχι,δε μοιάζουμε καθόλου.Χαβαλέ κάνει μόνο ο Ελληνας στην Ευρώπη.Το χαβαλέ τον γουστάρουν οι Ολλανδοί,οι Σουηδοί,οι Ισπανοί,οι Ιταλοί.Οι Γερμανοί όχι τόσο γιατί τα παίρνουν όλα σοβαρά.

Και οι Αγγλοι γουσταρουν το χαβαλε, μην πω περισσοτερο απ ολους

Εγώ τους λέω για Ελληνες που πίνουν ούζα και τρώνε μεζέδες παίζοντας χαρτιά από το πρωί μέχρι το βράδυ και μερακλώνουν τους φαίνεται ιδεώδης τρόπος ζωής.

Και ειναι...

TheWolf

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2016
Like
4
Πόντοι
0
Και οι Αγγλοι γουσταρουν το χαβαλε, μην πω περισσοτερο απ ολους

Ισχυει. Αυτος ειναι και ενας απ'τους λογους που εχουν πολυ μικροτερη παραγωγικοτητα απο τους Γερμανοειδεις.

Δηλαδη δουλευουν πολλες ωρες αλλα συνεχεια ψαχνουν ευκαιριες για κουτσομπολιο, διαλλειματα για καφε/φαγητο, καλαμπουρι κλπ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ποιος από εσάς θα μου πει για παράδειγμα τι κάνει το 90% των Γερμανίδων , κατά τη διάρκεια της βραδιάς, αν διανυκτερεύσεις σπίτι τους;
Πράγμα που δεν το κάνει ΚΑΜΙΑ Ελληνίδα και για τον μέσο Έλληνα είναι τελείως ασυνήθιστο.

Eπειδή δε βλέπω κινητικότητα για το παραπάνω ερώτημα ούτε από τον Αρχηγό, postάρω χτεσινοβραδινή φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρα της Γερμανίδας,
με καρέ που αποτελεί την απάντηση στο ερώτημά μου

KAajAbo.jpg

Μαντεύει κανείς τι παίζει;

Μίδα, αυτό εννοώ ότι το Β2 δε φτάνει.

Όταν η άλλη σου στέλνει τέτοια κείμενα

kBf8Fnx.png

είναι γιατί τις έχεις γαμήσει με αντίστοιχα κείμενα και λεγόμενα το μυαλό, που με Β2 δε γράφονται/λέγονται,ούτε μπορείς να μιλήσεις στην ψυχή μιας Γερμανίδας με Αγγλικά.
Όλο το μήνυμά της είναι μεγάλο,θέλω 5-6 Screenshots και πολύ περίτεχνο.
Όπως φαίνεται και λιγάκι στη φωτό,μιλάμε για τοπ μουνί σε όλα της και όχι για μαλακογκόμενα που στην Ελλάδα θα άκουγε παντελίδη και θα έμπαινε στο Power of love...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο ακαποειρας ακαποβλακας ητανε καραβανας και παραιτηθηκε απο το στρατο γιατι δεν αντεξε
εχει ποσταρει 2-3 φορες φωτο, που αν δεχτουμε οτι ο εικονιζομενος ειναι ο ιδιος, προκειται για μικροκαμωμενο χτικιαρη χλεμπονιαρη, Ι5 ακαταλληλο, που  απο το σωματοτυπο του και μονο καταλαβαινεις γιατι δεν αντεξε το στρατο
στη συνεχεια ηρθε στην αθηνα να μεινει παμφτωχος και νοικιαζε κατι τρωγλες σε γυφτοπεριοχες, που κατα δηλωση του οι γυφτοι μπαινανε και του κλεβανε μεταλλα και καλωδια απο την πιλοτη
μετα επιασε δουλεια σε αφρικανικη αεροπορικη εταιρεια και γυροφερνε σε βορεια αφρικη και μεση ανατολη μεταφεροντας ανθρωποφαγους και κοφινια με κοτες στις πολεις του τριτου κοσμου
ο ιδιος ειχε ομολογησει οτι εμπαινε στο μπου.κομ για να αντεξει τη ζωη που εκανε σε δωματια ξενοδοχειων σε πολεις shitholes
τωρα υποτιθεται οτι δουλευει ευρωπη με 8-9 κατοσταρικα καθαρα το μηνα και δεν εχει φραγκο ουτε για να βγει εξω απο τη ρεσεψιον του ξενοδοχειου στα ρεπα του
ο ιδιος εχει πει οτι οταν δε δουλευει κατεβαινει απο το economy μονοκλινο στη ρεσεψιον του ξενοδοχειου για να περασει το βραδυ του γιατι δεν υπαρχει σαλιο για να βγει παραεξω
φετος τα χριστουγεννα ποσταρε μια sad φωτογραφια με κατι ξινοκωληδες αυστριακους συναδελφους του που φορουσαν αγιοβασιλιατικα σκουφακια και τρωγανε μια φετα κρεας με βραστα λαχανικα
μετα το δειπνο πηγε και εκλαιγε πνιχτα στο μαξιλαρι του ολη τη νυχτα
θελει να μας πεισει οτι κανει τη μεγαλη ζωη γαμωντας μοντελα σε ολη την ευρωπη και κανοντας πανακριβες διακοπες σε ξντααν, μονακο, ιμπιζα κλπ ενω στην πραγματικοτητα ειναι ψωμολυσσας και δε γαμαει ουτε ρολο απο χαρτι υγειας
οι φωτογραφιες που ποσταρει ειναι αμφιβολου αυθεντικοτητας και συνηθως δεν αποδεικνυουν τιποτα
π.χ. μια φορα για να μας αποδειξει οτι κανει μεγαλη ζωη μας ειχε ποσταρει μια φωτο που φαινοτα  ενας λακες να καθεται σε καθισμα business class αεροπλανου και να του εχουν σερβιρει κουλουρακια
ο τυπος ειναι μεγαλομανης, μυθομανης και καραγκιοζης
Συγγνώμη την Αφρική πιθανότατα να την είδε μόνο από την τηλεόραση  :2funny:Αν κάποιος γύριζε τον κόσμο τι πιο απλό.να τραβήξει μερικές τέτοιες φωτογραφίες για αρχή για να μας αποδείξει ότι στ αλήθεια πηγαίνει κάπου.Δε λέω θα μου πεις μπορεί να έχει κάποιο φίλο στη Νίκαια (της Γαλλιας) και να βγάλει αυτός τέτοια φωτογραφία γι'αυτόν  :2funny:Αλλά αν μας έβαζε καμία 20αρια τέτοιες φωτογραφίες από διάφορες πόλεις της Αφρικής δεν θα μπορούσε να λέει ψέματα.
Όσο ότι είναι πιλότος  :jerking: :2funny:Θα μπορούσε να βάζει μια φορά τη βδομάδα τέτοιες φωτο Σαν τη δικιά μου από το πιλοτήριο αεροσκάφους σε διάφορα αεροδρόμια.

Eπειδή δε βλέπω κινητικότητα για το παραπάνω ερώτημα ούτε από τον Αρχηγό, postάρω χτεσινοβραδινή φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρα της Γερμανίδας,
με καρέ που αποτελεί την απάντηση στο ερώτημά μου

KAajAbo.jpg

Μαντεύει κανείς τι παίζει;

Μίδα, αυτό εννοώ ότι το Β2 δε φτάνει.

Όταν η άλλη σου στέλνει τέτοια κείμενα

kBf8Fnx.png

είναι γιατί τις έχεις γαμήσει με αντίστοιχα κείμενα και λεγόμενα το μυαλό, που με Β2 δε γράφονται/λέγονται,ούτε μπορείς να μιλήσεις στην ψυχή μιας Γερμανίδας με Αγγλικά.
Όλο το μήνυμά της είναι μεγάλο,θέλω 5-6 Screenshots και πολύ περίτεχνο.
Όπως φαίνεται και λιγάκι στη φωτό,μιλάμε για τοπ μουνί σε όλα της και όχι για μαλακογκόμενα που στην Ελλάδα θα άκουγε παντελίδη και θα έμπαινε στο Power of love...
Ναι Το βλέπουμε από τη φωτο ότι είναι τοπ μουνί  :jerking::2funny:
  Αυτή η φώτο σίγουρα αποτελεί απόδειξη  :2funny: βλέπουμε τη γκομενάρα τη Γερμανίδα με σένα δίπλα της στη φωτο και δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τίποτα  :2funny:
  Σοβαρά τώρα σχετικά με τους γελοίους,αρχίζω να πιστεύω ότι ο Βλάκμαν και ο Βαλκάνιος ψευταράς δε νοικιάζουν καν διαμέρισμα.Ο Βλάκμαν όπως έχω πει ζει σε ένα χώρο στη δουλειά του.2 φωτο από ενα γραφειο μας έβαλε 2 μήνες μετά Που του το ζητήσαμε.Ο Βαλκάνιος ψευταράς μας εβαλε 2 ψευτικες φωτο οτι και καλα ειναι το σπίτι του  :2funny:
  Οπως ειπε και ο Τάσος ειναι ανεκδοτο οτι μια Αγγλιδα θα παει με Ελληνα  :2funny:το ίδιο κατά τη γνώμη μου ισχυει και για Γερμανίδα  :2funny:
  Εχουν πλακα παντός από.μονοι τους ξεφτιλίζοντε :2funny:

Συνημμένα

• Screenshot_20190215-205129_Gallery.jpg
    Screenshot_20190215-205129_Gallery.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 40

Επισκέπτης
Μητσο μελεταω 30 χρονια την αγγλικη γλωσσα και ακομα δεν εχω φτασει σε επιπεδο που να νιωθω οτι μπορω να ξεδιπλωσω την προσωπικοτητα μου σε μια παρεα ή σε μια γυναικα που φλερταρω.

Ας λαβουν και αυτην την παραμετρο υποψιν τους οσοι θελουν να μεταναστευσουν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
  Αυτή η φώτο σίγουρα αποτελεί απόδειξη  :2funny: βλέπουμε τη γκομενάρα τη Γερμανίδα με σένα δίπλα της στη φωτο και δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τίποτα 

XONTΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΕΙΝΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ :2funny:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ,Ε;

ΚΑΝΕ PAUSE ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΨΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΑΤΙ ΛΕΥΚΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗ, ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΠΑ ΣΟΥ

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
δημητρακη μη μασας

οι mgtow ειμαστε μαζι σου

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μητσο μελεταω 30 χρονια την αγγλικη γλωσσα και ακομα δεν εχω φτασει σε επιπεδο που να νιωθω οτι μπορω να ξεδιπλωσω την προσωπικοτητα μου σε μια παρεα ή σε μια γυναικα που φλερταρω.

Ας λαβουν και αυτην την παραμετρο υποψιν τους οσοι θελουν να μεταναστευσουν.

Φίλε όσα χρόνια και να μελετήσεις κολύμβηση, αν δεν πέσεις στο νερό ποτέ δεν θα τη μάθεις.

Το ίδιο ισχύει και για το καμάκι σε μια ξένη γλώσσα.

Κάποια πράγματα τα μαθαίνεις απλά βιωματικά.

Πέραν του ότι την όποια ατέλεια η αμηχανία στο χειρισμό της γλώσσας στο καμάκι μπορείς εντέχνως να τη μετατρέψεις σε "χαριτωμενιά" αρχικά και σε "εξωτικότητα" τελικά.

Μη κολώνεις !!

Οσο για το αν μπορείς η όχι να βγάλεις γκόμενα αγγλίδα. Εχω μείνει ενα χρόνο φοιτητής στο manchester και πέρασα 3 συν μια κύπρια.

Στο λονδίνο οταν δούλευα 2 λονδρέζες και μια Αγγλοαυστραλέζα.

Για όλα υπάρχει τρόπος. Αρκεί να πιστεύεις στον εαυτό σου.

Τελικά γίνεσαι αυτό που ενδόμυχα και ειλικρινά πιστεύεις ότι είσαι !!

Πίστεψέ με ... Δουλεύει !! :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ενα διαμέρισμα θα χεις στην καλύτερη περίπτωση και στη φαντασία σου πολλαπλασιάστηκε.Μπορει και τιποτα.Αν ειχες θα φοβοσουν να γραψεις οτι δεν πληρωνεις εφορια.Η ΣΔΟΕ θα ειχε βρει ποιος εισαι απο την IP.Εγω ο φτωχός που δεν βγάζω 20.000 ευρώ το μήνα μπορώ και έχω αμάξια και δεν χρειάζεται να περιμένω το λεωφορείο στη στάση.

Κάτσε να μετρήσω μόγγολε

συνολική αξία σε τιμές ζώνης γύρω στα 1.350.000, σε αντικειμενικές γύρω στο 1.050.000 εμπορική μόνο το ένα διαμέρισμα το ρετιρέ στην Βασ.Σοφίας παίζει να είναι γύρω στις 600.000 και ένα μαγαζί στην Αλεξανδρούπολη φιλέτο γύρω στις 400.000 ... χώρια τα ρέστα

Είμαι όμως μάγκας τα έχω γράψει στα παιδιά στην γυναίκα και σε μένα με τέτοιο τρόπο που ο ΕΝΦΙΑ είναι ελάχιστος .. δεν είμαι μαλάκας να πληρώνω για να τρώνε οι γονείς σου συντάξεις και να ταίζουν εσένα τον μόγγολο...

Επισκέπτης
Φίλε όσα χρόνια και να μελετήσεις κολύμβηση, αν δεν πέσεις στο νερό ποτέ δεν θα τη μάθεις.

Το ίδιο ισχύει και για το καμάκι σε μια ξένη γλώσσα.

Κάποια πράγματα τα μαθαίνεις απλά βιωματικά.

Πέραν του ότι την όποια ατέλεια η αμηχανία στο χειρισμό της γλώσσας στο καμάκι μπορείς εντέχνως να τη μετατρέψεις σε "χαριτωμενιά" αρχικά και σε "δεκτικότητα" τελικά.

Μη κολώνεις !!

Οσο για το αν μπορείς η όχι να βγάλεις γκόμενα αγγλίδα. Εχω μείνει ενα χρόνο φοιτητής στο manchester και πέρασα 3 συν μια κύπρια.

Στο λονδίνο οταν δούλευα 2 λονδρέζες και μια Αγγλοαυστραλέζα.

Για όλα υπάρχει τρόπος. Αρκεί να πιστεύεις στον εαυτό σου.

Τελικά γίνεσαι αυτό που ενδόμυχα και ειλικρινά πιστεύεις ότι είσαι !!

Πίστεψέ με ... Δουλεύει !! :grin:
Δεν διαφωνω με αυτα που λες, αλλα δεν αναφερομουν στο αν μπορω ή οχι να βγαλω γκομενα ή να αποκτησω παρεες αγγλοφωνων. Ουσιαστικα αυτοι οι ανθρωποι δεν θα γνωρισουν ποτε τον πραγματικο μου εαυτο, οπως για παραδειγμα τον εχετε γνωρισει εσεις που με διαβαζετε, γιατι δεν εχω τοσο λεπτο χειρισμο της αγγλικης γλωσσας. Αυτο ειναι κατι που με ενοχλει, και νομιζω οτι ενοχλει τον καθε Ελληνα μεταναστη, γι' αυτο και στο τελος αναζητουν την παρεα αλλων Ελληνων.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν παιζει το βιντεο
Συγγνώμη δεν υπάρχει κανένα βίντεο για να παιξει  :2funny:2 φωτογραφίες έβαλε,κάτι κουρτίνες   :2funny:και έναν άσχετο διάλογο στα Γερμανικα:2funny:

Κάτσε να μετρήσω μόγγολε

συνολική αξία σε τιμές ζώνης γύρω στα 1.350.000, σε αντικειμενικές γύρω στο 1.050.000 εμπορική μόνο το ένα διαμέρισμα το ρετιρέ στην Βασ.Σοφίας παίζει να είναι γύρω στις 600.000 και ένα μαγαζί στην Αλεξανδρούπολη φιλέτο γύρω στις 400.000 ... χώρια τα ρέστα

Είμαι όμως μάγκας τα έχω γράψει στα παιδιά στην γυναίκα και σε μένα με τέτοιο τρόπο που ο ΕΝΦΙΑ είναι ελάχιστος .. δεν είμαι μαλάκας να πληρώνω για να τρώνε οι γονείς σου συντάξεις και να ταίζουν εσένα τον μόγγολο...
Αν τα είχες όλα αυτά και έβγαζες και 20.000 ευρώ το μήνα δε θα περίμενες το λεωφορείο μες το κρύο κάθε πρωΐ για να πας στη δουλειά  :2funny:αυτά όλα τα έχεις στη φαντασία σου  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Συγγνώμη δεν υπάρχει κανένα βίντεο για να παιξει  :2funny:2 φωτογραφίες έβαλε,κάτι κουρτίνες  :2funny:και έναν άσχετο διάλογο στα Γερμανικα:2funny:
συγγνωμη αυτο για να ειμαι ειλικρινης ουτε εγω το καταλαβα
ο αλλος εβαλε φωτο κατι κουρτινες για να αποδειξει οτι γαμαει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom