dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτά έγιναν στον ύπνο του και στο μυαλό του .Δημητράκη, ο Βαλκάνιος σε έκανε σκόνη πάλι, ποιός ξέρει τι μουρνταριές έκανες με τα παιδιά σου και τις γυναίκες και σε ξελάσπωσαν οι γονείς, ΗΡΩΕΣ αυτοί οι άνθρωποι τέτοιο κακό που τους βρήκε όταν γεννιόσουν.
Οι γονείς μου όταν με βρήκαν σε μια δύσκολη στιγμή το 1997 όχι μόνο δε με βοήθησαν αλλα με χτυπισαν για να χασω το διαμερισμα που καθομαι τωρα και σας γραφω με ενα μικρο πσιδι και χάνει να τρέχουν για το σπίτι αντί να με βοηθήσουν μου δημιουργούσαν προβληματα για να χάσω το σπίτι και ν γυρίσω Ελλάδα.Με νύχια και με δόντια έσωσα το σπίτι.Σε όποιον ειπαωτι μου έχουν κάνει όλοι είπαν ότι είμαι άγιος άνθρωπος!και ότι στη θέση μου θα τους είχαν
Προσφατα ειχα ένα μικρό πρόβλημα υγείας (Όχι αφροδησιο ) και ετρεμα μην μαθουν τιποτα και νομισουν οτι ειμαι αδύνατος και με χτυπήσουν Αν με βρούνε αδύνατο θα με πατήσουν.
Αυτό για να μην γραφείο κάθε αποτυχημένος ότι θέλει.
Όταν σκέφτομαι τους γονείς μου νιώθω αηδία μιλάμε για τέρατα!
Αφού το έφερε η ιστορία θα σας πω με κάθε λεπτομέρεια τι εγινε το 1997 (Αν και μπορει να τα εχω ξαναπει).
Είχα ενα παιδι εδω (το αλλο ηταν στην Ουγγαρια) σπουδαζα και δουλευα δεν τιυς το φυσικα δεν τους το είχα πει ότι έχω παιδί.Μαζευα λεφτά και έτρωγα ψωμί για να ξεχρεώσω το διαμέρισμα....Μετά είχα σκοπό να αγοράσω και ενα μαγαζί (20.000$) που θα το νοίκιαζα και να διακωψω καθε σχεση μαζι τους.Ελλαδα κάθε μέρα πλακονομαστε δε μου άρεσε τιποτα και είχα ένα σκοπό να φύγω.Ηρθα στη Ρωσσία και αποφάσισα να μείνω εδώ.Για να μείνει κάποιος εδώ 2 πράγματα ήταν τ πιο σημαντικά:Διαμέρισμα και διαβατήριο.
Ελλάδα είχα σταματήσει να πηγαίνω σχεδόν 3 χρόνια.Την άνοιξη του 1997 δεν μπορούσα να νοικιάζω πια διαμέρισμα και αναγκαστικά πήγα στη γίδα μου για 6 μήνες 6×250 1500 $ οικονομια) για να μπορέσω να ξεχρεωσω το διαμέρισμα.....