Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη, ο Βαλκάνιος σε έκανε σκόνη πάλι, ποιός ξέρει τι μουρνταριές έκανες με τα παιδιά σου και τις γυναίκες και σε ξελάσπωσαν οι γονείς, ΗΡΩΕΣ αυτοί οι άνθρωποι τέτοιο κακό που τους βρήκε όταν γεννιόσουν.
Αυτά έγιναν στον ύπνο του  :jerking: :2funny:και στο μυαλό του  :2funny:.
  Οι γονείς μου όταν με βρήκαν σε μια δύσκολη στιγμή το 1997 όχι μόνο δε με βοήθησαν αλλα με χτυπισαν για να χασω το διαμερισμα που καθομαι τωρα και σας γραφω  :rockon:με ενα μικρο πσιδι και χάνει να τρέχουν για το σπίτι αντί να με βοηθήσουν μου δημιουργούσαν προβληματα για να χάσω το σπίτι και ν γυρίσω Ελλάδα.Με νύχια και με δόντια έσωσα το σπίτι.Σε όποιον ειπαωτι μου έχουν κάνει όλοι είπαν ότι είμαι άγιος άνθρωπος!και ότι στη θέση μου θα τους είχαν  :ak:
  Προσφατα ειχα ένα μικρό πρόβλημα υγείας (Όχι αφροδησιο :2funny:) και ετρεμα μην μαθουν τιποτα και νομισουν οτι ειμαι αδύνατος και με χτυπήσουν  :rockon:Αν με βρούνε αδύνατο θα με πατήσουν.
  Αυτό για να μην γραφείο κάθε αποτυχημένος  :jerking:ότι θέλει.
  Όταν σκέφτομαι τους γονείς μου νιώθω αηδία  :vomit:μιλάμε για τέρατα!
  Αφού το έφερε η ιστορία θα σας πω με κάθε λεπτομέρεια τι εγινε το 1997 (Αν και μπορει να τα εχω ξαναπει).
  Είχα ενα παιδι εδω (το αλλο ηταν στην Ουγγαρια) σπουδαζα και δουλευα δεν τιυς το φυσικα δεν τους το είχα  πει ότι έχω παιδί.Μαζευα λεφτά και έτρωγα ψωμί για να ξεχρεώσω  το διαμέρισμα....Μετά είχα σκοπό να αγοράσω και ενα μαγαζί (20.000$) που θα το νοίκιαζα και να διακωψω καθε σχεση μαζι τους.Ελλαδα κάθε μέρα πλακονομαστε δε μου άρεσε τιποτα και είχα ένα σκοπό να φύγω.Ηρθα στη Ρωσσία και αποφάσισα να μείνω εδώ.Για να μείνει κάποιος εδώ 2 πράγματα ήταν τ πιο σημαντικά:Διαμέρισμα και διαβατήριο.
  Ελλάδα είχα σταματήσει να πηγαίνω σχεδόν 3 χρόνια.Την άνοιξη του 1997 δεν μπορούσα να νοικιάζω πια διαμέρισμα και αναγκαστικά πήγα στη γίδα μου για 6 μήνες 6×250 1500 $ οικονομια) για να μπορέσω να ξεχρεωσω το διαμέρισμα.....

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
545
Πόντοι
96
Δεν διαφωνω με αυτα που λες, αλλα δεν αναφερομουν στο αν μπορω ή οχι να βγαλω γκομενα ή να αποκτησω παρεες αγγλοφωνων. Ουσιαστικα αυτοι οι ανθρωποι δεν θα γνωρισουν ποτε τον πραγματικο μου εαυτο, οπως για παραδειγμα τον εχετε γνωρισει εσεις που με διαβαζετε, γιατι δεν εχω τοσο λεπτο χειρισμο της αγγλικης γλωσσας. Αυτο ειναι κατι που με ενοχλει, και νομιζω οτι ενοχλει τον καθε Ελληνα μεταναστη, γι' αυτο και στο τελος αναζητουν την παρεα αλλων Ελληνων.

Εχεις μεγαλο δικιο σε αυτο.
Δεν υπαρχει τιποτα πιο ενοχλητικο απο το να εισαι σε μια παρεα με ξενους και να μη μπορεις να εκφραστεις ακριβως οπως θελεις και να καθεσαι τελικα πιο ησυχος απ οτι εισαι και να μην ανοιγεσαι, προκειμενου να μην εκτεθεις απο τυχον λαθη η ελλειψεις στην ομιλια

Το ακομα χειροτερο ειναι οτι οταν εισαι σε ξενο μερος και δε μιλας την μητρικη σου γλωσσα, μετα απο ενα σημειο αρχιζεις να την ξεχνας.
Γι αυτο οι περισσοτεροι επιδιωκουν παρεα με ομοεθνεις τους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....στους γονείς μου είπα ότι κώβω το τηλέφωνο για οικονομία.
 Οι γονείς μου κάτι υποψιάστηκαν και ήρθε η μάνα μου...πήγε στη διεύθυνση πουωειχε βρηκεωεκει τους σπιτονοικοκυρηδες που ενώ τους είχα πει αν κάποιος έρθει και με ζητήσει να πούνε ότι δεν ξέρουν ποιος ειναι
αυτος?και ότι δεν με ξέρουν!και ότι κάνεις δεν έμενε εκεί  ποτέ.Αυτοι έκαναν το αντίθετο τους ειπαν για το παιδί.
 Με πήρε η μάνα μου στο κινητό της είπα ότι δεν θέλω να την δω και θέλω την τήρηση της συμφωνιας και σε 2-3 Χρόνια ολοκληρωτική διακοπή σχέσεων.
 Σα φίδι μου υποσχέθηκε κάθε βοήθεια και στήριξη.Για καλή θέληση της έδειξα το παιδί λέγοντας ότι θα ζήσω εδώ και μπορεί να ερχόμουν Ελλάδα τα καλοκαίρια για 10-15 μέρες (για μένα τρομερή υποχωρηση) το παιδί ουτεωλεξη Ελληνικά δεν ήξερε και στην Ελλάδα δεν ήταν δηλωμένο.
 Όταν έφυγε η μάνα μου άρχισαν εκβιασμοί!οικονομικός αποκλεισμός και τηλέφωνα στη δουλειά για να με απολύσουν.....Πήρα την απόφαση Αφού θα έχανα το σπίτι να πηγαίναμε Ισραήλ.....οι γονείς μου προσπάθησαν μέσω προξενείου να με βρουνε :jerking:Πήγα στο προξενείο με την αστυνομία (ή άλλη μου γίδα τότε ήταν μπατσινα και το κανονισε)και τους είπα να μη με ενοχλήσουν!
 Τελικά οι γονείς μου δέχτηκαν να μου δώσουν τα τελευταία 800$ από τα 32.369$ που χρωστάτε για το σπίτι συν κάποια αλλά λεφτά με τον εκβιαστικό όρο να έρθω Ελλάδα με το παιδί!Αναγκαστηκα και πήγα για κάποιους μήνες στην κόλαση!Αποτέλεσμα από 68νκιλσ πήγα 92 έκλαιγα κάθε μέρα,τους καταριώμουν παντού και υπέφερα.Σχεδον 2 Χρόνια πηγαινοερχομουν.Τελικα έφυγα για πάντα στη Ρωσσία.Για 7 χρόνια Ελλάδα δεν ξαναήρθα.Και εκανα τα παντα για να μην πηγαινει το παιδακι (μεχρι και τα διαβατηρια τιυς πηρα και εφυγα 2 μερες πριν πεταξουν  :2funny:) Μετα οι γονείς μου έκαναν τα πάντα για να έρχομαι Ελλαδα  :headbang:.Τα αεροπλάνα τα φοβάμαι.Τελικα το έλυσα και αυτό το πρόβλημα και Ελλάδα δεν ξαναπαω θα έρθω μόνο αν κατέβω στις εκλογές που δεν πολύ θέλω αλλά αν μου γίνει σοβαρή πρόταση ίσως έρθω.
 Αυτό για κάποιους που λένε ότι δε θέλουν να έρχομαι  :jerking:.
 Και κάτι άλλο πολυ ενδιαφέρον
 Πριν 2 χρόνια πέθανε η γιαγιά μου και ότι ακίνητα μου άφησε παραιτήθηκα υπέρ της κόρης μου κάνοντας μαθήματα πολιτισμού όταν οι βάρβαροι γονείς μου όχι μόνο δε μου έδιναν αλλά προσπάθησαν να χάσω και ότι είχα πάρει νονός μου:headbang:
  Αυτά για να μην ακούω  από κάθε άσχετο :jerking:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Eπειδή δε βλέπω κινητικότητα για το παραπάνω ερώτημα ούτε από τον Αρχηγό, postάρω χτεσινοβραδινή φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρα της Γερμανίδας,
με καρέ που αποτελεί την απάντηση στο ερώτημά μου

KAajAbo.jpg

Μαντεύει κανείς τι παίζει;

Μίδα, αυτό εννοώ ότι το Β2 δε φτάνει.

Όταν η άλλη σου στέλνει τέτοια κείμενα

kBf8Fnx.png

είναι γιατί τις έχεις γαμήσει με αντίστοιχα κείμενα και λεγόμενα το μυαλό, που με Β2 δε γράφονται/λέγονται,ούτε μπορείς να μιλήσεις στην ψυχή μιας Γερμανίδας με Αγγλικά.
Όλο το μήνυμά της είναι μεγάλο,θέλω 5-6 Screenshots και πολύ περίτεχνο.
Όπως φαίνεται και λιγάκι στη φωτό,μιλάμε για τοπ μουνί σε όλα της και όχι για μαλακογκόμενα που στην Ελλάδα θα άκουγε παντελίδη και θα έμπαινε στο Power of love...

Μάλλον οτι κυκλοφορούν συνεχώς γυμνές στο διαμέρισμα.Έχουν και το παράθυρο ανοιχτό?

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
545
Πόντοι
96
....στους γονείς μου είπα ότι κώβω το τηλέφωνο για οικονομία.
  Οι γονείς μου κάτι υποψιάστηκαν και ήρθε η μάνα μου...πήγε στη διεύθυνση πουωειχε βρηκεωεκει τους σπιτονοικοκυρηδες που ενώ τους είχα πει αν κάποιος έρθει και με ζητήσει να πούνε ότι δεν ξέρουν ποιος ειναι
αυτος?και ότι δεν με ξέρουν!και ότι κάνεις δεν έμενε εκεί  ποτέ.Αυτοι έκαναν το αντίθετο τους ειπαν για το παιδί.
  Με πήρε η μάνα μου στο κινητό της είπα ότι δεν θέλω να την δω και θέλω την τήρηση της συμφωνιας και σε 2-3 Χρόνια ολοκληρωτική διακοπή σχέσεων.
  Σα φίδι μου υποσχέθηκε κάθε βοήθεια και στήριξη.Για καλή θέληση της έδειξα το παιδί λέγοντας ότι θα ζήσω εδώ και μπορεί να ερχόμουν Ελλάδα τα καλοκαίρια για 10-15 μέρες (για μένα τρομερή υποχωρηση) το παιδί ουτεωλεξη Ελληνικά δεν ήξερε και στην Ελλάδα δεν ήταν δηλωμένο.
  Όταν έφυγε η μάνα μου άρχισαν εκβιασμοί!οικονομικός αποκλεισμός και τηλέφωνα στη δουλειά για να με απολύσουν.....Πήρα την απόφαση Αφού θα έχανα το σπίτι να πηγαίναμε Ισραήλ.....οι γονείς μου προσπάθησαν μέσω προξενείου να με βρουνε :jerking:Πήγα στο προξενείο με την αστυνομία (ή άλλη μου γίδα τότε ήταν μπατσινα και το κανονισε)και τους είπα να μη με ενοχλήσουν!
  Τελικά οι γονείς μου δέχτηκαν να μου δώσουν τα τελευταία 800$ από τα 32.369$ που χρωστάτε για το σπίτι συν κάποια αλλά λεφτά με τον εκβιαστικό όρο να έρθω Ελλάδα με το παιδί!Αναγκαστηκα και πήγα για κάποιους μήνες στην κόλαση!Αποτέλεσμα από 68νκιλσ πήγα 92 έκλαιγα κάθε μέρα,τους καταριώμουν παντού και υπέφερα.Σχεδον 2 Χρόνια πηγαινοερχομουν.Τελικα έφυγα για πάντα στη Ρωσσία.Για 7 χρόνια Ελλάδα δεν ξαναήρθα.Και εκανα τα παντα για να μην πηγαινει το παιδακι (μεχρι και τα διαβατηρια τιυς πηρα και εφυγα 2 μερες πριν πεταξουν  :2funny:) Μετα οι γονείς μου έκαναν τα πάντα για να έρχομαι Ελλαδα  :headbang:.Τα αεροπλάνα τα φοβάμαι.Τελικα το έλυσα και αυτό το πρόβλημα και Ελλάδα δεν ξαναπαω θα έρθω μόνο αν κατέβω στις εκλογές που δεν πολύ θέλω αλλά αν μου γίνει σοβαρή πρόταση ίσως έρθω.
  Αυτό για κάποιους που λένε ότι δε θέλουν να έρχομαι  :jerking:.
  Και κάτι άλλο πολυ ενδιαφέρον
  Πριν 2 χρόνια πέθανε η γιαγιά μου και ότι ακίνητα μου άφησε παραιτήθηκα υπέρ της κόρης μου κάνοντας μαθήματα πολιτισμού όταν οι βάρβαροι γονείς μου όχι μόνο δε μου έδιναν αλλά προσπάθησαν να χάσω και ότι είχα πάρει νονός μου:headbang:
  Αυτά για να μην ακούω  από κάθε άσχετο :jerking:.

εχεις τραβηξει κι εσυ βασανα Δημητρη...

τι δουλεια εκανες οταν δουλευες;

Επισκέπτης
Aφού είσαι ΑΜΕΑ ΜΟΓΓΟΛΟΣ

23 ΛΗΨΕΙΣ έχει το βίντεο που επισύναψα στην προηγούμενη σελίδα

osC41H4.jpg

ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΦΑΝ ΠΟΥΣΤΕΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΑΣ

Και το επισυνάπτω πάλι ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΧΟΝΤΡΕΛΑ  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Κι εγω το κατεβασα ρε χαζακα! Δεν παιζει λεμε.

Μπορει να φταιει ο υπολογιστης μου θα δοκιμασω στο ταμπλετ το βραδυ.

Αν και νομιζω ουτε στους υπολοιπους επαιξε.

Επισκέπτης
Ο άλλος έβαλε κάτι ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ γιατί εδώ μέσα γράφουν ΑΓΑΜΗΤΟΙ για Γερμανίδες χωρίς να έχουν γαμήσει ΠΟΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ.

Η φωτό με την ΚΟΥΡΤΙΝΑ είναι η απάντηση στο ερώτημα που έθεσα περί Γερμανίδων,αλλά ποιος να το απαντήσει;

Το βίντεο που επισύναψα είναι απάντηση στον ΜΟΓΓΟΛΟ που έγραψε

ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΜΟΓΓΟΛΕ :2on1: :2on1: :2on1:

Καταλαβατε τιποτα; παραληρημα!

Επισκέπτης
Αν ημασταν διπλα του θα μας βαραγε πατησιες στα παπουτσια φωναζοντας ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ

Επισκέπτης
ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΗ ΓΑΤΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕIΣ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΑΜΑΣ ΣΤΑ 4;

ΜΟΓΓΟΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ EΓΙΝΕΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΕΖΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ; :2funny:

ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΗΠΩΣ;
αν ειρωνευεσαι ενα ανδρογυνο που εκανε εξωσωματικη γονιμοποιηση αποδεικνυεις οτι εισαι πραγματικο σκουπιδι.

τριτοκοσμικος μεσανατολιτης που φερεται απρεπως στο δρομο και τον συλλαμβανουν. ευχομαι συντομα να σε απελασουν (οχι στην Ελλαδα, στον τριτο κοσμο που σου ταιριαζει).

Επισκέπτης

Μητσαρα ολοι οι σωστοι ανθρωποι εχουμε περασει δυσκολιες στη ζωη μας και ανταπεξηλθαμε με αξιοπρεπεια. Μην δινεις αξια σε λαθος ατομα. Φαντασου εναν χωριατη που κανει τραμπουκισμους στο δρομο, ενοχλει οικογενειες, και μετα μπαινει στο ιντερνετ να παραστησει τον σπουδαιο. Σε νοιαζει η γνωμη ενος τετοιου ατομου;
Δυστυχως καταφερνουν να σε παρασυρουν σε αντιδικιες χωρις εσυ να το θες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
  Προσφατα ειχα ένα μικρό πρόβλημα υγείας (Όχι αφροδησιο :2funny:) και ετρεμα μην μαθουν τιποτα και νομισουν οτι ειμαι αδύνατος και με χτυπήσουν  :rockon:Αν με βρούνε αδύνατο θα με πατήσουν.

Αδύνατο λίγο χλωμό να σε βρούνε χοντροκαράφλα με τέτοια προγούλια που έχεις :2funny:

Το πρόβλημα υγείας δεν το είχες πρόσφατα,το κουβαλάς τα 50+ χρόνια της υπαρξής σου :2funny:

Ωραίες οι δακρύβρεχτες :'( ιστορίες που έγραψες ότι δήθεν δούλευες. :jerking:
Που δούλευες ρε χοντρέ;Σε ρωσικό τσίρκο που ξέμεινε από αρκούδες;

Μητσαρα ολοι οι σωστοι ανθρωποι εχουμε περασει δυσκολιες στη ζωη μας και ανταπεξηλθαμε με αξιοπρεπεια. Μην δινεις αξια σε λαθος ατομα. Φαντασου εναν χωριατη που κανει τραμπουκισμους στο δρομο, ενοχλει οικογενειες, και μετα μπαινει στο ιντερνετ να παραστησει τον σπουδαιο. Σε νοιαζει η γνωμη ενος τετοιου ατομου;
Δυστυχως καταφερνουν να σε παρασυρουν σε αντιδικιες χωρις εσυ να το θες.

Πήγαινε και εσύ να σε φιλοξενήσει και να σε κεράσει χυμένο φαγητό σπέσιαλ και να κάνεις μπάνιο εκεί που αυτός χέζει :2funny:

Πουστάρες και ΑΜΕΑ,για μια Ελλάδα νέα :2funny:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Αδύνατο λίγο χλωμό να σε βρούνε χοντροκαράφλα με τέτοια προγούλια που έχεις :2funny:

Το πρόβλημα υγείας δεν το είχες πρόσφατα,το κουβαλάς τα 50+ χρόνια της υπαρξής σου :2funny:

Ωραίες οι δακρύβρεχτες :'( ιστορίες που έγραψες ότι δήθεν δούλευες. :jerking:
Που δούλευες ρε χοντρέ;Σε ρωσικό τσίρκο που ξέμεινε από αρκούδες;

Πήγαινε και εσύ να σε φιλοξενήσει και να σε κεράσει χυμένο φαγητό σπέσιαλ και να κάνεις μπάνιο εκεί που αυτός χέζει :2funny:

Πουστάρες και ΑΜΕΑ,για μια Ελλάδα νέα :2funny:

τις  κουρτινες  απο  το παζαρι  του σχιστου τις αγορασες  ; ; ;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μάλλον οτι κυκλοφορούν συνεχώς γυμνές στο διαμέρισμα.Έχουν και το παράθυρο ανοιχτό?

Οι Γερμανίδες κοιμούνται με το παράθυρο σε ανάκλιση,είτε έχει έξω +20 βαθμούς, είτε -20.

Αυτό εννοούσα όταν έγραψα

Ποιος από εσάς θα μου πει για παράδειγμα τι κάνει το 90% των Γερμανίδων , κατά τη διάρκεια της βραδιάς, αν διανυκτερεύσεις σπίτι τους;
Πράγμα που δεν το κάνει ΚΑΜΙΑ Ελληνίδα και για τον μέσο Έλληνα είναι τελείως ασυνήθιστο.

ΚΑΜΙΑ ελληνίδα δεν κοιμάται έτσι το χειμώνα και όντως για τον μέσο Έλληνα είναι σοκαριστικό την πρώτη φορά :2funny:

Εγώ πλέον το έχω συνηθίσει,είναι και καλό για την υγεία.

Φυσικά ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΑΜΕΑ και τα φιλαράκια του, θεώρησαν ότι έβγαλα φωτογραφία τις κουρτίνες ενώ εγώ ήθελα να δείξω την ανάκλιση :2funny:

Στο βίντεο είναι η Γερμανίδα με γυμνή πλάτη,το παράθυρο σε ανάκλιση και θερμοκρασία χώρου -10.

Και για την γύμνια που λες, μια Γερμανίδα όταν γαμιέται ούτε κουρτίνες τραβάει,ούτε προσπαθεί να μην φωνάζει.
Θεωρεί ότι αυτός που είναι έξω και κοιτάει μέσα στο διαμέρισμα είναι ο μαλάκας και ότι αυτή δεν έχει τίποτα να ντραπεί.
Και όταν γαμιέται και θέλει να φωνάξει ή οτιδήποτε άλλο θα το κάνει, είναι φυσική ανάγκη το σεξ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Οι Γερμανίδες κοιμούνται με το παράθυρο σε ανάκλιση,είτε έχει έξω +20 βαθμούς, είτε -20.

Αυτό εννοούσα όταν έγραψα

ΚΑΜΙΑ ελληνίδα δεν κοιμάται έτσι το χειμώνα και όντως για τον μέσο Έλληνα είναι σοκαριστικό την πρώτη φορά :2funny:
ρε φιλε συγγνωμη κιολας, δε σε ξερω, αλλα εισαι βλακας;
ποσταρες φωτο με ενα παραθυρο με ανακλιση και κουρτινες ως αποδειξη οτι γαμας μια γερμανιδα, επειδη οι γερμανιδες κοιμουνται το βραδυ με το παραθυρο σε ανακλιση;

εγω παλια πηδαγα μια βουλγαρα στο παγκρατι που κοιμοταν με ανοιχτο το παραθυρο και κατεβασμενα τα στορια χειμωνα καλοκαιρι (οντως)

θα σας βαλω τωρα φωτο με ανοιχτο παραθυρο και κατεβασμενα στορια ως αποδειξη οτι πηδαγα τη βουλγαρα;

δηλαδη αυτο ξεπερναει και τον ακαποειρα σε βλακεια

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ποσταρες φωτο με ενα παραθυρο με ανακλιση και κουρτινες ως αποδειξη οτι γαμας μια γερμανιδα, επειδη οι γερμανιδες κοιμουνται το βραδυ με το παραθυρο σε ανακλιση;

εγω παλια πηδαγα μια βουλγαρα στο παγκρατι που κοιμοταν με ανοιχτο το παραθυρο και κατεβασμενα τα στορια χειμωνα καλοκαιρι (οντως)

θα σας βαλω τωρα φωτο με ανοιχτο παραθυρο και κατεβασμενα στορια ως αποδειξη οτι πηδαγα τη βουλγαρα;

Αφού δεν έχεις παρακουλουθήσει από την αρχή,τι πετάγεσαι σαν πούτσα;

Eγώ πριν αρκετές σελίδες βλέποντας τον κάθε άσχετο να μιλάει για Γερμανίδες,διατύπωσα αυτό το απλό ερώτημα

Ποιος από εσάς θα μου πει για παράδειγμα τι κάνει το 90% των Γερμανίδων , κατά τη διάρκεια της βραδιάς, αν διανυκτερεύσεις σπίτι τους;
Πράγμα που δεν το κάνει ΚΑΜΙΑ Ελληνίδα και για τον μέσο Έλληνα είναι τελείως ασυνήθιστο.

απλά για να καταδείξω ότι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ, πράγμα που αποδείχθηκε μιας και κανείς τους δεν απάντησε, ούτε καν όταν postαρα τη φωτογραφία μπας και υποψιαστούν τίποτα..
Αλλά αυτοί, αντί να δουν την ανάκλιση, αναφέρθηκαν στις κουρτίνες :2funny:

Υπέβαλλε το ερώτημά μου σε οποιονδήποτε Έλληνα,Ιταλο,Ισπανό στη Γερμανία και αν αυτός έχει την παραμικρή σχέση με Γερμανίδες,
θα ξέρει τι να απαντήσει.

Εσένα το εκανε μια Βουλγάρα,εδώ το κάνουν σχεδόν όλες οι Γερμανίδες,αλλά ποιος να το ξέρει αυτό..
Ο ΑΜΕΑ ή ο Φαν Πούστεν που από το πολύ κωλογαμήσι μας γράφει ότι έχει πλέον πρόβλημα στο έντερο :'(

Επισκέπτης

το ατομο παραληρει για να εντυπωσιασει 5 αγνωστους σε ενα μπουρδελοσαιτ 

τοσο αποτυχια η καριερα του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom