Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εμ εδω σε θελω αρχηγε να δειξεις τη βαλκανικη υπεροχη,για αυτο σου ειχα πει παλιοτερα για σιδερενιο αλογο,την Ανατολη την εχεις,στοχος σου τωρα να τσαλαπατησεις τους τευτονες μεσα στο ιδιο τους το σπιτι,για σενα δεν ειναι τιποτα,θα μειωσεις τον υπνο,απλα μετα θα πρέπει να περιμενεις την εκδικηση τους

Με τους Τεύτονες είναι σκληρός ο ανταγωνισμός.Είναι που είναι λίγες οι μουνάρες στη Γερμανία,είναι και οι Γερμανοί εμφανίσιμοι και αρκετά ευκατάστατοι.Εχουν όλοι σπίτια,κοννέ και οχήματα οπότε πρέπει να είσαι σε τοπ φόρμα για να τους φας τα μουνιά.
Σήμερα μου έστειλε μήνυμα μια παντρεμένη Τσέχα από τα παλιά με διαστροφές.Είχαμε κανονίσει το 2011 να τη γαμήσει σκύλος και ποντίκι αλλά δεν έκατσε,δεν πήγα τότε Τσεχία.Για δούμε αν επανέλθουμε στα πάτρια εδάφη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πριν εβαλα ρε αλλα την κατεβασα
Με σβησμενη μουρη εννοείται
Όπως ο Βαλκάνιος ψευταράς μιά πόρτα?και 2 φώτο μιάς κουζίνας και ένα μπαλκόνι  :2funny:.
  Θα είχες εκατοντάδες φωτογραφίες από το πιλοτήριο!Κάθε βδομάδα θα είχες και 20-30 φώτο από αεροδρόμια,πιλοτήρια απογειώσεις,προσγειώσεις κλπ.Θα μας είχες πνίξει στις φωτογραφίες/Όπως τους ρεζιλεύω εγώ  :2funny:και κανένας πιά δεν αμφισβητεί ότι μένω Ρωσσία,κάποτε έλεγαν ότι γράφω από το Ζούμπερι  :2funny:
  Αυτά του Βλάκμαν με της Γερμανίδες είναι ο καινούργιος μύθος  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εκτως απο το berlin μπορεις να πεις λιγο και φρανκφουρτη, αλλά σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να συκριθουν με το Λονδινο και τη ζωη που εχει η πρωτευουσα της Αγγλιας.

τωρα καταλαβαινω τον καιμανο γιατι εχει αποκτησει τοσα ψυχολογικα και οταν παει στο κιεβο βλεπει δρακους οπως π.χ. δακτυλιασμματα στις πουτανες του carribean βαλκανικη υπεροχη οτι κατουραει στα clubs του κιεβου και αλλους τετοιους δρακους της κινεζικης μυθολογιας  :2funny:
Ο Βλάκμαν σήμερα ξέφυγε τελείως  :2funny:Δες τι γράφει :2funny:τώρα  :knockinb:και της Γερμανίδες  :2funny: :2funny: :2funny:.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Όπως ο Βαλκάνιος ψευταράς μιά πόρτα?και 2 φώτο μιάς κουζίνας και ένα μπαλκόνι  :2funny:.
  Θα είχες εκατοντάδες φωτογραφίες από το πιλοτήριο!Κάθε βδομάδα θα είχες και 20-30 φώτο από αεροδρόμια,πιλοτήρια απογειώσεις,προσγειώσεις κλπ.Θα μας είχες πνίξει στις φωτογραφίες/Όπως τους ρεζιλεύω εγώ  :2funny:και κανένας πιά δεν αμφισβητεί ότι μένω Ρωσσία,κάποτε έλεγαν ότι γράφω από το Ζούμπερι  :2funny:
  Αυτά του Βλάκμαν με της Γερμανίδες είναι ο καινούργιος μύθος  :2funny:

Εχω ανεβασει φωτο και με αεροπλανα και με μουνια. Οποιος προλαβε να τις δει τις ειδε πριν τις κατεβασω

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ο Βλάκμαν σήμερα ξέφυγε τελείως  :2funny:Δες τι γράφει :2funny:τώρα  :knockinb:και της Γερμανίδες  :2funny: :2funny: :2funny:.

Ρε Δημητράκη δεν ανηκει στην σφαιρα του εξωπραγματικου να γαμησεις γερμανιδες αγγλιδες κλπ
Εκτος αν εισαι και εσυ πικεριστης και γαμας μονο πληρωμενες, στην κατηγορία αυτη ισως ειναι δυσεύρετες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχω ανεβασει φωτο και με αεροπλανα και με μουνια. Οποιος προλαβε να τις δει τις ειδε πριν τις κατεβασω
Εγώ δεν έχω δει τίποτα και κανέναν δεν ξέρω να έχει δει καμία φώτο.Και γιατί της κατέβασες?τι ενοχλούσαν?Θα μας είχες βάλει εκατοντάδες φώτο!Από καμπίνα πιλότου!
  Μετά μη αναρρωτιέσαι γιατί δε σε πιστεύει κανένας.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Με τους Τεύτονες είναι σκληρός ο ανταγωνισμός.Είναι που είναι λίγες οι μουνάρες στη Γερμανία,είναι και οι Γερμανοί εμφανίσιμοι και αρκετά ευκατάστατοι.Εχουν όλοι σπίτια,κοννέ και οχήματα οπότε πρέπει να είσαι σε τοπ φόρμα για να τους φας τα μουνιά.
Σήμερα μου έστειλε μήνυμα μια παντρεμένη Τσέχα από τα παλιά με διαστροφές.Είχαμε κανονίσει το 2011 να τη γαμήσει σκύλος και ποντίκι αλλά δεν έκατσε,δεν πήγα τότε Τσεχία.Για δούμε αν επανέλθουμε στα πάτρια εδάφη.
αν το βαλεις εσυ στοχο δε μπορει κανεις να σε σταματησει,τι 15 τι 20 ωρες δουλειας,στο χερι σου ειναι,η νικη ομως θα ειναι ολη δικια σου ,μετα βεβαια θα δεχτεις επιθεσεις χειροτερες και πιο βιαιες απο τοτε που κατεβηκες ελλαδα,οι γοτθοι ειναι ζηλοφθονα και εκδικητικα καθαρματα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εγώ δεν έχω δει τίποτα και κανέναν δεν ξέρω να έχει δει καμία φώτο.Και γιατί της κατέβασες?τι ενοχλούσαν?Θα μας είχες βάλει εκατοντάδες φώτο!Από καμπίνα πιλότου!
  Μετά μη αναρρωτιέσαι γιατί δε σε πιστεύει κανένας.

Ας προσεχες την τελευταια την ανεβασα εδω για κανα δεκαλεπτο πριν μιση ωρα περίπου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε κανά μήνα εισβάλλω Ρωσία να ικανοποιήσω τις δύο σπονσορέτς 182 και 190.

g4TeCP.jpg

S0nEIX.jpg

2IDodk.jpg

Εχουν κολλήσει και οι δύο να ζητάνε γάμο,οικογένεια,παιδιά κτλ.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Σε κανά μήνα εισβάλλω Ρωσία να ικανοποιήσω τις δύο σπονσορέτς 182 και 190.

g4TeCP.jpg

S0nEIX.jpg

2IDodk.jpg

Αρχηγε απο μεσα του μηνα θα ειμαι και εγω τακτικα Ρωσία. Αν δεν μου κατσουν αυτες που ψηνω απο fb πετα κανα κοκκαλακι και σε εμενα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτές δεν κοστίζουν πολύ.Τους στέλνω κανά κατοστάρικο το μήνα για pomuc.Ομως η μία ζήτησε να της αγοράσω διαμέρισμα με 15000 ευρώ και η άλλη θέλει γάμο,να τη φέρω Γερμανία κτλ.
Σίγουρα όταν καταφτάσω ως άρχων θα ζητάνε τουλάχιστον 15000 ρούβλια ημερησίως για δώρα και βοήθεια.
Αλλά οι τιμές έχουν πέσει Ρωσία βεβαίως δεν είναι τελείως ξεφτιλέ όπως Ουκρανία.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αυτές δεν κοστίζουν πολύ.Τους στέλνω κανά κατοστάρικο το μήνα για pomuc.Ομως η μία ζήτησε να της αγοράσω διαμέρισμα με 15000 ευρώ και η άλλη θέλει γάμο,να τη φέρω Γερμανία κτλ.
Σίγουρα όταν καταφτάσω ως άρχων θα ζητάνε τουλάχιστον 15000 ρούβλια ημερησίως για δώρα και βοήθεια.
Αλλά οι τιμές έχουν πέσει Ρωσία βεβαίως δεν είναι τελείως ξεφτιλέ όπως Ουκρανία.

Πρώτη φορα παω Ρωσία, ελπιζω να γαμησω με κανα δειπνο και υποσχέσεις για διακοπες στην Ελλάδα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρώτη φορα παω Ρωσία, ελπιζω να γαμησω με κανα δειπνο και υποσχέσεις για διακοπες στην Ελλάδα
Στις μεγάλες πόλεις αδύνατον.Το πρόβλημα είναι αλλού ότι Αγγλικά δε μιλάει καμία!
  Αν ακούς το βλάκμαν θα πας μπροστά  :2funny:.
  Τελικά είσαι στο επίπεδο του πουλιού και του Μπαροκ.Μόνο λόγια και μηδέν αποδείξεις!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.369
Πόντοι
2.356
Μοσχα και Αγια Πετρουπολη σιγουρα
στον υπνο σου ομως ...

υγ. για δειπνο επελεξε μια σουπα μπορς , μετραει πολυ   :grin:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μοσχα και Αγια Πετρουπολη σιγουρα
στον υπνο σου ομως ...

υγ. για δειπνο επελεξε μια σουπα μπορς , μετραει πολυ  :grin:

Εχω inside info οτι εισαι αξιοπιστος παιχτης..
Μοσχα παω θα αφησω αυτες να προτεινουν κουζινα. Η να κανω τον ξυπνιο και να παρω την σουπα??

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.369
Πόντοι
2.356
Εχω inside info οτι εισαι αξιοπιστος παιχτης..
Μοσχα παω θα αφησω αυτες να προτεινουν κουζινα. Η να κανω τον ξυπνιο και να παρω την σουπα??
Μοσχα να τις πας στην πλατεια της Ευρωπης , ωραιο μερος με καλα ρεστωραν και θα μπουνε κατευθειαν στο κλιμα.

Εσυ θα πρεπει να τα προτεινεις ολα ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά Ρωσία όπως και Ουκρανία χρειάζεται ξερό κασέρι.Με υποσχέσεις και μπλα μπλα δε γάμησε κανείς.
Οι σοβαρές γκόμενες ψάχνουν φορτωμένους πέουλες για γούστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom