Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.409
Πόντοι
3.656
Ολη η Μεσόγειος το ίδιο είναι.Και Σικελία και Τουρκία και Ισπανία και αραβικές χώρες παντού τα ίδια.

Αλλά είναι τρόπος βίου,βαθιά εδραιωμένα,το 90% του πληθυσμού αυτά θέλουν οπότε διαιωνίζεται η οικογενειοκρατία,η κομματοκρατία,το ρουσφέτι κτλ.
κι ολη η μεσογειος εξισου πηρε κ θα παιρνει τα @@ της στο διηνεκες
εξαιρεση ειναι μονο η βορ ιταλια-λομβαρδια κι η βαρκελωνη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ioakeim Johnas
Ioakeim Johnas
Πριν από 5 μήνες
Η αδερφή μου είναι 4 χρόνια Γερμανία ,τόση οικονομία στην Ελλάδα δεν έκανε
Ίσα ίσα τα βγάζει πέρα
Και αναγκαστηκα συγκατοικεί
Θέλει πολύ δουλειά παίδες
Στην Ελλάδα κάπως την βγάζουμε
Εκεί ο αγώνας
Πολύ δύσκολος

Daisuk3n
Daisuk3n
Πριν από 10 μήνες
Παιδιά μένω 1 χρόνο στην Γερμανία και επειδή με την δουλειά που κάνω συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο, αυτό που φταίει εδώ είναι η νοοτροπία τους. Θέλεις δεν θέλεις σε λίγα χρόνια γίνεσαι και εσύ έτσι. Δεν φταίει ούτε ο Έλληνας, ούτε ο Γερμανός. BTW επειδή διάβασα για ναρκωτικά, εδώ από ναρκωτικά γίνεται χαμός, κάθε Σαββατοκύριακο έξω από σταθμούς και στης πλατείες είναι όλοι ντιρλα και ξάπλα από το πιωμα και τα ναρκωτικά. Και κάτι τελευταίο για να μην πρήζω, όποιος θέλει να κατέβει ή γλώσσα να ξέρει ή να έχει κάποιον γνωστό η συγγενη αλλιώς σε κάνα 3μηνο το πολύ θα γυρίσει πίσω και θα κλαίει την μοίρα του. Άντε καλή δύναμη όσοι είναι Γερμανία και καλη δύναμη σε όλους όσους βρίσκονται στην πατρίδα και περνανε δύσκολα.

Leukada 1970
Leukada 1970
Πριν από 1 χρόνο (τροποποιήθηκε)
peste tin alithia . den einai toso eukola oso ta parousiazete .  iparxi apleti ekmetaleusi , den mporeis na dimiourgisis kati ..  zeis gia na douleueis kai douleuis gia na zeis .. liges oi periptoseis pou tha erthi  o ksenos kia tha vri doulia amesos kia me kales sinthikes kai mistho.. kai mia upogramisi .. MAKRIA APO ELLINES ETISATORES . .

South Africa HOPE for MY Homeland
South Africa HOPE for MY Homeland
Πριν από 5 μήνες (τροποποιήθηκε)
Ego efyga apo tin Ellada ton Oktovrio tou 2001. Hmoun anergi kai astegi. Piga Kypro gia 11 xronia opou ergastika, pantreftika  kai apo Maio 2012 stin Irlandia mazi me ton andra mou. Avrio 8 Avgoustou exoume Epeteio  gamou 10 xronia.

constantine iliadis
constantine iliadis
Πριν από 1 χρόνο
Ας σχολιάσω μόνο πως είναι άτοπο το όσοι τελείωσαν ΤΕΙ δεν βρίσκουν δουλειά. Λυπάμαι για αυτήν την αντίληψη. Όσοι απλά τελείωσαν ένα επάγγελμα που δεν έχει ζήτηση το καταλαβαίνω πως δυσκολεύονται. Αυτές οι διακρίσεις σε επαγγελματικές και ακαδημαϊκές κάστες άρμοζαν κάποτε στις Ινδίες. Ωστόσο και εκεί τείνουν να καταργηθούν.
Για τα λοιπά που διαβάζω λυπάμαι για την αγένεια μερικών ανθρώπων που δεν σέβονται τους μετανάστες. Ακόμα και όποιος το δοκίμασε να είναι μετανάστης και κρίνει με αγένεια δεν έχει το δικαίωμα να μην σέβεται.
Ευτυχώς που μπόρεσα να μεταναστεύσω στις ΗΠΑ. Η Γερμανία ποτέ δεν συμπεριφερόταν ισότιμα στους ανθρώπους που ζούσαν στον χώρο της και ας γεννήθηκα εκεί στην Γερμανία.

oll dan
oll dan
Πριν από 11 μήνες
Πεστε ρε ότι στο Μόναχο τα ενοίκιο  έχουν 1500 ευρο  που έχει δουλειά στα γραφεία ενοικίασης με 9και 50 την ωρα και θα σε πηδάνε κάθε ωρα

DIAS DIASAID
DIAS DIASAID
Πριν από 10 μήνες
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΕΥ ΒΙΖΙΤΕΣ .ΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ .ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΓΚΕΥ ΓΕΡΜΑΝΩΝ  ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ .ΟΤΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ .ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΝΕΟΙ ....ΜΑΣ .ΠΙΠΕΣ ΣΕ ΠΑΠΟΥΔΕΣ

Οταν τα γραφει ο Δημητρακης ειναι ψεμματα. Να λοιπον που τα γραφουν τοσοι και τοσοι στα σχολια.
Εγώ το ξέρω ότι τραβάνε ζόρι στη Γερμανία!Ολοι λενε ότι δεν παλεύεται!συγκατηκούν 2-3 άτομα!Θυμάμαι τρία παιδιά γνωστοί μου που έμεναν σε ένα διαμέρισμα ένας στο δωμάτιο ο δεύτερος στο διάδρομο (μεγάλος σα δωμάτιο) και ο τρίτος στην κουζίνα!
  Ο βαλκάνιος ψευταράς πρέπει αν μένει Γερμανία να ζει κάτω από άθλιες συνθήκες :2funny:η πλάκα είναι που πάνε να δείξουν ότι ζούνε καλά και ρεζιλεύοντε ακόμα περισσότερο :2funny:Με της μούφα φωτογραφίες  :2funny:ή της φώτο του Βλάκμαν από το χώρο στη δουλειά που του παραχώρησαν γιά να μένει  :2funny:.
  Δουλειά δε λέω βρίσκεις με 1.200 ευρώ το μήνα που να μείνεις δε βρίσκεις! :headbang:
  Γνώρισα πάρα πολλούς Ελληνες στη Γερμανία δεν είδα κανέναν να ζει καλά,όλοι κλαίγοντε και με το όνειρο της επιστροφής στην Ελλάδα ζούνε!
  Τη μεγαλύτερη πλάκα την έχει αυτός που μιλάει γιά την παραδεισένια επαρχία της Αγγλίας  :headbang: :2funny:Εγώ εκεί άντεχα το πολύ μία μέρα  :headbang: :2funny:
  Ναι πείτε με κακομαθημένο πείτε με όπως θέλετε αλλά κάτω από τέτοιες συνθήκες δε θα άντεχα  :headbang:άλλο να το λες και άλλο να πας εκεί  :headbang:.
  Μ'αρέσει που ο Βλάκμαν παραδέχετε ότι οι καλές θέσεις πιάνοντε από τους Γερμανούς,κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τα διαμερίσματα καλό διαμέρισμα σε Ελληνα δε νοικιάζουν με τίποτα!Για να καταλάβει ο αναγνώστης είναι σα να πάει να νοικιάσει ένα διαμέρισμα ένας Πακιστανός στη Γλυφάδα  :2funny:δε νομίζω ότι ο ιδιοκτήτης θα του το νοικιάσει!
  Αυτό γιά τα τσιμπούκια στους γέρους Γερμανούς μου φένεται λιγάκι τραβηγμένο δεν το έχω ξανακουσει μπορεί να είναι μεμονομένες περιπτώσεις.Οτι ζούνε χάλια δεν υπάρχει αμφιβολία αλλά δε νομίζω να κατάντησαν τόσο! :headbang:

η παροιμια λεει πως.......
Αυτό το λένε γιά μένα οι φουκαράδες του σά'ι'τ :2funny:.Εγώ και στη Ρωσσία μένω μόνιμα και έχω όλες της ανέσεις μου και δε χρειάζεται να δουλεύω 15ωρα :2funny:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ενας συμβατικός μη μουνάκιας στη θέση μου θα φερόταν λογικά,θα ζούσε άνετα με 2500 ευρώ το μήνα και θα αποταμίευε 3000 ευρώ μηνιαίως.Κάθε τρία χρόνια θα μπορούσε να αγοράζει ένα διαμέρισμα των 100000 ευρώ και να το νοικιάζει π.χ. για 500 ευρώ μηνιαίως.Σε 10 χρόνια θα είχε αγοράσει 3 διαμερίσματα και θα τσίμπαγε 1500 ευρώ από τα ενοίκια ξύνοντας τα παπάρια του.Θα άραζε ισοβίως.
Αυτό είναι το όνειρο για το μη γαμέα.

35Κ/ετος επενδεδυμενα σε ETF (eg Vanguard/BlackRock) εχουν καλυτερο yield.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
κι ολη η μεσογειος εξισου πηρε κ θα παιρνει τα @@ της στο διηνεκες
εξαιρεση ειναι μονο η βορ ιταλια-λομβαρδια κι η βαρκελωνη

+

Παικτη, η Βαρκελωνη (στην οποια εχω ζησει αρκετο καιρο) ειναι 100 παρσεκς μπροστα απο την Βαλκανικη φαβελα.

Μονο το γεγονος οτι εχει IESE/ESADE ειναι αρκετο.

Απιθανη πολη.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.123
Πόντοι
2.356
Ο δικος μου παντως που εχει εργαστει(γιατρος) σε τρεις χωρες Γερμανια , Αγγλια , Αμερικη ... η πρωτη μακραν η χειροτερη σε ολα(λεφτα,ζωη,συμπεριφορα)
Ειναι το λεγομενο αχρωμο και μετριο γερμανικο μοντελο , νεκρες πολεις στην κυριολεξια.
Προσωπικα μου αρεσει μονο το Βερολινο αλλα και παλι συγκρινομενο με Λονδινο ειναι ενα τιποτα ...

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Ο δικος μου παντως που εχει εργαστει(γιατρος) σε τρεις χωρες Γερμανια , Αγγλια , Αμερικη ... η πρωτη μακραν η χειροτερη σε ολα(λεφτα,ζωη,συμπεριφορα)
Ειναι το λεγομενο αχρωμο και μετριο γερμανικο μοντελο , νεκρες πολεις στην κυριολεξια.
Προσωπικα μου αρεσει μονο το Βερολινο αλλα και παλι συγκρινομενο με Λονδινο ειναι ενα τιποτα ...

Σε πραγματα να κανεις και ζωη γενικα, ειδικα σε ηλικια 20-40 το Λονδινο ειναι ασυγκριτο στην Ευρωπη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
+

Παικτη, η Βαρκελωνη (στην οποια εχω ζησει αρκετο καιρο) ειναι 100 παρσεκς μπροστα απο την Βαλκανικη φαβελα.

Μονο το γεγονος οτι εχει IESE/ESADE ειναι αρκετο.

Απιθανη πολη.

τωρα παικτη που ζεις; Και ποιο μερος εχει το καλυτερο yield?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

εκτως απο το berlin μπορεις να πεις λιγο και φρανκφουρτη, αλλά σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να συκριθουν με το Λονδινο και τη ζωη που εχει η πρωτευουσα της Αγγλιας.

τωρα καταλαβαινω τον καιμανο γιατι εχει αποκτησει τοσα ψυχολογικα και οταν παει στο κιεβο βλεπει δρακους οπως π.χ. δακτυλιασμματα στις πουτανες του carribean βαλκανικη υπεροχη οτι κατουραει στα clubs του κιεβου και αλλους τετοιους δρακους της κινεζικης μυθολογιας  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό που είχες γράψει ότι το να πάει Αγγλίδα με Ελληνα είναι ανέκδοτο συνεχίζεις να το πιστεύεις? :2funny:Γιατί εδώ ακούω τρελλά πράγματα σε λίγο θα μας πούνε ότι οι Αγγλίδες τρελένοντε γιά Ελληνες  :headbang: :jerking: :2funny:.
  Με λίγα λόγια γράφεις ότι κ'εγώ.Εχω πάει και στα 3 μέρη και συμφωνώ μαζί σου.Το μόνο θετικό της Γερμανικής επαρχίας είναι ότι δεν έχει αυτό το χάλι της Αγγλίας να ξερνάνε στους δρόμους! :vomit:ειναι λιγάκι πιό μαζεμένα.
  Οι νεκρές πολεις μου έκαναν και μένα εντύπωση λες και έχει πέσει κάνας ιός και εξαφανίστηκαν οι άνθρωποι!
  Το Λονδίνο έχει κάποια ζωή αλλά με τη Νέα Υόρκη δε συγκρίνετε με τίποτα!
  Δε ξέρω αν έχεις πάει στην επαρχία της Αγγλίας?Εγώ έχω μείνει μερικές μέρες και έψαχνα σχοινί να κρεμαστώ  :2funny:Γερμανική επαρχία έχω περάσει δεν έχω μείνει.
  Αυτό ότι σε πόλη 10.000 κατοίκων δεν είχε μακαρόνια δεν είναι πλάκα! :headbang:φαντασου να μην ειχε αμαξι το παιδί?!Θα ήθελε 20 λίρες γιά το τρένο γιά να πάει στην κοντηνότερη πόλη που έχει μαγαζί και να πάρει μακαρόνια με 1 λίρα  :headbang:.
  Δε θα μιλήσω για  :knockinb: γιατί σε αυτό το Thread αυτό δεν τους ενδιαφέρει!Εδώ μιλάνε μόνο γιά μεροκάματο!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
αφου ειναι ναζίδες μωρέ,τους σηκωσαν οι Anglos απο τα ερειπία για να τους χρησιμοποιησουν και πηρε ο κωλος τους αέρα,γοργα ερχεται η ώρα  που θα τους ισοπεδωσουν πάλι μια και καλή αυτη τη φορά,τον k μόνο σκεφτομαι που θα ξεμαθει αποτο γερμανικο χαμαλικι και θα ψαχνει νεους τόπους να χρηματοδοτησουν τις βαλακνικες εκστρατειες του  :erection:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αυτό που είχες γράψει ότι το να πάει Αγγλίδα με Ελληνα είναι ανέκδοτο συνεχίζεις να το πιστεύεις? :2funny:Γιατί εδώ ακούω τρελλά πράγματα σε λίγο θα μας πούνε ότι οι Αγγλίδες τρελένοντε γιά Ελληνες  :headbang: :jerking: :2funny:.
  Με λίγα λόγια γράφεις ότι κ'εγώ.Εχω πάει και στα 3 μέρη και συμφωνώ μαζί σου.Το μόνο θετικό της Γερμανικής επαρχίας είναι ότι δεν έχει αυτό το χάλι της Αγγλίας να ξερνάνε στους δρόμους! :vomit:ειναι λιγάκι πιό μαζεμένα.
  Οι νεκρές πολεις μου έκαναν και μένα εντύπωση λες και έχει πέσει κάνας ιός και εξαφανίστηκαν οι άνθρωποι!
  Δε ξέρω αν έχεις πάει στην επαρχία της Αγγλίας?Εγώ έχω μείνει μερικές μέρες και έψαχνα σχοινί να κρεμαστώ  :2funny:Γερμανική επαρχία έχω περάσει δεν έχω μείνει.
  Αυτό ότι σε πόλη 10.000 κατοίκων δεν είχε μακαρόνια δεν είναι πλάκα! :headbang:φαντασου να μην ειχε αμαξι το παιδί?!Θα ήθελε 20 λίρες γιά το τρένο γιά να πάει στην κοντηνότερη πόλη που έχει μαγαζί και να πάρει μακαρόνια με 1 λίρα  :headbang:.
  Δε θα μιλήσω για  :knockinb: γιατί σε αυτό το Thread αυτό δεν τους ενδιαφέρει!Εδώ μιλάνε μόνο γιά μεροκάματο!

ρε μητσο τα παρα λες γαμοιυνται οι αγγλιδες με ολες τις φυλες δεν ειναι καθολου ρατσιστριες, οταν πανε διακοπες ξεσκιζονται με τον καθε σκουπιδιαρη, δεν εχουν καθολου πουριτανισμο μεσα τους.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.123
Πόντοι
2.356
Αυτό που είχες γράψει ότι το να πάει Αγγλίδα με Ελληνα είναι ανέκδοτο συνεχίζεις να το πιστεύεις? :2funny:Γιατί εδώ ακούω τρελλά πράγματα σε λίγο θα μας πούνε ότι οι Αγγλίδες τρελένοντε γιά Ελληνες  :headbang: :jerking: :2funny:.
  Δε ξέρω αν έχεις πάει στην επαρχία της Αγγλίας?Εγώ έχω μείνει μερικές μέρες και έψαχνα σχοινί να κρεμαστώ  :2funny:Γερμανική επαρχία έχω περάσει δεν έχω μείνει.
  Αυτό ότι σε πόλη 10.000 κατοίκων δεν είχε μακαρόνια δεν είναι πλάκα! :headbang:φαντασου να μην ειχε αμαξι το παιδί?!Θα ήθελε 20 λίρες γιά το τρένο γιά να πάει στην κοντηνότερη πόλη που έχει μαγαζί και να πάρει μακαρόνια με 1 λίρα  :headbang:.
  Δε θα μιλήσω για  :knockinb: γιατί σε αυτό το Thread αυτό δεν τους ενδιαφέρει!Εδώ μιλάνε μόνο γιά μεροκάματο!
Για τα μακαρονια το ξερω οτι δεν ειναι πλακα ,εχω αναφερει οτι πρωτη φορα ειχα παει Λονδινο το 1994 , ε τοτε μου ειχε πει ελληνας που εμενε εκει οτι ακομα και στην πρωτευουσα ηταν σχετικα λιγα τα χρονια που υπηρχαν και οχι σε ολα τα μαρκετ!
25 χρονια πισω βεβαια ολα αυτα , αλλες εποχες ... θυμαμαι που ακομα καπνιζες στις πτησεις στα πισω καθισματα χαχα

καλα Νεα Υορκη δεν συγκρινεται με Λονδινο , απαιχτη πολη και επειδη ηταν και καλοκαιρι οταν ημουνα(αυγουστος του 16) πραγματι το ευχαριστηθηκα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εκτως απο το berlin μπορεις να πεις λιγο και φρανκφουρτη, αλλά σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να συκριθουν με το Λονδινο και τη ζωη που εχει η πρωτευουσα της Αγγλιας.

τωρα καταλαβαινω τον καιμανο γιατι εχει αποκτησει τοσα ψυχολογικα και οταν παει στο κιεβο βλεπει δρακους οπως π.χ. δακτυλιασμματα στις πουτανες του carribean βαλκανικη υπεροχη οτι κατουραει στα clubs του κιεβου και αλλους τετοιους δρακους της κινεζικης μυθολογιας  :2funny:
Τα λες αυτά και τον αμφισβιτείς γιατί σε έπιασε να λες ψέματα ότι έχεις πάει σε σαλόν του Κιέβου  :2funny:σύμφωνα με το Βλάκμαν είναι κατόρθωμα να πάρεις πουτάνες να γαμίσεις  :2funny:πρέπει να έχεις τρομερές ικανότητες  :jerking: :2funny:
  Νομίζεις ότι αυτά που γράφει γιά τη Γερμανία δεν είναι της φαντασίας του? :2funny:

ρε μητσο τα παρα λες γαμοιυνται οι αγγλιδες με ολες τις φυλες δεν ειναι καθολου ρατσιστριες, οταν πανε διακοπες ξεσκιζονται με τον καθε σκουπιδιαρη, δεν εχουν καθολου πουριτανισμο μεσα τους.
Οχι στην Αγγλία όμως!Εκεί οι Ελληνες ειναι αγάμητοι χρόνια  :jerking:.Δες τον άλλον λέει μου αρέσουν οι Αγγλίδες αλλά οι Ρωσσίδες είναι καλύτερες και μαθαίνω Ρωσσικά γιά να γνωρίσω κοπέλα.Θα κάθοταν κάποιος να μάθει Ρωσσικά αν είχε κάτι να  :knockinb:εκεί? :2funny:΄Σε μιά πολη της Σκωτίας υπάρχει το ρεκόρ ανδρών επί του ποσοστού υου πλυθισμού  :2funny:νομίζω 88%!

Για τα μακαρονια το ξερω οτι δεν ειναι πλακα ,εχω αναφερει οτι πρωτη φορα ειχα παει Λονδινο το 1994 , ε τοτε μου ειχε πει ελληνας που εμενε εκει οτι ακομα και στην πρωτευουσα ηταν σχετικα λιγα τα χρονια που υπηρχαν και οχι σε ολα τα μαρκετ!
25 χρονια πισω βεβαια ολα αυτα , αλλες εποχες ... θυμαμαι που ακομα καπνιζες στις πτησεις στα πισω καθισματα χαχα

καλα Νεα Υορκη δεν συγκρινεται με Λονδινο , απαιχτη πολη και επειδη ηταν και καλοκαιρι οταν ημουνα(αυγουστος του 16) πραγματι το ευχαριστηθηκα!
Αν πας επαρχία της Αγγλίας θα  :headbang:και τώρα τίποτα δεν είχε εκεί το μαγαζί!μπύρες όμως είχε όσες θέλεις  :2funny:ήθελα κάτι να φάω και δεν είχε τίποτα  :headbang:δηλαδή εκει χωρίς αμάξι θέλεις 20 λίρες γιά το τρένο μόνο γιά να πας στην άλλη πόλη στο μαγαζί να πάρεις να φας :headbang:και το τρένο είναι μέχρι της 23.30 αν δεν προλάβεις να πας μένεις νυστικός  :2funny:Τι να πω φοβερές ανέσεις  :jerking: :2funny:.
  Το θυμάμαι αυτό που έπρεπε να πεις από πριν θέση γιά μη καπνίζοντες και νομίζω από τη θέση 19 ή 20 και πίσω ήταν γιά καμνίζοντες αν καθόσουν όμως στην 18 σου έρχονταν κάπνα από πίσω :2funny:
  Η Νέα Υόρκη και γενικά η Αμερική είναι παράδεισος γιά να κάνει ψώνια.Τα ρούχα το 1/3 της τιμής από Ευρώπη

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τα λες αυτά και τον αμφισβιτείς γιατί σε έπιασε να λες ψέματα ότι έχεις πάει σε σαλόν του Κιέβου  :2funny:σύμφωνα με το Βλάκμαν είναι κατόρθωμα να πάρεις πουτάνες να γαμίσεις  :2funny:πρέπει να έχεις τρομερές ικανότητες  :jerking: :2funny:
  Νομίζεις ότι αυτά που γράφει γιά τη Γερμανία δεν είναι της φαντασίας του? :2funny:

ο καιμανος παιρνει εμπνευση απο την κινεζικη μυθολογια  :2funny: δεν ειναι τυχαιο που το γερμανικο μοντελο που το εχει λουστει τοσα χρονια στη μαπα, του δημιουργησε στο μυαλο του κινεζικους δρακους  :2funny:

η γερμανια ειναι γεματη πουτανες του ανοτολικου μπλοκ και αυτος τραβιεται για πουτανες στην ουκρανια  :jerking:

εχεις αναρωτηθει γιατι το κανει αυτο;  :dunno:

γιατι θελει να ξεφυγει με μια μικρη αποδραση στο κιεβο διοτι στην γερμανια η ζωη του δεν παλευεται με τιποτα του δημιουργησε πολλες στρεβλωσεις στο μυαλο του μεσα το γερμανικο μοντελο

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Τα λες αυτά και τον αμφισβιτείς γιατί σε έπιασε να λες ψέματα ότι έχεις πάει σε σαλόν του Κιέβου  :2funny:σύμφωνα με το Βλάκμαν είναι κατόρθωμα να πάρεις πουτάνες να γαμίσεις  :2funny:πρέπει να έχεις τρομερές ικανότητες  :jerking: :2funny:
  Οχι στην Αγγλία όμως!Εκεί οι Ελληνες ειναι αγάμητοι χρόνια  :jerking:.Δες τον άλλον λέει μου αρέσουν οι Αγγλίδες αλλά οι Ρωσσίδες είναι καλύτερες και μαθαίνω Ρωσσικά γιά να γνωρίσω κοπέλα.Θα κάθοταν κάποιος να μάθει Ρωσσικά αν είχε κάτι να  :knockinb:εκεί? :2funny:΄Σε μιά πολη της Σκωτίας υπάρχει το ρεκόρ ανδρών επί του ποσοστού υου πλυθισμού  :2funny:νομίζω 88%!
  Αν πας επαρχία της Αγγλίας θα  :headbang:και τώρα τίποτα δεν είχε εκεί το μαγαζί!μπύρες όμως είχε όσες θέλεις  :2funny:ήθελα κάτι να φάω και δεν είχε τίποτα  :headbang:δηλαδή εκει χωρίς αμάξι θέλεις 20 λίρες γιά το τρένο μόνο γιά να πας στην άλλη πόλη στο μαγαζί να πάρεις να φας :headbang:και το τρένο είναι μέχρι της 23.30 αν δεν προλάβεις να πας μένεις νυστικός  :2funny:Τι να πω φοβερές ανέσεις  :jerking: :2funny:.
  Το θυμάμαι αυτό που έπρεπε να πεις από πριν θέση γιά μη καπνίζοντες και νομίζω από τη θέση 19 ή 20 και πίσω ήταν γιά καμνίζοντες αν καθόσουν όμως στην 18 σου έρχονταν κάπνα από πίσω :2funny:
  Η Νέα Υόρκη και γενικά η Αμερική είναι παράδεισος γιά να κάνει ψώνια.Τα ρούχα το 1/3 της τιμής από Ευρώπη

Ρε φιλε  ζεις στη Ρωσια με ελληνικο χρημα  αφου ησουν τυχερος και σου τα εχωνε η οικογενεια, λες οτι εχεις πολυ εισοδημα και εχεις ενα τζιπ των 2000 λιρων και το διαφημιζεις σαν σιδερενιο αλογο , εισαι μεσηλικας σε λιγο ερχεται η τριτη ηλικια να σε συναντησει. Λες οτι εισαι Ελληνας και βγαζεις κομπλεξ με τους ελληνες. Οτιδηποτε ειναι διαφορετικο απο τα δικα σου γουστα ειναι λαθος κλπ. Ο κοσμος προσπαθει να βελτιωσει τον εαυτο του, οχι να φοραει σαλαχια και μποτες λες και ειμαστε σε ταινια γουεστερν. Το προβλημα με εσενα ειναι οτι επειδη δεν εχεις το στατους ενος νεου ελληνα 20-30 που εχει μια εξειδικευση γραφεις οτι να 'ναι απλα για να νιωσεις ωραια.  Ειμαι σιγουρος οτι περασες καλα μεχρι τα μεσα του 2000 στη Ρωσια αλλα τωρα  δεν το πιστευει κανενας... 
Φιλε ειμαι 26 χρονων και θα μαθω οτι γουσταρω Γερμανικα,Ισπανικα,Ρωσικα κλπ δεν ειμαστε ολοι στατικοι οπως εσυ. Ολοι προσπαθουν να γραψουν πληροφοριες και εσυ μπαινεις απλα για να κραξεις, τι σου λεει αυτο?  Οποιος ειναι εδω ξερει πως πλησιαζεις γκομενες κλπ εγω γουσταρω πολυ ανατολικοευρωπαιες , πρεπει να σε ρωτησουμε τι γλωσσα θα μαθουμε και ποια θα γαμ... ?  Μενεις στη Ρωσια και εχεις μογγολα γκομενα και πηγαινεις στη Αθηνα γαι τη φυλης, το τελευταιο μερος για να πας  και ειδικα αμα ησουν τοσο αρχοντας παρε ενα city tour. Απορω αν τα διαβαζεις κιολας αυτα που γραφεις...  Καλα ειπε ο φιλος πιο πριν, ενας τσουκαλας εχει τη λυση

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπάρχουν βασικά δύο γραμμές.Η μία του συμβατικού μοιρολάτρη που λέει όπου και να πάω δεν έχω μέλλον,καλύτερα Ελλάδα με τρεις κι εξήντα,να γαμάω στα μπορδέλα,να τρώω σουβλάκια και να κάνω μπάνιο στις παραλίες αφού οι Δυτικοί είναι ρατσιστές,θα με υποβαθμίαουνε κτλ.
Η άλλη είναι του δυναμικού γαμιά,θα πάω Δύση να τους γαμήσω το κέρατο,θα πάρω όλα τα λεφτά,τις καλύτερες γκόμενες τα πάντα.Είναι η άγρια βαλκανική γραμμή,η επίθεση κατά μέτωπο.Το ζειν επικινδύνως.
Αν κάποιος δε θέλει να αγωνιστεί,τα θέλει όλα έτοιμα,να βγάζει λεφτά παθητικά,να βγάζει γκόμενες παθητικά κτλ στο τέλος θα καταλήξει να του γαμάνε τον κώλο παθητικά.
Γενικώς Δύση υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.Το θέμα είναι να πουλήσεις ακριβά το τομάρι σου.Δεν υπάρχει έλεος για τους χαμένους.Ουαί τοις ηττημένοις όπως έλεγαν.
Ελλάδα αν κάποιος δυναμικός μείνει θα καταλήξει μαθηματικά loser γιατί τον μπλοκάρουν από παντού βύσματα,νέποτες,γόνοι,ψωλάδες,κομματογλύφτες κτλ.Στο εξωτερικό έχει μια ευκαιρία να γαμήσει αν είναι ανθεκτικός,και να χάσει πάλι θα έχει δώσει έναν ωραίο αγώνα.
Οπότε πριν φύγει πρέπει να έχει απαντήσει στην ερώτηση do you feel lucky punk?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Η άλλη είναι του δυναμικού γαμιά,θα πάω Δύση να τους γαμήσω το κέρατο,θα βουτήξω όλα τα λεφτά,τις καλύτερες γκόμενες τα πάντα.Είναι η άγρια βαλκανική γραμμή,η επίθεση κατά μέτωπο.Το ζειν επικινδύνως.
τυπε οι γερμανοι ειναι μουργοι και ζηλιαρηδες,δεν θα το ανεχτουν αυτο,να τους κλεβεις τα καλυτερα μουνια,τα πιο πολλα λεφτά,τη πιο πολυ δουλεια και να κουρσαρεις και την Ανατολή,θα σε εκδικηθουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom