Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μοσχα και Αγια Πετρουπολη σιγουρα
στον υπνο σου ομως ...

υγ. για δειπνο επελεξε μια σουπα μπορς , μετραει πολυ   :grin:
Αν πάει με το αεροπλάνο του μπορεί να έχει επητυχία,αν της πάρει και της κάνει βόλτα με το αεροπλάνο μπορεί να του κάτσουν που ξέρεις?
 Για χαβαλέ καλοί είναι πάντος μην πολυπιστεύεις ότι πρόκειται να πάει Ρωσσία.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.369
Πόντοι
2.356
Το καλοκαιρι οταν ημουνα Αγια Πετρουπολη με παιρνει γνωστος μου απο Αθηνα και με ρωταει : Τι λεει Τασο , πολυ φτωχεια εκει ?  :cheesy:  :cheesy:  :grin:

Οποιος παει με τετοια μυαλα καλυτερα θα ειναι να μην το επιχειρησει καθολου για γκομενες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρώτη φορα παω Ρωσία, ελπιζω να γαμησω με κανα δειπνο και υποσχέσεις για διακοπες στην Ελλάδα

Μπα,όχι συνήθως οι Ρωσίδες ζητάνε μια καλή προκαταβολή άμα τη αφίξει.Γενικά επαρχία με μια διακοσάρα την πρώτη μέρα είσαι μέσα.Για Μόσχα δεν ξέρω,υποθέτω είναι διπλάσια τα ποσά.
Οι γκόμενες δεν ξεχωρίζουν Ελλάδα από Τουρκία και Αίγυπτο όπου συνήθως εκεί καταλήγουν να κάνουν διακοπές λόγω μη ανάγκης για Σένγκεν βίζας.Συνεπώς το δέλεαρ για διακοπές Ελλάδα είναι γελοίο.
Το σκληρό ευρώ όμως δεν είναι καθόλου γελοίο,εκτιμάται πάραυτα.
Το ευρώ σε πάει πολύ μακριά Ρωσία,Ουκρανία αφού τα τοπικά νομίσματα έχουν υποτιμηθεί.Συνεπώς χρειάζεται γερό κομπόδεμα κασεριού.Οι βαλκανικοί πύραυλοι βοηθάνε επίσης.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το καλοκαιρι οταν ημουνα Αγια Πετρουπολη με παιρνει γνωστος μου απο Αθηνα και με ρωταει : Τι λεει Τασο , πολυ φτωχεια εκει ?  :cheesy:  :cheesy:  :grin:

Οποιος παει με τετοια μυαλα καλυτερα θα ειναι να μην το επιχειρησει καθολου για γκομενες
Γιατί ποιός πρόκειται να πάει? :2funny:
  Ούτε ο Βλάκμαν πρέπει να έχει πάει :2funny:γιατί έγραφε βλακείες και πράγματα άσχετα με την πραγματικότητα.
  Αυτό με τη φτώχεια το ακούω στην Ελλάδα  :2funny:Έχω πει κατα καιρούς ότι έρχονται εδώ φουκαράδες σα το Βλάκμαν και αυτούς της Αγγλίας  :2funny:και νομίζουν ότι θα βρούνε εδώ δουλειά και άλλα τέτοια :2funny:Και γιά φτώχεια νομίζουν μέχρι να έρθουν  :2funny:μετά βλέπουν ότι είναι κακομοίρηδες και βγάζουν κακία  :2funny:.
  Κ εδώ γράφουν κατα καιρούς γιά τη φτώχια της Αγίας Πετρούπολης  :2funny:.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αν πάει με το αεροπλάνο του μπορεί να έχει επητυχία,αν της πάρει και της κάνει βόλτα με το αεροπλάνο μπορεί να του κάτσουν που ξέρεις?
  Για χαβαλέ καλοί είναι πάντος μην πολυπιστεύεις ότι πρόκειται να πάει Ρωσσία.

Πας ενα χιλιαρικακι στοιχημα οτι θα ερθω?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το καλοκαιρι οταν ημουνα Αγια Πετρουπολη με παιρνει γνωστος μου απο Αθηνα και με ρωταει : Τι λεει Τασο , πολυ φτωχεια εκει ?  :cheesy:  :cheesy:  :grin:

Δεν παω να γαμησω με λεφτα εκει.. Οτι κανω και οπουδήποτε θα κανω αλλά ειναι άγνωστο εδαφος
Ειδικα την μια της αεροφλοτ απο το fb πιστευω οτι θα την φαω χαλαρα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χωρίς λεφτά δεν κάνεις τίποτα.Χέστηκε η άλλη αν είσαι πιλότος.Ρωσία μετράει μόνο η ρευστότητα,πόσα έχεις aktuell,πόσα έχεις να χώσεις εδώ και τώρα.
Παραμύθια για γάμους,παιδιά,ταξίδια είναι για τους μικρούς που και πάλι τα αρχίδια τους θα πιάσουν.Θα έλεγα οτι Ρωσία είναι καθαρά για κάσερμαν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πας ενα χιλιαρικακι στοιχημα οτι θα ερθω?
Όπως και  φώτο από τα αεροπλάνα που έβαλες? :2funny:θα μας βάλεις φώτο από την πόλη?
  Και ο Βαλκάνιος φουκαράς είπε ότι έχει έρθει εδώ :2funny:και είναι καθηγητής πανεπηστημίου  :2funny:έβαλε και φώτο μιά πόρτα  :2funny:και 2 φώτο από αγγελίες  :2funny:κ εγώ δουλεύω στη NASA και σας έβαλα και φώτο αποδείξεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Ας ασχοληθεί μαζί σου το πουλί και ο Μπαροκ :2funny:

Επισκέπτης
Οχι,θεωρητικά όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα αλλά οι καλύτερες θέσεις είναι πάντα καπαρωμένες από Γερμανούς.Μερικές δεν προκηρύσσονται καν,δίνονται άμεσα σε γνωστούς.
Αυτό όμως είναι λογικό να συμβαίνει αφού είναι πιο χωμένοι,μιλάνε καλύτερα τη γλώσσα,ξέρουν τους νόμους και τα δικαιώματά τους έχουν πολύ καλύτερο κύκλο κτλ.
Γενικά εδώ το κόμμα,η εκκλησία και η οικογένεια μετράνε πολύ λιγότερο από Ελλάδα,Ελλάδα η οικογένεια είναι τα πάντα,προκαθορίζει όλη την επαγγελματική και κοινωνική πορεία.Γερμανία είσαι μόνος σου αλλά και οι άλλοι ξένοι και πολλοί Γερμανοί το ίδιο είναι.
Αλλο να έχει απέναντί σου απλώς τύπους με καλύτερα κοννέ και άλλο να έχεις να αντιμετωπίσεις ολόκληρες οικογένειες,συγγενολόγια,κόμματα κτλ όπως Ελλάδα.Ελλάδα όλες οι καλές θέσεις είναι εκ των προτέρων κλεισμένες και δοσμένες δεν έχεις καμία πιθανότητα να χτυπήσεις κάποια.Υπάρχει τεράστιος νεποτισμός.
Γενικά αυτό είναι το πρόβλημα του Νότου,οι φραγμοί που δημιουργούν οι νέποτες στους άλλους με όλη αυτή τη συμμαχία οικογενειών,κομμάτων κτλ και την περιχαράκωση προνομίων περιορίζει σημαντικά την οικονομική ανάτυξη αλλά δεν μπορεί κανείς να αντιδράσει αφού υπερασπίζονται λυσαλέα τα προνόμιά τους.
Στο εξωτερικό άμα δουν οτι μπορούν να βγάλουν παραδάκι από εσένα δεν τους πολυενδιαφέρει η προέλευσή σου,οι πολιτικές σου απόψεις κτλ,το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν μπορείς να δουλέψεις καλά για να κονομήσουν.
Αγγλοσαξωνικό κόσμο πιστεύω είνια πιο εξτρίμ,πιο ακραίος καπιταλισμός,Γερμανία κρατάνε ακόμα κάποια στεγανά για τους ξένους.Δηλαδή πρακτικά πολύ δύσκολο να χωθεί ξένος(δε μιλάμε για Αράπηδες,πάκια,τουρκοάραβες κτλ αυτοί δεν υπάρχουν καν σα σημεία στον ορίζοντα) στις ελίτ της Γερμανίας,ενώ οι Αγγλοσάξονες τους δίνουν πολύ έδαφος πιστεύω.
αρα και εσεις που μεταναστευσατε εκει στα γηροκομεια θα καταληξετε

Αυτό γιά τα τσιμπούκια στους γέρους Γερμανούς μου φένεται λιγάκι τραβηγμένο δεν το έχω ξανακουσει μπορεί να είναι μεμονομένες περιπτώσεις.Οτι ζούνε χάλια δεν υπάρχει αμφιβολία αλλά δε νομίζω να κατάντησαν τόσο! :headbang:

Δεν ξερω Μητσο προβληματιζομαι... Ισως να ειναι αληθεια. Και οι ελληνιδες στην Ελλαδα κανουν τις δυσκολες αλλα μολις περασουν τα συνορα παρτουζωνονται. δεν ξερω ειναι δυσκολες οι συνθηκες, τα εξοδα πολλα, δεν ξερω τι εξτρα κανουν καποια μελη του σαιτ για να τα βγαλουν περα. οχι ολοι βεβαια!

Επισκέπτης
Χωρίς λεφτά δεν κάνεις τίποτα.Χέστηκε η άλλη αν είσαι πιλότος.Ρωσία μετράει μόνο η ρευστότητα,πόσα έχεις aktuell,πόσα έχεις να χώσεις εδώ και τώρα.
Παραμύθια για γάμους,παιδιά,ταξίδια είναι για τους μικρούς που και πάλι τα αρχίδια τους θα πιάσουν.Θα έλεγα οτι Ρωσία είναι καθαρά για κάσερμαν.

ο μεσος ορος ηλικιας ατομων που διαβαζουν το θρεντ ειναι τα 35

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Μυστη ειμαι 30ρης φαίνομαι καλο θηραμα για γαμους και παπαριες
Αλλα πεφτουν εκεινες στην πουτσοπαγιδα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Όπως και  φώτο από τα αεροπλάνα που έβαλες? :2funny:θα μας βάλεις φώτο από την πόλη?
  Και ο Βαλκάνιος φουκαράς είπε ότι έχει έρθει εδώ :2funny:και είναι καθηγητής πανεπηστημίου  :2funny:έβαλε και φώτο μιά πόρτα  :2funny:και 2 φώτο από αγγελίες  :2funny:κ εγώ δουλεύω στη NASA και σας έβαλα και φώτο αποδείξεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Ας ασχοληθεί μαζί σου το πουλί και ο Μπαροκ :2funny:

Ελα ρε θα ερθω να σε βρω να μου τα δωσεις κασερι
Θα επενδυθουν αμεσα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.369
Πόντοι
2.356
Δεν παω να γαμησω με λεφτα εκει.. Οτι κανω και οπουδήποτε θα κανω αλλά ειναι άγνωστο εδαφος
Ειδικα την μια της αεροφλοτ απο το fb πιστευω οτι θα την φαω χαλαρα
Αυτο το χαλαρα πολυ καλο ... οι περισσοτεροι αυτο λενε.
βεβαια η αποσταση απο το βγηκα και εφαγα μαζι της , μου χαμογελουσε κτλ μεχρι να την γαμησω ειναι απο εδω μεχρι τον ηλιο ...

καταλαβα οτι πας να γαμησεις χωρις λεφτα , αλλιως θα μπορουσα να σου πω που να βρεις τις πουτανες.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αυτο το χαλαρα πολυ καλο ... οι περισσοτεροι αυτο λενε.
βεβαια η αποσταση απο το βγηκα και εφαγα μαζι της , μου χαμογελουσε κτλ μεχρι να την γαμησω ειναι απο εδω μεχρι τον ηλιο ...

καταλαβα οτι πας να γαμησεις χωρις λεφτα , αλλιως θα μπορουσα να σου πω που να βρεις τις πουτανες.

Αμα δεν γαμησω τζαμπε το πρωτο τριήμερο ειμαι ανοιχτός στις υποδειξεις σου

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Σε αυτο εχει δικιο και ο δημητρακης και ο τασος... το εχω ξαναγραψει.. Αγια Πετρουπολη και Μοσχα δεν δεν εκτος κι αν ειναι κατι σοβαρο..καλυτερα επαρχια.. Εκτος κι αν ειναι καμμια χαλαρη σε διακοπες ή μενει Αγια Πετρουπολη και σπουδαζει εκει απο αλλη πολη ή εχει παει για δουλεια....  Οι περισσοτερες ντοπιες εχουν την εξης λογικη 1)Ρωσος 2) ολοι οι αλλοι εκατομμυρια που με θελουν  :cheesy:    money talks εκτος κι αν φαει παραμυθια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Σε αυτο εχει δικιο και ο δημητρακης και ο τασος... το εχω ξαναγραψει.. Αγια Πετρουπολη και Μοσχα δεν δεν εκτος κι αν ειναι κατι σοβαρο..καλυτερα επαρχια.. Εκτος κι αν ειναι καμμια χαλαρη σε διακοπες ή μενει Αγια Πετρουπολη και σπουδαζει εκει απο αλλη πολη ή εχει παει για δουλεια....  Οι περισσοτερες ντοπιες εχουν την εξης λογικη 1)Ρωσος 2) ολοι οι αλλοι εκατομμυρια που με θελουν  :cheesy:    money talks εκτος κι αν φαει παραμυθια

Καταλαβα που θα παει το χιλιαρικο του Δημητράκη απο το στοιχημα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταλαβα που θα παει το χιλιαρικο του Δημητράκη απο το στοιχημα..
Μόνο αν σου έδινα το χιλιάρικο από πριν  θα ερχόσουν γιατί αλλιώς δεν θα έχεις γιά να έρθεις  :2funny:

Επισκέπτης
Ρε φιλε  ζεις στη Ρωσια με ελληνικο χρημα  αφου ησουν τυχερος και σου τα εχωνε η οικογενεια, λες οτι εχεις πολυ εισοδημα και εχεις ενα τζιπ των 2000 λιρων και το διαφημιζεις σαν σιδερενιο αλογο , εισαι μεσηλικας σε λιγο ερχεται η τριτη ηλικια να σε συναντησει. Λες οτι εισαι Ελληνας και βγαζεις κομπλεξ με τους ελληνες. Οτιδηποτε ειναι διαφορετικο απο τα δικα σου γουστα ειναι λαθος κλπ. Ο κοσμος προσπαθει να βελτιωσει τον εαυτο του, οχι να φοραει σαλαχια και μποτες λες και ειμαστε σε ταινια γουεστερν. Το προβλημα με εσενα ειναι οτι επειδη δεν εχεις το στατους ενος νεου ελληνα 20-30 που εχει μια εξειδικευση γραφεις οτι να 'ναι απλα για να νιωσεις ωραια.  Ειμαι σιγουρος οτι περασες καλα μεχρι τα μεσα του 2000 στη Ρωσια αλλα τωρα  δεν το πιστευει κανενας... 
Φιλε ειμαι 26 χρονων και θα μαθω οτι γουσταρω Γερμανικα,Ισπανικα,Ρωσικα κλπ δεν ειμαστε ολοι στατικοι οπως εσυ. Ολοι προσπαθουν να γραψουν πληροφοριες και εσυ μπαινεις απλα για να κραξεις, τι σου λεει αυτο?  Οποιος ειναι εδω ξερει πως πλησιαζεις γκομενες κλπ εγω γουσταρω πολυ ανατολικοευρωπαιες , πρεπει να σε ρωτησουμε τι γλωσσα θα μαθουμε και ποια θα γαμ... ?  Μενεις στη Ρωσια και εχεις μογγολα γκομενα και πηγαινεις στη Αθηνα γαι τη φυλης, το τελευταιο μερος για να πας  και ειδικα αμα ησουν τοσο αρχοντας παρε ενα city tour. Απορω αν τα διαβαζεις κιολας αυτα που γραφεις...   Καλα ειπε ο φιλος πιο πριν, ενας τσουκαλας εχει τη λυση
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ετσι είναι.Μένει σε ένα διαμέρισμα 40 τμ των 15000 ευρώ μακριά από το κέντρο.Εχει μηδενική ρεσυτότητα και καθόλου δουλειά.
Οι Ρωσίδες τρώνε 200 ευρώ στην κατσιά και θέλουν να τις πας ραντεβού σε μέρη που σου φεύγει μια κατοστάρα χαλαρά.Οταν είσαι άνω των 40 αυτά είναι τα ρεαλιστικά δεδομένα.
Συνεπώς χαλαρά καταλήγει σε μογγόλες,μπάζα ή ακόμα και κατσίκες.
Χωρίς συνεχή οικονομική και κοινωνική αυτοβελτίωση,αυτά είναι τα αποτελέσματα.
Αν κάποιος στηρίζεται μέχρι να πεθάνει στις πλάτες των γονιών του θεωρώντας οτι έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα εκεί καταλήγει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom