Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το προβλημα με εσενα ειναι οτι επειδη δεν εχεις το στατους ενος νεου ελληνα 20-30 που εχει μια εξειδικευση γραφεις οτι να 'ναι απλα για να νιωσεις ωραια.
Το πιό γελοίο που είπες είναι αυτό εδω  :2funny:το σωστό είναι αλλιώς δεν έχω την κατάντια ένος νέου Έλληνα 20-30 ετών να πρέπει να παω να παρακαλάω στη Γερμανία ή όπου άλλού βρω δουλειά να μένω στο νοίκι  με άλλους 2 και να μου φτάνουν ίσα ίσα τα λεφτα για να τρώω :headbang:.Να έχω τελειώσει ένα πανεπηστήμιο που γελάνε σε όλο τον κόσμο,και να μην ξέρω τίποτα?Σε λίγο του δίπλωμα θα το δίνει ο Ρουβίκωνας στα πανεπηστήμισ  :2funny:.
  Ο νέος Ελληνας έχει καταντίσει μούσια,τατουάζ κάτι στενά παντελόνια η μόδα των Σαλαφιτών  :vomit:αν η προηγούμενη γεννιά είχε κάποιες γνώσεις και κάποια ενδιαφέροντα οι νέοι είναι γιά κλάμματα :headbang:
  Αφού Αγγλία γαμάτε όπως λέτε  Αγγλίδες :2funny:και ακούνε Ελληνας και τρελένονται :2funny: :jerking: γιατί ψαχνετε Ρωσσίδες? :2funny:Ο Τάσος δηλαδή λέει  :jerking:όταν γράφει ότι είναι ανέκδοτο να λες ότι Αγγλίδα θα πάει με Ελληνα?
   Εγώ έμαθα Ισπανικά γιατί παλιά πήγαινα Λατινική Αμερική και ο Ισπανός μετρούσε πάντα εδώ στις γκόμενες καλύτερα από τον Ελληνα...κάποιες φορές πριν καμακώσω σε κάποια καφετέρια έπαιρνα κάποιο φίλο μου Ισπανόφωνο τηλέφωνο και μίλαγα Ισπανικά και μετά το καμάκι ήταν πολύ πιό εύκολο  :2funny:και το στυλ μου το έίναι τέτοιο.Μέχρι πριν λιγο καιρο οι γκομενες ηταν ξετρελαμένες με τα Ισπανικά,τώρα όχι τοσο πιά.
  Ασε είδα κ'εδώ τους εξιδεικευμένους νέους που ήρθαν και έψαχναν γιά δουλειά :headbang:Μιά εικόνα κατάντιας,μούσια,τατουάζ,κάτι χαλκάδες :vomit: με κάτι παλιόρουχα σαν κλόουν :headbang:έναν που ήταν πιό ανοικτόχρωμος η αστυνομία τον πέρναγε γιά Ρωσσο άστεγο  :2funny:.Μιλάμε γιά μεγάλη παρακμή  :headbang:
  Η διαφορά μας είναι ότι εγώ στα 26 μου αγώρασα 2 διαμερίσματα σε σπίτι που χτιζόνταν έχοντας αγωράσει είδη 2 διαμερίσματα (ένα στην Αγία Πετρούπολη και ένα στο κέντρο της Βαρσοβίας).Μπόρεί να περασα τη δεκαετία του '90 πολλές φορές δύσκολα εξαιτίας των καθαρμάτων γονιών που έχω αλλά δεν κατάντισα να μένω επαρχία!
  Νομίζεις δεν έχω λεφτά να πάρω άλλο αμάξι?Αφου κάνει τη δουλειά του είναι άνετο και μετράει γιατί να το αλλάξω?
  Μέχρι πρότινος έλεγαν στην Ελλάδα ότι η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο  :jerking:μετά αρχίσαν να λένε ότι τα Ελληνικά πανεπηστήμια έιναι από τα καλύτερα στον κόσμο  :2funny:και ότι οι Ελληνες διαπρέπουν στο εξωτερικό  :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε οι γερμανοι ειναι μουργοι και ζηλιαρηδες,δεν θα το ανεχτουν αυτο,να τους κλεβεις τα καλυτερα μουνια,τα πιο πολλα λεφτά,τη πιο πολυ δουλεια και να κουρσαρεις και την Ανατολή,θα σε εκδικηθουν
Τον Βλάκμαν και όλους αυτούς στο εξωτερικό οι ντόπιοι τους έχουν όπως έχουμε εμείς τους Πακιστανούς.
  Αν είσαι πετυχημένος σίγουρα οι Γερμανοί θα σου κάνουν πουστιά αλλά αυτός είναι κακομοίρης  :2funny:τον τρέχουν 15 ώρες τη μέρα του δίνουν 2.000 και ένα χώρο στη δουλειά να μένει.
  Είναι σα να λες οτι οι Ελληνες ζηλεύουν ένα Πακιστανό που κουβαλάει πράγματα σε κάποιο μαγαζί  :2funny:
  Αν προσέξεις που και που του ξεφεύγει και γράφει ότι δεν είναι και τόσο καλά εκεί.Όπως θέλει να μας τα πει :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Ρε φιλε  ζεις στη Ρωσια με ελληνικο χρημα  αφου ησουν τυχερος και σου τα εχωνε η οικογενεια, λες οτι εχεις πολυ εισοδημα και εχεις ενα τζιπ των 2000 λιρων και το διαφημιζεις σαν σιδερενιο αλογο , εισαι μεσηλικας σε λιγο ερχεται η τριτη ηλικια να σε συναντησει. Λες οτι εισαι Ελληνας και βγαζεις κομπλεξ με τους ελληνες. Οτιδηποτε ειναι διαφορετικο απο τα δικα σου γουστα ειναι λαθος κλπ. Ο κοσμος προσπαθει να βελτιωσει τον εαυτο του, οχι να φοραει σαλαχια και μποτες λες και ειμαστε σε ταινια γουεστερν. Το προβλημα με εσενα ειναι οτι επειδη δεν εχεις το στατους ενος νεου ελληνα 20-30 που εχει μια εξειδικευση γραφεις οτι να 'ναι απλα για να νιωσεις ωραια.  Ειμαι σιγουρος οτι περασες καλα μεχρι τα μεσα του 2000 στη Ρωσια αλλα τωρα  δεν το πιστευει κανενας... 
Φιλε ειμαι 26 χρονων και θα μαθω οτι γουσταρω Γερμανικα,Ισπανικα,Ρωσικα κλπ δεν ειμαστε ολοι στατικοι οπως εσυ. Ολοι προσπαθουν να γραψουν πληροφοριες και εσυ μπαινεις απλα για να κραξεις, τι σου λεει αυτο?  Οποιος ειναι εδω ξερει πως πλησιαζεις γκομενες κλπ εγω γουσταρω πολυ ανατολικοευρωπαιες , πρεπει να σε ρωτησουμε τι γλωσσα θα μαθουμε και ποια θα γαμ... ?  Μενεις στη Ρωσια και εχεις μογγολα γκομενα και πηγαινεις στη Αθηνα γαι τη φυλης, το τελευταιο μερος για να πας  και ειδικα αμα ησουν τοσο αρχοντας παρε ενα city tour. Απορω αν τα διαβαζεις κιολας αυτα που γραφεις...   Καλα ειπε ο φιλος πιο πριν, ενας τσουκαλας εχει τη λυση

:kneel: :respect:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
  Αν προσέξεις που και που του ξεφεύγει και γράφει ότι δεν είναι και τόσο καλά εκεί.Όπως θέλει να μας τα πει :2funny:

Για δουλεια πηγε εκει δεν πηγε για ψωλαρισμα με τα λεφτα της μαμας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Το πιό γελοίο που είπες είναι αυτό εδω  :2funny:το σωστό είναι αλλιώς δεν έχω την κατάντια ένος νέου Έλληνα 20-30 ετών να πρέπει να παω να παρακαλάω στη Γερμανία ή όπου άλλού βρω δουλειά να μένω στο νοίκι  με άλλους 2 και να μου φτάνουν ίσα ίσα τα λεφτα για να τρώω :headbang:.Να έχω τελειώσει ένα πανεπηστήμιο που γελάνε σε όλο τον κόσμο,και να μην ξέρω τίποτα?Σε λίγο του δίπλωμα θα το δίνει ο Ρουβίκωνας στα πανεπηστήμισ  :2funny:.

Βρε ΑΜΕΑ ποιός 20-30ρης που θα είχε τα λεφτά της μαμάκας σου όπως εσύ θα καταντούσε σαν και σένα να ζει την απόλυτη μιζέρια και να νομίζει οτι είναι άρχοντας;;;

Κεφάλα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Συγγνώμη ξέχασα ότι εδώ είναι το Thread των Γκάσταρμπαιτερ  :2funny:

Ναι βρε Μαλάκα με το μ κεφαλαίο, "εργασία" γράφη πρώτη λέξη το νήμα. Τι σχέση έχεις εσύ με αυτό το σπορ άχρηστε ΑΕΡΓΕ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τυπε οι γερμανοι ειναι μουργοι και ζηλιαρηδες,δεν θα το ανεχτουν αυτο,να τους κλεβεις τα καλυτερα μουνια,τα πιο πολλα λεφτά,τη πιο πολυ δουλεια και να κουρσαρεις και την Ανατολή,θα σε εκδικηθουν

Πάντως κάτι Γερμανίδες που τους έδειξα τα κατορθώματά μου με τις Ανατολικές είναι μες στα σαλιαρίσματα.Απαξ και πεις σκάω τόσα,δείξεις και φωτό με γκόμενες από Σαντορίνη,Μύκονο κτλ τσιμπάνε αμέσως γιατί γουστάρουν και εδώ τη high life.
Απλά οι Γερμανίδες προφανώς θα ζητούν τα τριπλάσια και θα θέλουν αποκλειστικότητα πέραν του οτι δεν είναι τόσο ευχάριστες και υποτακτικές όπως οι Σλάβες.
Βέβαια για Γερμανίδα θα υποχρεωνόμουν να αγοράσω αμάξι,θα έπαιρνα καμιά Mercedes clk όπως οι συνάδελφοι.Οπότε θα έσκαγα άλλα 800 ευρώ μηνιαίως για το αμάξι και καμιά χιλιάρα για τη γκόμενα ήτοι ταξίδια τέλος.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Πάντως κάτι Γερμανίδες που τους έδειξα τα κατορθώματά μου με τις Ανατολικές είναι μες στα σαλιαρίσματα.Απαξ και πεις σκάω τόσα,δείξεις και φωτό με γκόμενες από Σαντορίνη,Μύκονο κτλ τσιμπάνε αμέσως γιατί γουστάρουν και εδώ τη high life.
Απλά οι Γερμανίδες προφανώς θα ζητούν τα τριπλάσια και θα θέλουν αποκλειστικότητα πέραν του οτι δεν είναι τόσο ευχάριστες και υποτακτικές όπως οι Σλάβες.

Αρχηγε αν εχουμε κανα empty leg απο Γερμανία θα σε παρω στο bussiness jet. Οταν δουν τα μουνακια να πινεις την ουισκαρα σου σε αυτο θα ανεβουν και αλλο οι μετοχες σου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγε αν εχουμε κανα empty leg απο Γερμανία θα σε παρω στο bussiness jet. Οταν δουν τα μουνακια να πινεις την ουισκαρα σου σε αυτο θα ανεβουν και αλλο οι μετοχες σου

Και εγώ κουφάθηκα.Αμα πεις στις Γερμανίδες έχω τόσα ακίνητα,τα σκάω σε γκόμενες,δώρα κι έτσι,δείχνεις φωτό από νησιά και αρχίζεις να κερνάς αλλάζουν εντελώς συμπεριφορά ειδικά άμα ξέρουν πόσα βγάζεις.Εδώ είναι πολύ άμεσες και επιθετικές.
Και στα κλαμπ το ίδιο.Μια φορά είχα πιει και νόμιζα πως είμαι Πολωνία και άρχισα να μπαλαμουτιάζω δύο Γερμανίδες πιτσιρίκες ταυτόχρονα μέχρι που έσκασε ο γκόμενος της μιας.Αλλά είναι εντελώς χυμεία αρκεί να σε αφήσουνε να μπεις στο μαγαζί.
Φυσικά όχι σαν τις Ανατολικές,Πολωνία είναι 5 φορές ευκολότερα και Ουκρανία 20 φορές ευκολότερα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ είσαι ο πίλότος που δεν έχει βάλει ούτε μιά φώτο! :2funny:μετά λες γιατί γελάνε μαζί σου?!
  Αν εγώ ήμουν πιλότος θα είχα βάλει εκατοντάδες φωτογραφίες από την καμπίνα του πιλότου,και φώτο πάνω από πόλεις και αεροδρόμια από την καμπίνα του πιλότου!Από σένα μόνο λόγια βλέπουμε όμως  :2funny:.Και μετά λες γιατί σε αμφισβητούνε :2funny:.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Βέβαια για Γερμανίδα θα υποχρεωνόμουν να αγοράσω αμάξι,θα έπαιρνα καμιά Mercedes clk όπως οι συνάδελφοι.Οπότε θα έσκαγα άλλα 800 ευρώ μηνιαίως για το αμάξι και καμιά χιλιάρα για τη γκόμενα ήτοι ταξίδια τέλος.
εμ εδω σε θελω αρχηγε να δειξεις τη βαλκανικη υπεροχη,για αυτο σου ειχα πει παλιοτερα για σιδερενιο αλογο,την Ανατολη την εχεις,στοχος σου τωρα να τσαλαπατησεις τους τευτονες μεσα στο ιδιο τους το σπιτι,για σενα δεν ειναι τιποτα,θα μειωσεις τον υπνο,απλα μετα θα πρέπει να περιμενεις την εκδικηση τους

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εσύ είσαι ο πίλότος που δεν έχει βάλει ούτε μιά φώτο! :2funny:μετά λες γιατί γελάνε μαζί σου?!
  Αν εγώ ήμουν πιλότος θα είχα βάλει εκατοντάδες φωτογραφίες από την καμπίνα του πιλότου,και φώτο πάνω από πόλεις και αεροδρόμια από την καμπίνα του πιλότου!Από σένα μόνο λόγια βλέπουμε όμως  :2funny:.Και μετά λες γιατί σε αμφισβητούνε :2funny:.

Πριν εβαλα ρε αλλα την κατεβασα
Με σβησμενη μουρη εννοείται

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Και εγώ κουφάθηκα.Αμα πεις στις Γερμανίδες έχω τόσα ακίνητα,τα σκάω σε γκόμενες,δώρα κι έτσι,δείχνεις φωτό από νησιά και αρχίζεις να κερνάς αλλάζουν εντελώς συμπεριφορά ειδικά άμα ξέρουν πόσα βγάζεις.Εδώ είναι πολύ άμεσες και επιθετικές.
Και στα κλαμπ το ίδιο.Μια φορά είχα πιει και νόμιζα πως είμαι Πολωνία και άρχισα να μπαλαμουτιάζω δύο Γερμανίδες πιτσιρίκες ταυτόχρονα μέχρι που έσκασε ο γκόμενος της μιας.Αλλά είναι εντελώς χυμεία αρκεί να σε αφήσουνε να μπεις στο μαγαζί.
Φυσικά όχι σαν τις Ανατολικές,Πολωνία είναι 5 φορές ευκολότερα και Ουκρανία 20 φορές ευκολότερα.

Εχω ταξει σε ποσες γερμανιδες γαλλιδες αγγλιδες και λοιπες δυτικες διακοπες Ελλάδα, να δω τι θα προλαβω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom