dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Το πιό γελοίο που είπες είναι αυτό εδω το σωστό είναι αλλιώς δεν έχω την κατάντια ένος νέου Έλληνα 20-30 ετών να πρέπει να παω να παρακαλάω στη Γερμανία ή όπου άλλού βρω δουλειά να μένω στο νοίκι με άλλους 2 και να μου φτάνουν ίσα ίσα τα λεφτα για να τρώω .Να έχω τελειώσει ένα πανεπηστήμιο που γελάνε σε όλο τον κόσμο,και να μην ξέρω τίποτα?Σε λίγο του δίπλωμα θα το δίνει ο Ρουβίκωνας στα πανεπηστήμισ .Το προβλημα με εσενα ειναι οτι επειδη δεν εχεις το στατους ενος νεου ελληνα 20-30 που εχει μια εξειδικευση γραφεις οτι να 'ναι απλα για να νιωσεις ωραια.
Ο νέος Ελληνας έχει καταντίσει μούσια,τατουάζ κάτι στενά παντελόνια η μόδα των Σαλαφιτών αν η προηγούμενη γεννιά είχε κάποιες γνώσεις και κάποια ενδιαφέροντα οι νέοι είναι γιά κλάμματα
Αφού Αγγλία γαμάτε όπως λέτε Αγγλίδες και ακούνε Ελληνας και τρελένονται γιατί ψαχνετε Ρωσσίδες? Ο Τάσος δηλαδή λέει όταν γράφει ότι είναι ανέκδοτο να λες ότι Αγγλίδα θα πάει με Ελληνα?
Εγώ έμαθα Ισπανικά γιατί παλιά πήγαινα Λατινική Αμερική και ο Ισπανός μετρούσε πάντα εδώ στις γκόμενες καλύτερα από τον Ελληνα...κάποιες φορές πριν καμακώσω σε κάποια καφετέρια έπαιρνα κάποιο φίλο μου Ισπανόφωνο τηλέφωνο και μίλαγα Ισπανικά και μετά το καμάκι ήταν πολύ πιό εύκολο και το στυλ μου το έίναι τέτοιο.Μέχρι πριν λιγο καιρο οι γκομενες ηταν ξετρελαμένες με τα Ισπανικά,τώρα όχι τοσο πιά.
Ασε είδα κ'εδώ τους εξιδεικευμένους νέους που ήρθαν και έψαχναν γιά δουλειά Μιά εικόνα κατάντιας,μούσια,τατουάζ,κάτι χαλκάδες με κάτι παλιόρουχα σαν κλόουν έναν που ήταν πιό ανοικτόχρωμος η αστυνομία τον πέρναγε γιά Ρωσσο άστεγο .Μιλάμε γιά μεγάλη παρακμή
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ στα 26 μου αγώρασα 2 διαμερίσματα σε σπίτι που χτιζόνταν έχοντας αγωράσει είδη 2 διαμερίσματα (ένα στην Αγία Πετρούπολη και ένα στο κέντρο της Βαρσοβίας).Μπόρεί να περασα τη δεκαετία του '90 πολλές φορές δύσκολα εξαιτίας των καθαρμάτων γονιών που έχω αλλά δεν κατάντισα να μένω επαρχία!
Νομίζεις δεν έχω λεφτά να πάρω άλλο αμάξι?Αφου κάνει τη δουλειά του είναι άνετο και μετράει γιατί να το αλλάξω?
Μέχρι πρότινος έλεγαν στην Ελλάδα ότι η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο μετά αρχίσαν να λένε ότι τα Ελληνικά πανεπηστήμια έιναι από τα καλύτερα στον κόσμο και ότι οι Ελληνες διαπρέπουν στο εξωτερικό .