Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Επισκέπτης
Αριστερά τα φυτά δεν είναι δική μου ευθύνη, δικά μου είναι τα δεξιά.
Έχω από δάφνη,καυτερές πιπεριές,τοματίνια, μέχρι και ελιά.

Συγνώμη που δεν είμαι παντελώς άχρηστος μπίχλας σαν τον μογγολάκη

gM7jYNJ.jpg

Eχεις φροντισει και τα μαξιλαρακια, τα εχεις τιναξει και τα εχεις βαλει τακτοποιημενα σε σειρα. Τυφλα να χουν οι νοικοκυρες ε! Τυχερη οποια θα σε παρει.

Επισκέπτης
Δεν είμαστε άλλο φοιτητές..
Καθαριότητα,ευταξία,καινούργιες συσκευές,είναι minimum προαπαιτούμενα για να έρθει μία σοβαρή Γερμανίδα σπίτι σου.
Ναι το ειπε και ο Σοιμπλε. Περιμενω φωτογραφια με ενα φρουτο μπροστα απο την καφετιερα. Αν κανεις φωτοσοπ θα το καταλαβω.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Eχεις φροντισει και τα μαξιλαρακια, τα εχεις τιναξει και τα εχεις βαλει τακτοποιημενα σε σειρα.

Σόρρυ που δεν ανταποκρίνομαι στα δικά σου στάνταρ :S

1.jpg

filthy-garden-table-top-with-wet-cloth-and-plates-used-as-ashtrays-HY0KAM.jpg

Αναμένω φωτό από το παιδικό σου δωμάτιο, από το οποίο μας γράφεις  :grin:

dirty-bedroom-this-home-interior-astonishing.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν ειμαστε ολες νοικοκυρουλες.

Μ'αρεσει πογ προσπαθει να δικαιολογησει το αδικιολογητο  :2funny:Ετκος αν ειναι κανα τραβεστί :2funny:θυμάμαι κάτι τραβεστί έπαιζαν σε κάτι εκπομπές με μαγειρική και ιδέες για το σπίτι με στούντιο σαν τέτοιο διαμέρισμα  :2funny:.θα έβαζα κ εγώ κάνα δωμάτιο του Ερμιτάζ να πω ότι εξ αι το σπίτι μου για να  :2funny:αλλά θα λέγατε ότι είναι παλιό :2funny:.
  Η κατάντια της υπόθεσης ειμαι αλλού ότι κάποιος ονειρεύεται να νοικιάζει ένα τέτοιο σπίτι και να μη ζούσε σε οικοτροφείο ή να μη συγκατηκουσε.Ποσο φτωχομπινές πρέπει να είναι κάποιος για να πενευετε ότι νοικιάζει διαμέρισμα στη Γερμανία  :2funny:να πενευετε κάποιος ότι έχει τίποτα πολυκατοικίες,κότερα,σπιταρωνες Το καταλαβαίνω Αλλά ότι το όνειρο κάποιου είναι να νοικιάζει ένα τέτοιο διαμέρισμα  :2funny:Αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδας σήμερα!
  Πρόσεξες ότι μπαίνει συνεχεια την ίδια ώρα με τον Ρεντ? :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
Μ'αρεσει πογ προσπαθει να δικαιολογησει το αδικιολογητο  :2funny:Ετκος αν ειναι κανα τραβεστί :2funny:θυμάμαι κάτι τραβεστί έπαιζαν σε κάτι εκπομπές με μαγειρική και ιδέες για το σπίτι με στούντιο σαν τέτοιο διαμέρισμα  :2funny:.θα έβαζα κ εγώ κάνα δωμάτιο του Ερμιτάζ να πω ότι εξ αι το σπίτι μου για να  :2funny:αλλά θα λέγατε ότι είναι παλιό :2funny:.
  Η κατάντια της υπόθεσης ειμαι αλλού ότι κάποιος ονειρεύεται να νοικιάζει ένα τέτοιο σπίτι και να μη ζούσε σε οικοτροφείο ή να μη συγκατηκουσε.Ποσο φτωχομπινές πρέπει να είναι κάποιος για να πενευετε ότι νοικιάζει διαμέρισμα στη Γερμανία  :2funny:να πενευετε κάποιος ότι έχει τίποτα πολυκατοικίες,κότερα,σπιταρωνες Το καταλαβαίνω Αλλά ότι το όνειρο κάποιου είναι να νοικιάζει ένα τέτοιο διαμέρισμα  :2funny:Αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδας σήμερα!

Δημητράκη, εννοείς δηλαδή οτι ένα μέσο αστικό διαμέρισμα σαν αυτό του ΒΠ είναι όνειρο απατηλό;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μ'αρεσει πογ προσπαθει να δικαιολογησει το αδικιολογητο  :2funny:Ετκος αν ειναι κανα τραβεστί :2funny:θυμάμαι κάτι τραβεστί έπαιζαν σε κάτι εκπομπές με μαγειρική και ιδέες για το σπίτι με στούντιο σαν τέτοιο διαμέρισμα  :2funny:.θα έβαζα κ εγώ κάνα δωμάτιο του Ερμιτάζ να πω ότι εξ αι το σπίτι μου για να  :2funny:αλλά θα λέγατε ότι είναι παλιό :2funny:.
 Η κατάντια της υπόθεσης ειμαι αλλού ότι κάποιος ονειρεύεται να νοικιάζει ένα τέτοιο σπίτι και να μη ζούσε σε οικοτροφείο ή να μη συγκατηκουσε.Ποσο φτωχομπινές πρέπει να είναι κάποιος για να πενευετε ότι νοικιάζει διαμέρισμα στη Γερμανία  :2funny:να πενευετε κάποιος ότι έχει τίποτα πολυκατοικίες,κότερα,σπιταρωνες Το καταλαβαίνω Αλλά ότι το όνειρο κάποιου είναι να νοικιάζει ένα τέτοιο διαμέρισμα  :2funny:Αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδας σήμερα!

Τι έγινε μωρή ΜΟΓΓΟΛΑ;

Δεν συγκατοικώ με άλλους 3 τελικά;

Σου εξήγησαν τα δήθεν φιλαράκια σου που ξέρουν γερμανικά ότι στο συμβόλαιο γράφει ότι μένω μόνος και τουμπεκιαστηκες ΜΟΓΓΟΛΕ; :thebigfinger:

Πάντως μογγολάκι, το μόνο μου πρόβλημα με εσένα είναι πως είσαι τόσο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΑΜΕΑ, που ούτε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ τύπου λεβέντη και σώρρα που δήλωσες ότι θες να πολιτευτείς μαζί τους , δεν πρόκειται να σε συμπεριλάβουν σε ψηφοδέλτιο.

Κάποιοι εδώ στο forum θέλαμε να σε στηρίξουμε εμπράκτως

eggs_12.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι έγινε μωρή ΜΟΓΓΟΛΑ;

Δεν συγκατοικώ με άλλους 3 τελικά;

Σου εξήγησαν τα δήθεν φιλαράκια σου που ξέρουν γερμανικά ότι στο συμβόλαιο γράφει ότι μένω μόνος και τουμπεκιαστηκες ΜΟΓΓΟΛΕ; :thebigfinger:

Πάντως μογγολάκι, το μόνο μου πρόβλημα με εσένα είναι πως είσαι τόσο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΑΜΕΑ, που ούτε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ τύπου λεβέντη και σώρρα που δήλωσες ότι θες να πολιτευτείς μαζί τους , δεν πρόκειται να σε συμπεριλάβουν σε ψηφοδέλτιο.

Κάποιοι εδώ στο forum θέλαμε να σε στηρίξουμε εμπράκτως

eggs_12.jpg
καταρχήν οι φωτογραφίες του διαμερίσματος είναι από κάποιο περιοδικό  :2funny:υπάρχει τρομερή ζήτηση για στέγη στη Γερμανία και είναι πρακτικά αδύνατον ο Γερμανός να νοικιάζει ένα καλό διαμέρισμα σε Έλληνα ή Τούρκο.Γιατι ο ένας που το νοικιάζει φέρνει άλλους 5  :2funny:
  Μπορεί το αφεντικό να σου έχει δώσει ένα δωμάτιο πανω απο τη δουλειά και να μη συγκατοικείς με κανεναν  :2funny:.
  Αυτά που γραφεις ειναι μαλακίες :jerking:πως θα ελέγξει ο ιδιοκτήτης αν μένει κάποιος μόνος του σε διαμέρισμα?θα βάλει κάμερες  :2funny:.
  Γιατί μπαινεις την ίδια ώρα πάντα με αυτόν στη φωτογραφία και γράφεις τα ίδια? :2funny:Η κωλόφατσα σου έχει μπει πια στο ίντερνετ  :2funny:κάηκες  :2funny:
  Όσο γι το ίντερνετ στη Γερμανία εντελώς  :shit: είναι χτες το βράδυ μίλαγα με Γερμανία και όλο του κοβόταν.Κ εγώ όταν ήμουν εκεί χάλια ήταν.
  Αν είχες καλό σπίτι στη Γερμανία και ανέσεις σιγά μην πήγαινες Ελλάδα να κρυώνεις και να βλέπεις κατάντια  :2funny:

Συνημμένα

• Screenshot_20190119-174959_Gallery.jpg
    Screenshot_20190119-174959_Gallery.jpg
    297,4 KB · Εμφανίσεις: 27

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη, εννοείς δηλαδή οτι ένα μέσο αστικό διαμέρισμα σαν αυτό του ΒΠ είναι όνειρο απατηλό;
Αν έχεις φίλους στη Γερμανία Έλληνες που πήγαν πρόσφατα πήγαινε ένα ταξιδάκι να τους επισκεφτείς και μετά όταν δεις πόσο χάλια ζούνε μετά θα λες ότι δεν τα λέω καλά διότι ζούνε 1.000 φορές χειρότερα απ ότι γράφω! :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.306
Πόντοι
5.006
Αν έχεις φίλους στη Γερμανία Έλληνες που πήγαν πρόσφατα πήγαινε ένα ταξιδάκι να τους επισκεφτείς και μετά όταν δεις πόσο χάλια ζούνε μετά θα λες ότι δεν τα λέω καλά διότι ζούνε 1.000 φορές χειρότερα απ ότι γράφω! :2funny:

εχει δικιο ο μητσος σε αυτό το θεμα παντως...η συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνων που φυγανε στο εξωτερικο στα χρονια της κρισης, περναει ζορικα και εξω….ειτε λογω εξοντωτικων ωραριων δουλειας, ειτε λογω χαμηλης ποιοτητας ζωης…
μην ακουτε μαλακιες οτι βγηκαμε εξω και περναμε γαματα λες και είναι ο τονυ μοντανα στο αμερικα..αυτά είναι πιπες...αμα ηταν ετσι, θα αδειαζε η ελλαδα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
καταρχήν οι φωτογραφίες του διαμερίσματος είναι από κάποιο περιοδικό  :2funny:υπάρχει τρομερή ζήτηση για στέγη στη Γερμανία και είναι πρακτικά αδύνατον ο Γερμανός να νοικιάζει ένα καλό διαμέρισμα σε Έλληνα ή Τούρκο.Γιατι ο ένας που το νοικιάζει φέρνει άλλους 5  :2funny:
  Μπορεί το αφεντικό να σου έχει δώσει ένα δωμάτιο πανω απο τη δουλειά και να μη συγκατοικείς με κανεναν  :2funny:.
  Αυτά που γραφεις ειναι μαλακίες :jerking:πως θα ελέγξει ο ιδιοκτήτης αν μένει κάποιος μόνος του σε διαμέρισμα?θα βάλει κάμερες  :2funny:.
  Γιατί μπαινεις την ίδια ώρα πάντα με αυτόν στη φωτογραφία και γράφεις τα ίδια? :2funny:Η κωλόφατσα σου έχει μπει πια στο ίντερνετ  :2funny:κάηκες  :2funny:
  Όσο γι το ίντερνετ στη Γερμανία εντελώς  :shit: είναι χτες το βράδυ μίλαγα με Γερμανία και όλο του κοβόταν.Κ εγώ όταν ήμουν εκεί χάλια ήταν.
  Αν είχες καλό σπίτι στη Γερμανία και ανέσεις σιγά μην πήγαινες Ελλάδα να κρυώνεις και να βλέπεις κατάντια  :2funny:

Μητσάρα, μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία του λίγο πιο καθαρή, γιατί από μέρες τον ψάχνω τον μπούστη αλλά δε φαίνεται πολύ καθαρά η φάτσα του.  :S :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.298
Πόντοι
5.506
εχει δικιο ο μητσος σε αυτό το θεμα παντως...η συντριπτικη πλειοψηφια των ελληνων που φυγανε στο εξωτερικο στα χρονια της κρισης, περναει ζορικα και εξω….ειτε λογω εξοντωτικων ωραριων δουλειας, ειτε λογω χαμηλης ποιοτητας ζωης…
μην ακουτε μαλακιες οτι βγηκαμε εξω και περναμε γαματα λες και είναι ο τονυ μοντανα στο αμερικα..αυτά είναι πιπες...αμα ηταν ετσι, θα αδειαζε η ελλαδα...

Μετά την παρέμβαση σου Τάκη, πείστηκα, έχει δίκιο ο τράκης.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.306
Πόντοι
5.006
και εσυ εξω τύπε?τα καλυτερα μυαλα μας φύγατε ρε πουστη,θα γυρισεις ομως τωρα που στο ζητησε ο κυριακός,ναι?

όχι ρε τυπε, βγηκανε ηθελα να πω, όχι βγηκαμε…
τι να παω να κανω στο εξωτερικο???!!!!????
:S :S :S :S

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Δεν εχουν πολλοι Έλληνες εχουν δυνατα χαρτια για να προκοψουν εξω
Οι περισσότεροι εχουν σπουδασει αντικειμενα της πουτσας σε πανεπιστημια που ανοιγαν σε καθε κουτσοχωρι
Οσοι εχουν δυνατα εφοδια ομως απολαμβανουν ανταμοιβης σε ενα δικαιο πεδιο

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Τυπε εχω κολλητο που δουλεύει Σκανδιναβία στο πανεπιστημιο και εχει ΑΓΟΡΑΣΕΙ σπιτι. Και η γυναικα του ελληνιδα δουλευει σε μεγαλη εταιρεία εκει

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Τυπε εχω κολλητο που δουλεύει Σκανδιναβία στο πανεπιστημιο και εχει ΑΓΟΡΑΣΕΙ σπιτι. Και η γυναικα του ελληνιδα δουλευει σε μεγαλη εταιρεία εκει
Καλά μην κολλάς και εσύ που ο άλλος μιλάει μόνο για Γερμανία.
Λες και υπάρχει μόνο μια χώρα στο εξωτερικό.

Και Σκανδιναβία φίλε δεν είναι μια χώρα. Περιλαμβάνει πολλές χώρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom