Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φυσικά και παίρνω πάνω από 10.000 λίρες τον μήνα δημητράκη... 600 λίρες την μέρα χρεώνω τον πελάτη που έχω contract ... τι λες κανένας φτωχομπινές σαν και σένα είμαι ??

23 μέρες τον μήνα + 4-6 που χρεώνω σε κάτι άλλους extra from home κάθε μήνα χρεώνω 26 τουλάχιστον επί 600 λίρες ... χώρια τον ΦΠΑ 20% που τον πλερώνει ο πελάτης ...

τι είμαι ρε γαρδούμπας σαν και του λόγου σου ?
Ο πελάτης δίνει 600 λίρες τη μέρα για το απλό πρόγραμμα?Αν ο πελάτης θέλει ελεύθερο στοματικό?Πόσο κοστίζει?τι άλλα εξτράκια κανεις? :2funny:και πόσο κοστίζουν?
  Εσύ εισαι πολυ μπροστά και ΦΠΑ που πληρώνει ο πελάτης  :2funny:Και χρεώνει και με τη μέρα.
  Πρέπει να είσαι πολύ περιζήτητος για να έχεις κάθε μέρα πελάτη!
  Δε διαφωνώ μαζί σου έτσι μπορείς να βγάλεις πολλά λεφτά  στην Αγγλία:2funny:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.453
Πόντοι
216
Ο πελάτης δίνει 600 λίρες τη μέρα για το απλό πρόγραμμα?Αν ο πελάτης θέλει ελεύθερο στοματικό?Πόσο κοστίζει?τι άλλα εξτράκια κανεις? :2funny:και πόσο κοστίζουν?
  Εσύ εισαι πολυ μπροστά και ΦΠΑ που πληρώνει ο πελάτης  :2funny:Και χρεώνει και με τη μέρα.
  Πρέπει να είσαι πολύ περιζήτητος για να έχεις κάθε μέρα πελάτη!
  Δε διαφωνώ μαζί σου έτσι μπορείς να βγάλεις πολλά λεφτά  στην Αγγλία:2funny:

χοντρο  :S

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
καλή η Ελβετία αλλά έχει ένα πρόβλημα (ειδικά η Γερμανόφωνη)... πολλούς Ελβετούς στους οποίους μπροστά τους τα ΕςΕς ήταν αγγελούδια...

Μπάρμπα, αυτό το λες για μειονέκτημα ;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
τι λες κανένας φτωχομπινές σαν και σένα είμαι ??

Τύπε ΑΠΟ ΠΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ;;;; Πόσα χρόνια σπούδασες ;; Πόσων ετών είσαι τώρα ;;;;
Ο Δημητράκης έφυγε στα 18 από την ελλάδα, ΖΕΙ ΕΞΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ και δεν δούλεψε ποτέ αν κατάλαβα καλά.
Ούτε γάμησε τη ζωή του με σπουδές.
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τύπε ΑΠΟ ΠΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ;;;; Πόσα χρόνια σπούδασες ;; Πόσων ετών είσαι τώρα ;;;;
Ο Δημητράκης έφυγε στα 18 από την ελλάδα, ΖΕΙ ΕΞΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ και δεν δούλεψε ποτέ αν κατάλαβα καλά.
:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
Εγώ σπούδασα τελείωσα τη νομική και έχω βάλει και το πτυχειο μου στο σάϊτ όταν μου κολάγανε.Οποιοε θέλει κοιτάει τα παλιά ποστ μου και το βρίσκει.
  Δούλεψα σύνολο 2 χρόνια (περιπου).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ο δημητράκης λάκη μου ζεί έξω φτωχομπινεδιάρικα και το μόνο που έχει είναι ένα τέως μουράτο αμάξι και 1500 ευρώ τον μήνα από ένα νοίκι και επιχορήγηση από την μαμάκα και τον μπαμπάκα... και ζεί σε μια σοβιετική τρώγλη που τις μισές μέρες είναι χαλασμένο το ασανσέρ και αγκομαχάει να ανέβει τα 2-3 πατώματα φορτωμένος με τα ψώνια από το τοπικο μάρκετ γ!διαλογής...

και δεν καταλαβαίνω που είναι το καλό στο να μην έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου ? ο ηλιόπουλος δηλαδή που δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ενσημο ή ο ζαχαριάδης είναι οι μάγκες ?

κάτι τέτοια τα μασάω και δεν φτύνω τα κουκούτσια γιατί δεν έχουν...

ασε λοιπόν τις παπαριές τραλαλάκη και τράβα να βγάλεις κανένα δοντι να πάρεις κανένα πενηντάρικο μπας και βάλεις βενζίνη στο μεταχειρισμένο seat που αγόρασες ...και που είσαι άλλαξε και κανένα λάστιχο γιατί υποψιάζομαι ότι ακόμη έχεις αυτά της μάνας του που έχουν μισό μύριο χιλιόμετρα επάνω τους και ζωή ίσα με την Ακρόπολη (ακούγεται ότι τα πήραν μεταχειρισμένα από τα κάρα που κουβαλούσαν τα μάρμαρα του παρθενώνα)...

στην κατηγορία μου δεν μπορείς να παίξεις...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Εγώ σπούδασα τελείωσα τη νομική και έχω βάλει και το πτυχειο μου στο σάϊτ όταν μου κολάγανε.Οποιοε θέλει κοιτάει τα παλιά ποστ μου και το βρίσκει.

Σπούδαζες δηλαδή μέχρι τα 23 ; Και έκανες και άσκηση μέχρι τα 25 ;; ή δούλεψες μέχρι τα 25 ;;;
Και μετά τεστάριζες ρώσικα μουνέτα ;;;;

Δηλώνω ευθαρσώς ότι είσαι ο ήρωάς μου. Ξέρω τύπους με μεγάλες επιχειρήσεις, τρελές σπουδές, επαγγελματικές περγαμηνές ...
ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΙ . Όλοι φάγαν πακέτα, διάβαζαν 24ωρα, τρέχαν σαν πούστηδες.

ΕΣΥ ΓΑΜΑΓΕΣ ΜΟΝΙΜΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΟΥΝΙΑ.

Χλιδή.

Ελπίζω σε 7-8 χρόνια να κάνω το ίδιο .
Θα τα έχω παρατήσει όλα, θα τρώω έτοιμα και θα ασχολούμαι 24/365 με τον πούτσο μου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.295
Πόντοι
5.506

Κακώς τα παράτησες τύπε, τέτοιος φιδέμπορας που είσαι θα έκανες θραύση στον κλάδο.  :headbaning1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.295
Πόντοι
5.506
Σπούδαζες δηλαδή μέχρι τα 23 ; Και έκανες και άσκηση μέχρι τα 25 ;; ή δούλεψες μέχρι τα 25 ;;;

Δηλώνω ευθαρσώς ότι είσαι ο ήρωάς μου. Ξέρω τύπους με μεγάλες επιχειρήσεις, τρελές σπουδές, επαγγελματικές περγαμηνές ...

Χλιδή.

Θα τα έχω παρατήσει όλα, θα τρώω έτοιμα και θα ασχολούμαι 24/365 με τον πούτσο μου.

Θα σου κάνει όμως ακόμα κου κου ρε κτηνίατρε;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Χλιδή.

γιατί σαμπως τώρα με τι ασχολείσαι ? σφεντόνα τον έχεις κανει ρε λάκη από την πολλή μαλακία...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
ο δημητράκης λάκη μου ζεί έξω φτωχομπινεδιάρικα και το μόνο που έχει είναι ένα τέως μουράτο αμάξι και 1500 ευρώ τον μήνα από ένα νοίκι και επιχορήγηση από την μαμάκα και τον μπαμπάκα...

Ζωή έξω , αργόσχολος και να κυνηγάει γκόμενες μόνιμα, με 1500 δεν γίνεται . Τόσα μπορεί να είναι τα πάγιά του, λόγω χαμηλού κόστους ζωής στη ρωσία. Άνευ σημασίας. Τα μουνιά , κοστίζουν .
Για να μην έχει καμία έννοια να δουλέψει , πάει να πει , ότι έχει καβάτζα στην πατρίδα , που θα υπάρχει και μετά από 200 χρόνια.

Οπότε 1500 , μπορεί να είναι το 1 από τα 300 νοίκια στην ελλάδα που παίρνει . Μπορεί να έχει ξεχάσει την κατάσταση στην ελλάδα, αλλά υπάρχουν άπειρες οικογένειες, που εισπράτουν από ενοίκια νούμερα, που στην αγγλία, τα έχουν μόνο όσοι είναι στη λίστα διαδοχής του θρόνου.
Πιθανόν να έχεις ακούσει , για εμπορικό κέντρο , που ανήκει σε γνωστή οικογένεια ... ακίνητο που νοικιάζεται προς 1 μύριο το  μήνα.
Οι συγκεκριμένοι , έχουν και πολλά άλλα. Καταλαβαίνεις ... ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ... ΟΥΤΕ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ... ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ...
ούτε βέβαια θα δουλεύουν στα ... 70 !!!

Για την αγγλία, όλοι όσοι έχουν πάει , το ξέρουν , ότι είναι μακράν η χειρότερη χωρα στην ευρώπη.
Πρώτοι από όλους, συμφωνούν οι άγγλοι , που πάντα ήθελαν να να .... φεύγουν .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
γιατί σαμπως τώρα με τι ασχολείσαι ?

Ρε εσύ, όταν η πούτσα δεν είναι μόνο για κατούρημα, είναι μπελάς !!!!
Προσπάθησε να θυμηθείς 15-20 χρόνια πριν !!!

Θα σου κάνει όμως ακόμα κου κου ρε κτηνίατρε;

Λες να είμαι σαν τον τραμουντάνα ;;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Κακώς τα παράτησες τύπε, τέτοιος φιδέμπορας που είσαι θα έκανες θραύση στον κλάδο. 

Μόρτη ... σου είναι δύσκολο να καταλάβεις ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΥΠΟΙ,
που από όταν γεννιούνται έχει γράψει η ΜΟΙΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ;;;;;;

Και συνήθως δεν πουλάνε μούρη χωρίς λόγο .

Δεν είχες πετύχει ποτέ τέτοια άτομα ;;;

Δεν έχεις ακούσει καν ;;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.295
Πόντοι
5.506
που από όταν γεννιούνται έχει γράψει η ΜΟΙΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ;;;;;;

Έχω πετύχει αρκετούς τέτοιους τύπε, όσοι δεν αποφάσισαν να δουλέψουν στη ζωή τους, έστω και σαν χόμπυ, είτε είχαν θέματα ή έμειναν εγκεφαλικά ανάπηροι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Χλιδή.

Οχι ακριβως.Ηρθα εδώ 9 Νοεμβρίου 1992 να σπουδάσω γυμναστική ακαδημία (Γιατί αυτο αναγνωριζόταν στην Ελλαδα) Πανεπιστήμιο δεν πήγαινα μόνο 2 χρόνια τελείωσα μάζευα λεφτά έκανα ότι μπορούσα για να αγοράσω ακίνητα όσο ήταν φτηνά.Το 1997 έμαθαν οι γονείς μου ότι έχω παιδί και έφαγα αγρίους εκβιασμους για να γυρισω Ελλαδα.Αναγκαστηκα να πάω Ελλάδα γιατί χρωσταγες την τελευταία δόση του σπιτιού που είναι τωρα 1125$ από τα 32.369 που έκανε.Αναγκασυηκα και πήγα γι να σώσω το σπίτι από το τελος του 1997 μεχρι το τελος του 1999 πηγαινοερχομουν.Το σπίτι αυτό το πήρα στα μέσα του 1998.
  Αρχές του 2000 έφυγα μόνιμα πια για Ρωσσία.Ελλαδα ξαναπηγα το 2005 και πήγαινα κάθε 2-3 χρόνια.Μετα το 2012 ερχόμουν για 2 φορές το χρόνο 10 μέρες την κάθε φορά μεχρι το 2015.
  Σχετικά με τη νομική καταφεραωκαι μπήκα στη βορειοδυτική ακαδημία μετεκπαίδευσης κρατικών υπαλλήλων το 2000 σε ένα τμήμα σπουδών 4 χρόνια αντί για 6 γιατι είχα ανώτατη μη τελειωμένη εκπαίδευση.Το δίπλωμα μου υπάρχει στο σάϊτ με τη βαθμολογία μου.
  Τώρα με τσακομο καταφέρα να μην ξανάρθω Ελλάδα γιατί κακοπερνουσα.
 Αν γίνουν όμως εκλογές και κατέβω υποψηφιος θα πρέπει να έρθω.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ενώ οι Ρώσοι...

Κανένας δεν θέλει να φύγει .....

Καλά, οι ρωσίδες φεύγουν ... γιατί βγάζουν εύκολο χρήμα στο εξωτερικό !!!!!!!!!!
(ευτυχώς που φεύγουν εδώ που τα λέμε, αλλιώς θα ήμασταν με μάτι σαν του ανέστη βλάχου ).

Αλλά ειλικρινά τώρα ... ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕ κανείς να ζήσει στην Αγγλία ;;;
Από επιλογή ;;;;;;;; ΕΛΕΟΣ.

Αν είσαι λόρδος και έχεις ιδιόκτητο κυνηγότοπο , πούρα με το οικόσημό σου και ... οικογενειακό καρώ σκωτσέζικο εντάξει. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

Οι υπόλοιποι με νοικιασμένα σακάκια πάνε στην κηδεία της μάνας τους ... ή παντρεύονται !!!!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006

Κατσε ρε λακη...να ζηλεψουμε τον γιο του βωβου που εχει 1 μυριο το μηνα χαρτζιλικι και δεν θα δουλεψει ποτε, νταξει οκ..
Αλλα να ζηλεψουμε τον μητσο με συνδρομο νταουν που τον ζει ο μπαμπας του και γαμαει πεπονια και γατια επειδη δεν θα δουλεψει ποτε???
Σαν τον νικοπλατ και εσυ που ειναι ικανος να μεινει αναπηρος επιτηδεσ για να παιρνει επιδομα και να μην δουλεψει ποτε ξανα... :S

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.453
Πόντοι
216
Αλλά ειλικρινά τώρα ... ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕ κανείς να ζήσει στην Αγγλία ;;;
Από επιλογή ;;;;;;;; ΕΛΕΟΣ.

Λονδινο ναι, μονο εκει αλλα με 3000 καθαρα τουλαχιστον μονο γα φαγωμα (μετα απο ενοικια, κλπ). Για διαμονη δε θα με ενοιαζε πολυ αφου ολη μερα θα την εβγαζα σε παμπ, καζινα, hostel για να γαμαω πιτσιρικες, φοιτητικες εστιες, παρκα, κλαμπ κλπ

Μετα το Λονδινο η δευτερη πιο ευχαριστη πολη ειναι 100 φορες χειροτερη, φυσικα αν εχεις λεφτα και μονο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom