Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δε λέω ότι μπορεί να έχει μερικά τετοια σπίτια ή ακόμα και μιά γειτονιά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν ολα τα σπίτια στην πόλη βεράντες και μπαλκόνια όπως στην Ελλάδα αν δεις της φώτο που έβαλα με την άποψη της πόλης δεν βλέπεις ούτε ένα μπαλκονι.Στην Αμερική τα περισσότερα σπίτια είναι δυόροφα ή τριόροφα (παλιά παραπήγματα) ή μονοκατοικίες ή ουρανοξύστες συνήθως στο κέντρο της πόλης.Σε πολυκατοικίες 8,9 ορόφων μένουν οι αράπηδες στις φτωχογειτονιές.
  Βαλκανιοαυνανιστές είναι  :2funny:αν πρόσεξες δεν έχει γράψει κανένας τίποτα γιά τη Φρανκφουρτη και τη Ζυρίχη που μας λένε ότι μένουνε  :2funny:γιατί απλούστατα δε βγαίνουν έξω μετά τη δουλειά πάνε στο οικοτροφείο παίρνουν τίποτα φτηνό από το κοντινό σουπερ μάρκετ και κάθονται στο σά'ι'τ να γράψουν  :2funny:Εγώ γιά τη Ρωσσία σας έχω γράψει εκατοντάδες σελίδες με αναλύσεις.Αυτοί τίποτα  :jerking: :2funny:και γράφουνε γιά Ρωσσία Ουκρανία που έχουν να πάνε πάνω από 10 χρόνια και δεν έχουν καμία σχέση.
   Αν προσέξατε κανένας τους δεν μπαίνει από το τηλέφωνο και μπαίνουν όλοι μαζί οι κλώνοι από κομπιούτερ όταν γυρίσουν στο οικοτροφείο  :2funny:την ίδια ώρα :2funny:.Είναι πάρα πολύ πιθανόν να μην έχουν καν ιντερνετ στο κινητό  :2funny:το ιντερνετ στο κινητο στην Ελβετία είναι το ακριβότερο στον κόσμο με μέση τιμή 1179 ρούβλια (15,5 ευρώ) γιά 1 γίγα!Παρακάτω σας βάζω της φτηνότερες ταρίφες 750mb γιά 9,9 Ελβετικά φράγκα και προσέξτε ταχύτητα 10mb/s και μιά άλλη ταρίφα 500mb γιά 8,9 Ελβετικά φράγκα  :headbang:.έρχονται πτώματα από τη δουλειά και που να βγούνε έξω? :2funny:αλλά και να θέλει ο Ρεντ να βγει μιά βόλτα ένα κλαμπ σάντου'ι'τς κάνει σε μιά καφετέρια 25-28 Ελβετικά φράγκα  :headbang:αν πάρει και κάτι να πίει θα δώσει πάνω από 30 φράγκα  :headbang:.Θυμάμαι ενα σουβλάκι που έφτιαχνε ένας Ιρανός είχε 7 φράγκα  :headbang:
  Το πιό γελοίο το έγραψε ο Βαλκάνιος φουκαράς ότι είναι καθηγητής πανεπηστημίου  :2funny: οι περισσότεροι Ελληνες στην Σουηδία κάνουν καθαρισμούς κτηρίων στη Γερμανία δουλεύουν γκαρσόνια στα Ελληνικά σουβλατζίδικα.Αυτό που έγραψε είναι σα να λέγαμε τη δεκαετία του '90 Αλβανος τουρίστας  :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως Μήτσε εγώ στην Αγγλία πληρώνω 20 λίρες τον μήνα για απεριόριστο 4G και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά σχεδόν σε όλον τον κόσμο...

και συσκευή καινούργια κάθε δύο χρόνια με 20% της τιμής της...

σπίτι εντάξει δεν είναι φτηνό ... serviced apartment κατασκευής 2014 πλήρως επιπλωμένο με TV/Sky, πλυντήρια, στεγνωτήρια, πλυντήρια πιάτων κλπ, ιντερνετ που πετάει (κατοστάρι), καθαρισμό κάθε εβδομάδα (σεντόνια, πετσέτες κλπ κλπ κλπ) με ένα υπνοδωμάτιο, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, αυλή δικιά του, πάρκινγκ και όλοι οι λογαριασμοί πληρωμένοι (θέρμανση, φώς, νερό, TV licence, SKY full subscription, δημοτικός φόρος κλπ κλπ) 1750 λίρες τον μήνα + 4% ΦΠΑ... δεν είναι φτηνό αλλά εκπίπτει από τα έξοδα της δουλειας οπότε δεν με νοιάζει...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
πχ ΌΛΟ το νεόκτιστο Μονακό και μεγάλο μέρος της Κυανής ακτής έχει πολυόροφες πολυκατοικίες με μπαλκόνια/βεράντες - και μιλάμε για σπίτια τέτοιου κόστους που ακόμα και με ρευστοποίηση του συνόλου των αμύθητων περιουσιακών στοιχείων μονίμων θαμώνων του bou δύσκολα θα μπορούσε να αγοράσει κανείς ...

Καλά , βάλε λίγο φρένο , σιγά μην πάρουμε και πίπες στο Μονακό . Εντάξει , είναι πανάκριβα , αλλά στην τελική στα αρχίδια μας. Οι παραλίες στην ελλάδα, είναι καλύτερες.

Τα χλιδάτα νεόκτιστα διαμερίσματα , που απευθύνονται κυρίως σε τύπους με μαύρο χρήμα, πόρνες , παίκτες , ρώσους , άραβες και άλλα σούργελα, τα πουλάνε από 3,5 ως 5 μύρια , για διαμέρισμα που θα έπαιρνε μία αντίστοιχη της μενεγάκη εκεί πέρα.

Ωστόσο δεν πάει να πει , ότι προσφέρει κάτι παραπάνω από ένα με κόστος το 1/7 στην ελλάδα ή το 1/4 στην ισπανία.
Στο νότο των ΗΠΑ, αγοράζει κανείς με τα ίδια λεφτά , βίλλα σαν της σκάρλετ ο χάρα , στο όσα παίρνει ο άνεμος, με 2000 εκτάρια πριβέ κυνηγότοπο .

Πρέπει να έχει κάποιος ειδικούς λόγους, για να πάει να αγοράσει στο μονακό .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πάντως Μήτσε εγώ στην Αγγλία πληρώνω 20 λίρες τον μήνα για απεριόριστο 4G και απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά σχεδόν σε όλον τον κόσμο...

και συσκευή καινούργια κάθε δύο χρόνια με 20% της τιμής της...

σπίτι εντάξει δεν είναι φτηνό ... serviced apartment κατασκευής 2014 πλήρως επιπλωμένο με TV/Sky, πλυντήρια, στεγνωτήρια, πλυντήρια πιάτων κλπ, ιντερνετ που πετάει (κατοστάρι), καθαρισμό κάθε εβδομάδα (σεντόνια, πετσέτες κλπ κλπ κλπ) με ένα υπνοδωμάτιο, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, αυλή δικιά του, πάρκινγκ και όλοι οι λογαριασμοί πληρωμένοι (θέρμανση, φώς, νερό, TV licence, SKY full subscription, δημοτικός φόρος κλπ κλπ) 1750 λίρες τον μήνα + 4% ΦΠΑ... δεν είναι φτηνό αλλά εκπίπτει από τα έξοδα της δουλειας οπότε δεν με νοιάζει...
καταρχήν τι είναι το servised apartment?στο δίνουν από τη δουλεια?
  Ακούγεται τρελλό ποσό!κοντά 2.000 ενοίκιο! :headbang:Αν βέβαια κάποιος έχει μισθό 10.000+ λίρες τότε τρώγεται.
  Τώρα πήγα στο άλλο σπίτι είναι χτισμενο τελος του 1997 το μοντέλο του σπιτιου λεγται 600.11 ειναι μιά βελτίωση της σειράς 137 του 1991 .Η διαφορες με την σειρα 137 ειναι οτι στα τριάρια διαμερίσματα όλα τα δωμάτια έχουν ξεχωριστή είσοδο καθώς και ότι η κουζίνα είναι 11 τετραγωνικά και όχι 8.5 .
  Είναι πολύ κοντά στο μετρό Λένινσκι (5-6 λεπτα με τα πόδια) και εινσι ακομα πιο ακριβη γειτονια από τη γειτονια του άλλου διαμερίσματος.
  Η διαφορά μας εινσι ότι εμένα είναι πραγματικά διαμερίσματα ενώ του Βαλκάνιου ψευταρά είναι της φαντασίας του  :2funny:κατεβασε φωτο απο το ιντερνετ και σας της εβαλε.Θέλω πολύ να δω το οικοτροφείο του Βλάκμαν με τους εργάτες  :2funny:

Συνημμένα

• 1547836430404-1.JPEG
    1547836430404-1.JPEG
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 1547836430054-1.JPEG
    1547836430054-1.JPEG
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Screenshot_20190118-214428_VK.jpg
    Screenshot_20190118-214428_VK.jpg
    630,2 KB · Εμφανίσεις: 26

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
  Ακούγεται τρελλό ποσό!κοντά 2.000 ενοίκιο! :headbang:Αν βέβαια κάποιος έχει μισθό 10.000+ λίρες τότε τρώγεται.
  Τώρα πήγα στο άλλο σπίτι είναι χτισμενο τελος του 1997 το μοντέλο του σπιτιου λεγται 600.11 ειναι μιά βελτίωση της σειράς 137 του 1991 .Η διαφορες με την σειρα 137 ειναι οτι στα τριάρια διαμερίσματα όλα τα δωμάτια έχουν ξεχωριστή είσοδο καθώς και ότι η κουζίνα είναι 11 τετραγωνικά και όχι 8.5 .
  Είναι πολύ κοντά στο μετρό Λένινσκι (5-6 λεπτα με τα πόδια) και εινσι ακομα πιο ακριβη γειτονια από τη γειτονια του άλλου διαμερίσματος.
  Η διαφορά μας εινσι ότι εμένα είναι πραγματικά διαμερίσματα ενώ του Βαλκάνιου ψευταρά είναι της φαντασίας του  :2funny:κατεβασε φωτο απο το ιντερνετ και σας της εβαλε.Θέλω πολύ να δω το οικοτροφείο του Βλάκμαν με τους εργάτες  :2funny:

1750 λιρες cover απο δουλεια σε εσωτερικη υπηρεσια?..   διευθυντης στο nhs ή  τραπεζικος στο city? πες μου οτι σου δινουν και δωρο διακοπες στο Looe?  :headbaning1:  goof job mate, at least you won't be green around the gills in the end of the day  :think:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
  Η διαφορά μας εινσι ότι εμένα είναι πραγματικά διαμερίσματα ενώ του Βαλκάνιου ψευταρά είναι της φαντασίας του  :2funny:κατεβασε φωτο απο το ιντερνετ και σας της εβαλε.Θέλω πολύ να δω το οικοτροφείο του Βλάκμαν με τους εργάτες  :2funny:
Την δικιά σου φωτό βρήκα στο ιντερνετ πάντως.

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Βρε Δημητράκη, ασχολησου με πράγματα που κατέχεις. Το Ίντερνετ στη Γερμανία εχει ως εξής: Αν μιλάμε για σταθερό Ίντερνετ τότε το πακέτο με τα 30€ πάγιο εχει ένα κόφτη, ο οποίος ενεργοποιείται όταν καταναλώσεις περίπου 300gb μηνιαίως. Αν μπορείς εσυ να καταναλώσεις 300gb σε ένα μήνα μπράβο σου. Τότε δεν σου κόβεται το Ίντερνετ, απλά μπορείς να κανεις τα βασικά, με ταχύτητα 1mbit. Τώρα αυτό που αναφέρεις για τα 256kb/s αφορά την κινητή τηλεφωνία. Όταν καταναλώσεις το πακέτο δεδομένων σου, τότε δεν κόβεται το Ίντερνετ όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά μπορείς να κανεις τα βασικά, να μιλάς μέσω viber και να στέλνεις μνμτα.
Η Φρανκφούρτη σαν πόλη δεν παλευεται, ίσως από τις πιο άχρωμες και βαρετές πόλεις της Γερμανίας. Αν εξαιρέσεις 2-3 περιοχές, όπως το Sachsenhausen, το westend κλπ, όπου εκεί το ενοίκιο για 30τμ σπίτι ειναι στα 1100-1300 warmiete, όλα τα υπόλοιπα μέρη βγάζουν κατάθλιψη.
Στα περίχωρα υπάρχουν σπίτια με μπαλκόνια, αν κάποιος ανεβεί sachsenahusen, πάνω από το σουπερμάρκετ hit, θα του θυμίσει Κηφισιά η περιοχή.
Μιλά για γατάκια βρε Δημήτρη και άσε εμάς που ζούμε στο εξωτερικό (Ευρώπη) να έχουμε μια άλλη εικόνα του τι σημαίνει πετυχαίνω και ζω στο εξωτερικό.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Πρέπει να έχει κάποιος ειδικούς λόγους, για να πάει να αγοράσει στο μονακό .

Τους εξής δύο: 1. Φορολογία, 2. Βιτρίνα για μπίζνες και μεγάλη ζωή.

Προσωπικά δεν μου αρέσει το κρατίδιο κουτσουλιά για τίποτα άλλο πέρα από το να ακούς τα μοτόρια των μονοθέσιων να αντηχούν στα μπετά της πόλης ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Την δικιά σου φωτό βρήκα στο ιντερνετ πάντως.
Ευτυχώς που την βρήκες και τα ζωα το βουλώσανε  :2funny: ειδαν οτι συμφωνα με τη φωτογραφια το σπιτι μου δεν ειναι παλιο οπως έλεγαν  :jerking:και ότι δεν κανει πενταροδεκαρες οπως νομιζαν.Τωρα που θα βγω έξω θα σας βάλω φωτο και αυτό το σπίτι που είναι 9όροφο.
   Σήμερα γελάσαμε με τον Red που έπαθε ζημιά  :2funny:τόσα χρόνια κρυβόταν μη γίνει ρεζίλι όπως τότε  :2funny:και από τη βλακεία του έβαλε κατά λάθος τη φωτο του  :2funny:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Για πληροφορικαριος φτανουν τα αγγλικα;

Έλληνας πληροφορικάριος στην Ελβετία με γνώσεις μόνον αγγλικών με το μέσο ντόπιος να είναι τουλάχιστον 2-γλωσσος? Γιατί να σε προσλάβουν? ποιό είναι το ανταγωνιστικό σου πλεονέκτημα για να εξισορροπηθεί η δυσκολία στην συνεννόηση και να αντισταθμιστεί η κακή εντύπωση που θα προκαλέσεις?

Αν κάποιος δεν είναι κωλόφαρδος, ιδιοφυΐα ή πρόθυμος να δουλεύει με ψίχουλα δεν έχει νόημα να το κοιτάξει καν.

Θεωρητικά το ενδεχόμενο πάντα υπάρχει για μικρής διάρκειας πρότζεκτ σε ξένες πολυεθνικές κτλ αλλά μιλάμε για την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.

Αυτά λέει η εμπειρία μου τουλάχιστον.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ευτυχώς που την βρήκες και τα ζωα το βουλώσανε  :2funny: ειδαν οτι συμφωνα με τη φωτογραφια το σπιτι μου δεν ειναι παλιο οπως έλεγαν  :jerking:και ότι δεν κανει πενταροδεκαρες οπως νομιζαν.Τωρα που θα βγω έξω θα σας βάλω φωτο και αυτό το σπίτι που είναι 9όροφο.
   Σήμερα γελάσαμε με τον Red που έπαθε ζημιά  :2funny:τόσα χρόνια κρυβόταν μη γίνει ρεζίλι όπως τότε  :2funny:και από τη βλακεία του έβαλε κατά λάθος τη φωτο του  :2funny:
Μάστορα με εσένα γελάνε που έβαλες φωτό απο το ιντερνετ.
Α εσύ έλεγες ότι είναι απο τούβλα;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Έλληνας πληροφορικάριος στην Ελβετία με γνώσεις μόνον αγγλικών με το μέσο ντόπιος να είναι τουλάχιστον 2-γλωσσος? Γιατί να σε προσλάβουν? ποιό είναι το ανταγωνιστικό σου πλεονέκτημα για να εξισορροπηθεί η δυσκολία στην συνεννόηση και να αντισταθμιστεί η κακή εντύπωση που θα προκαλέσεις?

Αν κάποιος δεν είναι κωλόφαρδος, ιδιοφυΐα ή πρόθυμος να δουλεύει με ψίχουλα δεν έχει νόημα να το κοιτάξει καν.

Θεωρητικά το ενδεχόμενο πάντα υπάρχει για μικρής διάρκειας πρότζεκτ σε ξένες πολυεθνικές κτλ αλλά μιλάμε για την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.

Έτσι είναι

Ευτυχώς που την βρήκες και τα ζωα το βουλώσανε  :2funny: ειδαν οτι συμφωνα με τη φωτογραφια το σπιτι μου δεν ειναι παλιο οπως έλεγαν  :jerking:και ότι δεν κανει πενταροδεκαρες οπως νομιζαν.Τωρα που θα βγω έξω θα σας βάλω φωτο και αυτό το σπίτι που είναι 9όροφο.
    Σήμερα γελάσαμε με τον Red που έπαθε ζημιά  :2funny:τόσα χρόνια κρυβόταν μη γίνει ρεζίλι όπως τότε  :2funny:και από τη βλακεία του έβαλε κατά λάθος τη φωτο του  :2funny:

Σου την είπε ρε μπούφο, δεν σου έκανε κανά κοπλιμέντο  :idiot:

Πόσο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ μπορεί να είσαι ρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Η ερώτηση είναι σοβαρή. Δεν κάνω πλάκα - άμα ξέρει κανείς ας μου απαντήσει πλιζ.

Είχα κάνει το λάθος να πάω **Ιούλη** Αγία Πετρούπολη για μια βδομάδα στο τέλος επαγγελματικού ταξιδιού. Από πλευράς αρχιτεκτονικής, αξιοθέατων κτλ μιλάμε για πρωτεύουσα αυτοκρατορίας με ιστορία και πολιτισμό που θέλει κανείς μήνες για να πάρει μυρωδιά έστω - ειδικά εάν δεν ξέρει την γλώσσα όπως εγώ - μόνον για να δεί κανείς τις συλλογές του ερμιτάζ θέλει 2-3 μέρες τουλάχιστον.

Αυτό που ήταν βασανιστικό όμως ήταν τα κουπούνια και γενικότερα τα έντομα, μιλάμε σμήνη, τέτοιο πασάλιμα μα αντικουνουπικά ούτε πιτσιρικάς σε ελεύθερο κάμπινγκ στην σαμοθράκη δεν είχα ρίξει. Είναι αυτό στάνταρ κατάσταση για την πόλη ή εγώ έπεσα σε περίεργη περίοδο?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.288
Πόντοι
5.506

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.451
Πόντοι
216

Αναφερομαι σε πολυεθνικες που θετουν ως essential skill τα Αγγλικα και τα Γερμανικα μονο ως desired
Τους ντοπιους δεν τους φοβαμαι γιατι ειναι λιγοι, η χωρα τους εχει χαμηλη ανεργια που σημαινει οτι δε σκιζονται για να χτισουν βιογραφικο και γενικα ειναι εκτος στον υψηλο ανταγωνισμο. Περισσοτερο φοβαμαι τη ζητηση που εχει αυτη η χωρα, που προσελκυει τους καλυτερους απο ολες τις γυρω χωρες, Γερμανια, Αυστρια, Γαλλια, Πολωνια, Ιταλια δηλαδη αθροιστικα μαζευεται πολυς ανταγωνισμος. Ωστοσο, αν εξαιρεσουμε τη δευτερη γλωσσα, που οπως ανεφερα ειναι desired δε βλεπω το λογο να αποκλειεται καποιος δικος μας απ τον συναγωνισμο

Αγγλια που ημουν, στη θεση πριν απο μενα ειχαν εναν Αγγλο που εκανε συνεχως λαθη και τα κανε πουτανα γενικως, με αποτελεσμα να χρονοτριβουν, να πληρωνουν ζημιες  κλπ
Τωρα που εφυγα πηραν ξανα Αγγλακι στην ιδια θεση, και ο συναδελφος που μιλαμε, μου λεει οτι εχει το 1/10 των skills που ειχα εγω και βγαζει το 1/10 της δουλειας, με αποτελεσμα να τρωει ολην την πουτσα αυτος (ο συναδελφος που μιλαμε). Την γλωσσα την μιλουσα εγω (προφορικα) 100 φορες χειροτερα απο αυτον, αλλα δεν ειχε καμια επιπτωση στη δουλεια. Πολλες φορες η γλωσσα απλα δεν μετραει καθολου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έτσι είναι

Σου την είπε ρε μπούφο, δεν σου έκανε κανά κοπλιμέντο  :idiot:

Πόσο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ μπορεί να είσαι ρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ
Τι μου την είπε,Αυτό στη φωτογραφία είναι το σπίτι μου,είναι καινουργιο χτισμένο το 2003 και δεν κάνει πενταροδεκάρες οπως λεγατε.Εσενα αυτό που έβαλες είναι το σπίτι σου στη φαντασία σου  :2funny:είδες τι έπαθε σήμερα ο Ρεντ ? :2funny:θα είσαι πολύ τυχερός αν είσαι κλώνος του  :2funny:
Μάστορα με εσένα γελάνε που έβαλες φωτό απο το ιντερνετ.
Α εσύ έλεγες ότι είναι απο τούβλα;
καλά δε το βλέπεις στις κοντινές φωτο ότι είναι από τούβλα εξωτερικά?για μεγέθυνση της φωτο να το δεις από τι είναι.Εγω θα παω εκεί σε μερικές μέρες και μπορώ να βγάλω φωτο τα τούβλα από κοντά να σας τα δείξω  :2funny:
  Τι σημασία έχει από που είναι ή φωτο?πάει να είναι το σπίτι μου επειδή η φωτο ειναι απο το ιντερνετ?σημασια εχει οτι αυτο είναι το σπίτι μου δεν ειπα ψεματα
Οπως οι φουκαραδες  :2funny: και το επιβεβαίωσε και ο Φιντέλ που είχε έρθει.
  Δηλαδή αν σας βάλω και το δεύτερο μου σπίτι φωτο από το ίντερνετ θα πάψει να είναι δικό μου? :2funny:Παντός με βοήθησες το βουλώσανε τα ζωα που ελεγσν βλακειες και ασχετα πραγματα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.288
Πόντοι
5.506
Τι μου την είπε,Αυτό στη φωτογραφία είναι το σπίτι μου,είναι καινουργιο χτισμένο το 2003 και δεν κάνει πενταροδεκάρες οπως λεγατε.Εσενα αυτό που έβαλες είναι το σπίτι σου στη φαντασία σου  :2funny:είδες τι έπαθε σήμερα ο Ρεντ ? :2funny:θα είσαι πολύ τυχερός αν είσαι κλώνος του  :2funny:καλά δε το βλέπεις στις κοντινές φωτο ότι είναι από τούβλα εξωτερικά?για μεγέθυνση της φωτο να το δεις από τι είναι.Εγω θα παω εκεί σε μερικές μέρες και μπορώ να βγάλω φωτο τα τούβλα από κοντά να σας τα δείξω  :2funny:
  Τι σημασία έχει από που είναι ή φωτο?πάει να είναι το σπίτι μου επειδή η φωτο ειναι απο το ιντερνετ?σημασια εχει οτι αυτο είναι το σπίτι μου δεν ειπα ψεματα
Οπως οι φουκαραδες  :2funny: και το επιβεβαίωσε και ο Φιντέλ που είχε έρθει.
  Δηλαδή αν σας βάλω και το δεύτερο μου σπίτι φωτο από το ίντερνετ θα πάψει να είναι δικό μου? :2funny:Παντός με βοήθησες το βουλώσανε τα ζωα που ελεγσν βλακειες και ασχετα πραγματα

Άρχοντα, θα σε παραδεχτούμε αν μας δείξεις όλα τα τούβλα του σπιτιού σου σπασμένα.  :headbaning1: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom