Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Η ερώτηση είναι σοβαρή. Δεν κάνω πλάκα - άμα ξέρει κανείς ας μου απαντήσει πλιζ.

Είχα κάνει το λάθος να πάω **Ιούλη** Αγία Πετρούπολη για μια βδομάδα στο τέλος επαγγελματικού ταξιδιού. Από πλευράς αρχιτεκτονικής, αξιοθέατων κτλ μιλάμε για πρωτεύουσα αυτοκρατορίας με ιστορία και πολιτισμό που θέλει κανείς μήνες για να πάρει μυρωδιά έστω - ειδικά εάν δεν ξέρει την γλώσσα όπως εγώ - μόνον για να δεί κανείς τις συλλογές του ερμιτάζ θέλει 2-3 μέρες τουλάχιστον.

Αυτό που ήταν βασανιστικό όμως ήταν τα κουπούνια και γενικότερα τα έντομα, μιλάμε σμήνη, τέτοιο πασάλιμα μα αντικουνουπικά ούτε πιτσιρικάς σε ελεύθερο κάμπινγκ στην σαμοθράκη δεν είχα ρίξει. Είναι αυτό στάνταρ κατάσταση για την πόλη ή εγώ έπεσα σε περίεργη περίοδο?

Eγώ όταν πήγα την πρώτη φορά με το AIDA, μας είχαν προειδοποιήσει πριν την κρουαζιέρα για το ενδεχόμενο να έχει κουνούπια,αλλά τελικά δεν ήταν κάτι τραγικό.
Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Γερμανων που είχε πάει κι άλλες φορές,μου είπαν ότι δεν είναι σταθερή κατάσταση τα κουνούπια,αλλά ανάλογα με το καλοκαίρι.

Μετά ξαναπήγα χειμώνα οπότε δεν είχα θέμα..

Αγία Πετρούπολη για μένα είναι πολύ όμορφη όσο αφορά παλάτια,μουσεία,εκκλησίες και θέλεις μέρες,όχι π.χ.όπως Μπρατισλάβα που μια μέρα φτάνει.
Οι γυναίκες είναι κατά Μ.Ο. πιο όμορφες από τις δυτικές και φυσικά τις ελληνίδες.
Το Tinder μου σε αυτή την πόλη βάρεσε κόκκινα, σε καμία άλλη πόλη δε βάρεσα το σκορ της Αγίας Πετρούπολης και μάλιστα με πολύ ελαστική τη διαφορά ηλικίας.
Επίσης θετικό ότι δεν έχει αραβομουσλίμια σκατόφατσες και τα αντίστοιχα γκέτο που αυτοί δημιουργούν.

Παρ'όλα αυτά,τα κομμουνιστικά κατάλοιπα είναι ακόμη εκεί και ο γενικός πληθυσμός είναι πιο φτωχός από κεντρική Ευρώπη.

Φυσικά ένας ΑΜΕΑ σαν το δημητράκη που κατάφερε στη Ρωσία να έχει γκόμενα ΜΟΓΓΟΛΑ :2funny:
και στο Playboy Mansion να τον βάλεις, τα πεπόνια στο μπουφέ θα πάει να γαμήσει..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eγώ όταν πήγα την πρώτη φορά με το AIDA, μας είχαν προειδοποιήσει πριν την κρουαζιέρα για το ενδεχόμενο να έχει κουνούπια,αλλά τελικά δεν ήταν κάτι τραγικό.
Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Γερμανων που είχε πάει κι άλλες φορές,μου είπαν ότι δεν είναι σταθερή κατάσταση τα κουνούπια,αλλά ανάλογα με το καλοκαίρι.

Μετά ξαναπήγα χειμώνα οπότε δεν είχα θέμα..

Αγία Πετρούπολη για μένα είναι πολύ όμορφη όσο αφορά παλάτια,μουσεία,εκκλησίες και θέλεις μέρες,όχι π.χ.όπως Μπρατισλάβα που μια μέρα φτάνει.
Οι γυναίκες είναι κατά Μ.Ο. πιο όμορφες από τις δυτικές και φυσικά τις ελληνίδες.
Το Tinder μου σε αυτή την πόλη βάρεσε κόκκινα, σε καμία άλλη πόλη δε βάρεσα το σκορ της Αγίας Πετρούπολης και μάλιστα με πολύ ελαστική τη διαφορά ηλικίας.
Επίσης θετικό ότι δεν έχει αραβομουσλίμια σκατόφατσες και τα αντίστοιχα γκέτο που αυτοί δημιουργούν.

Παρ'όλα αυτά,τα κομμουνιστικά κατάλοιπα είναι ακόμη εκεί και ο γενικός πληθυσμός είναι πιο φτωχός από κεντρική Ευρώπη.

Φυσικά ένας ΑΜΕΑ σαν το δημητράκη που κατάφερε στη Ρωσία να έχει γκόμενα ΜΟΓΓΟΛΑ :2funny:
και στο Playboy Mansion να τον βάλεις, τα πεπόνια στο μπουφέ θα πάει να γαμήσει..
Και μετά ξύπνησες.Εδω γράφεις καθαρά σαν τον Ρεντ.Στον ύπνο σου έχεις έρθει εδώ.Θα τα διάβασες αυτά σε κάνα φόρουμ

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Για πληροφορικαριος φτανουν τα αγγλικα;

Αυτο ειναι το αντικειμενο μου, ειδικα
Αναφερομαι σε πολυεθνικες που θετουν ως essential skill τα Αγγλικα και τα Γερμανικα μονο ως desired
Τους ντοπιους δεν τους φοβαμαι γιατι ειναι λιγοι, η χωρα τους εχει χαμηλη ανεργια που σημαινει οτι δε σκιζονται για να χτισουν βιογραφικο και γενικα ειναι εκτος στον υψηλο ανταγωνισμο. Περισσοτερο φοβαμαι τη ζητηση που εχει αυτη η χωρα, που προσελκυει τους καλυτερους απο ολες τις γυρω χωρες, Γερμανια, Αυστρια, Γαλλια, Πολωνια, Ιταλια δηλαδη αθροιστικα μαζευεται πολυς ανταγωνισμος. Ωστοσο, αν εξαιρεσουμε τη δευτερη γλωσσα, που οπως ανεφερα ειναι desired δε βλεπω το λογο να αποκλειεται καποιος δικος μας απ τον συναγωνισμο

Αγγλια που ημουν, στη θεση πριν απο μενα ειχαν εναν Αγγλο που εκανε συνεχως λαθη και τα κανε πουτανα γενικως, με αποτελεσμα να χρονοτριβουν, να πληρωνουν ζημιες  κλπ
Τωρα που εφυγα πηραν ξανα Αγγλακι στην ιδια θεση, και ο συναδελφος που μιλαμε, μου λεει οτι εχει το 1/10 των skills που ειχα εγω και βγαζει το 1/10 της δουλειας, με αποτελεσμα να τρωει ολην την πουτσα αυτος (ο συναδελφος που μιλαμε). Την γλωσσα την μιλουσα εγω (προφορικα) 100 φορες χειροτερα απο αυτον, αλλα δεν ειχε καμια επιπτωση στη δουλεια. Πολλες φορες η γλωσσα απλα δεν μετραει καθολου

Σε καταλαβαινω με το τι εχω δει στην Αγγλια στο χωρο του λογισμικου που δουλευω

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Αναφερομαι σε πολυεθνικες που θετουν ως essential skill τα Αγγλικα και τα Γερμανικα μονο ως desired
Τους ντοπιους δεν τους φοβαμαι γιατι ειναι λιγοι, η χωρα τους εχει χαμηλη ανεργια που σημαινει οτι δε σκιζονται για να χτισουν βιογραφικο και γενικα ειναι εκτος στον υψηλο ανταγωνισμο. Περισσοτερο φοβαμαι τη ζητηση που εχει αυτη η χωρα, που προσελκυει τους καλυτερους απο ολες τις γυρω χωρες, Γερμανια, Αυστρια, Γαλλια, Πολωνια, Ιταλια δηλαδη αθροιστικα μαζευεται πολυς ανταγωνισμος. Ωστοσο, αν εξαιρεσουμε τη δευτερη γλωσσα, που οπως ανεφερα ειναι desired δε βλεπω το λογο να αποκλειεται καποιος δικος μας απ τον συναγωνισμο

Δεν καταλαβαίνω με ποιό κριτήριο η Ελβετία μπορεί να είναι χώρα επιλογής για μη γερμανο-γαλλό-ιταλόφωνο πληροφορικάριο, εάν δεν συντρέχουν πολύ ειδικοί προσωπικοί λόγοι.

Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στο Αγγλόφωνο φάσμα: ΗΒ, Ιρλανδία, Ολλανδία, Δανία ή ακόμα και Φινλανδία - αν σου αρέσουν τα θερμά κλίματα και οι περίεργες R&D Startup Ισραήλ - και φυσικά ΗΠΑ/Καναδάς/Αυστραλία.

Για διάφορους λόγους που παρέλκουν, έχε υπόψη ότι ο σοβαρός Γερμανός πληροφορικάριος ΔΕΝ θα ασχοληθεί με την Ελβετία σε επιστημονικό επίπεδο - εκτός αν θέλει να περνάει τα σύνορα για τα φράγκα και μόνον.

Οι Ντόπιοι Ελβετοί έχε υπόψη σου είναι ταυτόχρονα οι μεγαλύτεροι ρατσιστές και ξεονοφοβικοί τύποι έναντι κάθε μη Αριου απανταχού στην Ευρώπη ...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Και μετά ξύπνησες.Εδω γράφεις καθαρά σαν τον Ρεντ.Στον ύπνο σου έχεις έρθει εδώ.Θα τα διάβασες αυτά σε κάνα φόρουμ

Φτύστα τα μπούτια σου ρε ΜΟΓΓΟΛΕ

Εσύ στο ΑIDA θα έτρωγες πόρτα με τέτοια κωλόφατσα

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.453
Πόντοι
216
Δεν καταλαβαίνω με ποιό κριτήριο η Ελβετία μπορεί να είναι χώρα επιλογής για μη γερμανο-γαλλό-ιταλόφωνο πληροφορικάριο, εάν δεν συντρέχουν πολύ ειδικοί προσωπικοί λόγοι.

Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές στο Αγγλόφωνο φάσμα: ΗΒ, Ιρλανδία, Ολλανδία, Δανία ή ακόμα και Φινλανδία - αν σου αρέσουν τα θερμά κλίματα και οι περίεργες R&D Startup Ισραήλ - και φυσικά ΗΠΑ/Καναδάς/Αυστραλία.

Εγω επελεξα Ελβετια για τους παρακατω λογους:

1. Χαωδη διαφορα μισθων. Στον τομεα μου ειναι διπλασιος τουλαχιστον απο ολες τις υπολοιπες χωρες (πλην θεσεων contractor στο ΗΒ, που θελει ειδικα skills να τις χτυπησεις). Επισης καλυτερη φορολογια

2. Με κουρασε η υγρασια της Αγγλιας

3. Η Ελβετια ειναι σε καλυτερο σημειο, με γρηγορη οδικη-μεσω τραινου προσβαση σε Γερμανια, Βορεια Ιταλια, Αυστρια, Γαλλια, Κυανη Ακτη, Αλπεις κλπ

4. Οι Αλπεις, αλλα αυτο μπορει να θεωρηθει απλα ως χομπυ

5. Τελος εχει παρα πολλες εταιριες του Industry στο οποιο εχω την περισσοτερη εμπειρια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
καταρχήν τι είναι το servised apartment?στο δίνουν από τη δουλεια?
  Ακούγεται τρελλό ποσό!κοντά 2.000 ενοίκιο! :headbang:Αν βέβαια κάποιος έχει μισθό 10.000+ λίρες τότε τρώγεται.
  Τώρα πήγα στο άλλο σπίτι είναι χτισμενο τελος του 1997 το μοντέλο του σπιτιου λεγται 600.11 ειναι μιά βελτίωση της σειράς 137 του 1991 .Η διαφορες με την σειρα 137 ειναι οτι στα τριάρια διαμερίσματα όλα τα δωμάτια έχουν ξεχωριστή είσοδο καθώς και ότι η κουζίνα είναι 11 τετραγωνικά και όχι 8.5 .
  Είναι πολύ κοντά στο μετρό Λένινσκι (5-6 λεπτα με τα πόδια) και εινσι ακομα πιο ακριβη γειτονια από τη γειτονια του άλλου διαμερίσματος.
  Η διαφορά μας εινσι ότι εμένα είναι πραγματικά διαμερίσματα ενώ του Βαλκάνιου ψευταρά είναι της φαντασίας του  :2funny:κατεβασε φωτο απο το ιντερνετ και σας της εβαλε.Θέλω πολύ να δω το οικοτροφείο του Βλάκμαν με τους εργάτες  :2funny:

serviced apartment είναι μητσακο ένα διαμέρισμα (σε μια διώροφη οικοδομή 4 διαμερισμάτων κατασκευής 2014 στην οποία έχω ένα από τα διαμερίσματα του ισογείου) στο οποίο ο ιδιοκτήτης αναλαμβάνει πλήρως την υποστήριξη των λειτουργιών του σε όλη την διάρκεια της διαμονής σου...

δηλαδή είναι πλήρως επιπλωμένο με τα πάντα μέσα (μέχρι και ανοιχτήρι για μπουκάλια έχει) και εσύ πληρώνεις το ενοίκιο και δεν έχεις καμμία άλλη υποχρέωση... ούτε λογαριασμούς ούτε καθαριότητα ούτε τίποτε... το μόνο που κάνω είναι να πλένω τα πιάτα μου όταν τρώω και τίποτε άλλο... έρχεται καθαρίστρια μια φορά την βδομάδα, αλλάζει πετσέτες, σεντόνια, καθαρίζει κλπ κλπ κλπ... και θέρμανση έχω όλο το εικοσιτετράωρο σε όποια θερμοκρασία θέλω, νερό .. οι λογαριασμοί, δημοτικά τέλη κλπ πληρώνονται από τον ιδιοκτήτη...

μόνο το ιντερνετ και η τηλεόραση έχουν λογαριασμό γύρω στις 80-100 λίρες τον μήνα και το σπίτι έχει 95 λίρες council tax που τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης και όχι εγώ... βάλε και 4-5 φορες τον μήνα καθάρισμα από 2 ώρες κάθε φορά δηλαδή 100 λίρες περίπου μόνο 250-300 λίρες είναι τα έξοδα που δεν πληρώνω χωρίς το ρεύμα και το φυσικό αέριο (που επίσης τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης)

και το σπίτι έχει υπνοδωμάτιο, σαλόνι με κουζίνα, μπάνιο, αυλή και δικό του χώρο στάθμευσης...

φυσικά πληρώνω +4% ΦΠΑ τον οποίο όμως τον συμψηφίζω με τον ΦΠΑ που χρεώνω στα τιμολόγια που εκδίδω στους πελάτες μου

και ο μισθός μου είναι αρκετά παραπάνω από το νούμερο που λες...

κατάλαβες δημητράκη ... ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Έλα ρε τεράστιε Μήτσο,

Ε όχι και εξωπραγματικά ποσά.

Πάρε και μερικά απλά κτίρια:

IMG_0198(1).JPG

large_san_francisco_1_bed_w_huge_balcony_6060049488399505956.jpg

image.jpg

Και μην ξεχνάς ότι η πόλη έχει περισσότερους δισεκατομμυριούχους από ότι η Κίνα και ότι στην περιοχή μένουν περισσότεροι από 150000 με εισόδημα 1.000.000 $ το χρόνο.

Ε καλα. Ποιον πας να ψαρωσεις τωρα? Ο μεσος χρηστης του bou γραφει απο το Lyford Cay με το κυμα να του δροσιζει τα ποδια.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
serviced apartment είναι μητσακο ένα διαμέρισμα (σε μια διώροφη οικοδομή 4 διαμερισμάτων κατασκευής 2014 στην οποία έχω ένα από τα διαμερίσματα του ισογείου) στο οποίο ο ιδιοκτήτης αναλαμβάνει πλήρως την υποστήριξη των λειτουργιών του σε όλη την διάρκεια της διαμονής σου...

δηλαδή είναι πλήρως επιπλωμένο με τα πάντα μέσα (μέχρι και ανοιχτήρι για μπουκάλια έχει) και εσύ πληρώνεις το ενοίκιο και δεν έχεις καμμία άλλη υποχρέωση... ούτε λογαριασμούς ούτε καθαριότητα ούτε τίποτε... το μόνο που κάνω είναι να πλένω τα πιάτα μου όταν τρώω και τίποτε άλλο... έρχεται καθαρίστρια μια φορά την βδομάδα, αλλάζει πετσέτες, σεντόνια, καθαρίζει κλπ κλπ κλπ... και θέρμανση έχω όλο το εικοσιτετράωρο σε όποια θερμοκρασία θέλω, νερό .. οι λογαριασμοί, δημοτικά τέλη κλπ πληρώνονται από τον ιδιοκτήτη...

μόνο το ιντερνετ και η τηλεόραση έχουν λογαριασμό γύρω στις 80-100 λίρες τον μήνα και το σπίτι έχει 95 λίρες council tax που τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης και όχι εγώ... βάλε και 4-5 φορες τον μήνα καθάρισμα από 2 ώρες κάθε φορά δηλαδή 100 λίρες περίπου μόνο 250-300 λίρες είναι τα έξοδα που δεν πληρώνω χωρίς το ρεύμα και το φυσικό αέριο (που επίσης τα πληρώνει ο ιδιοκτήτης)

και το σπίτι έχει υπνοδωμάτιο, σαλόνι με κουζίνα, μπάνιο, αυλή και δικό του χώρο στάθμευσης...

φυσικά πληρώνω +4% ΦΠΑ τον οποίο όμως τον συμψηφίζω με τον ΦΠΑ που χρεώνω στα τιμολόγια που εκδίδω στους πελάτες μου

ολα καλα αλλα δεν εχεις λοτζια 11 τμ  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εγω επελεξα Ελβετια για τους παρακατω λογους:

1. Χαωδη διαφορα μισθων. Στον τομεα μου ειναι διπλασιος τουλαχιστον απο ολες τις υπολοιπες χωρες (πλην θεσεων contractor στο ΗΒ, που θελει ειδικα skills να τις χτυπησεις). Επισης καλυτερη φορολογια

2. Με κουρασε η υγρασια της Αγγλιας

3. Η Ελβετια ειναι σε καλυτερο σημειο, με γρηγορη οδικη-μεσω τραινου προσβαση σε Γερμανια, Βορεια Ιταλια, Αυστρια, Γαλλια, Κυανη Ακτη, Αλπεις κλπ

4. Οι Αλπεις, αλλα αυτο μπορει να θεωρηθει απλα ως χομπυ

5. Τελος εχει παρα πολλες εταιριες του Industry στο οποιο εχω την περισσοτερη εμπειρια

καλή η Ελβετία αλλά έχει ένα πρόβλημα (ειδικά η Γερμανόφωνη)... πολλούς Ελβετούς στους οποίους μπροστά τους τα ΕςΕς ήταν αγγελούδια...

Συμφωνώ με το (3) ... Ελβετία έχω κάνει 9/1980-6/1982 ... εκτοτε μόνον ταξίδια μικρής διάρκειας κυρίως Ζυρίχη για δουλειές

όπως μου είπε κάποιος η Ελβετία δεν έχει ανάγκη από αστυνομία γιατί καθε Ελβετός είναι και ένας χωροφύλακας... 

προτιμώ το Λουξεμβούργο το οποίο έχει επίσης στρατηγική θέση...

και τώρα στο ΗΒ (από το 2014 και εντεύθεν) δουλεύω contractor...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.453
Πόντοι
216
καλή η Ελβετία αλλά έχει ένα πρόβλημα (ειδικά η Γερμανόφωνη)... πολλούς Ελβετούς στους οποίους μπροστά τους τα ΕςΕς ήταν αγγελούδια...

Συμφωνώ με το (3) ... Ελβετία έχω κάνει 9/1980-6/1982 ... εκτοτε μόνον ταξίδια μικρής διάρκειας κυρίως Ζυρίχη για δουλειές

όπως μου είπε κάποιος η Ελβετία δεν έχει ανάγκη από αστυνομία γιατί καθε Ελβετός είναι και ένας χωροφύλακας... 

προτιμώ το Λουξεμβούργο το οποίο έχει επίσης στρατηγική θέση...

και τώρα στο ΗΒ (από το 2014 και εντεύθεν) δουλεύω contractor...

Αν μπορουσα να βρω contractor στο UK θα το κυνηγουσα, απλα θελω 1-2 σκαλια ακομη.

Ειναι τοσο σκατορουφιανοι-ρατσιστες οι Ελβετοι;!

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αν μπορουσα να βρω contractor στο UK θα το κυνηγουσα, απλα θελω 1-2 σκαλια ακομη.

Μια χαρα ειναι οι Ελβετοι
Εχω part time γκομενα ελβετιδα με καλη δουλεια κλπ. Με οσους Ελβετούς συνεργαστηκα στην δουλεια μου φανηκαν ωραιοι τυποι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

απλα σκατορουφιάνοι είναι... είναι ικανοί να καρφώσουν και τον εαυτό τους στην αστυνομία αν κάνει παράβαση...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
απλα σκατορουφιάνοι είναι... είναι ικανοί να καρφώσουν και τον εαυτό τους στην αστυνομία αν κάνει παράβαση...

ΑΛΛΑ στην Ελβετία πρεπει να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ για να κανεις παραβαση
Ειμαι καπνιστης. Ανα 10 μετρα εχει χωρο να πεταξεις το τσιγαρο σου
Στην Αθηνα θυμαμαι κουβαλουσα καμια 500 μετρα το ποτηρι του καφε μεχρι να βρω καπου να το πεταξω
Αεροδρομιο Ζυρίχης. Παντου εχει χωρους για καπνιστες. Στο αεροδρόμιο της θεσσαλονικης καπνιζω στην τουαλετα οριν μπω στο αεροπλάνο

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.024
Πόντοι
6.030
Χωρίς να έχω εμπειρία, έχω ακούσει οτι οι Ελβετοί είναι πολυ του προγράμματος. 8:00 πχ είναι ολπι δουλειά 8:01 έχουν ξεκινήσει όλοι να δουλεύουν.

Επισκέπτης
Έλα ρε τρολ,που χάθηκες;

x2cJRrT.jpg

gM7jYNJ.jpg

Φωτογραφίες πριν λίγο καιρό από κουζίνα που βγάζει στο μπαλκόνι μου.Ευχαριστημένος;

Aλλά ξέχασα,δεν έχουμε μπαλκόνια στη Γερμανία :2funny:
Πολυ φροντισμενο σπιτι, γλαστρες, παρτερια, εργαλεια κουζινας, ευγε! Λες και μενει οικογενεια μεσα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Εννούσα πανω από 10.000 λίρες  το μήνα γιατί εκεί μετράτε με το χρόνο τα εισοδήματα.Αν παίρνεις πάνω από 10.000 λίρες το μήνα δεν μπορώ να το ξέρω?Εκτός αν είσαι ο Λάτσης.

Πολυ φροντισμενο σπιτι, γλαστρες, παρτερια, εργαλεια κουζινας, ευγε! Λες και μενει οικογενεια μεσα.
Και εγώ αυτό πρόσεξα  :2funny:η φωτογραφία από αυτό το σπίτι πρεπει να ειναι απο κανα περιοδικο ιδέες για το σπιτι:2funny:ολα ειναι στην εντέλεια.Λες και δε μένει κάνεις εκεί  :2funny:. Τη μεγαλύτερη πλάκα την είχε η φωτο που έβαλε από μια πόρτα και είπε ότι εκεί είναι η δουλειά του  :2funny:και που είπε ότι είναι καθηγητής Πανεπιστημίου  :2funny:εκεί πέθανα στα γέλια  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εννούσα πανω από 10.000 λίρες  το μήνα γιατί εκεί μετράτε με το χρόνο τα εισοδήματα.Αν παίρνεις πάνω από 10.000 λίρες το μήνα δεν μπορώ να το ξέρω?Εκτός αν είσαι ο Λάτσης.
Και εγώ αυτό πρόσεξα   :2funny:η φωτογραφία από αυτό το σπίτι πρεπει να ειναι απο κανα περιοδικο ιδέες για το σπιτι:2funny:ολα ειναι στην εντέλεια.Λες και δε μένει κάνεις εκεί  :2funny:. Τη μεγαλύτερη πλάκα την είχε η φωτο που έβαλε από μια πόρτα και είπε ότι εκεί είναι η δουλειά του  :2funny:και που είπε ότι είναι καθηγητής Πανεπιστημίου  :2funny:εκεί πέθανα στα γέλια  :2funny:

φυσικά και παίρνω πάνω από 10.000 λίρες τον μήνα δημητράκη... 600 λίρες την μέρα χρεώνω τον πελάτη που έχω contract ... τι λες κανένας φτωχομπινές σαν και σένα είμαι ??

23 μέρες τον μήνα + 4-6 που χρεώνω σε κάτι άλλους extra from home κάθε μήνα χρεώνω 26 τουλάχιστον επί 600 λίρες ... χώρια τον ΦΠΑ 20% που τον πλερώνει ο πελάτης ...

τι είμαι ρε γαρδούμπας σαν και του λόγου σου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom