Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
κλωνε μου ρισπεκτ
Δεν τοχα πιασει ετσι  :worship: :worship: :worship:
Μηπως παιξει κ τριτη για ανηφορες ;; :happy:

Ο τράκης είναι ικανός να ανακαλύψει και όπισΤεν. Πως λέει ο θυμόσοφος λαός "έλα με την όπισΤεν"......

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Έχουμε πελώρια ανάγκη για ινφο από παίκτες που τον συνάντησαν και είδαν από πρώτο χέρι τη "ζωάρα" που κάνει.

Anyone? Anyone?

ο σεβαλιε κωφευει παροτι ηταν στην πορνοέπαυλη  :respect:

Λογικό...
Όλοι όσοι αντάλλαξαν στοιχεία ή γνώρισαν από κοντά τον πορνοπεπόνια, θεώρησαν ότι έχουν απέναντί τους απλά έναν ακίνδυνο γραφικο κλόουν
και όχι έναν σκατόψυχο κομπλεξικό, που αν του τη βαρέσει βγάζει τα στοιχεία τρίτων στη φόρα(βλέπε DRLOVE το καλοκαίρι που μας πέρασε)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Λογικό...
Όλοι όσοι αντάλλαξαν στοιχεία ή γνώρισαν από κοντά τον πορνοπεπόνια, θεώρησαν ότι έχουν απέναντί τους απλά έναν ακίνδυνο γραφικο κλόουν
και όχι έναν σκατόψυχο κομπλεξικό, που αν του τη βαρέσει βγάζει τα στοιχεία τρίτων στη φόρα(βλέπε DRLOVE το καλοκαίρι που μας πέρασε)

Τι έκανε το καλοκαίρι που μας πέρασε ο αρχηγός;;  :think: :think: :think: :think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μπορεί να είναι ακόμα εκστασιασμένος και να μην έχει λόγια να μας περιγράψει.

:happy: :happy:

πηγα και ειδα οτι ο δημητρακης ζει μεσα στις ανεσεις  :rockon: εχει δικο του διαμερισμα με θερμανση και γκαραζ δικο του.και κοντα στο μετρο.  :rockon:
Κοιμαται ως το μεσημερι και δεν περιμενει το Νεο Ετος για να κοιμηθει οπως οι φουκαραδες που δουλευουν στην Γερμανια! :2funny: :jerking:
Και μπορει να παει οποτε θελει στο 24ωρο σουπερμαρκετ του να αγορασει αναναδες μηλα και σερβικη φετα χωρις αλατι :rockon:
Επισης βγαινει στα κλαμπ που τον ξερουν οι Σεκιουριταδες και βγαζει Γκομενες.Τοτε δε το ειχε αλλα τωρα με το Σιδερενιο Αλογο και που εχει γινει και διασημος θα βγαζει περισσοτερες!! :rockon: :knockinb:
Τι αλλο θελετε  εσεις οι φουκαραδες για να πειστειτε; :jerking: :think: Οπως λεει και ο Ιωσηφ η Αγαμια και η Αφραγγια σας εχει χτυπησει στο κεφαλι και δε ξερετε τι λετε :2funny: :2funny: :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στη Βρετανια τα σπιτια/διαμερισματα με μπαλκονια εχουν μεγαλυτερη αξια απο το σπιτι χωρις μπαλκονι ακομη και αν δεν τα χρειαζοντε. Ολες οι χωρες  που εχουν υψηλο αριθμο ημερων με ηλιοφανεια/ετος  προτιμουν να εχουν μπαλκονια. Ελλαδα,Ιταλια,Βραζιλια,Μεση ανατολη,Ασια (καποιες περιοχες),Ισπανια (Αν πας Μαδριτη στην πλατεια με το δημαρχειο θα δεις, υπεροχα μπαλκονια), και Αμερικη κυριως Καλιφορνια. Δεν υπαρχει λογος ενας Βρετανος/Ρωσος να φτιαξει μπαλκονια, να τα κανει τι? Να δει τον Ταμεση ή τον Νεβα υπο βροχη και με κρυο?  Οι περισσοτεροι θα λατρευαν ομως να εχουν θεα, με καλο καιρο και ενα κοκτειλ στα χερια.  Αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου,αναγκων. Καταλαβαινω οτι υπαρχει κοντρα αλλα  νομιζω υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα που θα κανουν καποιον να μεταναστευσει
Ιταλία δεν πρόσεξα να έχουν μπαλκόνια.Ισπανία όπως λες μόνο στο δημαρχίο έχουν μπαλκόνια διακοσμητικά.Στα σπίτια τους δεν θα δεις καθόλου εκτός από κάτι πολύ μικρά.Σαν φραντσίσκο δεν είδα ούτε εκεί να έχουν μπαλκόνια.Εκει που είδα είναι Αιγυπτος,Ελλάδα και Τουρκία.Ούτε στο Ιραν που πήγα είδα.Τώρα μπορεί να έχουν σε άλλα μέρη που δεν έχω πάει.
   Συνηθως μπαλκόνια έχουν σε τριτοκοσμικά μέρη που τα σπίτια είναι κολλητά το ένα στο άλλο και δεν έχει χώρο άπλα αν βγεις έξω.

οχι
Αυτο με τις ταχυτητες ιντερνετ κ τα κινητα ξεπερναει τα παντα  :heavymetalbig:
Σερνεται λεει  :respect:
Παρε αλλη μια πορνομιτσε ΕΞΩ απο το σπιτι  :respect:
Καταρχήν μίλησα γιά Γερμανία και όχι γιά Ελβετία.Στη γερμανία το ιντερνέτ στα κινητά σέρνετε :2funny:.
  Αφού είναι τόσο φτηνό τ αμάξι μου στη Γερμανία να πάω να πάρω ένα να το έχω γιά ανταλλάκτικά  :2funny:.
  Οσο για την ταχυτητα του ιντερνετ εγω το μετρησα στο αμαξι εν κινηση όπως είπα στοεξω στο δρομο σιγουρα θα εχει λιγο παραπάνω.Το θέμα είναι ότι Ελλάδα δεν έχει ουτε 2mb  :2funny:

Αφού δεν έχουμε καθόλου internet στο κινητό.. :2funny:

LYpfvQ1.png

Αφού οι Γερμανίδες μας βλέπουν σαν πακιστανούς :S

Ακολουθεί πρωινό μήνυμα για να παίξει Balkan Πέος

61KU6P9.png

1000 ευρώ ειναι μόνο το ζεστό ενοίκιο που πληρώνω ρε ΜΟΓΓΟΛΕ, τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ γράφεις πάλι...

Μιλάμε για ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΨΕΥΤΗ που προσπαθεί να δικαιολογήσει το γεγονός ότι είναι η προσωποποίηση της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ
ή δεν είσαι καν Γερμανία που είναι πολύ πιθανόν  :2funny:ή μας λες ψέματα :2funny:στη γερμανία ντέπεσε να πεις ότι είσαι Ελληνας!Σε κοιτάνε με ένα βλέμμα σαν να είσαι σκουπίδι δε μας πάνε καθόλου ή μήπως δεν είναι έτσι? :2funny:Αν είσαι πραγματικό πρόσωπο το πιθανότερο είναι να πήγες Γερμανία γιά κάποιο διάστημα να δούλεψες σε κάνα εστιατόριο και να έφυγες πίσω Ελλάδα.Ολα όσα βάζεις γιά αποδείξεις είναι ψεύτικα!
  Εσένα περιμέναν οι Γερμανοί να σε κάνουν διευθυντή  :2funny:.Εκεί θέλουν αμόρφωτους εργάτες σαν τον Βλάκμαν να δουλέψουν σε δουλειές που δεν πάνε Γερμανοί,διευθυντές έχουν :2funny:
   Με μισθό 2.000 ευρώ δίνεις τα 1.000 γιά ενοίκιο  :2funny:
  Τον Dr love ευτυχως που τον βρήκε ο ρουφιάνος του σά'ι'τ (που δεν είμαι εγώ) και είδαμε ποιός είναι και δε λέει πιά αυτές της χοντράδες που έλεγε  :2funny:.Η πλάκα είναι ότι με το Dr love χωρις να τον εχω δει έπεσα τελείως μέσα!Βέβαια έμεινα εκπληκτος όταν είδα ότι είναι 38 ετών!Οταν έλεγε ότι πάει με τα πόδια με ένα κομπιούτερ στην τσάντα νόμιζα ότι είναι μέχρι 25 ετών!
  Εσυ δεν έχεις να φοβάσαι μη σε βρούνε γιατί το πιθανότερο είναι να μην υπάρχεις  :2funny:πάλι ολοι μαζί μπαίνετε και γράφετε :2funny:
  Αν παντος είσαι υπαρκτο προσωπο καλο ειναι να σβισεις της φωτο σου αν εχεις πουθενα όπως εκανε και ο Ρεντ μετα το ρεζιλικι που έπαθε :2funny:γιατι θα πέσει τρελλό γέλιο αν σε βρει ο ρουφιάνος ου σά'ι'τ  :2funny:
   Σημερα είμαι οπως εσεις δεν εχω τίποτα να γαμήσω  :knockinb:.θα τον  :jerking:όπως κάνετε εσεις καθε μερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Ιταλία δεν πρόσεξα να έχουν μπαλκόνια.Ισπανία όπως λες μόνο στο δημαρχίο έχουν μπαλκόνια διακοσμητικά.Στα σπίτια τους δεν θα δεις καθόλου εκτός από κάτι πολύ μικρά.Σαν φραντσίσκο δεν είδα ούτε εκεί να έχουν μπαλκόνια.Εκει που είδα είναι Αιγυπτος,Ελλάδα και Τουρκία.Ούτε στο Ιραν που πήγα είδα.Τώρα μπορεί να έχουν σε άλλα μέρη που δεν έχω πάει.
   [size=18pt]Συνηθως μπαλκόνια έχουν σε τριτοκοσμικά μέρη που τα σπίτια είναι κολλητά το ένα στο άλλο και δεν έχει χώρο άπλα αν βγεις έξω.[/size]
  Καταρχήν μίλησα γιά Γερμανία και όχι γιά Ελβετία.Στη γερμανία το ιντερνέτ στα κινητά σέρνετε :2funny:.
  Αφού είναι τόσο φτηνό τ αμάξι μου στη Γερμανία να πάω να πάρω ένα να το έχω γιά ανταλλάκτικά  :2funny:.
  Οσο για την ταχυτητα του ιντερνετ εγω το μετρησα στο αμαξι εν κινηση όπως είπα στοεξω στο δρομο σιγουρα θα εχει λιγο παραπάνω.Το θέμα είναι ότι Ελλάδα δεν έχει ουτε 2mb  :2funny:

ή δεν είσαι καν Γερμανία που είναι πολύ πιθανόν  :2funny:ή μας λες ψέματα :2funny:στη γερμανία ντέπεσε να πεις ότι είσαι Ελληνας!Σε κοιτάνε με ένα βλέμμα σαν να είσαι σκουπίδι δε μας πάνε καθόλου ή μήπως δεν είναι έτσι? :2funny:Αν είσαι πραγματικό πρόσωπο το πιθανότερο είναι να πήγες Γερμανία γιά κάποιο διάστημα να δούλεψες σε κάνα εστιατόριο και να έφυγες πίσω Ελλάδα.Ολα όσα βάζεις γιά αποδείξεις είναι ψεύτικα!
  Εσένα περιμέναν οι Γερμανοί να σε κάνουν διευθυντή  :2funny:.Εκεί θέλουν αμόρφωτους εργάτες σαν τον Βλάκμαν να δουλέψουν σε δουλειές που δεν πάνε Γερμανοί,διευθυντές έχουν :2funny:
  Τον Dr love ευτυχως που τον βρήκε ο ρουφιάνος του σά'ι'τ (που δεν είμαι εγώ) και είδαμε ποιός είναι και δε λέει πιά αυτές της χοντράδες που έλεγε  :2funny:.Η πλάκα είναι ότι με το Dr love χωρις να τον εχω δει έπεσα τελείως μέσα!Βέβαια έμεινα εκπληκτος όταν είδα ότι είναι 38 ετών!Οταν έλεγε ότι πάει με τα πόδια με ένα κομπιούτερ στην τσάντα νόμιζα ότι είναι μέχρι 25 ετών!
  Εσυ δεν έχεις να φοβάσαι μη σε βρούνε γιατί το πιθανότερο είναι να μην υπάρχεις  :2funny:πάλι ολοι μαζί μπαίνετε και γράφετε :2funny:
  Αν παντος είσαι υπαρκτο προσωπο καλο ειναι να σβισεις της φωτο σου αν εχεις πουθενα όπως εκανε και ο Ρεντ μετα το ρεζιλικι που έπαθε :2funny:γιατι θα πέσει τρελλό γέλιο αν σε βρει ο ρουφιάνος ου σά'ι'τ  :2funny:
   Σημερα είμαι οπως εσεις δεν εχω τίποτα να γαμήσω  :knockinb:.θα τον  :jerking:όπως κάνετε εσεις καθε μερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ευτυχώς που εσείς δεν είστε τριτοκοσμικοί και τα σπίτια σας έχουν μεγάλη άπλα.

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1101089;image[/img[/URL]]

Πες μας για το ιντερνετ σου τράκη, ΠΟΣΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ;

[img]https://[URL unfurl="true"]www.caroto.gr/static/media/2012/04/manual1_10.x98640.jpg[/img[/URL]]

Όσο για το ότι γράφουμε όλοι μαζί, να θυμάσαι οτι είμαστε μεταφορείς, ο ένας στα αίματα, άλλος στα ούρα και άλλος στα κόπρανα και συνήθως κάνουμε όλοι μαζί διάλλειμα.

Φώτο πάντως από το σπίτι της γκόμενας που έχεις τάξει, ακόμα γιοκ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
   [size=18pt]Συνηθως μπαλκόνια έχουν σε τριτοκοσμικά μέρη που τα σπίτια είναι κολλητά το ένα στο άλλο και δεν έχει χώρο άπλα αν βγεις έξω.[/size]

Ευτυχώς που εσείς δεν είστε τριτοκοσμικοί και τα σπίτια σας έχουν μεγάλη άπλα.

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1101089;image[/img[/URL]]

Πες μας για το ιντερνετ σου τράκη, ΠΟΣΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ;

[img]https://[URL unfurl="true"]www.caroto.gr/static/media/2012/04/manual1_10.x98640.jpg[/img[/URL]]

Όσο για το ότι γράφουμε όλοι μαζί, να θυμάσαι οτι είμαστε μεταφορείς, ο ένας στα αίματα, άλλος στα ούρα και άλλος στα κόπρανα και συνήθως κάνουμε όλοι μαζί διάλλειμα.

Φώτο πάντως από το σπίτι της γκόμενας που έχεις τάξει, ακόμα γιοκ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να πάρε άπλα να περπατίσεις!Για να μη γράφετε  :jerking: :2funny:Ελλάδα δε χωράς να περπατίσεις!Τα πεζοδρόμια είναι ή χεσμένα ή γεμάτα παρκαρισμένα μηχανάκια και μπορεί να το έχει κλείσει και κανένα αμάξι!
    Αν είσαστε υπανάπτικτοι και δεν έχετε πάει πουθενά δε σας φταίω εγώ.Ποιό σπίτι γκόμενας?Γιατί να βάλω το σπίτι από γκόμενα?Τι σας νοιάζει εσάς τι σπίτια έχουν οι γκομενες? :jerking: :2funny:

Συνημμένα

• a49.jpg
    a49.jpg
    143 KB · Εμφανίσεις: 15

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
   Συνηθως μπαλκόνια έχουν σε τριτοκοσμικά μέρη που τα σπίτια είναι κολλητά το ένα στο άλλο και δεν έχει χώρο άπλα αν βγεις έξω.

Ακριβως, εδω βλεπουμε το τρικοσμικο Λος Αντζελες και την  τριτοκοσμικη Μαδριτη με μπαλκονια  :think: :think:

www.apartmentfinder.com/California/Los-Angeles-Apartments/Seven-West-Apartments-wlcw1vj]https://www.apartmentfinder.com/California/Los-Angeles-Apartments/Seven-West-Apartments-wlcw1vj[/url]

www.rightmove.co.uk/overseas-property/property-68409325.html]https://www.rightmove.co.uk/overseas-property/property-68409325.html[/url]

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δημητρη μπορει να θελουν φωτο απο σπιτια που μενουν οι γκομενες για να  :jerking: οι πυρφοροι :2funny: :2funny: :jerking:
Ο Ιωσηφ καλα λεει οτι η Αγαμια και η Αφραγκια τους εχει χτυπησει στο κεφαλι και δεν ξερουν τι λενε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Να πάρε άπλα να περπατίσεις!Για να μη γράφετε  :jerking: :2funny:Ελλάδα δε χωράς να περπατίσεις!Τα πεζοδρόμια είναι ή χεσμένα ή γεμάτα παρκαρισμένα μηχανάκια και μπορεί να το έχει κλείσει και κανένα αμάξι!
    Αν είσαστε υπανάπτικτοι και δεν έχετε πάει πουθενά δε σας φταίω εγώ.Ποιό σπίτι γκόμενας?Γιατί να βάλω το σπίτι από γκόμενα?Τι σας νοιάζει εσάς τι σπίτια έχουν οι γκομενες? :jerking: :2funny:

Δεν είπα το σπίτι από γκόμενα, είπα να βάλεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φωτογραφία ΜΕ γκόμενα.

Εσύ είσαι ακόμα πιό ηλίθιος  :2funny:[size=20pt]σε 2 βδομάδες που θα γυρίσει Αγία Πετρούπολη αν δε βαριέμαι θα την τραβήξω με την κάμερα του σπιτιού  :2funny:μετά τι θα λέτε ότι ήρθε σπίτι μου να της δώσω λίγο γάλα? :2funny:[/size]
   Έχω πεθάνει στα γέλια που όλοι εδώ οι ανίκανοι που δεν έχουν πάει πουθενά γιά χρόνια μετράνε τσουτσούνια  :2funny:γιά δε το συγκρίνεται το τσουτούνι μου με το κεφάλι μου που φένεται λίγο να βρείτε το πραγματικο μέγεθος του  :2funny:.
   Εγώ πιό πολύ γελάω με το φουκαρά το Red γιατί τον έχω δει από κοντά  :2funny:μιλάμε γιά τον πιό αποτυχημένο άνθρωπο του γαλαξία  :2funny:θέμα γιά ανέκδοτα  :2funny:.
   Ημουν ξαπλωμένος στο μπάνιο όπως κάθε βράδυ και τώρα θα βγω λίγο ντίσκο να δω τι παίζει,και μετά θα πάω να κάνω τα πορνοψώνια μου  :2funny:.Εσεις καθίστε να μετράτε τσουτσούνια με τον Ρεντ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το πρώτο λινκ δεν ανοίγει.Μ αρεσει που βάζεις ενα σπιτι για δυσεκατομυριουχους.Και πάλι ένα απλό μπαλκόνι έχει δεν έχει βεράντα.Βαλε απλά σπίτια από αντίστοιχες  γειτονιές όπως ο νέος κόσμος η νέα Σμύρνη ή το Γαλάτσι που μένει ο ΔΡ λοβ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
   Με μισθό 2.000 ευρώ δίνεις τα 1.000 γιά ενοίκιο  :2funny

Eίσαι τόσο ΑΣΧΕΤΟΣ και ΜΟΓΓΟΛΟΣ που δεν γνωρίζεις πως στη Γερμανία και ειδικά στο Μόναχο,
σπίτι με ενοίκιο 1000 ευρώ το μήνα,δεν μπορεί να το έχει μισθωτός που εμφανίζει 2.000 ευρώ μηνιαίο εισόδημα,
για τον απλό λόγο ότι ο ιδιοκτήτης δεν θα του το δώσει έχοντας τόσο χαμηλό μισθό.

Γράψε μας τώρα ξανά ότι στη Γερμανία δεν μπορούν να υπολογιστούν οι Έλληνες μετανάστες λόγω ανοιχτής διεύλευσης εντός Ε.Ε. να γελάσουμε  :2funny:

Και ΜΟΓΓΟΛΟΣ και ΑΣΧΕΤΟΣ

Δημητρη μπορει να θελουν φωτο απο σπιτια που μενουν οι γκομενες για να  :jerking: οι πυρφοροι :2funny: :2funny: :jerking:
Ο Ιωσηφ καλα λεει οτι η Αγαμια και η Αφραγκια τους εχει χτυπησει στο κεφαλι και δεν ξερουν τι λενε

Μέχρι εδώ έχει μυρίσει το μεθάνιο... :rolleyes:

Αλλά αντιλαμβανομαι τη θέση σου και εύχομαι να γράφεις πάντα ότι αρέσει στον ΜΟΓΓΟΛΟ, για να μην δεις ένα πρωινό το ονοματεπώνυμο και το fb σου εδώ μέσα,όπως έπαθε ο DRLOVE

Να πάρε άπλα να περπατίσεις!Για να μη γράφετε  :jerking: :2funny:Ελλάδα δε χωράς να περπατίσεις!Τα πεζοδρόμια είναι ή χεσμένα ή γεμάτα παρκαρισμένα μηχανάκια και μπορεί να το έχει κλείσει και κανένα αμάξι!

Ρε ΜΟΓΓΟΛΕ
Είναι αυτό το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι σου;Τι μας το postάρεις;
Βγάλε φωτό από το σπίτι σου,σου λέει ο kman και εσύ Postάρεις αγγελία με παρόμοιο σπίτι.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;(ρητορικη ερώτηση  :rolleyes:)

ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΟΡΟΦΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΧΤΊΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ LIFTING ΤΟ 2006,
ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ,
ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ

Βαριέμαι να παραθέσω και όλες τις άλλες ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έχεις γράψει :jerking:

Σε σπιτια σαν το δικό σου,στη Γερμανια μενουν οι αφρικανοαραβες και οι αλκοολικοί Γερμανοί :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Το πρώτο λινκ δεν ανοίγει.Μ αρεσει που βάζεις ενα σπιτι για δυσεκατομυριουχους.Και πάλι ένα απλό μπαλκόνι έχει δεν έχει βεράντα.Βαλε απλά σπίτια από αντίστοιχες  γειτονιές όπως ο νέος κόσμος η νέα Σμύρνη ή το Γαλάτσι που μένει ο ΔΡ λοβ.

Ρε μήτσο, μήπως έχεις μαλακία ιντερνετ;  Για ξαναδές λίγο τη δεύτερη ταχύτητά σου γιατί εμάς τους υποανάπτυκτους με το

μιά χαρά ανοίγει.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Eίσαι τόσο ΑΣΧΕΤΟΣ και ΜΟΓΓΟΛΟΣ που δεν γνωρίζεις πως στη Γερμανία και ειδικά στο Μόναχο,
σπίτι με ενοίκιο 1000 ευρώ το μήνα,δεν μπορεί να το έχει μισθωτός που εμφανίζει 2.000 ευρώ μηνιαίο εισόδημα,
για τον απλό λόγο ότι ο ιδιοκτήτης δεν θα του το δώσει έχοντας τόσο χαμηλό μισθό.

Γράψε μας τώρα ξανά ότι στη Γερμανία δεν μπορούν να υπολογιστούν οι Έλληνες μετανάστες λόγω ανοιχτής διεύλευσης εντός Ε.Ε. να γελάσουμε  :2funny:

Και ΜΟΓΓΟΛΟΣ και ΑΣΧΕΤΟΣ

Μέχρι εδώ έχει μυρίσει το μεθάνιο... :rolleyes:

Αλλά αντιλαμβανομαι τη θέση σου και εύχομαι να γράφεις πάντα ότι αρέσει στον ΜΟΓΓΟΛΟ, για να μην δεις ένα πρωινό το ονοματεπώνυμο και το fb σου εδώ μέσα,όπως έπαθε ο DRLOVE

Ρε ΜΟΓΓΟΛΕ
Είναι αυτό το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι σου;Τι μας το postάρεις;
Βγάλε φωτό από το σπίτι σου,σου λέει ο kman και εσύ Postάρεις αγγελία με παρόμοιο σπίτι.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;(ρητορικη ερώτηση  :rolleyes:)

ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΟΡΟΦΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΧΤΊΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ LIFTING ΤΟ 2006,
ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ,
ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ

Βαριέμαι να παραθέσω και όλες τις άλλες ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έχεις γράψει :jerking:

Σε σπιτια σαν το δικό σου,στη Γερμανια μενουν οι αφρικανοαραβες και οι αλκοολικοί Γερμανοί :2funny:

Το ραμποτέ στο μπαλκόνι πάντως είναι μοντέρνο και εξαιρετικό.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν είπα το σπίτι από γκόμενα, είπα να βάλεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φωτογραφία ΜΕ γκόμενα.
Ευτυχώς που μου τη  θύμησες γιατί την είχα ξεχάσει τελείως!Λίγο πριν το νέο έτος έπρεπε να πάρω μια τηλέφωνο να συναντηθούμε και ξέχασα να την πάρω....Με πήρε την άλλη μέρα και της είπα ωχ συγγνώμη το ξέχασα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom