Ιταλία δεν πρόσεξα να έχουν μπαλκόνια.Ισπανία όπως λες μόνο στο δημαρχίο έχουν μπαλκόνια διακοσμητικά.Στα σπίτια τους δεν θα δεις καθόλου εκτός από κάτι πολύ μικρά.Σαν φραντσίσκο δεν είδα ούτε εκεί να έχουν μπαλκόνια.Εκει που είδα είναι Αιγυπτος,Ελλάδα και Τουρκία.Ούτε στο Ιραν που πήγα είδα.Τώρα μπορεί να έχουν σε άλλα μέρη που δεν έχω πάει.
Συνηθως μπαλκόνια έχουν σε τριτοκοσμικά μέρη που τα σπίτια είναι κολλητά το ένα στο άλλο και δεν έχει χώρο άπλα αν βγεις έξω.
Καταρχήν μίλησα γιά Γερμανία και όχι γιά Ελβετία.Στη γερμανία το ιντερνέτ στα κινητά σέρνετε
.
Αφού είναι τόσο φτηνό τ αμάξι μου στη Γερμανία να πάω να πάρω ένα να το έχω γιά ανταλλάκτικά
.
Οσο για την ταχυτητα του ιντερνετ εγω το μετρησα στο αμαξι εν κινηση όπως είπα στοεξω στο δρομο σιγουρα θα εχει λιγο παραπάνω.Το θέμα είναι ότι Ελλάδα δεν έχει ουτε 2mb
ή δεν είσαι καν Γερμανία που είναι πολύ πιθανόν
ή μας λες ψέματα
στη γερμανία ντέπεσε να πεις ότι είσαι Ελληνας!Σε κοιτάνε με ένα βλέμμα σαν να είσαι σκουπίδι δε μας πάνε καθόλου ή μήπως δεν είναι έτσι?
Αν είσαι πραγματικό πρόσωπο το πιθανότερο είναι να πήγες Γερμανία γιά κάποιο διάστημα να δούλεψες σε κάνα εστιατόριο και να έφυγες πίσω Ελλάδα.Ολα όσα βάζεις γιά αποδείξεις είναι ψεύτικα!
Εσένα περιμέναν οι Γερμανοί να σε κάνουν διευθυντή
.Εκεί θέλουν αμόρφωτους εργάτες σαν τον Βλάκμαν να δουλέψουν σε δουλειές που δεν πάνε Γερμανοί,διευθυντές έχουν
Με μισθό 2.000 ευρώ δίνεις τα 1.000 γιά ενοίκιο
Τον Dr love ευτυχως που τον βρήκε ο ρουφιάνος του σά'ι'τ (που δεν είμαι εγώ) και είδαμε ποιός είναι και δε λέει πιά αυτές της χοντράδες που έλεγε
.Η πλάκα είναι ότι με το Dr love χωρις να τον εχω δει έπεσα τελείως μέσα!Βέβαια έμεινα εκπληκτος όταν είδα ότι είναι 38 ετών!Οταν έλεγε ότι πάει με τα πόδια με ένα κομπιούτερ στην τσάντα νόμιζα ότι είναι μέχρι 25 ετών!
Εσυ δεν έχεις να φοβάσαι μη σε βρούνε γιατί το πιθανότερο είναι να μην υπάρχεις
πάλι ολοι μαζί μπαίνετε και γράφετε
Αν παντος είσαι υπαρκτο προσωπο καλο ειναι να σβισεις της φωτο σου αν εχεις πουθενα όπως εκανε και ο Ρεντ μετα το ρεζιλικι που έπαθε
γιατι θα πέσει τρελλό γέλιο αν σε βρει ο ρουφιάνος ου σά'ι'τ
Σημερα είμαι οπως εσεις δεν εχω τίποτα να γαμήσω
.θα τον
όπως κάνετε εσεις καθε μερα