Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τη μπανιέρα αφού δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα το χτίστο, το σοβάτισμα και τα πλακάκια, γιατί δεν της βάζετε μια ταπετσαρία;

Εκτός αν χρειάζεται ο χώρος από κάτω για να κάνουν φωλιά τα γατιά.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και μερικοι εδω προβληματιζονται τι να κανουν με την υγρασια του μπανιου. Ταπετσαρια εχουν σκεφτει να χρησιμοποιησουν;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
[quote author=dimitrakis29 notid=32761]     Η Ρωσσία είναι γιά τους δυνατούς και ικανούς αυτοί την περνάνε ζωή και κότα με όλες της ανέσεις τους.Οι Βλάκμαν πάνε Γερμανία στα οικοτροφεία δουλεύουν απ'το πρω'ι' μέχρι το βράδυ γιά τους Γερμανούς και γαμάνε μιά φορά το 6μηνο τίποτα τελειωμένες :2funny:.
   Κατάλαβες τώρα Βλάκμαν γιατί μετράω στις γκόμενες? :2funny:

[/quote]

Τι μετράς ρε βλάκα?Πότε έγινες δυνατός και ικανός?Βγάζω τρεις φορές περισσότερα από εσένα και έχω 5 φορές μεγαλύτερη περιουσία.Τι να κλάσεις?Ποια γκόμενα θα ασχοληθεί με γελοίο loser σαν εσένα?Βγάλε μερικές που γάμησες την τελευταία διετία να γελάσουν όλοι.
Απλά νομίζετε όλοι οι βληματικοί γόνοι ότι πιάσατε τον Παπά από τα αρχίδια αλλά …

Εγω μενω σε διαμερισμα 85 τμ σε ακριβη πολη στη Γερμανια με 800 ευρω ενοικιο warm,και εσυ μενεις σε 40 τμ κομμουνιστικο διαμερισμα στη Ρωσια μες στους φτωχομπινεδες.Εχω 3 διαμερισματα 120 τμ στην Αθηνα που νοικιαζω και εσυ εχεις 2 χεζουλεδες εποχης Σταλιν που ζητημα να πιανουν 50000 ευρω.Βγαζω 8500 ευρω μεικτα μηνιαιως και 5000 καθαρα και εσυ περιμενεις το εμβασμα του μπαμπα για να φας.
Που ο δικος μου εχει δυο μυρια περιουσια αλλα δε ζηταω τιποτα γιατι δεν ειμαι αρχιδας παπαρας σαν εσενα.Γιατι το βλεπω εξευτελιστικο.
Παω  6 φορες εξωτερικο το χρονο και εχω 7 σπονσορετς και εσυ συχναζεις στα μπορδελα και πας Αθηνα Φυλης μια φορα το χρονο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Τι μετράς ρε βλάκα?Πότε έγινες δυνατός και ικανός?Βγάζω τρεις φορές περισσότερα από εσένα και έχω 5 φορές μεγαλύτερη περιουσία.Τι να κλάσεις?Ποια γκόμενα θα ασχοληθεί με γελοίο loser σαν εσένα?Βγάλε μερικές που γάμησες την τελευταία διετία να γελάσουν όλοι.
Απλά νομίζετε όλοι οι βληματικοί γόνοι ότι πιάσατε τον Παπά από τα αρχίδια αλλά ...

Ποιές να γάμησε ρε τύπε, η φίλη του ζήτησε παρτούζα και αυτός της πήγε δυο φίλους του Μαροκινούς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το δικο σου το διαμερισμα δειξε,οχι αλλουνού.Τη δικη σου συνδεση,οχι αλλουνού.
Τελος παντων με εσας τους βλακες γονους δεν εχει νοημα να ασχολείται κανεις γιατι σας συμπαθούνε αφου οι πιο πολλοι ταυτιζονται με εσας αφου θελουν τα ευκολα.
Οποτε προσβαλλονται ασχετα αν εχω δικιο.
Για αυτό και δεν παει ποτε μεχρι τελους.Μενει εκει να δαιμονιζει τους παπαρες είναι μεχρι αυτό η υπαρχει κι άλλο?Δεν εχει πατο που λενε.
Αφού δεν το πουλάω το δικό μου πως θα στο βάλω?Δεν υπάρχει σε αγγελία  :2funny:Το διαμέρισμα μου υπάρχει στο ίντερνετ στα βιντεάκια και το δωμάτιο και η κουζίνα.Σου έβαλα ένα παρόμοιο που πουλιέται.΄Δηλαδή ένα διαμέρισμα 3 τετραγωνικά μικρότερο και 1 χλμ. παραπέρα θα είναι πολύ ακριβότερο?Το δικό μου κάνει τουλάχιστον 6.000.000 που είναι 80.000 ευρώ.Θες και το άλλο που είναι οι γάτες εκεί και έχει τρία δωμάτια και είναι και σε πιό ακριβή περιοχή?
    Το δικό μου διαμερισμα είναι και στο ιντερνέτ στα βιντεάκια μου και έχω βάλει και φώτο και το μπαλκόνι και το δωμάτιο και την κουζίνα.
   Γ'αυτό η Ρωσσία δεν κάνει γιά φτωχομπινέδες σαν κ'εσένα  :2funny:Η Ρωσσία είναι γιά τους δυνατούς και ικανούς. Οι φτωχομπίνέδες σαν εσένα πάνε στη Γερμανία και δουλεύουν σαν τους μαύρους  :2funny:και το απόγευμα γυρίζουν στο οικοτροφείο και κάθονται στο σά'ι'τ με τους κλώνους τους και γράφουν  :jerking: :2funny:και γαμάνε μιά φορά το εξάμηνο  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.276
Πόντοι
5.506
Αφού δεν το πουλάω το δικό μου πως θα στο βάλω?Δεν υπάρχει σε αγγελία  :2funny:Το διαμέρισμα μου υπάρχει στο ίντερνετ στα βιντεάκια και το δωμάτιο και η κουζίνα.Σου έβαλα ένα παρόμοιο που πουλιέται.΄Δηλαδή ένα διαμέρισμα 3 τετραγωνικά μικρότερο και 1 χλμ. παραπέρα θα είναι πολύ ακριβότερο?Το δικό μου κάνει τουλάχιστον 6.000.000 που είναι 80.000 ευρώ.Θες και το άλλο που είναι οι γάτες εκεί και έχει τρία δωμάτια και είναι και σε πιό ακριβή περιοχή?
    Το δικό μου διαμερισμα είναι και στο ιντερνέτ στα βιντεάκια μου και έχω βάλει και φώτο και το μπαλκόνι και το δωμάτιο και την κουζίνα.
   Γ'αυτό η Ρωσσία δεν κάνει γιά φτωχομπινέδες σαν κ'εσένα  :2funny:Η Ρωσσία είναι γιά τους δυνατούς και ικανούς. Οι φτωχομπίνέδες σαν εσένα πάνε στη Γερμανία και δουλεύουν σαν τους μαύρους  :2funny:και το απόγευμα γυρίζουν στο οικοτροφείο και κάθονται στο σά'ι'τ με τους κλώνους τους και γράφουν  :jerking: :2funny:και γαμάνε μιά φορά το εξάμηνο  :2funny:

Αρχηγέ, τελικά στην παρτούζα έβλεπες μόνο;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απλά νομίζετε όλοι οι βληματικοί γόνοι ότι πιάσατε τον Παπά από τα αρχίδια αλλά ...
Λιγότερα απο μένα βγάζεις δουλεύοντας γίά τους Γερμανούς και ζώντας σε οικοτροφείο  :2funny:Βάλε μας την καινούργια μισθοδοσία σου που βγάζεις 8.000 ευρώ καθαρά  :jerking: :2funny:πηγαίνεις με τα πόδια και γαμάς μιά φορά το εξάμηνο  :2funny:.
  Η περιουσία σου στην Ελλάδα είναι της φαντασίας σου  :2funny:Αν είχες Ελλάδα που να μείνεις σιγά μην έφευγες να πας να ταλαιπωρεισε  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λιγότερα απο μένα βγάζεις δουλεύοντας γίά τους Γερμανούς και ζώντας σε οικοτροφείο  :2funny:Βάλε μας την καινούργια μισθοδοσία σου που βγάζεις 8.000 ευρώ καθαρά  :jerking: :2funny:πηγαίνεις με τα πόδια και γαμάς μιά φορά το εξάμηνο  :2funny:.
  Η περιουσία σου στην Ελλάδα είναι της φαντασίας σου  :2funny:Αν είχες Ελλάδα που να μείνεις σιγά μην έφευγες να πας να ταλαιπωρεισε  :2funny:

Εγώ έβαλα 93000 ευρώ μεικτά το χρόνο φορολογική δήλωση Γερμανία.Τη δική σου δήλωση δεν την είδα.
Ελλάδα δε θέλω να εισπράττω για να μη με πιέζουν οι γονείς για γάμο και να γαμάω ελευθέρως.Δεν τα θέλω τα εισοδήματα από Ελλάδα αν και όλοι ζητάνε να επιστρέψω.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Λιγότερα απο μένα βγάζεις δουλεύοντας γίά τους Γερμανούς και ζώντας σε οικοτροφείο  :2funny:Βάλε μας την καινούργια μισθοδοσία σου που βγάζεις 8.000 ευρώ καθαρά  :jerking: :2funny:πηγαίνεις με τα πόδια και γαμάς μιά φορά το εξάμηνο  :2funny:.
  Η περιουσία σου στην Ελλάδα είναι της φαντασίας σου  :2funny:Αν είχες Ελλάδα που να μείνεις σιγά μην έφευγες να πας να ταλαιπωρεισε  :2funny:

Ρε δημητρακη και εγω ειχα δουλεια με τετραψήφιο μηνιατικο αλλα παλι έφυγα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ έβαλα 93000 ευρώ μεικτά το χρόνο φορολογική δήλωση Γερμανία.Τη δική σου δήλωση δεν την είδα.
Ελλάδα δε θέλω να εισπράττω για να μη με πιέζουν οι γονείς για γάμο και να γαμάω ελευθέρως.Δεν τα θέλω τα εισοδήματα από Ελλάδα αν και όλοι ζητάνε να επιστρέψω.
Σου απάντησε ο Ιωσήφ χτες  :2funny:μήπως έβγαλες 930.000?η΄μήπως 9.300.000? :2funny:Ολα αυτά και η περιουσία σου στην Ελλάδα είναι όπως και η γκόμενα που δακτίλιαζες στο κλαμπ στην Κρακοβία όταν ο Φιντέλ πήγε στην τουαλέτα  :2funny:
  Γάμο με ποιά?καμιά συγχωριανή σου? :2funny:με προίκα και κάνα τρακτέρ? :2funny:Είσαι γιά κλάμματα βρε κακομοίρη  :2funny:όλα αυτά τα βλέπεις στη φαντασία σου  :2funny:Μου φένεται η αγαμία και η αφραγκία και το μουντό κλίμα της Γερμανίας μαζί με τη σκληρή δουλειά και μετά που κάθεσαι στο οικοτροφείο σε έχουν βαρεσει τελείως στο κεφάλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε δημητρακη και εγω ειχα δουλεια με τετραψήφιο μηνιατικο αλλα παλι έφυγα
Τετραψήφιο είναι και τα 1.000 ευρώ!Γερμανία παίρνουν μισθό ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ από 1400-2.300 μιλάω γιά το μέσο όρο.Οι Ελληνες μπορεί να παίρνουν και 1.000-1200!Ο Βλάκμαν γράφει ότι παίρνει 5.000 το μήνα καθαρά  :2funny:γιά να καταλάβει ο αναγνώστης είναι σα να λέει ένας Πακιστανός που μένει στην Ελλάδα στους άλλους Πακιστανούς ότι δουλεύει και παίρνει 2.500 Ευρώ  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Πάντος σε καταλαβαίνω που δεν μπόρεσες να κάτσεις!Πιό πληκτική χώρα αν υπάρχει πρέπει να είναι μόνο η Σουηδία
  Εχει πλάκα που οι κλώνοι μπαίνουν όλοι μαζί  :jerking: :2funny:Και ο Βλάκμαν και ο Ρεντ δεν πρέπει να έχουν ιντερνέτ στο κινητό τους  :2funny:γιατί και κοστίζει πολύ και οι ταχύτητες στη Γερμανία είναι γιά κλάμματα  :headbang:θυμάμαι και Αμβούργο και Βερολίνο το ιντερνέτ στο κινητό μου σερνόταν! :headbang:Ουτε 2mb ταχυτητα δεν είχε!Εκτός αυτού θυμάμαι ήταν πανάκρυβο!Να ακούσεις μουσική από το youtube στη Γερμανία ή στην Ελλάδα στ αμάξι ούτε στα όνειρα σου  :2funny:
  Εδώ οι ταχύτητες συνήθως στο δρόμο είναι από 12mb-13mb μέχρι 50-60 Ελλάδα άντε να είχε 2 στην πρωτη ταχύτητα και στη δεύτερη 0,1-0,2 το ηλίθιο μυαλό του Βλάκμαν δεν μπορεί να τα καταλάβει αυτά  :2funny:
  Να η ταχύτητα του ιντερνέτ μου μέσα στο αμάξι (που είναι σιδερένιο κλουβί και μπορεί να κώβει λιγάκι) με το ένα κινητό μου Tele2 και με το άλλο MTS .Το συμαντικό ρόλο τον παίζει η δεύτερη ταχύτητα (που γράφει загрузить ,Ελληνικά δεν ξέρω πως λέγεται?).

Συνημμένα

• b9.jpg
    b9.jpg
    177,1 KB · Εμφανίσεις: 34
  • b10.jpg
    b10.jpg
    136 KB · Εμφανίσεις: 29

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τετραψήφιο είναι και τα 1.000 ευρώ!Γερμανία παίρνουν μισθό ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ από 1400-2.300 μιλάω γιά το μέσο όρο.Οι Ελληνες μπορεί να παίρνουν και 1.000-1200!Ο Βλάκμαν γράφει ότι παίρνει 5.000 το μήνα καθαρά  :2funny:γιά να καταλάβει ο αναγνώστης είναι σα να λέει ένας Πακιστανός που μένει στην Ελλάδα στους άλλους Πακιστανούς ότι δουλεύει και παίρνει 2.500 Ευρώ  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Πάντος σε καταλαβαίνω που δεν μπόρεσες να κάτσεις!Πιό πληκτική χώρα αν υπάρχει πρέπει να είναι μόνο η Σουηδία
  Εχει πλάκα που οι κλώνοι μπαίνουν όλοι μαζί  :jerking: :2funny:Και ο Βλάκμαν και ο Ρεντ δεν πρέπει να έχουν ιντερνέτ στο κινητό τους  :2funny:γιατί και κοστίζει πολύ και οι ταχύτητες στη Γερμανία είναι γιά κλάμματα  :headbang:θυμάμαι και Αμβούργο και Βερολίνο το ιντερνέτ στο κινητό μου σερνόταν! :headbang:Ουτε 2mb ταχυτητα δεν είχε!Εκτός αυτού θυμάμαι ήταν πανάκρυβο!Να ακούσεις μουσική από το youtube στη Γερμανία ή στην Ελλάδα στ αμάξι ούτε στα όνειρα σου  :2funny:
  Εδώ οι ταχύτητες συνήθως στο δρόμο είναι από 12mb-13mb μέχρι 50-60 Ελλάδα άντε να είχε 2 στην πρωτη ταχύτητα και στη δεύτερη 0,1-0,2 το ηλίθιο μυαλό του Βλάκμαν δεν μπορεί να τα καταλάβει αυτά  :2funny:
  Να η ταχύτητα του ιντερνέτ μου μέσα στο αμάξι (που είναι σιδερένιο κλουβί και μπορεί να κώβει λιγάκι) με το ένα κινητό μου Tele2 και με το άλλο MTS .Το συμαντικό ρόλο τον παίζει η δεύτερη ταχύτητα (που γράφει загрузить ,Ελληνικά δεν ξέρω πως λέγεται?).

upload λέγεται  και γιατί νομίζεις ότι είναι σημαντικό;Τι ανεβάζεις πια που θες μεγάλο upload?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Εξωτερικό δεν φευγεις για την ταχυτητα του 4g
Πας για δικαιοτερη επαγγελματικη ανελιξη, για περισσότερα χρηματα και για την εμπειρία

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εδώ τα μπαλκόνια είναι γιά να βάζεις πράγματα σαν αποθήκη.Μόνο στην Ελλάδα στην Τουρκία και στην Αίγυπτο υπάρχουν μπαλκόνια και βεράντες που κάθεσαι.
   Καταρχήν αυτό ειναι  και όχι μπαλκόνι.Στα Ελληνικά δεν υπάρχει αυτή η λέξη και δεν ξέρω πως να το πω?Αν ξέρει κάποιος ας το γράψει.Η διαφορά μπαλκονιού απ'αυτό στις φώτο.Αυτό είναι χτισμένο πάνω κάτω και στο πλά'ι' έχει τούβλα και δεν εξέχει όπως το μπαλκόνι.
   Βολεύει πάρα πολύ βάζεις όλη τη σαβούρα εκει  :2funny:είναι γύρω στα 3 τετραγωνικά,πολλοί το ενωνουν με το δωμάτιο.Εγώ προτιμάω να το έχω σαν αποθήκη

Έλα ρε μεγάλε Τζίμαρε.

Ραμποτέ;

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1101082;image[/img[/URL]]

Μα ραμποτέ;

Τι γαμάτη ιδέα είναι αυτή. Μου άνοιξες τα μάτια.

Έχω και εγώ ένα μπαλκόνι 50 τετραγωνικά που βλέπει Ακρόπολη και Λυκαβηττό από τη μία και Πάρνηθα, Πεντέλη, Υμηττό από την άλλη.

Θα του βάλω μία πέργκολα, θα το κλείσω με ραμποτέ γύρω - γύρω και θα φέρω ότι έχω στην αποθήκη των 15 τετραγωνικών που είναι πήχτρα.

Φοβερή ιδέα.

Μα ραμποτέ; Πως δεν το είχα σκεφθεί μέχρι τώρα.......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εξωτερικό δεν φευγεις για την ταχυτητα του 4g
Πας για δικαιοτερη επαγγελματικη ανελιξη, για περισσότερα χρηματα και για την εμπειρία
Εξαρτάται την οικονομική κατάσταση του καθενός και το τι ζητάει.Εγώ πάντος έχω συνηθήσει σε αυτές της ανέσεις π.χ. ιντερνέτ που πετάει στο κινητό και στη πράξη να μην μπορω να καταναλώσω τα 25 γίγα που έχω το μήνα και στα 2 τηλέφωνα,το ζεστό και φτιαγμένο άνετο σπίτι (τα Ελληνικά σπίτια δεν μου αρέουν καθόλου ενώ είναι μεγάλα έχουν πολλούς άχρηστους χόρους)τα 24ωρα υπερμάρκετ που γιά μένα είναι τρομερή άνεση,το ότι μπορείς να έχεις το ακριβότερο κινητό και γενικά ακριβά πράγματα χωρίς να τρέμεις να μην σε κλέψουν όπως και το ίδιο με το συναγερμό στο διαμέρισμα,Ελλάδα στ'αρχήδια τους αν χτυπάει,εδώ σε 3 λεπτά έρχεται ο Σεκιουριτάς και σε 5-6 λεπτά έρχεται και η αστυνομία με τα αυτόματα και τα κράνη! :2funny:.Οτι στην Ελλάδα το 80% είναι αθλιοι και συχαίνεσε να τους πιάσεις καθώς και τους βρώμικους ζητιάνους που εδώ πρακτικά δεν υπάρχουν  καθώς και γιά γκόμενες δε το συζητάω καν :2funny:
Έλα ρε μεγάλε Τζίμαρε.

Ραμποτέ;

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1101082;image[/img[/URL]]

Μα ραμποτέ;

Τι γαμάτη ιδέα είναι αυτή. Μου άνοιξες τα μάτια.

Έχω και εγώ ένα μπαλκόνι 50 τετραγωνικά που βλέπει Ακρόπολη και Λυκαβηττό από τη μία και Πάρνηθα, Πεντέλη, Υμηττό από την άλλη.

Θα του βάλω μία πέργκολα, θα το κλείσω με ραμποτέ γύρω - γύρω και θα φέρω ότι έχω στην αποθήκη των 15 τετραγωνικών που είναι πήχτρα.

Φοβερή ιδέα.

Μα ραμποτέ; Πως δεν το είχα σκεφθεί μέχρι τώρα.......
[/quote]Κάτσε και πλήρωνε ΕΝΦΙΑ  :2funny:και 500 ευρώ το μήνα το χειμώνα γιά να μην παγώσεις  :2funny: και 300-400 ευρώ καλοκαίρι γιά αρκουδίσιον :2funny:Αυτή η ηλιθιότητα με της βεράντες υπάρχει μόνο στην Ελλάδα την ένα μέρος της Τουρκίας και στην Αίγυπτο.Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν έχω δει βεράντες!
  Αν αυτό το κληρονόμισες ή είναι των γονιών σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (που 99.9% έτσι θα είναι) αν όμως το αγώρασες μόνος σου τι να πω?τότε ξεπέρασες στη μαλακία και το Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny:.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656

[/quote]

σολο μλκιας  ξανα απο πορδομεταναστη
Δεν εχει γρηγορο ιντερνετ στο Ντοιτς κ δεν εχει κινητα ο κοσμος
:happy: :happy: :happy:
Και ειμαι σπιτι
Αν παω εξω βαραει 70-150  :respect:
Οσο για το κινητο
Καινουριο εκανε οσο το ...μισο αμαξι του πορνομιτσαρα  :happy:
Ειναι δε κ φοβερος γνωστης
Η δευτερη ταχυτητα    :respect: λεει παιζει ρολο
Δεν ξερει τι ειναι το απλοουντ  :respect: το λεει δευτερη ταχυτητα
κ φυσικα δεν ξερει οτι για το 90% των χρηστων το νταουνλοουντ πρακτικα εχει.    σημασια κι οχι το αναποδο  :respect:
Αλλανταλα της παρασκευης το γαλα ως ...ΠΑΝΤΑ  :worship: :worship:
:happy: :happy: :happy:

Συνημμένα

• D9563E01-5AE4-4476-AB0D-C0C95EDC786B.jpeg
    D9563E01-5AE4-4476-AB0D-C0C95EDC786B.jpeg
    586,9 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 0C668470-C99C-45BC-81A6-28E8C4F88DC9.png
    0C668470-C99C-45BC-81A6-28E8C4F88DC9.png
    351 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 020F8E60-1662-4BEA-A74D-DFEC3930F0C1.png
    020F8E60-1662-4BEA-A74D-DFEC3930F0C1.png
    350 KB · Εμφανίσεις: 44

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Εξαρτάται την οικονομική κατάσταση του καθενός και το τι ζητάει.Εγώ πάντος έχω συνηθήσει σε αυτές της ανέσεις π.χ. ιντερνέτ που πετάει στο κινητό και στη πράξη να μην μπορω να καταναλώσω τα 25 γίγα που έχω το μήνα και στα 2 τηλέφωνα,το ζεστό και φτιαγμένο άνετο σπίτι (τα Ελληνικά σπίτια δεν μου αρέουν καθόλου ενώ είναι μεγάλα έχουν πολλούς άχρηστους χόρους)τα 24ωρα υπερμάρκετ που γιά μένα είναι τρομερή άνεση,το ότι μπορείς να έχεις το ακριβότερο κινητό και γενικά ακριβά πράγματα χωρίς να τρέμεις να μην σε κλέψουν όπως και το ίδιο με το συναγερμό στο διαμέρισμα,Ελλάδα στ'αρχήδια τους αν χτυπάει,εδώ σε 3 λεπτά έρχεται ο Σεκιουριτάς και σε 5-6 λεπτά έρχεται και η αστυνομία με τα αυτόματα και τα κράνη! :2funny:.Οτι στην Ελλάδα το 80% είναι αθλιοι και συχαίνεσε να τους πιάσεις καθώς και τους βρώμικους ζητιάνους που εδώ πρακτικά δεν υπάρχουν  καθώς και γιά γκόμενες δε το συζητάω καν :2funny:Κάτσε και πλήρωνε ΕΝΦΙΑ  :2funny:και 500 ευρώ το μήνα το χειμώνα γιά να μην παγώσεις  :2funny: και 300-400 ευρώ καλοκαίρι γιά αρκουδίσιον :2funny:Αυτή η ηλιθιότητα με της βεράντες υπάρχει μόνο στην Ελλάδα την ένα μέρος της Τουρκίας και στην Αίγυπτο.Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν έχω δει βεράντες!
  Αν αυτό το κληρονόμισες ή είναι των γονιών σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (που 99.9% έτσι θα είναι) αν όμως το αγώρασες μόνος σου τι να πω?τότε ξεπέρασες στη μαλακία και το Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny:.

Στη Βρετανια τα σπιτια/διαμερισματα με μπαλκονια εχουν μεγαλυτερη αξια απο το σπιτι χωρις μπαλκονι ακομη και αν δεν τα χρειαζοντε. Ολες οι χωρες  που εχουν υψηλο αριθμο ημερων με ηλιοφανεια/ετος  προτιμουν να εχουν μπαλκονια. Ελλαδα,Ιταλια,Βραζιλια,Μεση ανατολη,Ασια (καποιες περιοχες),Ισπανια (Αν πας Μαδριτη στην πλατεια με το δημαρχειο θα δεις, υπεροχα μπαλκονια), και Αμερικη κυριως Καλιφορνια. Δεν υπαρχει λογος ενας Βρετανος/Ρωσος να φτιαξει μπαλκονια, να τα κανει τι? Να δει τον Ταμεση ή τον Νεβα υπο βροχη και με κρυο?  Οι περισσοτεροι θα λατρευαν ομως να εχουν θεα, με καλο καιρο και ενα κοκτειλ στα χερια.  Αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου,αναγκων. Καταλαβαινω οτι υπαρχει κοντρα αλλα  νομιζω υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα που θα κανουν καποιον να μεταναστευσει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
Καλα τωρα ειναι δυνατον να απαντας σοβαρα στο πορνομιτσο ;;;;
:respect: :respect: :respect:
Με το πανακριβο τουα-ρεγκο  μοντ 2005  :respect:

Συνημμένα

• 65290B79-C81B-4A5D-AEF5-B25D3833F8A5.png
    65290B79-C81B-4A5D-AEF5-B25D3833F8A5.png
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 36
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Καλα τωρα ειναι δυνατον να απαντας σοβαρα στο πορνομιτσο ;;;;
:respect: :respect: :respect:
Με το πανακριβο τουα-ρεγκο  μοντ 2005  :respect:

Τελικά εκτός από την ακαταμάχητη γοητεία του μήτσου, μάλλον ζηλεύεις και το πανάκριβο SUV με το οποίο καμακώνει γκόμενες :S

KyNCDA9.jpg

s8fsdrg.jpg

Καλά αυτό με τα μπαλκόνια ΕΠΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ, όπως και οι υπόλοιπες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom