Τετραψήφιο είναι και τα 1.000 ευρώ!Γερμανία παίρνουν μισθό ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ από 1400-2.300 μιλάω γιά το μέσο όρο.Οι Ελληνες μπορεί να παίρνουν και 1.000-1200!Ο Βλάκμαν γράφει ότι παίρνει 5.000 το μήνα καθαρά
γιά να καταλάβει ο αναγνώστης είναι σα να λέει ένας Πακιστανός που μένει στην Ελλάδα στους άλλους Πακιστανούς ότι δουλεύει και παίρνει 2.500 Ευρώ
.
Πάντος σε καταλαβαίνω που δεν μπόρεσες να κάτσεις!Πιό πληκτική χώρα αν υπάρχει πρέπει να είναι μόνο η Σουηδία
Εχει πλάκα που οι κλώνοι μπαίνουν όλοι μαζί
Και ο Βλάκμαν και ο Ρεντ δεν πρέπει να έχουν ιντερνέτ στο κινητό τους
γιατί και κοστίζει πολύ και οι ταχύτητες στη Γερμανία είναι γιά κλάμματα
θυμάμαι και Αμβούργο και Βερολίνο το ιντερνέτ στο κινητό μου σερνόταν!
Ουτε 2mb ταχυτητα δεν είχε!Εκτός αυτού θυμάμαι ήταν πανάκρυβο!Να ακούσεις μουσική από το youtube στη Γερμανία ή στην Ελλάδα στ αμάξι ούτε στα όνειρα σου
Εδώ οι ταχύτητες συνήθως στο δρόμο είναι από 12mb-13mb μέχρι 50-60 Ελλάδα άντε να είχε 2 στην πρωτη ταχύτητα και στη δεύτερη 0,1-0,2 το ηλίθιο μυαλό του Βλάκμαν δεν μπορεί να τα καταλάβει αυτά
Να η ταχύτητα του ιντερνέτ μου μέσα στο αμάξι (που είναι σιδερένιο κλουβί και μπορεί να κώβει λιγάκι) με το ένα κινητό μου Tele2 και με το άλλο MTS .Το συμαντικό ρόλο τον παίζει η δεύτερη ταχύτητα (που γράφει загрузить ,Ελληνικά δεν ξέρω πως λέγεται?).