Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Το άλλο που τρώει και Ισραηλινά σουβλάκια που το βάζετε;;
που ξερεις πρι τα τρωει!;;;
Εγω νομιζω καλοκαιρι ξεχαρμανιαζει στα πεπονια που ειναι δροσερα
Χειμωνα που κανει κρυο θελει κατι πιο ζεστο για συνευρεση  :headbang2: :headbang2: :headbang2: :tooth: :tooth:
Ξυπνα κλωνε μου
Εχει φαντασια ο πορδομεταναστης  :respect:  :heavymetalbig: :heavymetalbig:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Το σπίτι πέρασε επιτροπή τον ιανουάριο του 2005 και μας δώσαν τα διαμερίσματα το 2006.Ηταν έτοιμο στο τέλος του 2003 άλλα είχε κάτι προβλήματα με τα χαρτιά.
  Ωραία θέλετε να είναι του 2003 κανένα πρόβλημα  :)Και έτσι να είναι ο κατακαημένος ο Βλάκμαν λέει  :jerking: όταν λέει ότι το σπίτι μου είναι παλιό και κομμουνιστικό  :2funny:ο κομμουνισμός έπεσε το 1991.Αρα το σπίτι δεν είναι κομμουνιστικό και αφου είναι όπως λέει η φώτο του 2003 είναι καινούργιο.Τώρα αν κάποιος αμφιβάλει ότι αυτό είναι το σπίτι μου μπορεί ο Fidel να σας το επιβεβαιώσει που έχει έρθει.
   Φυσικά και τρελλένοντε οι γκόμενες γιατί είναι ένα καινούργιο σπίτι και όπως βλέπετε είναι από τούβλα και όχι από πανέλ που σημαινει ότι είναι πιό ζεστό και πιο ανθεκτικό στο χρόνο.
  Ο Βλάκμαν είναι αυτός που λέει ψέματα που μένει σε ένα οικοτροφείο :2funny:πάει με τα πόδια :2funny: περιμένει το νέο έτος να κοιμηθεί και γαμάει μιά φορά το εξάμηνο  :2funny:
το σπιτι ειναι Πουτινικο τελικως  :kneel: :worship: :worship:
Ψωφα κμαν
Εχει κ τοιχο απο τουβλα κι αλλες ανεσεις  :rockon: :rockon:
Χαναψοφα κμαν  κι ολοι οι κλωνοι  :klapste:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Τι αριστούργημα είναι αυτό?Το έβαψαν και κόκκινο για να μη μπερδεύεσαι και μπαίνεις στους διπλανούς κομμουνιστικούς στρατώνες?

fW4n1M.png

Εχεις 40 τμ σε αυτό το παλάτι,σε αυτή τη γειτονιά?Είσαι τόσο τυχερός?

Μάλλον από κανάν ολιγάρχη την τσίμπησες τη γκαρσονιέρα.
Ουρά θα κάνουν οι γκόμενες ποια θα πρωτομπει αμα δείχνεις φωτο.
εχει κοκκινο ατο λογοτυπο του κομματος ο προεδρος εξ ου κ το κοκκινο ντεκορ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αφου και τώρα ακόμα έτσι τα φτιάχνουν.Σιγα μην μπορεί ο μέσος Έλληνας να ξεχωρίσει μπλοκ Στάλιν απο οικοδομή Χρουστσωφ Γιελτσιν,αριστούργημα Μπρεζνιεφ ή Γκορμπατσώφ.
Το 2003 είχαν εισόδημα 200 δολάρια το μήνα,τέτοια υλικά υπήρχαν αυτά έφτιαχναν για το ποπολο.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δημητρακη αυτο που με χαλαει στην Ελλάδα ειναι οι σκατοκουβαδες
Παντου πετανε τα κωλοχαρτα στην χεστρα
Μονο Ελλάδα και Τουρκία εχω δει σκατοκουβαδες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
κλωνος ειναι πορνομιτσο
Αλλα με μια τσαπου .... να  :alivedick: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Το ότι ασχολείσε συνέχεια με πούτσες είναι άλλη μιά ένδειξη ότι είσαι ανίκανος  :2funny:συνήθως οι ανίκανοι συνέχεια γιά πούτσες μιλάνε  :2funny:
  Μακάρι να μην είναι κλώνος σου ή κλώνος του Βλάκμαν όπως μου έγραψες ότι υποψιάζεσαι με ΠΜ γιατί θα έχει την τύχη του Σκυλοχάλια αν όχι χειρότερη  :2funny:θα γελάει όλο το ιντερνέτ μαζι του  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Aυτά καλό είναι να μη γίνονται, Μήτσο, πούστικα πράγματα είναι αυτά και δε θέλεις να πιστεύουμε οτι είσαι πούστης, θέλεις;

θέλει θέλει... μπας και βρεθεί κανένας μερακλής και τον πηδήξει

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
530
Πόντοι
96
μονο αυτο το αρθρο να διαβασει καποιος και καταλαβαινει που μενει ο μεταναστης....

απο εκεινη την εποχη τα διαμερισματα ειναι 30 τμ + 11 η μπαλκοναρα

απλα τωρα αντι για 5οροφα τα κανουν με 16 οροφους και ασανσερ - το βασικο σχεδιο παντως παραμενει ιδιο (και εδωσε και 120χιλ για την τρυπα  :2funny:)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αφου και τώρα ακόμα έτσι τα φτιάχνουν.Σιγα μην μπορεί ο μέσος Έλληνας να ξεχωρίσει μπλοκ Στάλιν απο οικοδομή Χρουστσωφ Γιελτσιν,αριστούργημα Μπρεζνιεφ ή Γκορμπατσώφ.
Το 2003 είχαν εισόδημα 200 δολάρια το μήνα,τέτοια υλικά υπήρχαν αυτά έφτιαχναν για το ποπολο.
Πάλι  :jerking:είπες!Σήμερα έχει ξεσκιστεί να γράφεις  :jerking:έλεγες ότι είναι κομμουνιστικό  :jerking:και παλιό αποδείχτηκε ότι είναι καινούργιο!Και όπως έλεγα η τιμη του είναι γύρω στα 80.000 ευρώ.Απλός εσύ έχεις μείνει 25 χρόνια πίσω  :jerking: :2funny:
  Τώρα γράφεις πάλι  :jerking:τότε τα σπίτια ήταν καλύτερα σε ποιότητα εξαρτάται από τη σειρά βέβαια τα σπίτια από τούβλα ήταν πάντα πολύ καλύτερα αλλά αργούσαν πολύ να χτιστούνε ήθελαν 3-4 χρόνια ενώ από πανέλ χτίζονταν σε 1-1.5 χρόνια.Τότε ήταν καλύτερα γιατί τα έχτιζαν ακόμα Ρώσσοι τα τελευταία 10 χρόνια Ρώσσο χτίστη δεν θα δεις μόνο Ουζμπέκοι και Μολδαβοί σε πολλές περιπτώσεις αν όχι στις περισσότερες είναι χειρότερα σε ποιότητα.
  Η μεγάλη εκκρηξη στην οικοδομή άρχισε το 2005-2006 (εγώ το είχα πάρει όταν είχε αρχίσει να χτίζεται το τέλος του 1999) και άρχισε να χτίζετε όλη η πόλη!
   Σχετικά με τα μοντέλα σπιτιών είχα γράψει στο Thread της Ρωσσίας πολύ αναλυτικά αν θέλει κάποιος το βρίσκει και το ανεβάζει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Το ότι ασχολείσε συνέχεια με πούτσες είναι άλλη μιά ένδειξη ότι είσαι ανίκανος  :2funny:συνήθως οι ανίκανοι συνέχεια γιά πούτσες μιλάνε  :2funny:
  Μακάρι να μην είναι κλώνος σου ή κλώνος του Βλάκμαν όπως μου έγραψες ότι υποψιάζεσαι με ΠΜ γιατί θα έχει την τύχη του Σκυλοχάλια αν όχι χειρότερη  :2funny:θα γελάει όλο το ιντερνέτ μαζι του  :2funny: :2funny: :2funny:
πολυ ψυχολογια εχεις διαβασει μιτσε
Εξ ου κ πεφτεις σε ολα μεσα  :grin:
Για τον ΒΠ το εχω πει οτι πιστεθα  οτι ειναι κλωνπς τουωαρχοντα
Με τα πολλα συν οτι καποιο μελος σοβαρο μουωειπε πτι εχει επικοινωνια .βεβαια σε πμ και σμα οχι λαιβ.τεινω να πιστεψω πτι ειναι υπαρκτο προσωπο
Κοντος ψαλμος αλληλουια καποια στιγμη θαωπαω μοναχο για καποια δουλεια οποτε αννυπαρχει οντως ο Βπ θα πιουμε κι ενα καφε καπου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μονο αυτο το αρθρο να διαβασει καποιος και καταλαβαινει που μενει ο μεταναστης....

απλα τωρα αντι για 5οροφα τα κανουν με 16 οροφους και ασανσερ - το βασικο σχεδιο παντως παραμενει ιδιο (και εδωσε και 120χιλ για την τρυπα  :2funny:)

απλα τωρα αντι για 5οροφα τα κανουν με 16 οροφους και ασανσερ - το βασικο σχεδιο παντως παραμενει ιδιο (και εδωσε και 120χιλ για την τρυπα  :2funny:)

Καταρχήν το πήρα 12.000 $ και όχι 120.000  :2funny:είχα πάρει κ ένα άλλο 8.800 $ (στούντιο 24 τετραγωνικά) και το είχα πουλήσει 80.000 το 2007.
 Τότε υπήρχαν ευκαιρίες τώρα πάνε πιά αυτά όποιος έβγαλε λεφτά έβγαλε.
  Γράφει ότι είναι concrete-paneled καλά τυφλοί είσαστε? :2funny:δε βλέπετε στη φωτογραφία ότι το σπίτι μου είναι από τούβλα? :2funny:

πολυ ψυχολογια εχεις διαβασει μιτσε
Εξ ου κ πεφτεις σε ολα μεσα  :grin:
Για τον ΒΠ το εχω πει οτι πιστεθα  οτι ειναι κλωνπς τουωαρχοντα
Με τα πολλα συν οτι καποιο μελος σοβαρο μουωειπε πτι εχει επικοινωνια .βεβαια σε πμ και σμα οχι λαιβ.τεινω να πιστεψω πτι ειναι υπαρκτο προσωπο
Κοντος ψαλμος αλληλουια καποια στιγμη θαωπαω μοναχο για καποια δουλεια οποτε αννυπαρχει οντως ο Βπ θα πιουμε κι ενα καφε καπου
Αν είναι θα φτιάξω κ'εγώ ένα κλώνο και θα γράψω μαζί σου με πμ  :2funny:και θα πειστείς ότι είμαι αληθινός  :2funny:Δεν τον έχει δει κανένας αυτόν!
  Κάποια στιγμή πίστευα ότι είναι κλώνος του Βλάκμαν και δεν είναι απίθανο αλλά το στυλ γραψίματος του θυμίζει λιγάκι εσένα.
  Είναι δε εντελώς αμόρφωτος με πολύ λίγες γνώσεις  :2funny:Είναι εντελώς γιά  :2funny:να λέει ένας τέτοιος ότι είναι καθηγητής πανεπηστημίου :2funny:Στην καντίνα του πανεπησητμίου μπορεί να δουλεύει αν και το πιθανότερο είναι να πήγε Γερμανία να δούλεψε σουβλατζίδικο κάποιους μηνες και μετα να γυρισε Ελλάδα.Για Γερμανία δεν έχει γράψει τίποτα!Αν έγώ έμενα Γερμανία θα σας είχα γράψει σελίδες αναλύσεων και δε θα έγραφα γιά Ουκρανία και Ρωσσία που αυτός γράφει ενώ δεν έχει καμία σχέση  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αυτό περίμενα ... brexit τέλος ..  :birdman:

Πρεπει καταρχην να ξαναγινει δημοψηφισμα. Και επειτα ααααν δεχτει μια ανακληση η Ε.Ε. ( για το τελευταιο βεβαια εχω επιφυλαξεις αν η Βρετανια μπορει μονομερως να ανακαλεσει η πρεπει να το αποδεχτει η Ε.Ε. )

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κάτσε και πλήρωνε ΕΝΦΙΑ  :2funny:και 500 ευρώ το μήνα το χειμώνα γιά να μην παγώσεις  :2funny: και 300-400 ευρώ καλοκαίρι γιά αρκουδίσιον :2funny:Αυτή η ηλιθιότητα με της βεράντες υπάρχει μόνο στην Ελλάδα την ένα μέρος της Τουρκίας και στην Αίγυπτο.Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν έχω δει βεράντες!
   Αν αυτό το κληρονόμισες ή είναι των γονιών σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (που 99.9% έτσι θα είναι) αν όμως το αγώρασες μόνος σου τι να πω?τότε ξεπέρασες στη μαλακία και το Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny:.

Έλα ρε Μητσάρα.

Έλα ρε τύπε.

Τι να κάνουμε; Δεν είμαστε όλοι σαν και σένα που δουλεύεις σκληρά για να πάρεις διαμερίσματα.

Υ.Γ. Τους χαιρετισμούς μου στον Δάσκαλο Ιωσήφ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
πηγα και ειδα οτι ο δημητρακης ζει μεσα στις ανεσεις  :rockon: εχει δικο του διαμερισμα με θερμανση και γκαραζ δικο του.και κοντα στο μετρο.  :rockon:
Κοιμαται ως το μεσημερι και δεν περιμενει το Νεο Ετος για να κοιμηθει οπως οι φουκαραδες που δουλευουν στην Γερμανια! :2funny: :jerking:
Και μπορει να παει οποτε θελει στο 24ωρο σουπερμαρκετ του να αγορασει αναναδες μηλα και σερβικη φετα χωρις αλατι :rockon:
Επισης βγαινει στα κλαμπ που τον ξερουν οι Σεκιουριταδες και βγαζει Γκομενες.Τοτε δε το ειχε αλλα τωρα με το Σιδερενιο Αλογο και που εχει γινει και διασημος θα βγαζει περισσοτερες!! :rockon: :knockinb:
Τι αλλο θελετε  εσεις οι φουκαραδες για να πειστειτε; :jerking: :think: Οπως λεει και ο Ιωσηφ η Αγαμια και η Αφραγγια σας εχει χτυπησει στο κεφαλι και δε ξερετε τι λετε :2funny: :2funny: :jerking:

Είσαι άρχοντας. Τέλος.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Στη Βρετανια τα σπιτια/διαμερισματα με μπαλκονια εχουν μεγαλυτερη αξια απο το σπιτι χωρις μπαλκονι ακομη και αν δεν τα χρειαζοντε. Ολες οι χωρες  που εχουν υψηλο αριθμο ημερων με ηλιοφανεια/ετος  προτιμουν να εχουν μπαλκονια. Ελλαδα,Ιταλια,Βραζιλια,Μεση ανατολη,Ασια (καποιες περιοχες),Ισπανια (Αν πας Μαδριτη στην πλατεια με το δημαρχειο θα δεις, υπεροχα μπαλκονια), και Αμερικη κυριως Καλιφορνια. Δεν υπαρχει λογος ενας Βρετανος/Ρωσος να φτιαξει μπαλκονια, να τα κανει τι? Να δει τον Ταμεση ή τον Νεβα υπο βροχη και με κρυο?  Οι περισσοτεροι θα λατρευαν ομως να εχουν θεα, με καλο καιρο και ενα κοκτειλ στα χερια.  Αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου,αναγκων. Καταλαβαινω οτι υπαρχει κοντρα αλλα  νομιζω υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα που θα κανουν καποιον να μεταναστευσει

Και στη Νότια Γαλλία και στην Βαρκελώνη και στη Νότια Ισπανία και φυσικά Μαγιόρκα μέχρι και στις Κανάριες.

Στο Μεξικό, στην Κούβα και σε όλη την Καραϊβική.

Αμερική εκτός από Καλιφόρνια και Φλώριδα και γενικά στο Νότο - τα μπαλκόνια της Νέας Ορλεάνης είναι περίφημα.

Γενικά στο Νότο όλα τα σπίτια έχουν πίσω αυλές με βεράντες, έλα όμως που δεν φαίνονται από μπροστά.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ιταλία δεν πρόσεξα να έχουν μπαλκόνια.Ισπανία όπως λες μόνο στο δημαρχίο έχουν μπαλκόνια διακοσμητικά.Στα σπίτια τους δεν θα δεις καθόλου εκτός από κάτι πολύ μικρά.Σαν φραντσίσκο δεν είδα ούτε εκεί να έχουν μπαλκόνια.Εκει που είδα είναι Αιγυπτος,Ελλάδα και Τουρκία.Ούτε στο Ιραν που πήγα είδα.Τώρα μπορεί να έχουν σε άλλα μέρη που δεν έχω πάει.
    Συνηθως μπαλκόνια έχουν σε τριτοκοσμικά μέρη που τα σπίτια είναι κολλητά το ένα στο άλλο και δεν έχει χώρο άπλα αν βγεις έξω.

Μπα, τίποτε στο Σαν Φρανσίσκο:

0a2dfa60f7064bcd5e6de155c81e5d07.jpg

maxresdefault.jpg

6c67e2b4c1bb700bc4b1f252606ab163.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom