Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eίσαι τόσο ΑΣΧΕΤΟΣ και ΜΟΓΓΟΛΟΣ που δεν γνωρίζεις πως στη Γερμανία και ειδικά στο Μόναχο,
σπίτι με ενοίκιο 1000 ευρώ το μήνα,δεν μπορεί να το έχει μισθωτός που εμφανίζει 2.000 ευρώ μηνιαίο εισόδημα,
για τον απλό λόγο ότι ο ιδιοκτήτης δεν θα του το δώσει έχοντας τόσο χαμηλό μισθό.

Γράψε μας τώρα ξανά ότι στη Γερμανία δεν μπορούν να υπολογιστούν οι Έλληνες μετανάστες λόγω ανοιχτής διεύλευσης εντός Ε.Ε. να γελάσουμε  :2funny:

Και ΜΟΓΓΟΛΟΣ και ΑΣΧΕΤΟΣ

Μέχρι εδώ έχει μυρίσει το μεθάνιο... :rolleyes:

Αλλά αντιλαμβανομαι τη θέση σου και εύχομαι να γράφεις πάντα ότι αρέσει στον ΜΟΓΓΟΛΟ, για να μην δεις ένα πρωινό το ονοματεπώνυμο και το fb σου εδώ μέσα,όπως έπαθε ο DRLOVE

Ρε ΜΟΓΓΟΛΕ
Είναι αυτό το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι σου;Τι μας το postάρεις;
Βγάλε φωτό από το σπίτι σου,σου λέει ο kman και εσύ Postάρεις αγγελία με παρόμοιο σπίτι.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;(ρητορικη ερώτηση  :rolleyes:)

ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΟΡΟΦΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΧΤΊΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ LIFTING ΤΟ 2006,
ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ,
ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ

Βαριέμαι να παραθέσω και όλες τις άλλες ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έχεις γράψει :jerking:

Σε σπιτια σαν το δικό σου,στη Γερμανια μενουν οι αφρικανοαραβες και οι αλκοολικοί Γερμανοί :2funny:
οι Έλληνες είναι σα σκουπίδια στη Γερμανία.
  Αυτό ότι αργά ή γρήγορα θα μάθουμε ποιος είσαι το τρέμεις όπως βλέπω.Γιατι θα δούμε τα χάλια σου.
  Το πεζοδρόμιο αυτό είναι στον παρακάτω δρόμο.Εχω βάλει πολλές φωτο το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι μου.Κσι τη γειτονιά μου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.319
Πόντοι
5.506
Μήτσο, πάντως και στην παλιά σου γειτονιά έχει συμπαθητικά σπίτια, όχι βέβαια σαν το παλάτι που μένεις εσύ αλλά συμπαθητικά.

155049_380674_d.jpg

155049_782454_d.jpg

155049_144316_d.jpg

155049_675070_d.jpg

155049_679477_d.jpg

155049_584726_d.jpg

155049_733239_d.jpg

155049_454503_d.jpg

155049_348089_d.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.319
Πόντοι
5.506
Ευτυχώς που μου τη  θύμησες γιατί την είχα ξεχάσει τελείως!Λίγο πριν το νέο έτος έπρεπε να πάρω μια τηλέφωνο να συναντηθούμε και ξέχασα να την πάρω....Με πήρε την άλλη μέρα και της είπα ωχ συγγνώμη το ξέχασα

u9S7XMD.gif

Eίδες που νοιαζόμαστε για σένα και δεν το αναγνωρίζεις;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρη μπορει να θελουν φωτο απο σπιτια που μενουν οι γκομενες για να  :jerking: οι πυρφοροι :2funny: :2funny: :jerking:
Ο Ιωσηφ καλα λεει οτι η Αγαμια και η Αφραγκια τους εχει χτυπησει στο κεφαλι και δεν ξερουν τι λενε
Το ξέρω είναι μεγάλοι φουκαράδες για κλάματα όλοι τους.
 Όταν ήρθες εσυ το 2008 ή 2009 είδες να μένω σε κάνα παλιό σπίτι?Καινούργια δεν είναι η πολυκατοικία μου?Στη γειτονιά μου που περπατήσαμε δεν είχε φαρδιά πεζοδρόμια?
 Αυτοί είναι τελείως γκάου.
 Και πιστεύω ότι ο Βαλκάνιος φουκαράς μπορεί να μη μένει Γερμανια.Απλος να πήγε για δουλειά σε κάνα Ελληνικό εστιατόριο και μετά να γύρισε πίσω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.319
Πόντοι
5.506
Το ξέρω είναι μεγάλοι φουκαράδες για κλάματα όλοι τους.
 Όταν ήρθες εσυ το 2008 ή 2009 είδες να μένω σε κάνα παλιό σπίτι?Καινούργια δεν είναι η πολυκατοικία μου?Στη γειτονιά μου που περπατήσαμε δεν είχε φαρδιά πεζοδρόμια?
 Αυτοί είναι τελείως γκάου.
 Και πιστεύω ότι ο Βαλκάνιος φουκαράς μπορεί να μη μένει Γερμανια.Απλος να πήγε για δουλειά σε κάνα Ελληνικό εστιατόριο και μετά να γύρισε πίσω.

Μήτσο, θέλουμε γνώμη σου για γκόμενες που κάνουν  :pipa1: στο αυτοκίνητο. Σου έχει τύχει καμία;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
  Αυτό ότι αργά ή γρήγορα θα μάθουμε ποιος είσαι το τρέμεις όπως βλέπω.Γιατι θα δούμε τα χάλια σου.
  Το πεζοδρόμιο αυτό είναι στον παρακάτω δρόμο.Εχω βάλει πολλές φωτο το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι μου.Κσι τη γειτονιά μου.

Eσένα σε έχουν και οι ίδιοι οι Έλληνες για ΣΚΟΥΠΙΔΙ και σε παίζει ο λαζόπουλος για να γελάμε ΜΟΓΓΟΛΕ :2funny:

ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Το πρώτο λινκ δεν ανοίγει.Μ αρεσει που βάζεις ενα σπιτι για δυσεκατομυριουχους.Και πάλι ένα απλό μπαλκόνι έχει δεν έχει βεράντα.Βαλε απλά σπίτια από αντίστοιχες  γειτονιές όπως ο νέος κόσμος η νέα Σμύρνη ή το Γαλάτσι που μένει ο ΔΡ λοβ.

Μου ειπες οτι μονο τριτοκοσμικες χωρες εχουν μπαλκονια, σου δειχνω πανακριβες περιοχες με μπαλκονια και μου λες γιατι μου δειχνεις σπιτια για δισεκατομμυριουχους, λες ο δισεκατομμυριουχος στο Λος Αντζελες να λιγουρευεται τριτοκοσμικα features ?   :think:

Αν ειχες προβλημα με καποιον Γερμανο ισως να ηταν καθαρα θεμα ατυχιας. Εχω μεινει απειρες φορες στη Γερμανια λογω transit, ολες οι Γερμανιδες της ηλικιας μου (22-26)  ηταν πολυ φιλικες , λες να ηταν φιλικες σε ενα διερχομενο Ελληνα και να μην ειναι στα παιδια που δουλευουν εκει και ξερουν και τη γλωσσα?  :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ποια γειτονια σου ρε μαλάκα?Θέλουμε φωτό από το σπίτι που μένεις σαλόνι και πρόσοψη.Εχεις αρχίδια να το ποστάρεις?Η τρέμεις το ξεφτιλίκι?
Αφού μένεις σε 40 τμ κομμουνιστικού διαμερίσματος εκτός κέντρου ρε γύφτο.Νομίζεις ότι οι άλλοι δεν έχουν καταλάβει τα χάλια σου?Εννοείται δεν μπορείς να ποστάρεις δικές σου φωτό από το δικό σου σπίτι όπως δεν μπορείς να ποστάρεις δικές σου φωτό από δικές σου γκόμενες.
Μπορείς να ποστάρεις φωτό από τη φορολογική σου δήλωση Ρωσία ή ντρέπεσαι ρε πάπαρε?
Δε θα το κάνεις ποτέ,στα αρχίδια μας άλλωστε.Αφού σας ξέρουμε ρε κουράδες,τι είστε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.319
Πόντοι
5.506
Ποια γειτονια σου ρε μαλάκα?Θέλουμε φωτό από το σπίτι που μένεις σαλόνι και πρόσοψη.Εχεις αρχίδια να το ποστάρεις?Η τρέμεις το ξεφτιλίκι?
Αφού μένεις σε 40 τμ κομμουνιστικού διαμερίσματος εκτός κέντρου ρε γύφτο.Νομίζεις ότι οι άλλοι δεν έχουν καταλάβει τα χάλια σου?Εννοείται δεν μπορείς να ποστάρεις δικές σου φωτό από το δικό σου σπίτι όπως δεν μπορείς να ποστάρεις δικές σου φωτό από δικές σου γκόμενες.
Μπορείς να ποστάρεις φωτό από τη φορολογική σου δήλωση Ρωσία ή ντρέπεσαι ρε πάπαρε?
Δε θα το κάνεις ποτέ,στα αρχίδια μας άλλωστε.Αφού σας ξέρουμε ρε κουράδες,τι είστε.

Συγνώμη ρε τύπε, δε σου έφτασε το "μπαλκόνι"-αποθήκη-αχούρι;;;  :think:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εξαρτάται την οικονομική κατάσταση του καθενός και το τι ζητάει.Εγώ πάντος έχω συνηθήσει σε αυτές της ανέσεις π.χ. ιντερνέτ που πετάει στο κινητό και στη πράξη να μην μπορω να καταναλώσω τα 25 γίγα που έχω το μήνα και στα 2 τηλέφωνα,το ζεστό και φτιαγμένο άνετο σπίτι (τα Ελληνικά σπίτια δεν μου αρέουν καθόλου ενώ είναι μεγάλα έχουν πολλούς άχρηστους χόρους)τα 24ωρα υπερμάρκετ που γιά μένα είναι τρομερή άνεση,το ότι μπορείς να έχεις το ακριβότερο κινητό και γενικά ακριβά πράγματα χωρίς να τρέμεις να μην σε κλέψουν όπως και το ίδιο με το συναγερμό στο διαμέρισμα,Ελλάδα στ'αρχήδια τους αν χτυπάει,εδώ σε 3 λεπτά έρχεται ο Σεκιουριτάς και σε 5-6 λεπτά έρχεται και η αστυνομία με τα αυτόματα και τα κράνη! :2funny:.Οτι στην Ελλάδα το 80% είναι αθλιοι και συχαίνεσε να τους πιάσεις καθώς και τους βρώμικους ζητιάνους που εδώ πρακτικά δεν υπάρχουν  καθώς και γιά γκόμενες δε το συζητάω καν :2funny:Κάτσε και πλήρωνε ΕΝΦΙΑ  :2funny:και 500 ευρώ το μήνα το χειμώνα γιά να μην παγώσεις  :2funny: και 300-400 ευρώ καλοκαίρι γιά αρκουδίσιον :2funny:Αυτή η ηλιθιότητα με της βεράντες υπάρχει μόνο στην Ελλάδα την ένα μέρος της Τουρκίας και στην Αίγυπτο.Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν έχω δει βεράντες!
   Αν αυτό το κληρονόμισες ή είναι των γονιών σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα (που 99.9% έτσι θα είναι) αν όμως το αγώρασες μόνος σου τι να πω?τότε ξεπέρασες στη μαλακία και το Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny:.
Εχεις γαμηθεί με τα 24ωρα σουπερμαρκετ.Τι  στο πούτσο κάνεις όλη μέρα που πρέπει να πηγαίνεις μεταμεσονύκτια για ψώνια στο σουπερμαρκετ;Σε κυνηγάνε;Ντρεπεσαι να κυκλοφορείς;Φοβάσαι μην στην πέσουν;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάρτο φουκαρά  :2funny:αυτή η γειτονιά είναι καινούργια.Το μετρό εδώ ήρθε το 1987 και τότε άρχισαν να χτίζουν σπίτια.Το σπιτι μου φένεται ότι δεν είναι παλιό.Είναι του 2006 ο Fidel ο επιβεβαίωσε όταν ήρθε τό είδε αν είναι καινούργιο ή όχι.Ενώ εσύ ζεις στο οικοτροφείο και περιμένεις το νέο έτος γιά να κοιμηθείς  :2funny:
  Πάρε μέχρι και Ισραηλινά σουβλάκια (Ισραηλινή αλυσίδα) έχει στο εμπορικό γιατί έχεις μείνει 25 χρόνια πίσω  :jerking: :2funny:
    Είπα στον Ιωσήφ να γράψει όταν στείλει το κείμενο θα σας το βάλω να  :2funny:.
  Αντι γιά μισθοδοσία 5.000 ευρώ γιά δε μας βάζεις τη φορολογική δήλωση του Λάτση να μας πεις ότι είσαι εκατομμυριούχος  :2funny:
Μου ειπες οτι μονο τριτοκοσμικες χωρες εχουν μπαλκονια, σου δειχνω πανακριβες περιοχες με μπαλκονια και μου λες γιατι μου δειχνεις σπιτια για δισεκατομμυριουχους, λες ο δισεκατομμυριουχος στο Λος Αντζελες να λιγουρευεται τριτοκοσμικα features ?  :think:
Αν ειχες προβλημα με καποιον Γερμανο ισως να ηταν καθαρα θεμα ατυχιας. Εχω μεινει απειρες φορες στη Γερμανια λογω transit, ολες οι Γερμανιδες της ηλικιας μου (22-26)  ηταν πολυ φιλικες , λες να ηταν φιλικες σε ενα διερχομενο Ελληνα και να μην ειναι στα παιδια που δουλευουν εκει και ξερουν και τη γλωσσα?  :think:
Θα γράψει ο Ιωσηφ σχετικά που έμεινε Μαδρίτη 1 χρόνο.Βεράντες όπως στην Ελλάδα που κάθονται ανθρωποι δεν έχει στην Ισπανία.
  Οι Γερμανοί με τους Ελληνες δεν είναι και πολύ φιλικοί.Αν πας στο αεροδρόμιο υπάλληλοι είναι με όλους το ίδιο φέροντε.Γενικά τους Ελληνες τους βλέπουν πολύ υποτιμιτικά.

Συνημμένα

• a57.jpg
    a57.jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • a58.jpg
    a58.jpg
    379,8 KB · Εμφανίσεις: 35
  • a67.jpg
    a67.jpg
    67 KB · Εμφανίσεις: 15
  • a68.jpg
    a68.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 15
  • a69.jpg
    a69.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 17
  • a63.jpg
    a63.jpg
    266,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • a65.jpg
    a65.jpg
    329,5 KB · Εμφανίσεις: 27

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eσένα σε έχουν και οι ίδιοι οι Έλληνες για ΣΚΟΥΠΙΔΙ και σε παίζει ο λαζόπουλος για να γελάμε ΜΟΓΓΟΛΕ :2funny:

ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ
Το ξεβράκωμα σου (αν δεν είσαι κλώνος του Red που νομίζω) είναι θέμα χρόνου  :2funny:τώρα κάνεις το μάγκα μετά όμως θα σου κωπεί η μαγκιά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συγνώμη ρε τύπε, δε σου έφτασε το "μπαλκόνι"-αποθήκη-αχούρι;;;  :think:

Toυ ξεφυγαν αυτες οι φωτο.Αλλωστε Ρωσια εχει ψωλοκρυο και βρεχει συνεχεια.Τι να το κανεις το μπαλκονι?
Οπως και το κρεβατι καναπες τυπικο στη σοβιετικη Ενωση για να γλιτωνεις χωρο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάρτο φουκαρά  :2funny:αυτή η γειτονιά είναι καινούργια.Το μετρό εδώ ήρθε το 1987 και τότε άρχισαν να χτίζουν σπίτια.Το σπιτι μου φένεται ότι δεν είναι παλιό.Είναι του 2006 ο Fidel ο επιβεβαίωσε όταν ήρθε τό είδε αν είναι καινούργιο ή όχι.Ενώ εσύ ζεις στο οικοτροφείο και περιμένεις το νέο έτος γιά να κοιμηθείς  :2funny:
  Πάρε μέχρι και Ισραηλινά σουβλάκια (Ισραηλινή αλυσίδα) έχει στο εμπορικό

Τι αριστούργημα είναι αυτό?Το έβαψαν και κόκκινο για να μη μπερδεύεσαι και μπαίνεις στους διπλανούς κομμουνιστικούς στρατώνες?

fW4n1M.png

Εχεις 40 τμ σε αυτό το παλάτι,σε αυτή τη γειτονιά?Είσαι τόσο τυχερός?

Μάλλον από κανάν ολιγάρχη την τσίμπησες τη γκαρσονιέρα.
Ουρά θα κάνουν οι γκόμενες ποια θα πρωτομπει αμα δείχνεις φωτο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πάρτο φουκαρά  :2funny:αυτή η γειτονιά είναι καινούργια.Το μετρό εδώ ήρθε το 1987 και τότε άρχισαν να χτίζουν σπίτια.Το σπιτι μου φένεται ότι δεν είναι παλιό.Είναι του 2006 ο Fidel ο επιβεβαίωσε όταν ήρθε τό είδε αν είναι καινούργιο ή όχι.
Ρε συ εδώ  λέει ότι είναι του 2003
Και κοίτα πράγματα,σου έκλεψαν και την φωτό!!!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Το ξεβράκωμα σου (αν δεν είσαι κλώνος του Red που νομίζω) είναι θέμα χρόνου  :2funny:τώρα κάνεις το μάγκα μετά όμως θα σου κωπεί η μαγκιά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κλωνος ειναι πορνομιτσο
Αλλα με μια τσαπου .... να  :alivedick: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.319
Πόντοι
5.506
Toυ ξεφυγαν αυτες οι φωτο.Αλλωστε Ρωσια εχει ψωλοκρυο και βρεχει συνεχεια.Τι να το κανεις το μπαλκονι?
Οπως και το κρεβατι καναπες τυπικο στη σοβιετικη Ενωση για να γλιτωνεις χωρο.

Το άλλο που τρώει και Ισραηλινά σουβλάκια που το βάζετε;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Εχεις γαμηθεί με τα 24ωρα σουπερμαρκετ.Τι  στο πούτσο κάνεις όλη μέρα που πρέπει να πηγαίνεις μεταμεσονύκτια για ψώνια στο σουπερμαρκετ;Σε κυνηγάνε;Ντρεπεσαι να κυκλοφορείς;Φοβάσαι μην στην πέσουν;
ειναι τρομερη ανεση τυπε
Τι δεν καταλαβαινεις ;;;  :respect:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε συ εδώ   λέει ότι είναι του 2003
Και κοίτα πράγματα,σου έκλεψαν και την φωτό!!!!!
Το σπίτι πέρασε επιτροπή τον ιανουάριο του 2005 και μας δώσαν τα διαμερίσματα το 2006.Ηταν έτοιμο στο τέλος του 2003 άλλα είχε κάτι προβλήματα με τα χαρτιά.
  Ωραία θέλετε να είναι του 2003 κανένα πρόβλημα  :)Και έτσι να είναι ο κατακαημένος ο Βλάκμαν λέει  :jerking: όταν λέει ότι το σπίτι μου είναι παλιό και κομμουνιστικό  :2funny:ο κομμουνισμός έπεσε το 1991.Αρα το σπίτι δεν είναι κομμουνιστικό και αφου είναι όπως λέει η φώτο του 2003 είναι καινούργιο.Τώρα αν κάποιος αμφιβάλει ότι αυτό είναι το σπίτι μου μπορεί ο Fidel να σας το επιβεβαιώσει που έχει έρθει.
   Φυσικά και τρελλένοντε οι γκόμενες γιατί είναι ένα καινούργιο σπίτι και όπως βλέπετε είναι από τούβλα και όχι από πανέλ που σημαινει ότι είναι πιό ζεστό και πιο ανθεκτικό στο χρόνο.
  Ο Βλάκμαν είναι αυτός που λέει ψέματα που μένει σε ένα οικοτροφείο :2funny:πάει με τα πόδια :2funny: περιμένει το νέο έτος να κοιμηθεί και γαμάει μιά φορά το εξάμηνο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom