dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
οι Έλληνες είναι σα σκουπίδια στη Γερμανία.Eίσαι τόσο ΑΣΧΕΤΟΣ και ΜΟΓΓΟΛΟΣ που δεν γνωρίζεις πως στη Γερμανία και ειδικά στο Μόναχο,
σπίτι με ενοίκιο 1000 ευρώ το μήνα,δεν μπορεί να το έχει μισθωτός που εμφανίζει 2.000 ευρώ μηνιαίο εισόδημα,
για τον απλό λόγο ότι ο ιδιοκτήτης δεν θα του το δώσει έχοντας τόσο χαμηλό μισθό.
Γράψε μας τώρα ξανά ότι στη Γερμανία δεν μπορούν να υπολογιστούν οι Έλληνες μετανάστες λόγω ανοιχτής διεύλευσης εντός Ε.Ε. να γελάσουμε
Και ΜΟΓΓΟΛΟΣ και ΑΣΧΕΤΟΣ
Μέχρι εδώ έχει μυρίσει το μεθάνιο...
Αλλά αντιλαμβανομαι τη θέση σου και εύχομαι να γράφεις πάντα ότι αρέσει στον ΜΟΓΓΟΛΟ, για να μην δεις ένα πρωινό το ονοματεπώνυμο και το fb σου εδώ μέσα,όπως έπαθε ο DRLOVE
Ρε ΜΟΓΓΟΛΕ
Είναι αυτό το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι σου;Τι μας το postάρεις;
Βγάλε φωτό από το σπίτι σου,σου λέει ο kman και εσύ Postάρεις αγγελία με παρόμοιο σπίτι.
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;(ρητορικη ερώτηση )
ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥΟΡΟΦΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΧΤΊΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ LIFTING ΤΟ 2006,
ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ,
ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ
Βαριέμαι να παραθέσω και όλες τις άλλες ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έχεις γράψει
Σε σπιτια σαν το δικό σου,στη Γερμανια μενουν οι αφρικανοαραβες και οι αλκοολικοί Γερμανοί
Αυτό ότι αργά ή γρήγορα θα μάθουμε ποιος είσαι το τρέμεις όπως βλέπω.Γιατι θα δούμε τα χάλια σου.
Το πεζοδρόμιο αυτό είναι στον παρακάτω δρόμο.Εχω βάλει πολλές φωτο το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι μου.Κσι τη γειτονιά μου.