Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν συγκρίνω Μόσχα με Αγία Πετρούπολη από τη Μόσχα δεν μου αρέσει που είναι πιό αγενείς γιατί όλοι έχουν έρθει από κάπου.Στη Μόσχα όμως ο καιρός είναι καλύτερος από εδώ που μένω π.χ. στη Μόσχα υπάρχει σεζόν που ανοίγουν οι λίμνες γιά μπάνιο από τέλη ιουνίου μέχρι τέλη αυγούστου,σε εμάς εδώ ένα ΄στα δύο χρόνια μπορεί να μην μπορείς να κάνεις μπάνιο καμία μέρα.Δηλαδή στη Μόσχα κάνει κάθε καλοκαίρι 23-25 βαθμούς γιά πάνω από 1 μήνα.Βέβαια εμένα αυτό δε μου αρέσει γιατί όταν η θερμοκρασία πάει πάνω από 22 βαθμούς μπλοκάρω και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έφυγα από την Ελλάδα!Μμε το που κάνει ζέστη εδώ κάθομαι στ αμάξι και ανοίγω τέρμα το αρκουδίσιον (το φράνω 9-10 βαθμους) ευτυχώς η ζέστη εδώ είναι μιά φορά στα 5 χρόνια να κάνει 25 βαθμους γιά 3 βδομάδες και μιά φορά στα 2 χρόνια να κάνει πάνω από 25 γιά 4-5 μέρες.Το καλοκαίρι στη Αγία Πετρούπολη είναι παραδεισένιο!Της κρύες μέρες με βοριά (το πολύ μιά βδομάδα) να κάνει 13 βαθμους συνηθως έχει 17-20 βαθμους και είναι τέλεια  :).
  Το μεγαλο αρνητικό στην Αγία Πετρούπολη είναι πολλές φορές ο καιρός,έχει υγρασία 90% (και η Αθήνα έχει υγρασία 70%-75%) και όταν φυσάει και βρέχει η χιονίζει (συνηθως όταν βρέχει) είναι απαίσια  :headbang:αν θες να πας να περπατίσεις.Γ'αυτό πρέπει να έχεις οποσδήποτε αυτοκίνητο.Οι Ρωσσοι μετράνε πολύ τα λεφτά (αυτό εμένα δε με αφορά) βέβαια από την ξεφτίλα των Ελλήνων που πετάνε λεφτά σε  :jerking:είναι πολύ καλύτερο να μην ξοδευει κάποιος!π.χ. αυτός με τη φακλάνα που ζει στα 13 τερταγωνικά και είναι ντυμένος χάλια όπως στην Ελλάδα και είχε ενα κινητο χάλια πήγε στο Ελληνικό και έπαιρνε τα πάντα,κρασιά,γλυκα  :jerking: (εγώ πήρα ενα σουβλάκι και μιά κόκα κόλα).Εγώ για πράγατα δεν τσιγκουνεύτηκα ποτέ,γιά μένα παίρνω πάντα τα καλύτερα.Θα μπορούσε ο άνθρωπος στη φωτογραφία να δώσει 4.500-5.000 ρουβλια το μηνα και να βάλει το αμαξι του στο υπογειο πάρκινγκ που είναι δίπλα και να μην το ξεχιονίζει! :headbang:να πω ότι είχε κανενα πάρα πολύ φτηνό αμάξι να πω δεν έχει!Βασικά ο καιρός είναι πολλές φορες (όχι πάντα) τελείως  :shit: στην Αγία Πετρούπολη.Αλλά μπορείς εκείνες της μέρες να πάρεις το αμαξι απο το υπογειο παρκινγκ και να πας σε κάποιο τεράστιο εμπορικό που είναι ολκληρη πόλη και έχει το πάρκινγκ του και εκεί.
  Ενα άλλο αρνητικό στην Αγία Πετρούπολη είνα το νερό είναι άγευστο τελείως ουτε γλυφο μια περίεργη γευση!Της Αθήνας θα το χαρακτήριζα μέτριο ουτε τέιλειο ουτε χάλια.Το καλύτερο νερό το συνάντησα στην ΠΜΡ το νερό του Τιράσπολ είναι φοβερό σε γεύση λες και ήταν μεταλλικό!
Μέχρι πριν από 5 χρόνια θα έβαζα στα αρνητικά και το ψωμί αλλά τώρα έχει παντού Ιταλική τσιαπάτα οπότε αυτό το πρόβλημα λύθικε.......
..............τώρα τι δεν θα αρέσει σε έναν Ελληνα εδώ:
  Στην Αγία Πετρούπολη πιό πολύ από παντου είναι πολύ τοπικιστές,αν δεν μιλας Ρωσσικά είσαι σα νεκρός,οι μισθοί είναι 500 ευρω!Και τα ενοικια φωτιά (αν εχεις δικο σου σπιτι δεν εχεις πρόβλημα),εννοειεται ότι χρειάζεσαι αμάξι και να έχει υπόγειο πάρκινγκ κοντα στο σπίτι.Αν κάποιος είναι μαυριδερός ας ξεχασει της γκόμενες οι μόνοι που θα ασχολειθουν μαζι του θα ειναι οι αστυνομικοί!Η βίζα και οι άδειες παραμονής είναι μεγάλο πρόβλημα ακόμα και παντρεμένος να είσαι (εκτός αν πας σε κάποιο δικηγόρο σχετικό που με 1000-1500 θα στην βγάλει) αν πας μόνος σου θα πρέπει να στειθείς στις ουρές με τους Ουζμπέκους με της ώρες και να ετοιμάσεις δεκάδες χαρτιά που θα σου ζητήσουν  :headbang:.
  Σχετικά με το δανεισμό κάνεις λάθος ο δανεισμός εδώ γίνεται με τρελλά επιτόκια :headbang: γιά σπίτι από 12% το χρόνο  :headbang:καταναλωτικό δάνειο 23%-35% (σε ρούβλια)  :headbang: (αυτό εμένα δε με αφορά καθόλου).
    Σχετικά με της γκόμενες πρέπει κάποιος να αποβάλει αν θέλει να έχει γκόμενες την Ελληνική βλαχιά,Ελληνική κουραδομαγκιά και ενοείται το Ελληνικό ντυσιμο και στυλ με μουσια και φτηνά ρούχα που φοράνε στην Ελλάδα ξεχάστε της γκόμεενεςοι γκόμενες είναι πανέξυπνες και τα κοιτάνε όλα δυστηχώς αν δεν μετράει κάποιος είναι πρακτικά αδύνατον να της κορο'ι'δέψει!

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
543
Πόντοι
96
Ευχαριστω, κατατοπιστικοτατος  :thumbsup:
Με τους Ελληνες πως ειναι; Μας συμπαθουν η ειναι σνομπ;
Τους αποδεχονται γενικα στην παρεα τους, η ειναι καταδικασμενοι οι Ελληνες εκει στη μοναξια η στην παρεα με συπατριωτες η αλλους μεταναστες, οπως γινεται σε πολλες δυτικες χωρες;

υ.γ. ειδα οτι απαντησες σε επομενο ποστ

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
543
Πόντοι
96
  Σχετικά με το δανεισμό κάνεις λάθος ο δανεισμός εδώ γίνεται με τρελλά επιτόκια :headbang: γιά σπίτι από 12% το χρόνο  :headbang:καταναλωτικό δάνειο 23%-35% (σε ρούβλια)  :headbang: (αυτό εμένα δε με αφορά καθόλου).

Το εθεσα, λαθος, εννοουσα χαμηλο κρατικο δανεισμο ως χωρα, επομενως πιο ευελικτη οικονομια.
Τα επιτοκια του εσωτερικου μαλλον επηρεαζονται απο τις διακυμανσεις του ρουβλιου στη διεθνη αγορα.Να υποθεσω οτι εχετε και υψηλο πληθωρισμο, αφου εχετε τετοια επιτοκια;

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Δημητρη συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λες. Σιγουρα εχει παρα πολλα καλα η Ρωσια και ειδικα η Μοσχα ως μεγαλουπολη. Και μονο που εχει γυναικαρες, σχετικη φθηνια, υιοθετησε το δυτικο προτυπο οικονομιας και εχει χαμηλη ανεργια και φθηνο δανεισμο ως χωρα, για μενα λενε πολλα. Συν το οτι γουσταρω τις πολεις με ουρανοξυστες, αποτελουν κατ εμε ενδειξη αναπτυξης και προκοπης, και σε αυτο η Μοσχα ερχεται δευτερη στην Ευρωπη, μετα την Κωνσταντινουπολη, εχει πιο πολλους και απ το Λονδινο. Σε αντιθεση, η Αθηνα δεν εχει ουτε εναν ουρανοξυστη, μονο τον Πυργο Αθηνων εχει πανω απο 100 μετρα, που χιστηκε επι χουντας :(

Πιστευω για τους Ελληνες το μεγαλυτερο εμποδιο ειναι η γλωσσα. Αν την ηξεραν θα ερχοταν πολλοι Ελληνες να δουλεψουν εκει, εστω για δοκιμη, κανα δυο χρονια.

Αυτο που θελω να σε ρωτησω  ειναι ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ; Ποια ειναι τα αρνητικα στο να ζει καποιος στην Μοσχα το 2019; Οσο να ναι ολο και καποια θα υπαρχουν και εσυ θα τα ξερεις καλυτερα απο ολους μια και ζεις χρονια.

Για Αθηνα που ειπες,συμφωνω στα περισσοτερα, ζητιανοι, κακοντυμενοι, κακομοιρηδες, αγαμια, ανοργανωσια, κακοτεχνια δρομων, κτιριων, κλπ

Ποια ειναι τα αρνητικα της Μοσχας λοιπον;

Εγω ειμαι της αποψης οτι οι σλαβικες γλωσσες δεν θα επρεπε να δυσκολευουν εναν Ελληνα. Πχ στα Βουλγαρικα υπαρχουν πολλα παραδειγματα της γραμματικης που  η συνταξη των προτασεων  ειναι ιδια με την ελληνικη , σε αντιθεση με τα αγγλικα. Εγω οτι εμαθα τα εμαθα μονος μου, αλλα με βιβλια απο πανεπιστημιακες εκδοσεις και οχι με αυτα τα "μαθε ρωσσικα η βουλγαρικα σε 2 εβδομαδες"  κλπ .. Εγω πιστευω αξιζει ως επενδυση  

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.487
Πόντοι
216
Μέχρι τι ηλικία φεύγει κανείς στο εξωτερικό για δουλεια?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Αν εισαι ηδη καλος επαγγελματιας εδω, φευγεις σε οποιαδηποτε ηλικια βρεις συναφες επαγγελμα που θα σου προσφερουν περισσότερα για να πας

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Επειδή διαβάζουν και άνθρωποι όχι για χαβαλέ αλλά ζητώντας ουσιώδεις πληροφορίες να σημειώσω τα εξής:

Ο τρόπος με τον οποίο μετριέται η ποιότητα ζωής κατά πόλη παγκοσμίως από τα τμήματα προσωπικού των πολυεθνικών εταιριών ώστε να καταλήξουν στο τι πχ αποζημίωση δικαιούσαι αν δουλέψεις για πχ 2 χρόνια σε ένα πρότζεκτ στην Βιέννη αντί 2 χρόνια στην Μόσχα (σε συνδυασμό με τους σταθμισμένους οικονομικούς δείκτες κόστους ζωής) βασίζεται σε δύο πρακτικά ριπόρτς ευζωίας: Αυτό της Mercer και εκείνο του Economist.

Και στις δύο περιπτώσεις πχ η Ελλαδίτικη Αθήνα της κρίσης θεωρείτε περισσότερο βιώσιμη για τον κάτοικο της πόλη από την Μόσχα.

Σε όλα δε τα ριπόρτς η Βιέννη είναι παντού κορυφαία.

Η προσωπική μου εμπειρία από τις Δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ και σχεδόν όλες τις υπερβόριες χώρες των πάγων - νο οφένς για τους εκεί διαμένοντες αυτή είναι απλά η γνώμη μου - είναι η εξής: Νορμάλ μεσόγειος άνθρωπος δεν επιλέγει να βρεθεί εκεί σε μόνιμη ή ημι-μόνιμη βάση ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ...

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
543
Πόντοι
96
Η προσωπική μου εμπειρία από τις Δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ και σχεδόν όλες τις υπερβόριες χώρες των πάγων - νο οφένς για τους εκεί διαμένοντες αυτή είναι απλά η γνώμη μου - είναι η εξής: Νορμάλ μεσόγειος άνθρωπος δεν επιλέγει να βρεθεί εκεί σε μόνιμη ή ημι-μόνιμη βάση ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ...

Νορβηγια εχει πολλους Ελληνες

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
543
Πόντοι
96

65 χρονων, εκτος αν:
φευγει για πρωτη φορα ΚΑΙ δεν ειναι καταξιωμενος επαγγελματιας ΚΑΙ δεν ξερει καλα τη γλωσσα ΚΑΙ δεν τον κυνηγανε τοκογλυφοι στην Ελλαδα

οποτε καλο ειναι να κανει την πρωτη κινηση πριν τα 55

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.487
Πόντοι
216
65 χρονων, εκτος αν:
φευγει για πρωτη φορα ΚΑΙ δεν ειναι καταξιωμενος επαγγελματιας ΚΑΙ δεν ξερει καλα τη γλωσσα ΚΑΙ δεν τον κυνηγανε τοκογλυφοι στην Ελλαδα

οποτε καλο ειναι να κανει την πρωτη κινηση πριν τα 55
Βασικά είμαι περίπου 40 και έχω αρκετά χρόνια προυπηρεσία και πτυχία, αλλά δεν έχω πάει έξω ούτε για καφε. Οπότε με τρομάζει μόνο η ιδέα...

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
543
Πόντοι
96
Βασικά είμαι περίπου 40 και έχω αρκετά χρόνια προυπηρεσία και πτυχία, αλλά δεν έχω πάει έξω ούτε για καφε. Οπότε με τρομάζει μόνο η ιδέα...

ποιο ειναι το αντικειμενο σου; γλωσσες ξερεις; Δεν εχεις ταξιδεψει ποτε σε αλλη χωρα; Εισαι μονος η με οικογενεια;

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.487
Πόντοι
216
ποιο ειναι το αντικειμενο σου; γλωσσες ξερεις; Δεν εχεις ταξιδεψει ποτε σε αλλη χωρα; Εισαι μονος η με οικογενεια;
Πληροφορικάριος, ξέρω μόνο Αγγλικά και έχω διαβάσει ελάχιστα Γερμανικά, αλλά πολύ λίγα. Δεν έχω πάει πουθενά στο εξωτερικό

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
543
Πόντοι
96
Πληροφορικάριος, ξέρω μόνο Αγγλικά και έχω διαβάσει ελάχιστα Γερμανικά, αλλά πολύ λίγα. Δεν έχω πάει πουθενά στο εξωτερικό

Πληροφορικαριος τι ακριβως; Developer; Ως developer Μπορεις να βρεις πολυ ευκολα δουλεια παντου, μονο με τα αγγλικα

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.487
Πόντοι
216

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.080
Πόντοι
7.216
  Συγγνώμη αν εσύ είσαι εντελώς υπανάπτικτος και δεν σε ενοχλεί να κάθεσαι σε ένα παγωμένο σπίτι το χειμώνα χωρίς θέρμανση και να τρέχεις το σάββατο να προλάβεις τα μαγαζιά γιατί την κυριακή θα είναι κλειστά,χώρια της γιορτές.Αν δεν έχεις τίποτα ακριβό πάνω σου και έχεις ένα κινητό των 50 ευρώ.Αν δεν έχεις καν αμάξι ή έχεις ένα που δε κοστίζει τίποτα τότε ναι δεν σε νοιάζει και πόλύ  :2funny:.
   Το ότι πρέπει να δίνεις 20 Ευρώ γιά να  :knockinb: 10 λεπτα!μιά Ρουμάνα γύφτισα που εδώ θα την βρεις με 1.200 ρουβλια την ώρα! :headbang:Το ότι γιά να γαμήσεις μιά μέτρια γκόμενα που εδώ τη γαμάς με 2.500-3.000 ρουβλια την ωρα για την ιδια και χειρότερη στην Ελλάδα θα δώσεις 200 ευρώ την ώρα που είναι 15.500 ρούβλια  :headbang:Το ότι η ασφάλεια ένος αυτοκινήτου το χρόνο 3.200 κυβικά 241 άλογα (στα χαρτια 220 αλλα δεν έχει και τρομερή διαφορά) είναι αυτό το ποσο στη φωτογραφία (έχω έκπτωση 50% γιατί δεν κάνω ποτέ ατυχήματα αλλά και τα διπλά να ήταν δεν είναι πολλά)!Το ότι το ιντερνέτ εδώ στο κινητό τρέχει με κοσμικές ταχύτητες σε σχέση με την Ελλάδα!Μόνο στη Αμερική είδα πιό γρήγορα κιητό ιντερνέτ!Και ότι στην Ελλάδα θέλεις 20-50 δεπτερόλεπτα γιά να ανοίξεις μιά φωτογραφία!Το ότι έδωσα γιά 1 χρόνο απεριόριστο ίντερνετ στο σπίτι 58 Ευρώ και έχω ταχύτητες που στην Ελλάδα ούτε στα όνειρα τους!Το ότι το σούπερ μάρκετ εδω είναι 2 φορές φτηνότερο (μονο τα λαχανικά έχουν ακριβως ίδια τιμη με την Ελλάδα)όλα τα άλλα μιση τιμη.Ότι στην  Ελλάδα βλέπεις συνέχεια κωλόφατσες και φουκαράδες και καθε μερα θα σε πλησιασουν 20-30 βρωμεροι ζητιανοι!ότι στην Αγία Πετρούπολη έχει ανεργεία 1.5% και σε παρακαλάνε να πας να δουλέψεις γιά 500 ευρώ!Ενώ Ελλάδα άντε να βρεις δουλειά!Και πόσα άλλα μπορώ να προσθεσω....Καθίστε Ελλάδα στην ακρίβεια και στους Πακιστανούς  :2funny:
   Αφου δε σ'αρεσει η φάτσα μου γιά δε μας βάζεις μιά φώτο σου να σε δούμε να  :2funny:

Χαζούλη αρχικά σε εμένα δεν θα μιλάς για θέρμανση.

UdY1As0

Κατά δεύτερον εγώ δεν γαμάω ως επί το πλείστον πουτάνες όπως κάνεις αποκλειστικά εσύ, γι'αυτό άλλωστε μετακόμισες και στην πηγή της πεινασμένης πουτάνας.
Εγώ γαμάω τσάμπα νορμάλ γκόμενες και όταν θέλω να κάνω καμία ανωμαλία, μια φορά στο 3μηνο, αγοράζω call girl.
Αυτό φαίνεται και από τις κριτικές μου στο site.
Οι δικές σου κριτικές που είναι??

Τέλος δεν ισχυρίστηκε κανείς ότι η ελλάδα είναι η γη της επαγγελίας.
Είναι γνωστό ότι είμαστε σε κρίση και πολλοί την κάνουν για εξωτερικό για μια καλύτερη τύχη.
Η ρωσία όμως είναι σε κρίση τα τελευταία 30 χρόνια.
Δεν έχω ακούσει κανέναν να την προτιμά ως χώρα προορισμού.
Αντιθέτως όλοι οι δείκτες δείχνουν ότι συνεχίζει να είναι μια προβληματική χώρα.
Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από μεγάλο πλήθος της πορνείας που πηγάζει από αυτή και τις αντίστοιχες ανατολικές πρώην κομουνιστικές χώρες.
Το γεγονός ότι οι υπηρεσίες είναι φθηνότερες στην ρωσία απλά αποδεικνύει ότι το συνολικό επίπεδο ζωής εκεί είναι πολύ χαμηλό, όπως άλλωστε και το iq σου.
Διότι ένας λογικός άνθρωπος δεν θα έβγαζε ποτέ τα μούτρα του σε ένα site που λέγεται bourdela.
Ειδικά όταν είναι σαν τα δικά σου. :tooth:

Συνημμένα

• 10.19.24.jpg
    10.19.24.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 30

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χαζούλη αρχικά σε εμένα δεν θα μιλάς για θέρμανση.

UdY1As0

Κατά δεύτερον εγώ δεν γαμάω ως επί το πλείστον πουτάνες όπως κάνεις αποκλειστικά εσύ, γι'αυτό άλλωστε μετακόμισες και στην πηγή της πεινασμένης πουτάνας.
Εγώ γαμάω τσάμπα νορμάλ γκόμενες και όταν θέλω να κάνω καμία ανωμαλία, μια φορά στο 3μηνο, αγοράζω call girl.
Αυτό φαίνεται και από τις κριτικές μου στο site.
Οι δικές σου κριτικές που είναι??

Τέλος δεν ισχυρίστηκε κανείς ότι η ελλάδα είναι η γη της επαγγελίας.
Είναι γνωστό ότι είμαστε σε κρίση και πολλοί την κάνουν για εξωτερικό για μια καλύτερη τύχη.
Η ρωσία όμως είναι σε κρίση τα τελευταία 30 χρόνια.
Δεν έχω ακούσει κανέναν να την προτιμά ως χώρα προορισμού.
Αντιθέτως όλοι οι δείκτες δείχνουν ότι συνεχίζει να είναι μια προβληματική χώρα.
Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από μεγάλο πλήθος της πορνείας που πηγάζει από αυτή και τις αντίστοιχες ανατολικές πρώην κομουνιστικές χώρες.
Το γεγονός ότι οι υπηρεσίες είναι φθηνότερες στην ρωσία απλά αποδεικνύει ότι το συνολικό επίπεδο ζωής εκεί είναι πολύ χαμηλό, όπως άλλωστε και το iq σου.
Διότι ένας λογικός άνθρωπος δεν θα έβγαζε ποτέ τα μούτρα του σε ένα site που λέγεται bourdela.
Ναι εδώ ολοι πεινάνε  :2funny:.Είδα της κριτικές σου και πέθανα στα  :2funny:πόσο τελειωμένος και αγάμητος πρέπει να είναι κάποιος  :2funny:γιά να δίνει 150 Ευρω γιά να γαμάει Ρουμάνες και Μολδαβές  :headbang: :2funny:κάθε μήνα παίρνεις! :2funny:πάντος από το Βλάκμαν καλυτερος είσαι αυτός γαμάει κάθε εξάμηνο  :2funny:.Τσάμπα γκόμενες στην Ελλάδα ναι  :2funny:όλοι γαμάτε  :jerking: :2funny:Τι κριτικές?Μου φένεται τρελλό να δώσω 150 ευρώ γιά να  :knockinb: :jerking: :2funny:Πρέπει να είσαι πάρα πολύ απελπισμένος γιά να το κάνεις αυτό  :2funny:και ΄πιθανόν να μη βλέπεσε εμφανησιακά  :2funny:αν έβαζες φώτο σου θα πεθαίναν στα γέλια όλοι εδώ μέσα :2funny:Είναι σα να λες είμαι και πάρα πολύ μαλάκας  :jerking: :2funny:δίνω 150 Ευρώ γιά να γαμήσω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Πριν διαβάσω της κριτικές σου δεν γέλαγα μαζί σου  :2funny:αλλά τώρα βλέπω ότι είσαι γιά πολλά γιαούρτια  :2funny:Γέλαγα με το Βλάκμαν αλλά εσύ είσαι έτη φωτός μπροστά  :2funny:
  Τι να πω πρέπει να είσαι πολύ απελπισμένος  :headbang: :2funny:γ αυτό και κρύβεσαι  :2funny:θα σε δείξω στον Ιωσηφ Μπλάσκο να γράψει την άποψη του γιά σένα  :jerking:
  Αυτό στη φώτο γκάζι πρέπει να είναι.Ποιός ξέρει πόσα δίνεις το μήνα?Εμεις εδώ εχουμε κεντρικό συστημα από την εποχή του Στάλιν και πήρόνουμε ελαχιστα λεφτα.Ενας άλλος μου είπε ότι έχει σόμπα σπίτι και ζεστένετε  :2funny:
  Ξέχασες να πεις αλλά θα το πω εγώ ότι και το ότι τα μαγαζιά είναι 24ωρα σημαίνει ότι δεν σεβοντε τον εργαζόμενο :2funny:και υπάρχει εργασιακή εκμετάλευση  :2funny:πως σου ξέφυγε αυτό?

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.080
Πόντοι
7.216
Είσαι τόσο χαζός που από μια φωτογραφία τερματικης μονάδας εκπομπής ενέργειας προσπαθείς να μαντέψεις, πέφτοντας προφανώς εντελώς έξω, το καύσιμο που καταναλώνει η μονάδα παραγωγής. :S :S

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Είσαι τόσο χαζός που από μια φωτογραφία τερματικης μονάδας εκπομπής ενέργειας προσπαθείς να μαντέψεις, πέφτοντας προφανώς εντελώς έξω, το καύσιμο που καταναλώνει η μονάδα παραγωγής. :S :S

Ποιό ρε τύπε, το κολλεκτέρ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom