Από τότε έχουν περάσει 20+ χρόνια!Δε σημαίνει ότι επειδή δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα ότι και όλος ο κόσμος δεν αλλάζει!
Τώρα αν ήσουν εκεί θα έπαιρνες μισθό 2.500 γιά την ίδια δουλειά και το ενοίκιο σου θα ήταν 2.000 μπορεί και παραπάνω!Οπότε θα αναγκαζόσουν να νοίκιαζες διαμέρισμα με κάποιον άλλον.Αφού ήταν τόσο ωραία γιατί έφυγες από κει?
Μπορώ να σας πω με την ίδια λογική γιά την Ουάσινγκτον το 1986-1987 που είχα πάει στον θείο μου το δικαστή που ήταν εκεί 2 χρόνια γιά μία μετεκπαίδευση.Ενοίκιο γιά ολόκληρο σπίτι σε προάστιο σαν τα Αμερικάνικα έργα 300 $ το μήνα αμάξι τεράστιο Αμερικάνικο Sedan σαν πλοίο V8 σε πολύ καλή κατάσταρη με 800 ευρώ που τότε στην Ελλάδα όλοι είχαν Fiat 127 και ένα αμάξι 1.600 κυβικά θεωρούνταν μεγάλο!Μισθός 2.500 Μαύρο ή Μεξικάνο δεν έβλεπες ούτε ζωγραφιστό!Και το φα'ι' ήταν τσάμπα!Φτηνότερο και από Ελλάδα!Οι μαύροι ήταν στα γκέτο στις γειτονιές τους που τότε εκει η Αστυνομία δεν τολμούσε να πάει αλλά από κει δεν έβγαιναν.
Σχετικά με τη Νέα Υόρκη νομίζεις ότι αν πας 5 στάσεις παραπέρα θα είναι πολύ φτηνότερα?Το 2014 που είχα πάει να νοικιάσεις ένα υπόγειο στο κουίνς έκανε 900-950 $ το μήνα τώρα μου είπαν γιά 1.500 $
κ'εσύ μιλάς γιά 1998.Τότε στην Αμερική είχε λευκούς και λίγους μαύρους τώρα οι Μεξικάνοι στη Νέα Υόρκη πάνε να γίνουν πλειοψηφία.
Θέλεις να γράψω γιά τη Ρωσσία το 1992 που οι Ρώσσοι έπαιρναν μισθό 10$ το μήνα και δεν έφτανε το φα'ι' και δεν είχε τίποτα?
Συγγνώμη αν εσύ είσαι εντελώς υπανάπτικτος και δεν σε ενοχλεί να κάθεσαι σε ένα παγωμένο σπίτι το χειμώνα χωρίς θέρμανση και να τρέχεις το σάββατο να προλάβεις τα μαγαζιά γιατί την κυριακή θα είναι κλειστά,χώρια της γιορτές.Αν δεν έχεις τίποτα ακριβό πάνω σου και έχεις ένα κινητό των 50 ευρώ.Αν δεν έχεις καν αμάξι ή έχεις ένα που δε κοστίζει τίποτα τότε ναι δεν σε νοιάζει και πόλύ
.
Το ότι πρέπει να δίνεις 20 Ευρώ γιά να
10 λεπτα!μιά Ρουμάνα γύφτισα που εδώ θα την βρεις με 1.200 ρουβλια την ώρα!
Το ότι γιά να γαμήσεις μιά μέτρια γκόμενα που εδώ τη γαμάς με 2.500-3.000 ρουβλια την ωρα για την ιδια και χειρότερη στην Ελλάδα θα δώσεις 200 ευρώ την ώρα που είναι 15.500 ρούβλια
Το ότι η ασφάλεια ένος αυτοκινήτου το χρόνο 3.200 κυβικά 241 άλογα (στα χαρτια 220 αλλα δεν έχει και τρομερή διαφορά) είναι αυτό το ποσο στη φωτογραφία (έχω έκπτωση 50% γιατί δεν κάνω ποτέ ατυχήματα αλλά και τα διπλά να ήταν δεν είναι πολλά)!Το ότι το ιντερνέτ εδώ στο κινητό τρέχει με κοσμικές ταχύτητες σε σχέση με την Ελλάδα!Μόνο στη Αμερική είδα πιό γρήγορα κιητό ιντερνέτ!Και ότι στην Ελλάδα θέλεις 20-50 δεπτερόλεπτα γιά να ανοίξεις μιά φωτογραφία!Το ότι έδωσα γιά 1 χρόνο απεριόριστο ίντερνετ στο σπίτι 58 Ευρώ και έχω ταχύτητες που στην Ελλάδα ούτε στα όνειρα τους!Το ότι το σούπερ μάρκετ εδω είναι 2 φορές φτηνότερο (μονο τα λαχανικά έχουν ακριβως ίδια τιμη με την Ελλάδα)όλα τα άλλα μιση τιμη.Ότι στην Ελλάδα βλέπεις συνέχεια κωλόφατσες και φουκαράδες και καθε μερα θα σε πλησιασουν 20-30 βρωμεροι ζητιανοι!ότι στην Αγία Πετρούπολη έχει ανεργεία 1.5% και σε παρακαλάνε να πας να δουλέψεις γιά 500 ευρώ!Ενώ Ελλάδα άντε να βρεις δουλειά!Και πόσα άλλα μπορώ να προσθεσω....Καθίστε Ελλάδα στην ακρίβεια και στους Πακιστανούς
Αφου δε σ'αρεσει η φάτσα μου γιά δε μας βάζεις μιά φώτο σου να σε δούμε να