voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Σου διαφεύγει η ενδοδαπεδια τυπε.
Τύπε, μην πεις μόνο για γεωθερμία γιατί έχουν και στην Ρωσία.
Σου διαφεύγει η ενδοδαπεδια τυπε.
Στην Ρωσία τυπε, όπως διέφυγε και από τον Δημητράκη, έχουν συστήματα επί Στάλιν.Τύπε, μην πεις μόνο για γεωθερμία γιατί έχουν και στην Ρωσία.
Γιατί πρέπει να ξέρω?τι είμαι μάστορας?Είσαι τόσο χαζός που από μια φωτογραφία τερματικης μονάδας εκπομπής ενέργειας προσπαθείς να μαντέψεις, πέφτοντας προφανώς εντελώς έξω, το καύσιμο που καταναλώνει η μονάδα παραγωγής. :S :S
Γιατί πρέπει να ξέρω?τι είμαι μάστορας?Μπορεί να είναι και κόπρανα
Εδώ όλα τα σπίτια έχουν κεντρικό σύστημα και με μηδέν βαθμούς έξω μέσα στο σπίτι η θερμοκρασία έφτασε 30 βαθμούς!Και άνοιξα το παράθυρο!Για δε παίρνεις μιά σόμπα είναι ακόμα πιό οικονομική
Εδώ αν πεις σε κάποιον ότι το σπίτι σου δεν έχει κεντρικό συστημα θέρμανσης θα σε κοιτάνε σαν να λες δεν έχω κινητό!Τα τελευταία σπιτι χωρις κεντρικο συστημα θερμανσης ηταν της δεκαετιας του '30 που είχε ενα λέβητα στο υπόγειο και οι κάτοικοι κάθε 4-5 ώρες με βάρδιες πηγαιναν και εριχναν κάρβουνο
.
Εγώ στη φτωχή Ρωσσία θα πάρω τηλέφωνο το σιδερένιο μου άλογο....θα βάλω αυτό το μοτεράκι να το ζεστάνει....και θα πάω στις 3.00 το πρω'ι' στο υπερμάρκετ να κάνω τα Πορνοψωνια μου![]()
![]()
Για αμάξια στην Ελλάδα δεν το συζητάωκάτι μπακατέλες μισή μερίδα έχουν όλοι!Και δε φταίει η κρίση αλλά το όλο σύστημα!3.200 κυβικά ακουγεται τρελλό γιά Ελλάδα
![]()
![]()
Ρε Φον, ρε Φον.
Ρε εσύ, μην βάζεις το μπαλκόνι και καρφώνεσαι.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1101048;image[/img[/URL]]
Μην βάζεις αυτή την κουτσουλιά ρε Φον.
[/quote]
Aυτό είναι το μπαλκόνι του πορδομετανάστη;
Ρε Φον, ρε Φον.
Ρε εσύ, μην βάζεις το μπαλκόνι και καρφώνεσαι.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1101048;image[/img[/URL]]
Μην βάζεις αυτή την κουτσουλιά ρε Φον.
[/quote]Εδώ τα μπαλκόνια είναι γιά να βάζεις πράγματα σαν αποθήκη.Μόνο στην Ελλάδα στην Τουρκία και στην Αίγυπτο υπάρχουν μπαλκόνια και βεράντες που κάθεσαι.
Καταρχήν αυτό ειναι [URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/Loggia[/URL] και όχι μπαλκόνι.Στα Ελληνικά δεν υπάρχει αυτή η λέξη και δεν ξέρω πως να το πω?Αν ξέρει κάποιος ας το γράψει.Η διαφορά μπαλκονιού απ'αυτό στις φώτο.Αυτό είναι χτισμένο πάνω κάτω και στο πλά'ι' έχει τούβλα και δεν εξέχει όπως το μπαλκόνι.
Βολεύει πάρα πολύ βάζεις όλη τη σαβούρα εκει :2funny:είναι γύρω στα 3 τετραγωνικά,πολλοί το ενωνουν με το δωμάτιο.Εγώ προτιμάω να το έχω σαν αποθήκη
Εδώ τα μπαλκόνια είναι γιά να βάζεις πράγματα σαν αποθήκη.Μόνο στην Ελλάδα στην Τουρκία και στην Αίγυπτο υπάρχουν μπαλκόνια και βεράντες που κάθεσαι.
Καταρχήν αυτό ειναι και όχι μπαλκόνι.Στα Ελληνικά δεν υπάρχει αυτή η λέξη και δεν ξέρω πως να το πω?Αν ξέρει κάποιος ας το γράψει.Η διαφορά μπαλκονιού απ'αυτό στις φώτο.Αυτό είναι χτισμένο πάνω κάτω και στο πλά'ι' έχει τούβλα και δεν εξέχει όπως το μπαλκόνι.
Βολεύει πάρα πολύ βάζεις όλη τη σαβούρα εκειείναι γύρω στα 3 τετραγωνικά,πολλοί το ενωνουν με το δωμάτιο.Εγώ προτιμάω να το έχω σαν αποθήκη
Άρχοντας είσαι δημητράκη, αφού έχεις και αποθήκη στη θέση της βεράντας είσαι προύχοντας. Μόνο κοίτα μην τη γεμίσεις μέχρι πάνω με σαβούρα και χάσεις το φως του ήλιου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παρακμή...Δεν έχω όρεξη ούτε να τον τρολάρω...
Αυτό που μοιάζει με ασοβάτιστος τοίχος ποιος ξέρει τι υψηλή ρώσικη τεχνοτροπία είναι πάλι :S
![]()
Δηλαδή οι γονείς του έχουν διαμερίσματα στην Ελλάδα και αυτός μένει σε σοβιέτ γκαρσονιέρα με παλιά έπιπλα από την εποχή του Χρουστσόφ;
Δεν ξέρω τι να πρωτοζηλέψω από την ζωάρα του μήτσου :S
Τοση αναλυση για να πεισει οτι ειναι καλυτερα το κλουβι για μπαλκονι απο ενα ρετιρε με βερανταρες, γλαστρες και θεα στην Αθηνα;Παρακμή...Δεν έχω όρεξη ούτε να τον τρολάρω...
Αυτό που μοιάζει με ασοβάτιστος τοίχος ποιος ξέρει τι υψηλή ρώσικη τεχνοτροπία είναι πάλι :S
![]()
Δηλαδή οι γονείς του έχουν διαμερίσματα στην Ελλάδα και αυτός μένει σε σοβιέτ γκαρσονιέρα με παλιά έπιπλα από την εποχή του Χρουστσόφ;
Τοση αναλυση για να πεισει οτι ειναι καλυτερα το κλουβι για μπαλκονι απο ενα ρετιρε με βερανταρες, γλαστρες και θεα στην Αθηνα;
Το οικοτροφείο που μένεις εσύ καλύτερο είναι?Παρακμή...Δεν έχω όρεξη ούτε να τον τρολάρω...
![]()
Είσαι τόσο χαζός που δεν μπορείς να πεις ούτε ένα σωστό ψέμα.Απλός άλλαξα πέρσι καλορυφέρ και έβαλα μεγαλύτερα και βαριέμαι να κολλήσω σε εκείνο το κομμάτι ταπετσαρία
Το οικοτροφείο που μένεις εσύ καλύτερο είναι?ή το Χαμόσπιτο σου στο δεντροπόταμο?
Απλός άλλαξα πέρσι καλορυφέρ και έβαλα μεγαλύτερα και βαριέμαι να κολλήσω σε εκείνο το κομμάτι ταπετσαρία
έχω πει πολλές φορές ότι είμαι παθολογικά τεμπέλης
Οσο γιά το σπίτι από την εποχή του Χρουσώφ τότε δεν έχτιζαν 16όροφα αλλά 5όροφα.Το σπίτι αυτό είναι του 2006.
Είσαι τόσο χαζός που δεν μπορείς να πεις ούτε ένα σωστό ψέμα.
Αφού η θέρμανση στην Ρωσία γαμαει και κυκλοφορείς με τον κωλο έξω από την ζέστη, γιατί έβαλες μεγαλύτερο σώμα? :S :S :S
ειναι τερασριο το σπιτι-δωματιο του μιτσου 11,5τμ και βαζει μεγαλα πραγματα να γεμισει τον χωροΕίσαι τόσο χαζός που δεν μπορείς να πεις ούτε ένα σωστό ψέμα.
Αφού η θέρμανση στην Ρωσία γαμαει και κυκλοφορείς με τον κωλο έξω από την ζέστη, γιατί έβαλες μεγαλύτερο σώμα? :S :S :S
μαλλον τα γατια ψοφησαν απο την πεινα κ πηρε το αρκουδακι το πανινο σαν εναλακτικηΩραίος είσαι και συ, έβαλες εκεί το βέλος και μας έκρυψες το αρκουδάκι του δημητράκη. :S :S :S :S
αναλογα την χωρα κ την περιοχηΤο εξωτερικό αν δεν έχεις χρήματα από την οικογένεια , είναι για όσους έχουν αρχίδια σαν χαρακτήρα