Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μόνο στην Ελλάδα οι γιατροί μετράνε  :headbang:εδώ γιατρός και καθηγητής είναι από τα πιό παρεξηγημένα επαγγέλματα!

ΗΠΑ μετράνε πολύ περισσότερο .
Στη Ρωσσία μετράνε μόνο νταβάδες , μαφιόζοι και εβραίοι που ξεπουλάνε καύσιμα .

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Μόνο στην Ελλάδα οι γιατροί μετράνε  :headbang:εδώ γιατρός και καθηγητής είναι από τα πιό παρεξηγημένα επαγγέλματα! :headbang:Αγία Πετρούπολη δεν παίρνει και τόσο μικρό μισθό υπολόγιζε 30.000 μπορεί και 40.000 ρούβλια.Θυμάμαι μιά γκόμενα γιατρό παιδίατρο που είχα και είχαμε πάει σε ένα υπερμάρκετ και δείχνοντας μου την ταμία μου είπε αυτή παίρνει μισθό 35.000 ρούβλια όσα κ'εγώ.
   Από τους ξένους κανένας δεν δουλεύει γιατρός π.χ. 2 Σύριοι που ξέρω και εχουν σπουδάσει γιατροί τη δεκαετία του '90 σουβλατζίδικο έχουν,ένας άλλος από Ουκρανία γιατρός δουλεύει υπεύθυνος σε ένα μαγαζι.
   Οι Ρώσσοι ποτέ δε δινουν λεφτα γιά γιατρους έχουν συνηθίσει ότι είναι τσάμπα.Κ'εγώ όταν με είχε πατήσει το τρένο και ημουν στο νοσοκομείο δεν πλήρωσα τίποτα και ούτε μου ζήτησε κανένας τίποτα.

Μονο τοσα?  :headbang: Μια Ρωσσιδα στην Αγια Πετρουπολη που εργαζονταν ως βιοχημικος μου ειχε πει τουλαχιστον τα διπλασια με 2 χρονια εμπειρια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μονο τοσα?  :headbang: Μια Ρωσσιδα στην Αγια Πετρουπολη που εργαζονταν ως βιοχημικος μου ειχε πει τουλαχιστον τα διπλασια με 2 χρονια εμπειρια.
Ούτε με σφαίρες  :2funny:οι χημικοί και γενικά στα εργαστήρια παίρνουν ακόμα μικρότερους μισθούς  :headbang: 22.000 με το πολύ 35.000.Ζητάνε με 30.000-35.000 αλλά στην πράξη όταν πας σου δίνουν λιγότερα.
  Τώρα υπάρχει τρομερή έλλειψη οδοκαθαριστών και οδηγών εκχιονιστικών (τρακτέρ,μπουλντόζες,φορτηγά κλπ.)με τους οδοκαθαριστές είναι καταστροφή γιατί υπάρχουν σε όλη την πόλη των 5.000.000 όλοι κ όλοι 300 (έφυγαν πολλοί στο Ουζμπεκιστάν γιά της γιορτές).Γ'αυτό και δεν μπορούν να μαζέψουν το χιόνι!

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Ούτε με σφαίρες  :2funny:οι χημικοί και γενικά στα εργαστήρια παίρνουν ακόμα μικρότερους μισθούς  :headbang: 22.000 με το πολύ 35.000.Ζητάνε με 30.000-35.000 αλλά στην πράξη όταν πας σου δίνουν λιγότερα.
  Τώρα υπάρχει τρομερή έλλειψη οδοκαθαριστών και οδηγών εκχιονιστικών (τρακτέρ,μπουλντόζες,φορτηγά κλπ.)με τους οδοκαθαριστές είναι καταστροφή γιατί υπάρχουν σε όλη την πόλη των 5.000.000 όλοι κ όλοι 300 (έφυγαν πολλοί στο Ουζμπεκιστάν γιά της γιορτές).Γ'αυτό και δεν μπορούν να μαζέψουν το χιόνι!
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. ααα καλα.. Πως βγαινει τοτε  αφου ειναι απο το Εκατερινμπουργκ και πληρωνει ενοικια. χμμ και καλα τωρα που εχει γκομενο απο Αγια Πετρουπολη, πριν ? Εκτος κι αν ηταν αλλιως πριν λιγα χρονια αφου  ο μισθος μου ειπε ηταν για το 2015.  Τελος ο παντων δεν ειναι μισθοι αυτοι για τοσο μορφωμενους ανθρωπους, τουλαχιστον αυτους που εχω συναντησει.   Μια ερωτηση, δηλαδη ενας στρατιωτικος  με καλο βαθμο τι συνταξη θα μπορουσε να παρει?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. ααα καλα.. Πως βγαινει τοτε  αφου ειναι απο το Εκατερινμπουργκ και πληρωνει ενοικια. χμμ και καλα τωρα που εχει γκομενο απο Αγια Πετρουπολη, πριν ? Εκτος κι αν ηταν αλλιως πριν λιγα χρονια αφου  ο μισθος μου ειπε ηταν για το 2015.  Τελος ο παντων δεν ειναι μισθοι αυτοι για τοσο μορφωμενους ανθρωπους, τουλαχιστον αυτους που εχω συναντησει.  Μια ερωτηση, δηλαδη ενας στρατιωτικος  με καλο βαθμο τι συνταξη θα μπορουσε να παρει?
Συνήθως νοικιάζουν ένα διαμέρισμα 1ος δωματίου 2 κοπέλες μαζί με 22.000-25.000 ρούβλια.
  Γκόμενο από Αγία Πετρούπολη μπορεί να βρει αλλά να την παντρευτεί λιγάκι δύσκολο γιατί εδώ είναι πολύ τοπικιστές και οι γονείς του θα πάνε εναντίον της!
  Εεξαρτάται τι βαθμό?Είναι πολύ μπερδεμένο το σύστημα!Εχουν πάντος καλές συντάξεις.Στην πράξη ένας ταγματάρχης θα παιρνει συνταξη 17.000-22.000 μπορεί και 25.000 ρουβλια.Εξαρταται τα χρόνια που έχει υπηρετίσει.Το καλό μ αυτούς και τους αστυνομικους ειναι ότι βγαινουν στη συνταξη πολυ γρηγορα  :)Για ανακριτές και σοφρωνιστικους υπάλληλους ο ένας χρόνος πιάνεται γιά 1.5 αν είσαι στον πολικό κύκλο ο ένας χρόνος πιάνεται γιά 2  :2funny:είχα συμφοιτητές από τη Νάριν Μαρ που ήταν 29 ετών και ήταν συνταξιούχοι αστυνομικοί  :2funny: βγηκαν με μειωμένη με 10 χρονια υπερησία που πιάστηκε σαν 20 χρόνια! :2funny:Παντος οι στρατιωτικοι δεν καλοπερνάνε τους τρέχουν....αλλα τους υποσχοντε και αλλα τους δινουν.Τους υπόσχοντε υπερησιακο διαμερισμα και τους δινουν δωματιο σε οικοτροφειο σαν του βλάκμαν στους συμβασιουχους υποσχοντε μισθο 32.000 αλλα στην πραξη τους δινουν 17.000.Οπότε δεν πάει κανένας πιά!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Μου αρέσει που ρωτάτε πληροφορίες το Δημητράκη λες και ξέρει ή θα σας πει την αλήθεια.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. ααα καλα.. Πως βγαινει τοτε  αφου ειναι απο το Εκατερινμπουργκ και πληρωνει ενοικια. χμμ και καλα τωρα που εχει γκομενο απο Αγια Πετρουπολη, πριν ? Εκτος κι αν ηταν αλλιως πριν λιγα χρονια αφου  ο μισθος μου ειπε ηταν για το 2015.  Τελος ο παντων δεν ειναι μισθοι αυτοι για τοσο μορφωμενους ανθρωπους, τουλαχιστον αυτους που εχω συναντησει.  Μια ερωτηση, δηλαδη ενας στρατιωτικος  με καλο βαθμο τι συνταξη θα μπορουσε να παρει?

Τακτικός/Ομότιμος/Α'Βαθμίδας καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Μόσχας αμείβεται με λιγότερα από 1000 ευρώ καθαρά το μήνα (χωρίς κανένα από τα πρόσθετα προνόμια των πχ εγγλέζων συναδέλφων του: οδοιπορικά, συνέδρια, επιστημονικές αποστολές κτλ). Η κατάσταση από άκρο σε άκρο στην πρώην ΕΣΣΔ ήταν ίδια ΚΑΙ επί κομμουνισμού - όπως μου έχουν πει συνάδελφοι. Ο μέσος ταξιτζής/εργαζόμενος σε κατάστημα τροφίμων/ρούχων ή γκαρσόνι σε ξενοδοχείο καθάριζε μαύρα λόγω λαθροχειριών 10 και 15 φορές παραπάνω από την αφρόκρεμα του επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού της χώρας (με την εξαίρεση των κομματικών "ρετιρέ"). Όσοι επιλέγουν παραμονή στο ακαδημαϊκό/επιστημονικό πεδίο σε χώρες της πρώην  ΕΣΣΔ (η Ρωσία πληρώνει καλύτερα από πολλές άλλες δημοκρατίες) το κάνουν μετά λόγου γνώσεως. Σημειώνω ειδικές εξαιρέσεις που αφορούν σε συγκεκριμένα "ινστιτούτα" (ακαδημαϊκά συγκροτήματα παραπλήσια των γαλλικών Grandes Écoles, με σημαντική χρηματοδότηση από πρότζεκτς του ιδιωτικού τομέα ή "μαύρα"/διαβαθμισμένα/στρατιωτικά κυβερνητικά προγράμματα) όπου οι μισθολογικές κλίμακες είναι συχνά πολλαπλάσιες αυτές των συνήθων ρώσικων κτλ ΑΕΙ.

Και τώρα ρίξε μια ματιά στο thread περί Κιέβου/πορνοτουρισμού κτλ, κάνε τις αναγωγές και θα έχεις όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι μέσω του ψυχογραφήματος των συμμετεχόντων ...

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Μου αρέσει που ρωτάτε πληροφορίες το Δημητράκη λες και ξέρει ή θα σας πει την αλήθεια.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για τους μισθούς σε αυτό που τον ρώτησα έπεσε μέσα.
Έχω φίλο ρώσο γιατρό που φυσικά την έκανε με το που τελείωσε την σχολή για ευρώπη οπου κονομάει 5.000/μήνα.
Στην ρωσία θα έπαιρνε 300 ευρώ/μήνα! :S

Σε άλλα νέα βέβαια ο Δημητράκης ισχυρίζεται οτι οι γιατροί είναι υπερτιμημένοι μόνο στην Ελλάδα :S :S :S
Αλλά και ότι η ζωή στην ρωσία είναι πολύ καλύτερη από ελλάδα γιατί έχει ...ολοήμερα σουπερ μάρκετ και τηλεθέρμανση :S :S :S
Για το νοητικό επίπεδο του Δημητράκη δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Αρκεί κάποιος να δεί την φάτσα του. Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Για τους μισθούς σε αυτό που τον ρώτησα έπεσε μέσα.
Έχω φίλο ρώσο γιατρό που φυσικά την έκανε με το που τελείωσε την σχολή για ευρώπη οπου κονομάει 5.000/μήνα.
Στην ρωσία θα έπαιρνε 300 ευρώ/μήνα! :S

Σε άλλα νέα βέβαια ο Δημητράκης ισχυρίζεται οτι οι γιατροί είναι υπερτιμημένοι μόνο στην Ελλάδα :S :S :S
Αλλά και ότι η ζωή στην ρωσία είναι πολύ καλύτερη από ελλάδα γιατί έχει ...ολοήμερα σουπερ μάρκετ και τηλεθέρμανση :S :S :S
Για το νοητικό επίπεδο του Δημητράκη δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. [size=25pt]Αρκεί κάποιος να δεί την φάτσα του. Μια εικόνα χίλιες λέξεις.[/size]

Έτσι, έτσι.  :hi: :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τακτικός/Ομότιμος/Α'Βαθμίδας καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Μόσχας αμείβεται με λιγότερα από 1000 ευρώ καθαρά το μήνα (χωρίς κανένα από τα πρόσθετα προνόμια των πχ εγγλέζων συναδέλφων του: οδοιπορικά, συνέδρια, επιστημονικές αποστολές κτλ). Η κατάσταση από άκρο σε άκρο στην πρώην ΕΣΣΔ ήταν ίδια ΚΑΙ επί κομμουνισμού - όπως μου έχουν πει συνάδελφοι. Ο μέσος ταξιτζής/εργαζόμενος σε κατάστημα τροφίμων/ρούχων ή γκαρσόνι σε ξενοδοχείο καθάριζε μαύρα λόγω λαθροχειριών 10 και 15 φορές παραπάνω από την αφρόκρεμα του επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού της χώρας (με την εξαίρεση των κομματικών "ρετιρέ"). Όσοι επιλέγουν παραμονή στο ακαδημαϊκό/επιστημονικό πεδίο σε χώρες της πρώην  ΕΣΣΔ (η Ρωσία πληρώνει καλύτερα από πολλές άλλες δημοκρατίες) το κάνουν μετά λόγου γνώσεως. Σημειώνω ειδικές εξαιρέσεις που αφορούν σε συγκεκριμένα "ινστιτούτα" (ακαδημαϊκά συγκροτήματα παραπλήσια των γαλλικών Grandes Écoles, με σημαντική χρηματοδότηση από πρότζεκτς του ιδιωτικού τομέα ή "μαύρα"/διαβαθμισμένα/στρατιωτικά κυβερνητικά προγράμματα) όπου οι μισθολογικές κλίμακες είναι συχνά πολλαπλάσιες αυτές των συνήθων ρώσικων κτλ ΑΕΙ.

Και τώρα ρίξε μια ματιά στο thread περί Κιέβου/πορνοτουρισμού κτλ, κάνε τις αναγωγές και θα έχεις όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι μέσω του ψυχογραφήματος των συμμετεχόντων ...
Αυτά σε πολλούς φένονται εξωπραγματικά αλλά εγώ μένω εδώ 26 χρόνια και τα ξέρω!Καθηγητής πανεπηστημιου εδώ είναι ένα τίποτα!30.000 το πολύ 40.000 ρούβλια μισθό να παίρνει!Αν εδώ πας να γνωρίσεις γκόμενες και τους πεις είμαι γιατρός ή καθηγητής πανεπηστημίου δεν πρόκειται να τους κάνει καμιά εντύπωση,και θα είναι αρνητικό.
  Εδω οι Ρώσσοι έχουνε πεθάνει στα γέλια με την Ελλάδα και τους Ελληνες που έγραψα ότι δίνουν 150-200 ευρώ γιά να  :knockinb:μιά ώρα  :2funny:.Εδώ 4.000 ρουβλια τους φένονται τρελλό ποσό για μιά ώρα όλοι γαμάνε με 2.000-3.000 ρούβλια την ώρα της ίδιες γκόμενες που Ελλάδα οι Πιρφόροι γαμάνε με 150-200 ευρώ  :2funny: :jerking:
  Εδώ από γιατρούς και καθηγητές έχει βρωμίσει!Γεμάτο είναι!Εμένα έχοντας Ρωσσική νοοτροπία μου φένεται εξωπραγματικό ότι ο γιατρός και ο καθηγητής έχει αξία στην Ευρώπη  :headbang: :2funny:.
  Οσο γιά την Ελλάδα πόσο υπανάπτικτος πρέπει να είναι κάποιος γιά να του αρέσουν αυτά εδώ στις φωτογραφίες  :headbang: :2funny:.
  Εκτός αν κάποιος δεν έχει τίποτα!Το έχω πει η Ελλάδα είναι ο παράδεισος γιά ένα φτωχό  :2funny:Ελλάδα όταν έβγαζα το κινητό μου το κοιτάγαν λες και έβλεπαν καμία φεράρι!ήμουν σα τη μυγα μες το γάλα!Φοβάσαι να κυκλοφωρίσεις!Προσπαθούσα να ντύνομαι όσο πιό φτηνά και απλά γίνεται και πάλι ξεχώριζα!μιά αηδία!Παντού βρώμικοι ζητιάνοι,σε μιά μέρα μπορει να σε πλησιάσουν 20 ζητιάνοι!Για τους αραπάδες δεν το συζητάω  :vomit:βέβαια αν εισαι πούστης είναι παράδεισος! :2funny:

Συνημμένα

• iqzdjc.png
    iqzdjc.png
    319,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • ^20D6E34AF554E50F28BB93EDEDFA71C5275D207E80811A653A^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
    ^20D6E34AF554E50F28BB93EDEDFA71C5275D207E80811A653A^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • bZgODG9VVVk.jpg
    bZgODG9VVVk.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 16

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες, και  παλι ειναι λιγα. Βλεπω οτι δεν υπαρχει χωρα στα ανατολικα (με εξαιρεση Τσεχια ισως) που να υπαρχει ενα σωστο συστημα παροχων

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σε ευχαριστω για τις πληροφοριες, και  παλι ειναι λιγα. Βλεπω οτι δεν υπαρχει χωρα στα ανατολικα (με εξαιρεση Τσεχια ισως) που να υπαρχει ενα σωστο συστημα παροχων

Πουθενά ούτε Τσεχία.Στις χώρες αυτές το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις ακίνητα,να τα νοικιάσεις και να τα πουλήσεις όταν ανέβουν οι τιμές.
Επίσης Τσεχία και μόνο παίζει ίσως να ανοίξει κανείς ελληνικό εστιατόριο με κάποια επιτυχία,στις άλλες σλαβικές χώρες είναι καταδικασμένη υπόθεση.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Πουθενά ούτε Τσεχία.Στις χώρες αυτές το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις ακίνητα,να τα νοικιάσεις και να τα πουλήσεις όταν ανέβουν οι τιμές.
Επίσης Τσεχία και μόνο παίζει ίσως να ανοίξει κανείς ελληνικό εστιατόριο με κάποια επιτυχία,στις άλλες σλαβικές χώρες είναι καταδικασμένη υπόθεση.
Δηλαδή στην Πολωνία λες δεν πάνε καλά τα ελληνικά εστιατόρια;
Αυτό λες;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή στην Πολωνία λες δεν πάνε καλά τα ελληνικά εστιατόρια;
Αυτό λες;

Μόνο αν ανοίξει κανείς σε κεντρικό σημείο τουριστικής πόλης με πολλούς ξένους,όπως Βρότσλαβ,Κράκωβ,αλλιώς δύσκολο.Στο κέντρο του Βρότσλαβ είναι δυο ελληνικά που πάνε σχετικά καλά αλλά λόγω θέσης.
Σε μερικά δουλεύουν Πολωνοί που έχουν μείνει Ελλάδα ή ανήκουν σε Πολωνούς.
Ουκρανία έχω δει δύο στο Λβωφ αλλά είναι πολύ χάλια ιδίως το ένα.Εχει και κανά δυο Κίεβο.Το πρόβλημα εκεί είναι και οι περιορισμοί π.χ. έχουν τεράστιους δασμούς για το ελαιόλαδο και είναι δύσκολο να κάνουν προμήθειες ποιοτικών αυθεντικών ελληνικών προιόντων οπότε βλέπεις χωριάτικη που καμία σχέση δεν έχει με αυθεντική.
Πολωνία μπορούν να προμηθεύονται από τις ίδιες πηγές όπως τα εστιατόρια στη Γερμανία.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Μόνο αν ανοίξει κανείς σε κεντρικό σημείο τουριστικής πόλης με πολλούς ξένους,όπως Βρότσλαβ,Κράκωβ,αλλιώς δύσκολο.Στο κέντρο του Βρότσλαβ είναι δυο ελληνικά που πάνε σχετικά καλά αλλά λόγω θέσης.
Σε μερικά δουλεύουν Πολωνοί που έχουν μείνει Ελλάδα ή ανήκουν σε Πολωνούς.
Ουκρανία έχω δει δύο στο Λβωφ αλλά είναι πολύ χάλια ιδίως το ένα.Εχει και κανά δυο Κίεβο.Το πρόβλημα εκεί είναι και οι περιορισμοί π.χ. έχουν τεράστιους δασμούς για το ελαιόλαδο και είναι δύσκολο να κάνουν προμήθειες ποιοτικών αυθεντικών ελληνικών προιόντων οπότε βλέπεις χωριάτικη που καμία σχέση δεν έχει με αυθεντική.
Πολωνία μπορούν να προμηθεύονται από τις ίδιες πηγές όπως τα εστιατόρια στη Γερμανία.
Το ethnic food διεθνώς , έχει για αρχή πελάτες , τους πολίτες που έχουν καταγωγή αυτό το είδος. Μετά αν είναι καλό μπορεί να διεισδύσει στους γηγενής. Αν ο επιχειρηματίας δεν ξέρει ή δεν μπορεί , τι να κάνουμε θα αποτύχει.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Αυτά σε πολλούς φένονται εξωπραγματικά αλλά εγώ μένω εδώ 26 χρόνια και τα ξέρω!Καθηγητής πανεπηστημιου εδώ είναι ένα τίποτα!30.000 το πολύ 40.000 ρούβλια μισθό να παίρνει!Αν εδώ πας να γνωρίσεις γκόμενες και τους πεις είμαι γιατρός ή καθηγητής πανεπηστημίου δεν πρόκειται να τους κάνει καμιά εντύπωση,και θα είναι αρνητικό.
  Εδω οι Ρώσσοι έχουνε πεθάνει στα γέλια με την Ελλάδα και τους Ελληνες που έγραψα ότι δίνουν 150-200 ευρώ γιά να  :knockinb:μιά ώρα  :2funny:.Εδώ 4.000 ρουβλια τους φένονται τρελλό ποσό για μιά ώρα όλοι γαμάνε με 2.000-3.000 ρούβλια την ώρα της ίδιες γκόμενες που Ελλάδα οι Πιρφόροι γαμάνε με 150-200 ευρώ  :2funny: :jerking:
   Εδώ από γιατρούς και καθηγητές έχει βρωμίσει!Γεμάτο είναι!Εμένα έχοντας Ρωσσική νοοτροπία μου φένεται εξωπραγματικό ότι ο γιατρός και ο καθηγητής έχει αξία στην Ευρώπη  :headbang: :2funny:.
   Οσο γιά την Ελλάδα πόσο υπανάπτικτος πρέπει να είναι κάποιος γιά να του αρέσουν αυτά εδώ στις φωτογραφίες  :headbang: :2funny:.
   Εκτός αν κάποιος δεν έχει τίποτα!Το έχω πει η Ελλάδα είναι ο παράδεισος γιά ένα φτωχό  :2funny:Ελλάδα όταν έβγαζα το κινητό μου το κοιτάγαν λες και έβλεπαν καμία φεράρι!ήμουν σα τη μυγα μες το γάλα!Φοβάσαι να κυκλοφωρίσεις!Προσπαθούσα να ντύνομαι όσο πιό φτηνά και απλά γίνεται και πάλι ξεχώριζα!μιά αηδία!Παντού βρώμικοι ζητιάνοι,σε μιά μέρα μπορει να σε πλησιάσουν 20 ζητιάνοι!Για τους αραπάδες δεν το συζητάω  :vomit:βέβαια αν εισαι πούστης είναι παράδεισος! :2funny:

μητσο  ειχα γνωρισει απο σαιτ , μια ρωσσοποντια γιατρινα ..
οντως ισχυει αυτο που λες .. στην ρωσσια τους εχουν κλασμενους τους  γιατρους .. οι μπατσοι πιο πολλα  παιρνουν  απο αυτους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom