Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.409
Πόντοι
3.656
Μπα την ίδια ώρα με τον Ρεντ μπαίνουμε τώρα και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον? :2funny:τυχαίο?
 Θες να πιστέψουμε ότι πήγες και έβαλες αυτό το ταμπελάκι στα Αγγλικά εσύ?Μαλλον μιά πόρτα πηρες φώτο και μας την έβαλες :2funny:
 Οσο για τους οδηγους λεωφορείων στην Ελλάδα βγάζουν 1.000 ίσως και 1.200 και παλια με τα βαρέα και ανθυγειηνά που θεωρούνταν αυτη η δουλειά (πριν απο 5 χρόνια την έβγαλαν απο αυτη την κατηγορία) έβγαινες πολυ γρηγορα στη συνταξη και ειχες και πολυ καλη συνταξη.Γιατί να πάνε Γερμανία?Επειδή εσύ είσαι φουκαράς και υποφέρεις στη μαυρη ξενιτιά :2funny: θέλεις να πάρεις και τους αλλους στο λαιμό σου? :2funny:
  Ωραίο πράγμα να ξυπνάς στις 13.45 και να βλέπεις τα ψέματα και της  :jerking:που έχουν γράψει φουκαράδες  :2funny:.
καταγγελω Βαλκάνιους πουτσαρα κ κμαν οτι ειναι κλωνοι του πορνομεταναστη για να μου χαλασουν την δουλειά μς το φορτηγο στα νοαοκομεια που κουβαλαω τους πεθαμενους  :tickedoff:
Φορτηγα ελλαδα αν δουλεύεις εξωτερικό μεταφορες παιρνεις οντως 1500 πλας αλλα 300 μπόνους
Ειναι απο. Τις λιγες δουλιες που ακόμα πληρωνουν
Απλα δεν ειναι. Εύκολο να μπςις πλεον σε τετοια φαση
Εχω ξαδερφο προσπαθει τρια χρονια κατι σκορπια δρομολογια του δινουν, οχι πληρη δουλειά

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Γράψε στο λαό που έχει επαγγελματικά διπλώματα ότι έχει μεροκάματο έξω, γιατί εγώ εκτός από ένα συμβόλαιο νεοφερμένου Έλληνα με την MVG(www.mvg.de/]https://www.mvg.de/[/url]) που του έβγαζε με Steuerklasse 1 από 2700->1855 καθαρά,
τα οδηγικά δεν τα ξέρω...
Ακούω όμως οτι έχουν έρθει πολλοί οδηγοί από Ελλάδα.

Επίσης παντού βλέπω αφίσες και καμπανιες ότι ψάχνουν οδηγούς λεωφορείων,μετρό,S-Bahn και όχι μόνο έτοιμους,αλλά να τους κάνουν και Ausbildung.
Προχθές έδειχνε ένα ρεπορτάζ ότι κάποιες γραμμές έχουν καθυστερήσεις γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί οδηγοί να καλύψουν το δίκτυο.
Δηλαδή θα τον χάλαγε έναν Έλληνα να δούλευε στη Deutsche Bahn απολαμβάνοντας προνόμια γερμανικού δημοσίου;

Έχει ακόμη και δυνατότητα Querensteig, δηλαδή να έκανες άλλο επάγγελμα, να σε εκπαιδεύσουν 9 μήνες(με 2400 Βrutto) και μετά να δουλεύεις κανονικά.

1855 για Μόναχο θα είναι οριακά φαντάζομαι.
Αργότερα βέβαια ανεβαίνει το ποσό.
Το querensteig έχει ενδιαφέρον για όποιον ξέρει την γλώσσα βέβαια.
Brutto φαντάζομαι είναι επίδομα.

:cheesy: Φίλος από παλιά ήταν χρόνια Γερμανία οδηγός αλλά γύρισε πίσω ..... ...... τον προσλάβανε στο δημόσιο βλέπεις δούλεψε το μέσο  :pipa1:.

Το  Μ.Η.Θ.Ε. τι είναι? το googlαρα αλλά δεν μου έβγαλε κάτι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καταγγελω Βαλκάνιους πουτσαρα κ κμαν οτι ειναι κλωνοι του πορνομεταναστη για να μου χαλασουν την δουλειά μς το φορτηγο στα νοαοκομεια που κουβαλαω τους πεθαμενους  :tickedoff:
Φορτηγα ελλαδα αν δουλεύεις εξωτερικό μεταφορες παιρνεις οντως 1500 πλας αλλα 300 μπόνους
Εχω ξαδερφο προσπαθει τρια χρονια κατι σκορπια δρομολογια του δινουν, οχι πληρη δουλειά
καταγγελω Βαλκάνιους πουτσαρα κ κμαν οτι ειναι κλωνοι του πορνομεταναστη για να μου χαλασουν την δουλειά μς το φορτηγο στα νοαοκομεια που κουβαλαω τους πεθαμενους  :tickedoff:
Δε λέω ότι η Ελλάδα είναι παράδεισος αλλά να πας κάπου πιό  :shit: δε νομιζω ότι αξίζει  :2funny:Θυμάμαι την Κυριακή δεν δούλευε τίποτα!Ολα τα μαγαζιά κλειστά!Γιά κάποιον που έχει συνηθίσει ότι όλα τα μαγαζιά δουλεύουν κάθε μέρα μέχρι της 22.00-23.00 και είναι γεμάτο 24ωρα υπερμάρκετ.Τίγκα στους μετανάτες!Στο Βερολίνο ώρες ώρες νόμιζα ότι είμαι στη Βαγδάτη :2funny:και οι μετακινήσεις πανάκρυβες :headbang:οι τιμές στα ταξί εξωπραγματικές!Πρέπει κάποιος να είναι εντελώς τελειωμένος σαν εσάς γιά να πάει εκεί! :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι ονειρευομαι οταν εχει ηλιο να ξαπλωνω στα σκυλοκουραδα που μας ειχες βαλει φωτογραφια.
Κατά τη γνώμη μου το καλύτερο μέρος γιά να πάνε είναι το Μάλμοε  :2funny:Εκεί έχει μετανάστες 60% η μικρή Βαγδάτη  :2funny:και αυτοί όπως και ο Βλάκμαν θεωρούνε τους Σουηδούς κατώτερους  :2funny:.
  Η πλάκα είναι ότι οι Γερμανοί βάζουν τους Ελληνες στην ίδια κατηγορία με τους Τούρκους και τους Αραβες  :2funny:και φέρονται πολύ υποτιμιτικά!Γ'αυτό βγάζουν εδώ μίσος κόμπλεξ και κακία  :2funny:
Ελαβα τώρα μόλις γράμμα από τον Ιωσήφ που με παρακάλεσε να το βάλω στο Σά'ι'τ.Θα το βάλω στο forum του Κιέβου και του Τσερνοφτσί.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μπα την ίδια ώρα με τον Ρεντ μπαίνουμε τώρα και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον? :2funny:τυχαίο?
 Θες να πιστέψουμε ότι πήγες και έβαλες αυτό το ταμπελάκι στα Αγγλικά εσύ?Μαλλον μιά πόρτα πηρες φώτο και μας την έβαλες :2funny:
 Οσο για τους οδηγους λεωφορείων στην Ελλάδα βγάζουν 1.000 ίσως και 1.200 και παλια με τα βαρέα και ανθυγειηνά που θεωρούνταν αυτη η δουλειά (πριν απο 5 χρόνια την έβγαλαν απο αυτη την κατηγορία) έβγαινες πολυ γρηγορα στη συνταξη και ειχες και πολυ καλη συνταξη.Γιατί να πάνε Γερμανία?Επειδή εσύ είσαι φουκαράς και υποφέρεις στη μαυρη ξενιτιά :2funny: θέλεις να πάρεις και τους αλλους στο λαιμό σου? :2funny:
  Ωραίο πράγμα να ξυπνάς στις 13.45 και να βλέπεις τα ψέματα και της  :jerking:που έχουν γράψει φουκαράδες  :2funny:.

Ρε χοντρέ, θα μας πεις πόσο πήγε η εμφύτευση για να μείνεις τελείως καραφλός γαμώ το προγούλι σου;

Τι νομίζεις ρε κλόουν, ότι όλοι αγοράσαμε πτυχία με 10 ρουβλια σαν εσένα ρε ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ;

2  Έλληνες και 2 Ελληνίδα είμαστε μόνο στο δικό μου τμήμα :birdman:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Mύστη μου ασχετο..
Εχεις γαμησει και παρατησει καμια Τσεχα αεροσυνοδο?
γνωρισα μια και ηταν καπως εκνευρισμενη απο εναν ελληνα γκομενο που καποτε ειχε

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
1855 για Μόναχο θα είναι οριακά φαντάζομαι.
Αργότερα βέβαια ανεβαίνει το ποσό.
Το querensteig έχει ενδιαφέρον για όποιον ξέρει την γλώσσα βέβαια.
Brutto φαντάζομαι είναι επίδομα.

:cheesy: Φίλος από παλιά ήταν χρόνια Γερμανία οδηγός αλλά γύρισε πίσω ..... ...... τον προσλάβανε στο δημόσιο βλέπεις δούλεψε το μέσο  :pipa1:.

Το  Μ.Η.Θ.Ε. τι είναι? το googlαρα αλλά δεν μου έβγαλε κάτι.

Το 1855 ευρώ αν μείνεις 20 χλμ έξω από το Μοναχο με 600 ευρώ νοίκι και κάνεις μια νορμάλ ζω,
σου φτάνουν.
Εντάξει, αν έπαιρνε κάποιος που απλά έχει επαγγελματικό δίπλωμα και οδηγάει αστικό λεωφορείο πολύ παραπάνω, τι θα έπρεπε να παίρνουν άλλοι που φάγανε τα χρόνια τους διαβάζοντας ή δουλεύουν σε τελείως αντίξοες συνθήκες.

To Quereinstieg προϋποθέτει να έχεις ολοκληρωμένες σπουδές σε άλλο αντικείμενο.
Θεωρείσαι δηλαδή σπουδαγμένος, δεν μπορείς έτσι απλά να το κάνεις.

Το ΜΗΘΕ είναι το τμήμα Μεθοδολογίας της Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης, δηλαδή τα αρχίδια μας κουνιούνται..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε χοντρέ, θα μας πεις πόσο πήγε η εμφύτευση για να μείνεις τελείως καραφλός γαμώ το προγούλι σου;

Τι νομίζεις ρε κλόουν, ότι όλοι αγοράσαμε πτυχία με 10 ρουβλια σαν εσένα ρε ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ;

2  Έλληνες και 2 Ελληνίδα είμαστε μόνο στο δικό μου τμήμα :birdman:
Δηλαδή 4 άτομα φουκαράδες θυματα της κρίσης  :2funny:Εσύ λογικά είσαι φιλόλογος  :2funny: 2 Ελληνίδα διδάσκεις νεοελληνική γλώσσα και γραμματική στους Γερμανούς? :2funny:.Πάντα πίστευα ότι τα Ελληνικά πανεπηστήμια είναι τα καλύτερα του κόσμου  :2funny:βλέπω το επίπεδο γνώσεων σου  :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δηλαδή 4 άτομα φουκαράδες θυματα της κρίσης  :2funny:Εσύ λογικά είσαι φιλόλογος  :2funny: 2 Ελληνίδα διδάσκεις νεοελληνική γλώσσα και γραμματική στους Γερμανούς? :2funny:.Πάντα πίστευα ότι τα Ελληνικά πανεπηστήμια είναι τα καλύτερα του κόσμου  :2funny:βλέπω το επίπεδο γνώσεων σου  :2funny:

Ναι, το βρήκες γιουβαρλάκι29.

100 φορές έχουμε πει ότι πτυχία θεωρητικής κατεύθυνσης δεν έχουν μέλλον εδώ και εγώ είμαι ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ :idiot:

Αλλά εκτός από φιλόλογος είμαι ο Red και ο kman.

Καλά σε έκανε ο λαζόπουλος και σε ανεδειξε σαν ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ,άντε και στην Αννίτα Πάνια.

Πάντως ακόμη να μας πεις πόσα έσκασες για να καταλήξεις ΦΑΛΑΚΡΟΣ και ΧΟΝΤΡΟΣ

Τι ΠΡΟΓΟΥΛΙ είναι αυτό ρε ΚΑΗΜΕΝΕ, σαν ΒΟΑΣ είσαι

41Tw6O4.jpg

ΧΟΝΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τιποτ'αλλο δεν έχεις να γράψεις? :2funny:τόσο φτάνει η νοημοσύνη σου? :2funny:Αμέσως φένεται ότι εκτός από καθαριστής δεν μπορεί να είσαι τίποτ'αλλο  :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τιποτ'αλλο δεν έχεις να γράψεις? :2funny:τόσο φτάνει η νοημοσύνη σου? :2funny:Αμέσως φένεται ότι εκτός από καθαριστής δεν μπορεί να είσαι τίποτ'αλλο  :2funny:

Καλά, το ότι μιλάς εσύ για νοημοσύνη, που σε καλούν τα κανάλια για να σε γελοιοποιήσουν ενώ εσύ νομίζεις ότι σε θαυμάζουν,είναι τρελό ανέκδοτο ΧΟΝΤΡΕ και ΚΑΡΑΦΛΕ

BG8ajoT.jpg

Χοντρέ, αν ήσουν ψάρι έτσι θα ήσουν

A-puffer-fish.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παλιά έλεγες ότι η πούτσα μου είναι μικρή τώρα με την πούτσα το βούλωσες και έπιασες το πρόσωπο μου  :2funny:Η γνώμη μου είναι ότι είσαι ο Ρεντ γιατί και μπαίνετε την ίδια ώρα και όταν τον στρίμωξα άρχισες κ'εσύ να γράφεις  :2funny:και βρίζεις εσύ αντί γ'αυτόν  :jerking: :2funny:.

Συνημμένα

• 1545399634333-1.JPEG
    1545399634333-1.JPEG
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 19

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.289
Πόντοι
5.506
Είσαι τελείως ξεροκέφαλος.Σπας αρχίδια.
Εδώ είναι η μισθοδοσία του Οκτωβρίου.Στο Auszahlungsbetrag γράφει 4678 νέττο.

9YXx4F.jpg

Κοίτα εκεί τι λέει.Arbeitgeberbrutto 9600 ευρώ το μήνα.94000 συνολικά το χρόνο μέχρι τον Οκτώβριο.

Θα βρω να βάλω και αυτή του Νοεμβρίου με τα 4997 ευρώ καθαρά να δεις ότι τα ποσά συμπίπτουνε.
Αμα έχω πρόσβαση και στη μισθοδοσία ενός Γερμανού συναδέλφου και στο online banking του όπως λες κάτι δεν πάει καλά.
Αυτό το μηνα λογικά θα βγάλω κάπου 5500 νέτο αλλά μου έχει βγει ο κώλος στη δουλειά,τα έχω φτύσει.

Και που ξέρουμε ρε τύπε οτι είναι δικό σου, δε γράφει πουθενά Kman2  :S :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.289
Πόντοι
5.506
Παλιά έλεγες ότι η πούτσα μου είναι μικρή τώρα με την πούτσα το βούλωσες και έπιασες το πρόσωπο μου  :2funny:Η γνώμη μου είναι ότι είσαι ο Ρεντ γιατί και μπαίνετε την ίδια ώρα και όταν τον στρίμωξα άρχισες κ'εσύ να γράφεις  :2funny:και βρίζεις εσύ αντί γ'αυτόν  :jerking: :2funny:.

Πάντως τύπε, μεταξύ μας, μην το πάρεις στραβά, έχεις φάτσα και ομιλία καθυστερημένου. Φιλικά πάντα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Στο ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΡΑΦΛΟΧΟΝΤΡΕ

Πουτσακι γαριδακι έχεις, το έχουμε δει 100 φορές ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΡΟΓΟΥΛΙ ΣΟΥ ΧΟΝΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΑΡΙΔΑΚΙ29

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πάντως τύπε, μεταξύ μας, μην το πάρεις στραβά, έχεις φάτσα και ομιλία καθυστερημένου. Φιλικά πάντα.

Τι επειδή μιλάει αργά, έχει το μάτι του τρελού και φάτσα τρόφιμου(ΧΟΝΤΡΟΥ ΤΡΟΦΙΜΟΥ) που το έσκασε από το Δαφνί;
Ε,όχι και καθυστερημένος το ΑΜΕΑ πασών Ρωσιών

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.409
Πόντοι
3.656
barock προσεχε  θα σε βγαλει κλώνο δικο μοθ ο μιτσο 49,παροτι βριζομαστε συνέχεια στα πολιτικα θτεντ :happy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στο ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΡΑΦΛΟΧΟΝΤΡΕ

Πουτσακι γαριδακι έχεις, το έχουμε δει 100 φορές ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΡΟΓΟΥΛΙ ΣΟΥ ΧΟΝΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΑΡΙΔΑΚΙ29
Με το που είδες την πούτσα μου το γύρισες  :2funny:αν την συγκρίνεις με το κεφαλι μου που φένεται λιγο στη φωτο δεν θα έλεγα ότι είνα μικρή.
  Πες και κάτι καινούργιο  :jerking: :2funny:η αγαμία στη μαύρη ξενιτιά σε έχει χαζέψει τελείως  :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Με το που είδες την πούτσα μου το γύρισες  :2funny:αν την συγκρίνεις με το κεφαλι μου που φένεται λιγο στη φωτο δεν θα έλεγα ότι είνα μικρή.
   Πες και κάτι καινούργιο  :jerking: :2funny:η αγαμία στη μαύρη ξενιτιά σε έχει χαζέψει τελείως  :2funny:

E,καλά εσύ δε θα έλεγες ότι εισαι και ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ, αλλά για ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ σε έπαιξε ο λαζόπουλος και σε κάλεσαν στο ΣΚΑΙ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom