Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.413
Πόντοι
3.656
Όσες αντέχει μέχρι να γεμίσουν κοκκινίλες τ'αρχήδια του  :2funny:και να αρρωστήσει και να τα τεζάρει  :priest:
ρε μιτσο τι δουλειά μπορεί να κανει ο κμαν, παει το μυαλο σου?
Κατι τεχνικο. Νομιζω εγω που εχει πολλες εργατωρες υπςεωριες
Αλλα τι, δεν παει το μυαλο μου
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν το λεει κιολας...
Πολυ σικρετ σερβις η φαση

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.413
Πόντοι
3.656
To SEPA-GUTSCHRIFT που παρεθεσε στο αποκομμα μπορει να ειναι οτιδηποτε πχ. εμβασμα απο ιδιωτη.
Διαφορετικα θα ηταν αν ειχε LOHN/GEHALT οπως ειναι το συνηθισμενο για υπαλληλο εταιρειας.
Ισως να παιρνει contracts οπως ο tramou.
οχι απαραιτητα
Κι εμνα ο. Μισθός ετσι εμφανιζεται
Σαν πιατωση απλά
Οπως είπα μπορει μαμαι αλλου το. Σκρηνσοτ
Η να μην ειναι μισθος, ναναι καποιο ντεμπιτ η μαναι απλα. Μαιμου του κμαν η ολη φαση να περνάει η ωρα  :happy:

Επισκέπτης
IT contractor η freelancer που υλοποιει project για πελατη τον κοβω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε μιτσο τι δουλειά μπορεί να κανει ο κμαν, παει το μυαλο σου?
Κατι τεχνικο. Νομιζω εγω που εχει πολλες εργατωρες υπςεωριες
Αλλα τι, δεν παει το μυαλο μου
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν το λεει κιολας...
Πολυ σικρετ σερβις η φαση
Παλιά ήταν συντηρητής κεραιών κινητής τηλεφωνίας,τώρα δεν ξέρω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.413
Πόντοι
3.656
Παλιά ήταν συντηρητής κεραιών κινητής τηλεφωνίας,τώρα δεν ξέρω.
οχι αυτος που λες ειναι αλλος
Στοχε γραψει ο φιντελ. Το θυμαμαι
Καποιος αλλος. Ειναι. Ο. Κμαν
Τουλαχιστο ετσι υποστηριξε ο φιντελ που γενικα. Δεν λεει ψέματα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εσύ έλεγες ότι έχω γαριδάκι τώρα όμως που την είδες καβλωμένη και συγκρίνοντας την με το κεφάλι μου που φένεται λίγο βλέπεις ότι το μέγεθος της δεν είναι γαριδακιού.Οπ'οτε δε μιλάς πιά γιά την πούτσα μου  :2funny:βρήκες το πιγούνι μου  :jerking: :2funny:
   Απλός κρύβεσαι πίσω από το πληκτρολίγιο σαν κοτούλα που είσαι  :2funny:.

Δεν έχεις πηγούνι, αλλά ΠΡΟΓΟΥΛΙ ΚΑΡΑΦΛΟΚΕΦΤΕ

Πουτσάκι είχες πάντα, που μόνο για το μουνάκι καμιάς γάτας είναι.

Αν και σου ρίχνω 2 κεφάλια κοντόχοντρε καράφλα, ΑΜΕΑ μπαρμπάδια δε βαράω..

Nα μου μείνεις και στα χέρια, που θα βρει μετά ο λαζόπουλος μεγαλύτερο ΚΛΟΟΥΝ να γελάνε οι γιαγιάδες.

Πες μας τώρα που έκανες την τόσο πετυχημένη μεταμόσχευση και καράφλιασες τελείως και με πόσα κιλά μήλα τη μέρα έκανες αυτό το ΠΡΟΓΟΥΛΙ

41Tw6O4.jpg

Το είπε και ο Βαλκάνιος φουκαράς  :2funny:χωρίς να το θέλει,αν είστε ζευγάρι,εξιδεικευμένος εργάτης

Που έγραψα εγώ για καταρτισμένο ΕΡΓΑΤΗ ρε ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΟΓΓΟΛΕ;

Η Γερμανία είναι:
α)Για καταρτισμένο προσωπικό σε επαγγέλματα που έχουν ελλείψεις οι Γερμανοί
β)Για ζευγάρια που οι μισθοί τους αθροιστικά να φτάνουν τα 4000 καθαρά
γ)Για άτομα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα Ελλάδα και δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κάνουν τους σκλάβους σε γυράδικα και να μένουν σε WG.

Πήγαινε πλύνε κανά αμάξι ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΕ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
εγώ μέ πτυχίο ελληνικού ΑΕΙ (θεωρητικής κατεύθυνσης),
θα μπορούσα να βρω δουλειά στη Γερμανία ;;
Ό,τι δουλεία είναι αρκεί να μπορώ να βάζω στην άκρη 500-600 ευρώ το μήνα !!

Ό,τι σκατά δουλειά είναι . Τα πάντα. Μένω και σε τρώγλη, και τρώω και ληγμένα.
Απαιτήσεις δεν έχω ιδιαίτερες.
Ούτε αξιώσεις. Δεν πίνω, δεν καπνίζω , ουτε μπάφους κλπ. Και είμαι και λιτοδίαιτος.

Μιλώ άπταιστα αγγλικά αλλά πολύ λίγα γερμανικά.  

Το πτυχίο θεωρητικής κατεύθυνσης θα αναγνωριστεί από το γερμανικό κράτος(μέση διάρκειας αναγνώρισης 4-6 μήνες αναλόγως το κρατίδιο)αφού πρώτα το προσκομίσεις μεταφρασμένο/επικυρωμένο.

Το ερώτημα είναι αν το πτυχίο θεωρητικης,περιλαμβάνει μαθήματα που σου εξασφαλίζουν παιδαγωγική επάρκεια.

Αν όχι και θέλεις πράγματι να δουλέψεις στον παιδαγωγικό τομέα, κάνε αίτηση στην ΑΣΠΑΙΤΕ και παράλληλα πηγαίνεις Γερμανικά.

Με ένα πτυχίο Β2, θεωρητικό πτυχίο με παιδαγωγική επάρκεια, θα μπορείς να δουλέψεις σαν Erzieher/Kinderpfleger, δηλαδή νηπιαγωγός/βρεφονηπιοκόμος.
Πρώτη μισθολογική κατηγορία S7,μεικτά 2.700 και θα ανεβαίνεις.
Θα σε προσλάβουν παντού, γιατί ψάχνουν με το τουφέκι άντρες σε τέτοια επαγγέλματα.
Εργασιακό περιβάλλον 95% γυναίκες, από 21-22 χρονών και άνω.

Ειδάλλως έρχεσαι,αναγνωρίζεις το πτυχίο,το κάνεις κορνίζα και κάνεις άλλη δουλειά στην οποία το πτυχίο φυσικά δεν προσμετράται.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ωραια καντε μια λιστα με επαγγελματα που εχουν ζητηση για να γραψετε και κατι χρησιμο. Γιατι εγω το μονο που βλεπω ειναι πρεμουρα να πεισετε οτι ειστε πετυχημενοι και περνατε γαματα και οτι ο Ελληνας νεομεταναστης εχει υψηλο στατους και δεν τον αντιμετωπιζουν σαν πατζιτ και δεν τον περιεργαζονται με το βλεμμα τους σαν να προσπαθουν να διακρινουν μεσα απο τη νεανικη εμφανιση και τα μοντερνα ρουχα τον αξεστο μπαρμπα καφετζη γκασταρμπαιτερ του παρελθοντος οταν τους συστηνεται σαν Γκριχις.

Την έχω κάνει καμιά 3-4 φορές..
Το πρόβλημα είναι ότι εσύ δεν μπορείς να αποδεχθείς ότι επαγγελματικά δεν συμπεριλαμβάνεσαι στη λίστα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΣΚΑΣΕ ΧΟΝΤΡΕ

Εδώ δουλεύω

ZQrFOM7.jpg

και θα ξαναδουλέψω το Φλεβάρη τώρα ενώ ο γερμανικός μισθός μου θα πέφτει κανονικά. :birdman:

Άραξε στα κυβικά σου ρε ΚΑΡΑΦΛΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ, δεν είμαστε όλοι καθυστερημένοι σαν εσένα να μας γελοιοποιεί ο λαζόπουλος σε πανελλαδική εμβέλεια; :birdman:

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΕ ΚΑΡΑΦΛΑ

ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΛΙΑ;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΟΓΟΥΛΙ;

ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΡΑΦΛΟΧΟΝΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ναι και η δουλειά σου ανοίγει γιά τρεις ώρες από δευτέρα εως παρασκευή  :2funny:και κλείνει γιά ενάμιση μήνα  :2funny:και σε πληρώνουν κιόλας όταν κλείνει  :jerking: :2funny:Και γράφει ότι είναι κλειστό στα Αγγλικά και όχι στα Γερμανικά?Λιγάκι περίεργο  :2funny: Και ο Βλάκμαν μας έβαλε μισθοδωσία 5.000 ευρώ το μήνα  :2funny:οι αναγνώστες δεν τρώνε κουτόχορτο βλέπουν τι φουκαράς είσαι και τι ψέματα γράφεις  :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ναι και η δουλειά σου ανοίγει γιά τρεις ώρες από δευτέρα εως παρασκευή  :2funny:και κλείνει γιά ενάμιση μήνα  :2funny:και σε πληρώνουν κιόλας όταν κλείνει  :jerking: :2funny:Και γράφει ότι είναι κλειστό στα Αγγλικά και όχι στα Γερμανικά?Λιγάκι περίεργο  :2funny: Και ο Βλάκμαν μας έβαλε μισθοδωσία 5.000 ευρώ το μήνα  :2funny:οι αναγνώστες δεν τρώνε κουτόχορτο βλέπουν τι φουκαράς είσαι και τι ψέματα γράφεις  :2funny:

Είναι οι ώρες που δέχομαι φοιτητές στο γραφείο μου ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΡΑΦΛΑ.
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ,όχι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
Την πινακίδα στα Αγγλικά την κρέμασα εγώ, γιατί αυτήν βρήκα στο e-bay.

Και αν είχες ιδέα από πανεπιστήμιο, τον Γενάρη δεν υπάρχει λόγος να έρθουν στο γραφείο μου,
άλλα πράγματα πρέπει να κάνουν.

Ο μόνος που τρώει κουτόχορτο είσαι εσύ.
Που πληρώνεις για μαλλιά και μένεις τελείως καραφλός, που κάνεις δίαιτες από το internet και χοντραίνεις περισσότερο. :birdman:

Είσαι απλά ενας κοντόχοντρος καράφλας γουρλομάτης μπάρμπας που σε έκανε φίρμα ο λαζοπουλος,
απλά γιατί είσαι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Και αν είχες ιδέα από πανεπιστήμιο, τον Γενάρη δεν υπάρχει λόγος να έρθουν στο γραφείο μου,

Που πληρώνεις για μαλλιά και μένεις τελείως καραφλός, που κάνεις δίαιτες από το internet και χοντραίνεις περισσότερο. :birdman:

Είσαι απλά ενας κοντόχοντρος καράφλας γουρλομάτης μπάρμπας που σε έκανε φίρμα ο λαζοπουλος,
Ναι και στα Γερμανικά πανεπηστήμια το γράφει στα Αγγλικά  :2funny:ότι είναι κλειστό γιά να το καταλάβουν όλοι οι φοιτητές  :2funny:γιά εντελώς χαζούς μας περνάς? :2funny:σε βάλαν θες να μας πεις να έρχονται οι φοιτητές σε σένα?Μήπως είσαι και καθηγητής πανεπηστημίου? :2funny:Το μόνο που μπορείς να κάνεις στο πανεπηστήμιο είναι να σφουγγαρίζεις και να καθαρίζεις το κτήριο,αν πεις ότι αυτή είναι η δουλειά σου θα το πιστέψω όλα τα άλλα είναι της φαντασίας σου  :2funny:

Επισκέπτης
To SEPA-GUTSCHRIFT που παρεθεσε στο αποκομμα μπορει να ειναι οτιδηποτε πχ. εμβασμα απο ιδιωτη.
Διαφορετικα θα ηταν αν ειχε LOHN/GEHALT οπως ειναι το συνηθισμενο για υπαλληλο εταιρειας.
Ισως να παιρνει contracts οπως ο tramou.
Φιλε γραφτηκες στο σαιτ για να πολεμησεις τον βαλκανιοπουτσισμο;

Επισκέπτης
Την έχω κάνει καμιά 3-4 φορές..
Το πρόβλημα είναι ότι εσύ δεν μπορείς να αποδεχθείς ότι επαγγελματικά δεν συμπεριλαμβάνεσαι στη λίστα.
Ναι ονειρευομαι οταν εχει ηλιο να ξαπλωνω στα σκυλοκουραδα που μας ειχες βαλει φωτογραφια.

Επισκέπτης

Ποσα κιλα εχασες οταν μεταναστευσες στη Γερμανια;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Η Αγάπη ξεχειλίζει μεταξύ των μελών του site
:headbaning2: :headbaning2: :smiley6600: :cheesy: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning2:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ναι και στα Γερμανικά πανεπηστήμια το γράφει στα Αγγλικά  :2funny:ότι είναι κλειστό γιά να το καταλάβουν όλοι οι φοιτητές  :2funny:γιά εντελώς χαζούς μας περνάς? :2funny:σε βάλαν θες να μας πεις να έρχονται οι φοιτητές σε σένα?Μήπως είσαι και καθηγητής πανεπηστημίου? :2funny:Το μόνο που μπορείς να κάνεις στο πανεπηστήμιο είναι να σφουγγαρίζεις και να καθαρίζεις το κτήριο,αν πεις ότι αυτή είναι η δουλειά σου θα το πιστέψω όλα τα άλλα είναι της φαντασίας σου  :2funny:

ΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΣΟΥ ΧΟΝΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :2funny:

Ένα απλό διακοσμητικό ταμπελάκι είναι που το αγόρασα από το e-bay.

Ναι, καθαρίζω στο πανεπιστήμιο και έχω δικό μου γραφείο :2funny:

Στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ τι θα πιστέψει και τι όχι, ο μεγαλύτερος ΚΛΟΟΥΝ του λαζόπουλου, ΚΑΡΑΦΛΟ ΠΡΟΓΟΥΛΙ

ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΧΟΝΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΗΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΓΟΥΛΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ;

Ναι ονειρευομαι οταν εχει ηλιο να ξαπλωνω στα σκυλοκουραδα που μας ειχες βαλει φωτογραφια.

Ξάπλωνε τότε στα πακοχυμένα σεντόνια ΚΛΩΝΕ :birdman:

Ποσα κιλα εχασες οταν μεταναστευσες στη Γερμανια;

Τι είμαι εγώ ρε να ανεβοκατεβαίνω κιλά;
Σαν το ΧΟΝΤΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom