Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
654
Πόντοι
96
Νοσοκόμες,γιατροί,παιδαγωγοί,νηπιαγωγοί,μηχανικοί,τεχνικοί,πληροφορικάριοι κτλ.Πάρα πολλοί κλάδοι.Φαντάσου το αντίθετο από Ελλάδα.Απειρη ζήτηση για χέρια.
Με εμάς τους Ελληνες υπάρχει όντως πρόβλημα λόγω ανωτερότητας δηλαδή αντιμετωπίζουμε τους Γερμανούς ως κατώτερους και αυτό δεν το γουστάρουν καθόλου υπάρχει όντως μια συνεχής τριβή,θα σου γαμήσω,τι λες τώρα κτλ.
Δηλαδή το friction και η ένταση μεταξύ Ελληνα Γερμανού είναι 10 φορές μεγαλύτερο από ό,τι ενός Ρουμάνου Γερμανού.Μιλάμε δεν το βάζουν κάτω,δεν υποχωρούν με τίποτα οι Τεύτονες στην ανωτερότητά μας.Μέχρι τέλους που λένε.Απίστευτοι.

Δε μπορουν να δεχτουν οτι το μισο τους ειναι περιεχει ΕΛΛΑΔΑ
Οτι απο τα 100 τρισεκατομμυρια κυτταρα τους τα 50 τρισεκατομμυρια καταλαμβανονται απο ελληνικο στοιχειο
Δημοκρατια, φιλοσοφια, επιστημες, ολυμπιακοι αγωνες και αθλητισμος,τεχνες, γλωσσα, ολα ΕΛΛΑΔΑ
Αναπνεουν ΕΛΛΑΔΑ σε κθζε τους βημα, ειμαστε οι δημιουργοι του ειναι τους και αυτο δε μπορουν να το δεχτουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
《 Αν σκεφτείς ότι χάνεις χρόνια και η ζωή είναι μικρή και αν βάλεις ότι η δουλειά στη Γερμανία είναι πολύ πιό σκληρή από την Ελλάδα που όλοι το κωλοβαράνε  2funny δεν ξέρω αν αξίζει να ταλαιπωρείτε κανείς?Εκτός αν κάποιου του άρεσε η Γερμανία και ζούσε εκεί γιατί του αρέσει. 》

Πορνομεταναστης 21/12/2018

Σε μια φραση ολη η σοφια του κοσμου. Η ζωη ειναι μικρη. Πρεπει να μεγαλωσεις για να το καταλαβεις. Η ζωη ειναι τωρα. Αυριο γερασες.

Εσύ γέρασες.Εγώ βγάζω τώρα 5000 το μήνα καθαρά Γερμανία και δε μου φτάνουν.Πέρυσι έκανα 7 ταξίδια μπλοκ,έχω 8 μόνιμες σπονσορέτς,μου έφυγαν μόνο αυτό το μήνα 1000 ευρώ στα σπονσοριλίκια.
Εσύ τι έκανες?Πόσα ταξίδια τα τρία τελευταία χρόνια?Πόσες γκόμενες έχεις άνω του εφτά?
Και πάλι αδικούμενος είμαι,αντί να πριμοδοτούν σπόνσορες και άρχοντες,εδώ δίνουν φοροαπαλλαγές και κίνητρα σε οικογενειάρχες,αν ήμουνα παντρεμένος με παιδί θα έβγαζα 6000 και πάνω καθαρά και θα είχα τα μισά έξοδα.
Είναι πολύ άδικο το σύστημα υπέρ των οικογενειαρχών και των προβλεπέ.
Για να αφήνουν τους άρχοντες να οργιάσουμε,πρέπει να δουλεύουμε και για αυτούς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ γέρασες.Εγώ βγάζω τώρα 5000 το μήνα καθαρά Γερμανία και δε μου φτάνουν.Πέρυσι έκανα 7 ταξίδια μπλοκ,έχω 8 μόνιμες σπονσορέτς,μου έφυγαν μόνο αυτό το μήνα 1000 ευρώ στα σπονσοριλίκια.
Εσύ τι έκανες?Πόσα ταξίδια τα τρία τελευταία χρόνια?Πόσες γκόμενες έχεις άνω του εφτά?
Και πάλι αδικούμενος είμαι,αντί να πριμοδοτούν σπόνσορες και άρχοντες,εδώ δίνουν φοροαπαλλαγές και κίνητρα σε οικογενειάρχες,αν ήμουνα παντρεμένος με παιδί θα έβγαζα 6000 και πάνω καθαρά και θα είχα τα μισά έξοδα.
Καλά εσύ πριν από 2 χρόνια ήσουν ο πέφτουλας που όλες της καμάκωνες  :jerking: :2funny:τώρα ούτε με λεφτά δε σου κάθονται? :2funny:πως και έγιναν 5.000 τα λεφτά που παίρνεις από 2.500 μέσα σε λίγους μήνες? :2funny:μήπως είσαι ο Κοσκωτάς? :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δε μπορουν να δεχτουν οτι το μισο τους ειναι περιεχει ΕΛΛΑΔΑ
Οτι απο τα 100 τρισεκατομμυρια κυτταρα τους τα 50 τρισεκατομμυρια καταλαμβανονται απο ελληνικο στοιχειο
Δημοκρατια, φιλοσοφια, επιστημες, ολυμπιακοι αγωνες και αθλητισμος,τεχνες, γλωσσα, ολα ΕΛΛΑΔΑ
Αναπνεουν ΕΛΛΑΔΑ σε κθζε τους βημα, ειμαστε οι δημιουργοι του ειναι τους και αυτο δε μπορουν να το δεχτουν

Οχι,είναι τεράστιο περίπλοκο θέμα.Εχει να κάνει με πολλά πράγματα.
Μπορεί να το αναλύσω αργότερα.
Βασικά φανταστείτε την πρώτη συνάντηση Ελληνα Τεύτονα σταυροφόρου το 1100.Ο Τεύτονας νομίζει οτι θα συναντήσει έναν απόγονο του Ηρακλέους και του Περικλή και βλέπει έναν κοντοπίθαρο τριχωτό πονηρό καράφλα κοιλαρά και ο Ελλην πιστεύει οτι θα συναντήσει έναν τεράστιο ακαταδάμαστο πολεμιστή και συναντά έναν μεθύστακα πρωτόγονο barbarian.Και οι δύο σοκάρονται αμοιβαίως με αυτό που συναντούν.Αυτό το σοκ παραμένει και σήμερα σε κάθε συνάντηση.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
συγγνωμη που μπαινωστην κουβεντα,αλλα στο εξωτερικο το αν εισαι ελληνας,αλβανος,κινεζος,γερμανος,γαλλος,δεν υπαρχει.μπορεις να κανεις  τη δουλεια;θα αμοιφθεις.δε μπορεις;γυρνα στην ελλαδανα  ππεινας γιατι η πεινα στοεξωτερικο ειναι χειροτερη.στην ελλαδα με 4 ευρω θα φας 2 σουβλακια.

Επισκέπτης
Σκετη μιζερια το θρεντ του Κιεβου : Ειμαι μεγαλος. Με βλεπουν σαν θειο. Πριν 10 χρονια φαινομουν 25αρης.
Πως να πιστεψω ατομα που κλαιγονται ετσι οτι αξιοποιησαν το φευγαλεο δωρο της ζωης;

Οσο για την επιδοτηση των οικογενειων εχω να πω το εξης: Δειξε μου τη χωρα που επιβραβευει τον ρισκοβορο αντρα εργενη αντι για τον παντοφλακια παντρεμενο και θα σου δειξω τη χωρα που θα κατακτησει το μελλον.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
654
Πόντοι
96
Σκετη μιζερια το θρεντ του Κιεβου : Ειμαι μεγαλος. Με βλεπουν σαν θειο. Πριν 10 χρονια φαινομουν 25αρης.
Πως να πιστεψω ατομα που κλαιγονται ετσι οτι αξιοποιησαν το φευγαλεο δωρο της ζωης;

Οσο για την επιδοτηση των οικογενειων εχω να πω το εξης: Δειξε μου τη χωρα που επιβραβευει τον ρισκοβορο αντρα εργενη αντι για τον παντοφλακια παντρεμενο και θα σου δειξω τη χωρα που θα κατακτησει το μελλον.

Αμερικη, εκει σε θελουν ανυπανδρο μεχρι τα 50 με πληρη αφοσιωση στην εταιρια που δουλευεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά εσύ πριν από 2 χρόνια ήσουν ο πέφτουλας που όλες της καμάκωνες  :jerking: :2funny:τώρα ούτε με λεφτά δε σου κάθονται? :2funny:πως και έγιναν 5.000 τα λεφτά που παίρνεις από 2.500 μέσα σε λίγους μήνες? :2funny:μήπως είσαι ο Κοσκωτάς? :2funny: :2funny: :2funny:

Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι στα 4500-5000 ευρώ καθαρά,8000-8500 ευρώ μικτά.Και πάλι δεν τα φέρνω βόλτα.
Εδώ snapshot από το online banking από τη μισθοδοσία του Νοεμβρίου.4997 ευρώ καθαρά.

eejnxW.jpg

Αμα βέβαια βάλω τις αποδείξεις από western union να δείτε τι ζητάνε οι Ανατολικές γκόμενες μηνιαίως,θα καταλάβετε οτι μας έχουν οι Γερμανοί στην πείνα.
Τα 4000 το μήνα καθαρά είναι η μίνιμουμ προυπόθεση για το ευγενές άθλημα του σπόνσορινγκ στο μπλοκ.Βασικά τα έχεις όλα εναντίον σου χρειάζεται τεράστιος αγών να επικρατήσεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νοσοκόμες,γιατροί,παιδαγωγοί,νηπιαγωγοί,μηχανικοί,τεχνικοί,πληροφορικάριοι κτλ.Πάρα πολλοί κλάδοι.Φαντάσου το αντίθετο από Ελλάδα.Απειρη ζήτηση για χέρια.
Με εμάς τους Ελληνες υπάρχει όντως πρόβλημα λόγω ανωτερότητας δηλαδή αντιμετωπίζουμε τους Γερμανούς ως κατώτερους και αυτό δεν το γουστάρουν καθόλου υπάρχει όντως μια συνεχής τριβή,θα σου γαμήσω,τι λες τώρα κτλ.
Δηλαδή το friction και η ένταση μεταξύ Ελληνα Γερμανού είναι 10 φορές μεγαλύτερο από ό,τι ενός Ρουμάνου Γερμανού.Μιλάμε δεν το βάζουν κάτω,δεν υποχωρούν με τίποτα οι Τεύτονες στην ανωτερότητά μας.
Την ίδια γνώμη έχουν γιά τους Ελληνες οι Πακιστανοί και οι Αιγύπτιοι που ζούνε στην Ελλάδα! :2funny:Και αυτοί για την ανωτερώτητα τους μιλάνε  :2funny: :2funny: :2funny:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι στα 4500-5000 ευρώ καθαρά,8500 ευρώ μικτά.Και πάλι δεν τα φέρνω βόλτα.
Εδώ snapshot από το online banking από τη μισθοδοσία του Νοεμβρίου.4997 ευρώ καθαρά.

eejnxW.jpg

Αμα βέβαια βάλω τις αποδείξεις από western union να δείτε τι ζητάνε οι γκόμενες θα καταλάβετε οτι μας έχουν στην πείνα.
τι εθνικοτητας ειναι οι γκομενες τυπε;εγω ενα pet κολομβιανο εχω αλλα δε μου κοστιζει πολυ.αντε να το σπονσοραρω με κανενα 200αρι το διμηνο,εαν εχει αναγκη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι εθνικοτητας ειναι οι γκομενες τυπε;εγω ενα pet κολομβιανο εχω αλλα δε μου κοστιζει πολυ.αντε να το σπονσοραρω με κανενα 200αρι το διμηνο,εαν εχει αναγκη.

Ρωσίδες,Ουκρανές και Πολωνέζες.Τα κλασσικά.Γενικά ένα διακοσάρι το μήνα είναι το στάνταρ.Αλλά για πάνω από οχτάρι σε πρωτευουσιάνες οι ταρίφες πάνε στα πεντακόσια και πάνω.Οσο περισσότερες,τόσο ανεβαίνει ο λογαριασμός.
Βέβαια από ένα σημείο και μετά κάνεις διαχείριση χαρεμιού δεν μπορείς να τις κρατήσεις όλες και κάνεις ξεσκαρτάρισμα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Ρωσίδες,Ουκρανές και Πολωνέζες.Τα κλασσικά.Γενικά ένα διακοσάρι το μήνα είναι το στάνταρ.Αλλά για πάνω από οχτάρι σε πρωτευουσιάνες οι ταρίφες πάνε στα πεντακόσια και πάνω.Οσο περισσότερες,τόσο ανεβαίνει ο λογαριασμός.
Βέβαια από ένα σημείο και μετά κάνεις διαχείριση χαρεμιού δεν μπορείς να τις κρατήσεις όλες και κάνεις ξεσκαρτάρισμα.
α,δε μιλας για στανταρ γκομενες.οκ,αυτα κοστιζουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
α,δε μιλας για στανταρ γκομενες.οκ,αυτα κοστιζουν.

Βασικά το πρόβλημα στο σπονσοριλίκι είναι οτι δεν μπορείς να τα έχεις όλα γιατί μετά τα έξοδα εκτινάσσονται στο Θεό.
Δηλαδή τέλεια εμφάνιση,τέλεια ηλικία,τέλειο σώμα,τέλεια συμπεριφορά,τέλοιο ντύσιμο,τέλεια πίπα δε γίνεται.Η θα κάνεις εκπτώσεις στη συμπεριφορά,ή στην πίπα ή στην ηλικία ή στην εμφάνιση κτλ.Δηλαδή πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς.
Δεν κάνουν όλες για σπονσορέτς.
Είναι και θέμα γούστου βέβαια.Αλλος δίνει το βάρος στο σεξ άλλος στην περιποίηση άλλος στην εμφάνιση κτλ. αλλά γενικά όλα παίζουν ρόλο στην αξία της γκόμενας.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι στα 4500-5000 ευρώ καθαρά,8000-8500 ευρώ μικτά.Και πάλι δεν τα φέρνω βόλτα.

eejnxW.jpg

Αμα βέβαια βάλω τις αποδείξεις από western union να δείτε τι ζητάνε οι Ανατολικές γκόμενες μηνιαίως,θα καταλάβετε οτι μας έχουν οι Γερμανοί στην πείνα.
Τα 4000 το μήνα καθαρά είναι η μίνιμουμ προυπόθεση για το ευγενές άθλημα του σπόνσορινγκ στο μπλοκ.Βασικά τα έχεις όλα εναντίον σου χρειάζεται τεράστιος αγών να επικρατήσεις.

ρΕ ΚΜΑΝ, τι δουλειά κάνεις και βγάζεις τόσα πολλά χρήματα αν επιτρέπεται;
Τί έχεις σπουδάσει;

Μπράβο σου ρε μάν, πάντως.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρΕ ΚΜΑΝ, τι δουλειά κάνεις και βγάζεις τόσα πολλά χρήματα αν επιτρέπεται;
Τί έχεις σπουδάσει;

Μπράβο σου ρε μάν, πάντως.....

εντάξει δεν είναι και κανένα τρομερό ποσό ...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
εντάξει δεν είναι και κανένα τρομερό ποσό ...
5000 για φτωχομανα Γερμανία ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΣΟ, απλα αυτα δεν είναι ο μισθος του κμαν
Επμεριεχει μεσα απειρες υπερωριες
Ο. Μισθός στην καλυτερη ειναι καπου στα 2200-2400
Νεττο πθο πολλά απιθανο
Για Γερμανια. Σε ολες τις δουλιες μεσαιες και ανωτερες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
5000 για φτωχομανα Γερμανία ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΣΟ, απλα αυτα δεν είναι ο μισθος του κμαν
Επμεριεχει μεσα απειρες υπερωριες
Ο. Μισθός στην καλυτερη ειναι καπου στα 2200-2400
Νεττο πθο πολλά απιθανο
Για Γερμανια. Σε ολες τις δουλιες μεσαιες και ανωτερες

εγώ καραφλέ με περουκίνι για κάτω από επτά κατοστάρικα την μέρα δεν κουνιέμαι... και μίνιμουμ 4 μήνες κοντράτο...

και κανένα Π-Σ-Κ καμμιά αρπαχτή του χιλιάρικου την μέρα...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
εκεί παίζει αντε αλλα 100 η πλειοψηφισ
Ο κμαν η λεει παπατζες, το πιθανοτερο η ειναι μοναδική περίπτωση θύματος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.415
Πόντοι
3.656
εγώ καραφλέ με περουκίνι για κάτω από επτά κατοστάρικα την μέρα δεν κουνιέμαι... και μίνιμουμ 4 μήνες κοντράτο...

και κανένα Π-Σ-Κ καμμιά αρπαχτή του χιλιάρικου την μέρα...
καλα κατουρα λιγο τωρα
Πιες και καμμια πιντα και πεσε για υπνο
Ονειρεψου οτι θες
Τζαπα ειναι
Τα σεβη μου
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom