χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.618
- Πόντοι
- 606
παιδια εχω το χαρτι του γκετε της βρεμης Goethe-Institut Bremen 2 χρονια γερμανια για την γλωσσα και C2 Proficiency Cambridge μπορω να βρω δουλεια αγγλια ?
Δε μπορω να χεσω σε κοινοχρηστη τουαλετα. Θα ειχα αυτοκτονησει σε οικοτροφειο. Καλυτερα αστεγος να εχεις μια γωνια δικια σου.
Τρομερή ανάλυση.
Δηλαδή όσοι φύγαμε έξω, το κάναμε γιατί δεν είχαμε πού να μείνουμε στην Ελλάδα και είμασταν στον δρόμο.
Ή η σύγκριση με τους ρώσους, καμία σχέση όμως.
Τέλος, η πρόταση σου ότι όποιος γουστάρει την Ελλάδα και την ζωή εκεί, να μείνει και να δουλέψει παραπάνω, είναι η καλύτερη . Δηλαδή δουλέψτε 12ώρα, καθηστε να σας γαμανε για 600€, αλλά τουλάχιστον θα έχετε τις παρέες σας. Φανταστική συμβουλή, ειδικά για την νεολαία.
Από το να πας Γερμανία να δουλεύεις γιά 1.200-1.500 Ευρώ αν κανεις υπερωρίες αντε να πάρεις 2.200 (ενας φιλος μου μου έλεγε ότι δυλευε σεκιουριτάς 30 ώρες συνέχεια,δες και το Βλάκμαν που λέει θα κοιμηθώ το νέο ετος να ξεκουραστώ ) να μένεις σε ενα δωμάτιο οικοτροφείου που θα το πληρώνεις 800 ευρώ να τρως ψωμι,τυρι και σαλάμι αν θες να μαζεψεις λεφτά!Δε νομιζω ότι είναι ζωή αυτή!Και δεν έχεις κανενα μέλλον.Π.Χ. αν μαζεύεις 500-600 ευρώ το μήνα και σε ένα χρόνο έχεις μαζεψει π.χ. 5.000 το πολύ 6.000 ευρώ τι θα μπορέσεις να κάνεις μ αυτά?Πάνε οι καλες εποχες που δουλευες 2-3 χρονια στο εξωτερικο και ερχοσουν στην Ελλάδα και αγώραζες οικόπεδο και εχτιζες πολυκατοικία!Τρομερή ανάλυση.
Δηλαδή όσοι φύγαμε έξω, το κάναμε γιατί δεν είχαμε πού να μείνουμε στην Ελλάδα και είμασταν στον δρόμο.
Ή η σύγκριση με τους ρώσους, καμία σχέση όμως.
Τέλος, η πρόταση σου ότι όποιος γουστάρει την Ελλάδα και την ζωή εκεί, να μείνει και να δουλέψει παραπάνω, είναι η καλύτερη . Δηλαδή δουλέψτε 12ώρα, καθηστε να σας γαμανε για 600€, αλλά τουλάχιστον θα έχετε τις παρέες σας. Φανταστική συμβουλή, ειδικά για την νεολαία.
Ακόμα και τα γκαρσόνια έξω βγάζουν στην Ευρώπη 1000-1300€ μίνιμουμ.Από το να πας Γερμανία να δουλεύεις γιά 1.200-1.500 Ευρώ αν κανεις υπερωρίες αντε να πάρεις 2.200 (ενας φιλος μου μου έλεγε ότι δυλευε σεκιουριτάς 30 ώρες συνέχεια,δες και το Βλάκμαν που λέει θα κοιμηθώ το νέο ετος να ξεκουραστώ ) να μένεις σε ενα δωμάτιο οικοτροφείου που θα το πληρώνεις 800 ευρώ να τρως ψωμι,τυρι και σαλάμι αν θες να μαζεψεις λεφτά!Δε νομιζω ότι είναι ζωή αυτή!Και δεν έχεις κανενα μέλλον.Π.Χ. αν μαζεύεις 500-600 ευρώ το μήνα και σε ένα χρόνο έχεις μαζεψει π.χ. 5.000 το πολύ 6.000 ευρώ τι θα μπορέσεις να κάνεις μ αυτά?Πάνε οι καλες εποχες που δουλευες 2-3 χρονια στο εξωτερικο και ερχοσουν στην Ελλάδα και αγώραζες οικόπεδο και εχτιζες πολυκατοικία!
Δε νομίζω ότι Ελλάδα θα ζει κανεις χειροτερα αν παίρνει 700-800 ευρώ το μήνα?
Αν σου αρέσει στο εξωτερικό είναι άλλο θέμα τότε να πας.Αλλά να πάει κάποιος εξωτερικό καθαρά γιά τα λεφτά δε νομίζω ότι αξίζει.
Ακόμα και τα γκαρσόνια έξω βγάζουν στην Ευρώπη 1000-1300€ μίνιμουμ.
Αν δεν βγαίνουν κάθε μέρα έξω να χαλάνε λεφτά και μπορούν να συγκατοικούν με άλλο ένα άτομο που δουλεύει επίσης για να μοιράζονται οι λογαριασμοί, μια χαρά περνάνε και τους μένουν και λεφτά.
Δεν είναι τόσο τραγικά όπως τα λες, εκτός αν αναφέρεσαι σε λάθος επιλογές, του στυλ πάω κέντρο Λονδίνο, μόνος, να δουλέψω πρώτη δουλειά, χωρίς αγγλικά. Αυτό το άτομο ναι είναι καταδικασμένο.
Γερμανία τόσα θα παίρνεις!1.000-1.300 εγώ σου έβαλα 1.500-2.200 το ιδανικά!Γιά να σου μείνουν λεφτά θα πρέπει να μένεις με κάποιον στο ίδιο δωμάτιο!Οπότε δίνεις 400 γιά ενοίκιο!Ακόμα και τα γκαρσόνια έξω βγάζουν στην Ευρώπη 1000-1300€ μίνιμουμ.
Αν δεν βγαίνουν κάθε μέρα έξω να χαλάνε λεφτά και μπορούν να συγκατοικούν με άλλο ένα άτομο που δουλεύει επίσης για να μοιράζονται οι λογαριασμοί, μια χαρά περνάνε και τους μένουν και λεφτά.
Δεν είναι τόσο τραγικά όπως τα λες, εκτός αν αναφέρεσαι σε λάθος επιλογές, του στυλ πάω κέντρο Λονδίνο, μόνος, να δουλέψω πρώτη δουλειά, χωρίς αγγλικά. Αυτό το άτομο ναι είναι καταδικασμένο.
Για δε λες την αλήθεια πως περνάς στη μαύρη ξενιτιά? είναι πικρό το ψωμί στην ξενιτιάΕσύ τώρα κάθισες και είδες όλο το βίντεο του καθυστερημενου που τον δείχνει ο λαζόπουλος για να γελάει ο κόσμος και που τον έδιωξαν οι γονείς του από την Ελλάδα γιατί είχε γαμήσει όλες τις γάτες της γειτονιάς;
Για δε λες την αλήθεια πως περνάς στη μαύρη ξενιτιά? είναι πικρό το ψωμί στην ξενιτιά
Μάστερ σε τι?Στη λάντζα? ή στο σερβίρισμα? στη καλύτερη περίπτωση να έχεις τελειώσει κάνα Τ.Ε.Ι και μας κάνεις τον έξυπνο Εγώ δε χρειάζεται να δουλεύω τώρα που πήρα τηλέφωνο τ'αμάξι και ζεστάθηκε το αμάξι με το Webasto (είναι σε υπόγειο πάρκινγκ αλλά έχει κρύο όταν έξω έχει -13 όπως τώρα μέσα έχει -4) και θα πάω ραντεβού.Εσύ κάτσε στο κομπιούτερ να γράφεις πόσο καλή είνι η ζωή στη Γερμανία γιά της ανέσεις και τα Γερμανικά στάνταρ .Τώρα το νέο έτος θα περάσεις κ΄εσύ καλά θα κοιμάσαι σαν τον Βλάκμαν .Εγώ ρε αυτιστικέ μόγγολε εργάζομαι με αναγνωρισμένα bachelor-master-προϋπηρεσία και πληρώνομαι αντίστοιχα.
Δεν είμαι σαν και εσένα να δουλεύω σε πλυντήρια αυτοκινήτων καθυστερημένε πεπονογαμιά.
Τι σχέση μπορείς να έχεις εσύ με εμένα ρε ΑΜΕΑ που σε παίζει ο λαζόπουλος για να γελάνε οι γιαγιάδες;
Και μη με ξαναπαραθέσεις γιατί θα βρεθείς με κανά πεπόνι στον πάτο σου μόγγολε
Μάστερ σε τι?Στη λάντζα? ή στο σερβίρισμα? στη καλύτερη περίπτωση να έχεις τελειώσει κάνα Τ.Ε.Ι και μας κάνεις τον έξυπνο Εγώ δε χρειάζεται να δουλεύω τώρα που πήρα τηλέφωνο τ'αμάξι και ζεστάθηκε το αμάξι με το Webasto (είναι σε υπόγειο πάρκινγκ αλλά έχει κρύο όταν έξω έχει -13 όπως τώρα μέσα έχει -4) και θα πάω ραντεβού.Εσύ κάτσε στο κομπιούτερ να γράφεις πόσο καλή είνι η ζωή στη Γερμανία γιά της ανέσεις και τα Γερμανικά στάνταρ .Τώρα το νέο έτος θα περάσεις κ΄εσύ καλά θα κοιμάσαι σαν τον Βλάκμαν .
Θελω πολυ να βρω τη φώτο σου αν εισαι υπαρκτό πρόσωπο γιά να όλο το σά'ι'τ με τα χάλια σου
Ο Πακιστανος Ελλαδα νοικιαζει δυαρι με 150 ευρω στον Αγιο Παντελεημονα και εχει τον αερα του. Κανει τη βκλτα του στο πεδιο του Αρεως. Ψωνιζει απο τη δεντροφυτη Μιχαξλ Βοδα που εοναο των συμπατριωτων του τα καταστηματα. Εχει δωρεαν λεωφορεια να κατεβαινει στο ιστορικο και εμπορικο κεντρο. Οι γειτονες του ειναι Πακιστανοι κ γεροι Ελληνες και νιωθει ασφαλης. Πού υστερει σε ποιοτητα ζωης απο τον Ελληνα του εξωτερικου που δουλευει 14 ωρες και πεφτει τεζα σε ενα δωματιο με αραβες που κανουν φασαρια και μπορει να τον πηδηξουν οταν αποκοιμηθει;
Επίσης ο κανόνας πλέον στην Ελλάδα είναι τα νέα παιδιά να σπουδάζουν. Οχι να έχουν ειδίκευση/προϋπηρεσία στο ντελιβεριΠιανονται ολοι απο δυο επαγγελματα, μηχανικος κ γιατρος και λενε για τη μεγαλη ζωη στο εξωτερικο. Τι ενδιαφερουν αυτα το μεσο αναγνωστη του μπου που εχει τελειωσει γεωπονος, τεχνολογος τροφιμων, τεχνικος η/υ, γραφιστας, διοικηση επιχειρησεων (κ απο γλωσσες αγγλικα λοουερ);
νατοι παλι οι γιατροι... γιατροι ειστε ολοι εδω μεσα;Τύπε αν είσαι πακιστανός προφανώς για σένα είναι καλύτερα να είσαι ελλάδα και να φυτοζωείς με επίδομα ανεργίας από τον τσίπρα, γαμήσι του 10ρικου στο μετάξι και τσάμπα φαγητό από την ενορία της γειτονιάς.
Αν όμως είσαι γιατρός είναι προτιμότερο να πας εξωτερικό να τελειώσεις ειδικότητα στα 28 και να απορροφηθείς από το τοπικό σύστημα υγεία με μισθό κάνα 5.000 από το να περιμένεις Ελλάδα να ξεκινήσεις ειδικότητα στα 35 και όταν με το καλό τελειώσεις γύρω στα 40 να μπεις στον ΕΦΚΑ με μισθό 1.050 μεικτά. :S
Να πάτε και την πούτσα μου να την έχεις
Εγώ δεν ξέρω επιχειρήσεις να κλείνουν ενάμιση μήνα?Μόνο αυτές που πάνε για πτώχευση.Κσλα σε μηχάνημα ΑΤΜ δουλεύεις? ;)είσαι μέσα στο μηχάνημα κλεισμένος?
Το στυλ γραφής σου είναι παντός πολύ παρόμοιο με του Ρεντ.Μακαρι παντος να είσαι υπαρκτό πρόσωπο για να πέσει πολύ γέλιο
οποιος βαριεται να δουλεψει 100 χρονια σπουδαζει.Επίσης ο κανόνας πλέον στην Ελλάδα είναι τα νέα παιδιά να σπουδάζουν. Οχι να έχουν ειδίκευση/προϋπηρεσία στο ντελιβερι
νατοι παλι οι γιατροι... γιατροι ειστε ολοι εδω μεσα;
Ο Πακιστανος δουλευει σε δουλειες που εκαναν παλια οι Ελληνες. Δεν ζει με επιδομα.