Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.618
Πόντοι
606
παιδια εχω το χαρτι του γκετε της βρεμης Goethe-Institut Bremen 2 χρονια γερμανια για την γλωσσα και C2 Proficiency  Cambridge μπορω να βρω δουλεια αγγλια ?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δε μπορω να χεσω σε κοινοχρηστη τουαλετα. Θα ειχα αυτοκτονησει σε οικοτροφειο. Καλυτερα αστεγος να εχεις μια γωνια δικια σου.

ενω δεν εχεις προβλημα να ξαπλωνεις σε πακοχυμενα σεντονια

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τρομερή ανάλυση.
Δηλαδή όσοι φύγαμε έξω, το κάναμε γιατί δεν είχαμε πού να μείνουμε στην Ελλάδα και είμασταν στον δρόμο.
Ή η σύγκριση με τους ρώσους, καμία σχέση όμως.

Τέλος, η πρόταση σου ότι όποιος γουστάρει την Ελλάδα και την ζωή εκεί, να μείνει και να δουλέψει παραπάνω, είναι η καλύτερη . Δηλαδή δουλέψτε 12ώρα, καθηστε να σας γαμανε για 600€, αλλά τουλάχιστον θα έχετε τις παρέες σας. Φανταστική συμβουλή, ειδικά για την νεολαία.

Εσύ τώρα κάθισες και είδες όλο το βίντεο του καθυστερημενου που τον δείχνει ο λαζόπουλος για να γελάει ο κόσμος  και που τον έδιωξαν οι γονείς του από την Ελλάδα γιατί είχε γαμήσει όλες τις γάτες της γειτονιάς; :rolleyes:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τρομερή ανάλυση.
Δηλαδή όσοι φύγαμε έξω, το κάναμε γιατί δεν είχαμε πού να μείνουμε στην Ελλάδα και είμασταν στον δρόμο.
Ή η σύγκριση με τους ρώσους, καμία σχέση όμως.

Τέλος, η πρόταση σου ότι όποιος γουστάρει την Ελλάδα και την ζωή εκεί, να μείνει και να δουλέψει παραπάνω, είναι η καλύτερη . Δηλαδή δουλέψτε 12ώρα, καθηστε να σας γαμανε για 600€, αλλά τουλάχιστον θα έχετε τις παρέες σας. Φανταστική συμβουλή, ειδικά για την νεολαία.
Από το να πας Γερμανία να δουλεύεις γιά 1.200-1.500 Ευρώ αν κανεις υπερωρίες αντε να πάρεις 2.200 (ενας φιλος μου μου έλεγε ότι δυλευε σεκιουριτάς 30 ώρες συνέχεια,δες και το Βλάκμαν που λέει θα κοιμηθώ το νέο ετος να ξεκουραστώ :2funny:) να μένεις σε ενα δωμάτιο οικοτροφείου που θα το πληρώνεις 800 ευρώ να τρως ψωμι,τυρι και σαλάμι αν θες να μαζεψεις λεφτά!Δε νομιζω ότι είναι ζωή αυτή!Και δεν έχεις κανενα μέλλον.Π.Χ. αν μαζεύεις 500-600 ευρώ το μήνα και σε ένα χρόνο έχεις μαζεψει π.χ. 5.000 το πολύ 6.000 ευρώ τι θα μπορέσεις να κάνεις μ αυτά?Πάνε οι καλες εποχες που δουλευες 2-3 χρονια στο εξωτερικο και ερχοσουν στην Ελλάδα και αγώραζες οικόπεδο και εχτιζες πολυκατοικία!
    Δε νομίζω ότι Ελλάδα θα ζει κανεις χειροτερα αν παίρνει 700-800 ευρώ το μήνα?
    Αν σου αρέσει στο εξωτερικό είναι άλλο θέμα τότε να πας.Αλλά να πάει κάποιος εξωτερικό καθαρά γιά τα λεφτά δε νομίζω ότι αξίζει.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Από το να πας Γερμανία να δουλεύεις γιά 1.200-1.500 Ευρώ αν κανεις υπερωρίες αντε να πάρεις 2.200 (ενας φιλος μου μου έλεγε ότι δυλευε σεκιουριτάς 30 ώρες συνέχεια,δες και το Βλάκμαν που λέει θα κοιμηθώ το νέο ετος να ξεκουραστώ :2funny:) να μένεις σε ενα δωμάτιο οικοτροφείου που θα το πληρώνεις 800 ευρώ να τρως ψωμι,τυρι και σαλάμι αν θες να μαζεψεις λεφτά!Δε νομιζω ότι είναι ζωή αυτή!Και δεν έχεις κανενα μέλλον.Π.Χ. αν μαζεύεις 500-600 ευρώ το μήνα και σε ένα χρόνο έχεις μαζεψει π.χ. 5.000 το πολύ 6.000 ευρώ τι θα μπορέσεις να κάνεις μ αυτά?Πάνε οι καλες εποχες που δουλευες 2-3 χρονια στο εξωτερικο και ερχοσουν στην Ελλάδα και αγώραζες οικόπεδο και εχτιζες πολυκατοικία!
    Δε νομίζω ότι Ελλάδα θα ζει κανεις χειροτερα αν παίρνει 700-800 ευρώ το μήνα?
    Αν σου αρέσει στο εξωτερικό είναι άλλο θέμα τότε να πας.Αλλά να πάει κάποιος εξωτερικό καθαρά γιά τα λεφτά δε νομίζω ότι αξίζει.
Ακόμα και τα γκαρσόνια έξω βγάζουν στην Ευρώπη 1000-1300€ μίνιμουμ.
Αν δεν βγαίνουν κάθε μέρα έξω να χαλάνε λεφτά και μπορούν να συγκατοικούν με άλλο ένα άτομο που δουλεύει επίσης για να μοιράζονται οι λογαριασμοί, μια χαρά περνάνε και τους μένουν και λεφτά.
Δεν είναι τόσο τραγικά όπως τα λες, εκτός αν αναφέρεσαι σε λάθος επιλογές, του στυλ πάω κέντρο Λονδίνο, μόνος, να δουλέψω πρώτη δουλειά, χωρίς αγγλικά. Αυτό το άτομο ναι είναι καταδικασμένο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αν δεν βγαίνουν κάθε μέρα έξω να χαλάνε λεφτά και μπορούν να συγκατοικούν με άλλο ένα άτομο που δουλεύει επίσης για να μοιράζονται οι λογαριασμοί, μια χαρά περνάνε και τους μένουν και λεφτά.
Δεν είναι τόσο τραγικά όπως τα λες, εκτός αν αναφέρεσαι σε λάθος επιλογές, του στυλ πάω κέντρο Λονδίνο, μόνος, να δουλέψω πρώτη δουλειά, χωρίς αγγλικά. Αυτό το άτομο ναι είναι καταδικασμένο.

Τους περισσότερους Έλληνες νεομετανάστες που ξέρω εγώ, είμαστε όλοι πτυχιούχοι τριτοβάθμιας με αναγνωρισμένα πτυχία και προϋπηρεσίες που μας τα αναγνώρισαν εδώ και δουλεύουμε σε αντίστοιχα πόστα.
Έχω γνωστό μηχανικό 35άρη μηχανικό που επιβλέπει σε 2 εργοτάξια από τις 09:00 μέχρι τις 15:00 και παίρνει 4.000 καθαρά.
Το συμβόλαιο το έχω δει με τα μάτια μου μιας και τον βοήθησα να το συμπληρώσει σωστά.

Εγώ δίνω 1000 ευρώ νοίκι,100+ ευρώ για μηνιαία κάρτα+ασφάλεια αυτοκινήτου και ένα σωρό άλλα πάγια..
Αν έπαιρνα 1500 καθαρά θα έπρεπε να τρώω σε κανά συσσίτιο.

Μην ασχολείσαι με κομπλεξικούς αγράμματους που νομίζουν ότι επειδή δεν τα βγάζουν αυτοί,δεν τα βγάζει κανείς..

Ενα σωστό που έγραψε νομίζω ο midas είναι ότι σαν ζευγάρι συμφέρει πολύ περισσότερο από το είσαι solo και να τρως όλο το αγγούρι της φορολογίας και του ενοικίου.

Η Γερμανία είναι:
α)Για καταρτισμένο προσωπικό σε επαγγέλματα που έχουν ελλείψεις οι Γερμανοί
β)Για ζευγάρια που οι μισθοί τους αθροιστικά να φτάνουν τα 4000 καθαρά
γ)Για άτομα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα Ελλάδα και δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κάνουν τους σκλάβους σε γυράδικα και να μένουν σε WG.

Όσοι δεν εμπίπτουν σε μία απο τις παραπάνω κατηγορίες δεν υπάρχει λόγος να έρθουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γερμανία τόσα θα παίρνεις!1.000-1.300 εγώ σου έβαλα 1.500-2.200 το ιδανικά!Γιά να σου μείνουν λεφτά θα πρέπει να μένεις με κάποιον στο ίδιο δωμάτιο!Οπότε δίνεις 400 γιά ενοίκιο!
 Αν μένεις Αγγλία θα μένεις μία ώρα έξω από το Λονδίνο έχεις και τη μετακίνηση!που οι τιμές είναι εξωπραγματικές θα θέλεις 300-400 λίρες μετακινήσεις! :headbang:500-600 λίρες ένα δωμάτιο με τον αλκολικό ιδιοκτήτη  να σε ζαλίζει  :2funny: μισθό θα παίρνεις 1.600 λίρες οπότε με τα πάγια έξοδα σου μένουν 600 λίρες!Αν τρως ψωμί και τυρί βάλε αλλες 300 λιρες για φά'ι' οπότε μαζεύεις 300 λίρες το μηνα περνόντας σαν Πακιστανός στον Αγιο Παντελεήμονα!Για να πας να  :knockinb:θέλεις 70-80 λίρες.Στα μπουρδέλα του Σόχο 32 λίρες Ρουμάνες επίπεδο Φυλής γιά 10 λεπτά χωρίς τσιμπούκι :2funny:με τσιμπούκι 37 λίρες βάλες και άλλα 50 μετακίνηση (τρένο λεωφορείο μετρό) και να φας κάτι πάμε 90+ λίρες!Δηλαδή 100 ευρώ! :headbang:.

Εσύ τώρα κάθισες και είδες όλο το βίντεο του καθυστερημενου που τον δείχνει ο λαζόπουλος για να γελάει ο κόσμος  και που τον έδιωξαν οι γονείς του από την Ελλάδα γιατί είχε γαμήσει όλες τις γάτες της γειτονιάς; :rolleyes:
Για δε λες την αλήθεια πως περνάς στη μαύρη ξενιτιά? :2funny:είναι πικρό το ψωμί στην ξενιτιά  :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
  Για δε λες την αλήθεια πως περνάς στη μαύρη ξενιτιά? :2funny:είναι πικρό το ψωμί στην ξενιτιά  :2funny:

Εγώ ρε αυτιστικέ μόγγολε εργάζομαι με αναγνωρισμένα bachelor-master-προϋπηρεσία και πληρώνομαι αντίστοιχα.
Δεν είμαι σαν και εσένα να δουλεύω σε πλυντήρια αυτοκινήτων καθυστερημένε πεπονογαμιά.

Τι σχέση μπορείς να έχεις εσύ με εμένα ρε ΑΜΕΑ που σε παίζει ο λαζόπουλος για να γελάνε οι γιαγιάδες;

Και μη με ξαναπαραθέσεις γιατί θα βρεθείς με κανά πεπόνι στον πάτο σου μόγγολε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ ρε αυτιστικέ μόγγολε εργάζομαι με αναγνωρισμένα bachelor-master-προϋπηρεσία και πληρώνομαι αντίστοιχα.
Δεν είμαι σαν και εσένα να δουλεύω σε πλυντήρια αυτοκινήτων καθυστερημένε πεπονογαμιά.

Τι σχέση μπορείς να έχεις εσύ με εμένα ρε ΑΜΕΑ που σε παίζει ο λαζόπουλος για να γελάνε οι γιαγιάδες;

Και μη με ξαναπαραθέσεις γιατί θα βρεθείς με κανά πεπόνι στον πάτο σου μόγγολε
Μάστερ σε τι?Στη λάντζα? :2funny:ή στο σερβίρισμα? :2funny:στη καλύτερη περίπτωση να έχεις τελειώσει κάνα Τ.Ε.Ι  :2funny:και μας κάνεις τον έξυπνο  :2funny:Εγώ δε χρειάζεται να δουλεύω  :2funny:τώρα που πήρα τηλέφωνο τ'αμάξι και ζεστάθηκε το αμάξι με το Webasto (είναι σε υπόγειο πάρκινγκ αλλά έχει κρύο όταν έξω έχει -13 όπως τώρα μέσα έχει -4) και θα πάω ραντεβού.Εσύ κάτσε στο κομπιούτερ να γράφεις πόσο καλή είνι η ζωή στη Γερμανία  :jerking: :2funny:γιά της ανέσεις και τα Γερμανικά στάνταρ  :2funny:.Τώρα το νέο έτος θα περάσεις κ΄εσύ καλά θα κοιμάσαι σαν τον Βλάκμαν  :2funny:.
  Θελω πολυ να βρω τη φώτο σου αν εισαι υπαρκτό πρόσωπο γιά να  :2funny:όλο το σά'ι'τ με τα χάλια σου  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μάστερ σε τι?Στη λάντζα? :2funny:ή στο σερβίρισμα? :2funny:στη καλύτερη περίπτωση να έχεις τελειώσει κάνα Τ.Ε.Ι  :2funny:και μας κάνεις τον έξυπνο  :2funny:Εγώ δε χρειάζεται να δουλεύω  :2funny:τώρα που πήρα τηλέφωνο τ'αμάξι και ζεστάθηκε το αμάξι με το Webasto (είναι σε υπόγειο πάρκινγκ αλλά έχει κρύο όταν έξω έχει -13 όπως τώρα μέσα έχει -4) και θα πάω ραντεβού.Εσύ κάτσε στο κομπιούτερ να γράφεις πόσο καλή είνι η ζωή στη Γερμανία  :jerking: :2funny:γιά της ανέσεις και τα Γερμανικά στάνταρ  :2funny:.Τώρα το νέο έτος θα περάσεις κ΄εσύ καλά θα κοιμάσαι σαν τον Βλάκμαν  :2funny:.
   Θελω πολυ να βρω τη φώτο σου αν εισαι υπαρκτό πρόσωπο γιά να  :2funny:όλο το σά'ι'τ με τα χάλια σου  :2funny: :2funny: :2funny:

Έλα μόγγολε, έβγαλα φωτό έξω από το γραφείο μου,σήμερα ήταν η τελευταία μέρα.
Κοίτα πότε ξαναδουλεύω  :birdman: :birdman: :birdman:

ZQrFOM7.jpg

ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ  :rockon:

Με τι μούτρα θα κοροιδέψεις ρε ΧΟΝΤΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ γαμώ το προγούλι σου

KWbFKrS.jpg

Μάλλον έκανες λάθος τη δίαιτα με τα μήλα και αντί να τα τρώς τα έβαζες στον πάτο σου ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΕ

Τι προγούλι είναι αυτό ρε ΧΟΝΤΡΟΚΑΡΑΦΛΑ; :2funny:

Δεν μπορείς να αντισταθείς στις σοκολάτες ρε ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΕ και μιλάς για γκόμενες;

Καράφλας,μόγγολος,κοντόχοντρος με ψωλάκι γαριδάκι

ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΡΟΓΟΥΛΙ ΣΟΥ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να πάτε και την πούτσα μου :2funny:να την έχεις  :2funny:
  Εγώ δεν ξέρω επιχειρήσεις να κλείνουν ενάμιση μήνα?Μόνο αυτές που πάνε για πτώχευση.Κσλα σε μηχάνημα ΑΤΜ δουλεύεις? ;)είσαι μέσα στο μηχάνημα κλεισμένος? :2funny:
  Το στυλ γραφής σου είναι παντός πολύ παρόμοιο με του Ρεντ.Μακαρι παντος να είσαι υπαρκτό πρόσωπο για να πέσει πολύ γέλιο :2funny:

Συνημμένα

• 1545399634333-1.JPEG
    1545399634333-1.JPEG
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Ο Πακιστανος Ελλαδα νοικιαζει δυαρι με 150 ευρω στον Αγιο Παντελεημονα και εχει τον αερα του. Κανει τη βκλτα του στο πεδιο του Αρεως. Ψωνιζει απο τη δεντροφυτη Μιχαξλ Βοδα που εοναο των συμπατριωτων του τα καταστηματα. Εχει δωρεαν λεωφορεια να κατεβαινει στο ιστορικο και εμπορικο κεντρο. Οι γειτονες του ειναι Πακιστανοι κ γεροι Ελληνες και νιωθει ασφαλης. Πού υστερει σε ποιοτητα ζωης απο τον Ελληνα του εξωτερικου που δουλευει 14 ωρες και πεφτει τεζα σε ενα δωματιο με αραβες που κανουν φασαρια και μπορει να τον πηδηξουν οταν αποκοιμηθει;

Επισκέπτης
Πιανονται ολοι απο δυο επαγγελματα, μηχανικος κ γιατρος και λενε για τη μεγαλη ζωη στο εξωτερικο. Τι ενδιαφερουν αυτα το μεσο αναγνωστη του μπου που εχει τελειωσει γεωπονος, τεχνολογος τροφιμων, τεχνικος η/υ, γραφιστας, διοικηση επιχειρησεων (κ απο γλωσσες αγγλικα λοουερ);

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Ο Πακιστανος Ελλαδα νοικιαζει δυαρι με 150 ευρω στον Αγιο Παντελεημονα και εχει τον αερα του. Κανει τη βκλτα του στο πεδιο του Αρεως. Ψωνιζει απο τη δεντροφυτη Μιχαξλ Βοδα που εοναο των συμπατριωτων του τα καταστηματα. Εχει δωρεαν λεωφορεια να κατεβαινει στο ιστορικο και εμπορικο κεντρο. Οι γειτονες του ειναι Πακιστανοι κ γεροι Ελληνες και νιωθει ασφαλης. Πού υστερει σε ποιοτητα ζωης απο τον Ελληνα του εξωτερικου που δουλευει 14 ωρες και πεφτει τεζα σε ενα δωματιο με αραβες που κανουν φασαρια και μπορει να τον πηδηξουν οταν αποκοιμηθει;

Τύπε αν είσαι πακιστανός προφανώς για σένα είναι καλύτερα να είσαι ελλάδα και να φυτοζωείς με επίδομα ανεργίας από τον τσίπρα, γαμήσι του 10ρικου στο μετάξι και τσάμπα φαγητό από την ενορία της γειτονιάς.
Αν όμως είσαι γιατρός είναι προτιμότερο να πας εξωτερικό να τελειώσεις ειδικότητα στα 28 και να απορροφηθείς από το τοπικό σύστημα υγεία με μισθό κάνα 5.000 από το να περιμένεις Ελλάδα να ξεκινήσεις ειδικότητα στα 35 και όταν με το καλό τελειώσεις γύρω στα 40 να μπεις στον ΕΦΚΑ με μισθό 1.050 μεικτά. :S

Επισκέπτης
Ημουνα λεει καθηγητης στο πανεπιστημιο στην Ελλαδα και σιχαθηκα το νεποτισμο και πηγα να δουλεψω σε πανεπιστημιο τουψεξωτερικου. Αποκαλυψη μεγαλε, δεν το φανταζομασταν οτι οι ακαδημαικοι περνανε καλα εξω.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Πιανονται ολοι απο δυο επαγγελματα, μηχανικος κ γιατρος και λενε για τη μεγαλη ζωη στο εξωτερικο. Τι ενδιαφερουν αυτα το μεσο αναγνωστη του μπου που εχει τελειωσει γεωπονος, τεχνολογος τροφιμων, τεχνικος η/υ, γραφιστας, διοικηση επιχειρησεων (κ απο γλωσσες αγγλικα λοουερ);
Επίσης ο κανόνας πλέον στην Ελλάδα είναι τα νέα παιδιά να σπουδάζουν. Οχι να έχουν ειδίκευση/προϋπηρεσία στο ντελιβερι

Επισκέπτης
Τύπε αν είσαι πακιστανός προφανώς για σένα είναι καλύτερα να είσαι ελλάδα και να φυτοζωείς με επίδομα ανεργίας από τον τσίπρα, γαμήσι του 10ρικου στο μετάξι και τσάμπα φαγητό από την ενορία της γειτονιάς.
Αν όμως είσαι γιατρός είναι προτιμότερο να πας εξωτερικό να τελειώσεις ειδικότητα στα 28 και να απορροφηθείς από το τοπικό σύστημα υγεία με μισθό κάνα 5.000 από το να περιμένεις Ελλάδα να ξεκινήσεις ειδικότητα στα 35 και όταν με το καλό τελειώσεις γύρω στα 40 να μπεις στον ΕΦΚΑ με μισθό 1.050 μεικτά. :S
νατοι παλι οι γιατροι... γιατροι ειστε ολοι εδω μεσα; :2funny:

Ο Πακιστανος δουλευει σε δουλειες που εκαναν παλια οι Ελληνες. Δεν ζει με επιδομα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Να πάτε και την πούτσα μου :2funny:να την έχεις  :2funny:
   Εγώ δεν ξέρω επιχειρήσεις να κλείνουν ενάμιση μήνα?Μόνο αυτές που πάνε για πτώχευση.Κσλα σε μηχάνημα ΑΤΜ δουλεύεις? ;)είσαι μέσα στο μηχάνημα κλεισμένος? :2funny:
  Το στυλ γραφής σου είναι παντός πολύ παρόμοιο με του Ρεντ.Μακαρι παντος να είσαι υπαρκτό πρόσωπο για να πέσει πολύ γέλιο :2funny:

Δε δουλεύω σε επιχείρηση  ρε ΚΑΡΑΦΛΟ ΠΡΟΓΟΥΛΙ

Το τσουτσουνάκι σου το έχουμε ξαναδεί.
Εσύ όταν κατουράς το βλέπεις ρε μπούλη με τέτοια κοιλάρα;

Αλλά για δώσε μας τις συμβουλές σου..
Μετά την επιτυχημένη σου εμφύτευση, μίλα μας λίγο και για την πετυχημένη σου δίαιτα :2funny:

KWbFKrS.jpg

Τι προγούλι είναι αυτό ρε ΚΕΦΤΕ :2funny:

41Tw6O4.jpg

ΚΑΡΑΦΛΟ ΠΡΟΓΟΥΛΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
νατοι παλι οι γιατροι... γιατροι ειστε ολοι εδω μεσα; :2funny:

Ο Πακιστανος δουλευει σε δουλειες που εκαναν παλια οι Ελληνες. Δεν ζει με επιδομα.

Τυπε εγώ είμαι μηχανικός πολυτεχνείου.
Και ο βαλκάνιος απο οτι ξέρω έχει και αυτός πανεπιστημιακή εκπαίδευση.
Ο alex είναι δικηγόρος.
Τώρα αν εσύ και ο sad man είστε ντελιβεράδες, ok καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχει άλλη οπτική των πραγμάτων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom