Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
E,καλά εσύ δε θα έλεγες ότι εισαι και ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ, αλλά για ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ σε έπαιξε ο λαζόπουλος και σε κάλεσαν στο ΣΚΑΙ
Ο Ιωσήφ μου απάντησε αυτό εδώ  :2funny:Δεν εχω να προσθέσω τίποτα τα είπε ολα για μενα  :2funny:
  Θα προσθέσω ότι και στο εξωτερικό που πάτε κουβαλάτε μαζί τη μιζέρια και την κακομοιριά της Ελλάδας  :2funny:

Συνημμένα

• iosif3.jpg
    iosif3.jpg
    137,5 KB · Εμφανίσεις: 36

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ωραιος οππιος ειναι ο κάτοχος του μισθολογιου αυτου
Οχι Οκτώβρη, ναλε μας ρου φεβρουαριου 17 αφου εχεις την διαθεση κι ασε ακάλυπτο ενα μερος του ονοματος πχ το μικρο ονομα η την καταληξη του επιθέτου για να πείσεις πιο πολυ

Σκας γαιδαρο.
Οριστε και η μισθοδοσια με το επωνυμο που ληγει σε akis.

j3QEdV.jpg

Ειναι και αυτο του γερμανου συναδελφου συχνα οι Βαυαροι παιρνουν την καταληξη akis ζηλευοντας τους Κρητικους.

Αν και 4670 ευρώ το μήνα νέτο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο όταν μιλάμε για σπονσοριλίκια.Σε 3 χρόνια θα πρέπει να έχω πιάσει τα 7000 αν θέλω να επιβιώσω στο χώρο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Σκας γαιδαρο.

j3QEdV.jpg

Ειναι και αυτο του γερμανου συναδελφου συχνα οι Βαυαροι παιρνουν την καταληξη akis ζηλευοντας τους Κρητικους.

Αν και 4670 ευρώ το μήνα νέτο δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο όταν μιλάμε για σπονσοριλίκια.Σε 3 χρόνια θα πρέπει να έχω πιάσει τα 7000 αν θέλω να επιβιώσω στο χώρο.
τυπε k με τι καρο κυκλοφορεις ντοιτσλναντ?φανταζομαι κατι ανταξιο βαλκανιου τσομπαναρεου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε k με τι καρο κυκλοφορεις ντοιτσλναντ?φανταζομαι κατι ανταξιο βαλκανιου τσομπαναρεου
Κυκλοφορεί με το Πεζό 2  :2funny:
  Εχει ενδιαφέρον που ο Βαλκάνιος φουκαράς μπαίνει το πρω'ι' όταν ξυπνάει στο σά'ι'τ....μετά βγαίνει κατα της 14.00-14.30 ώρα Γερμανίας και μετά ξαναμπαίνει το βράδυ μετά της 12 ώρα Γερμανίας.Οι ωρες που δουλεύουν τα σουβλατζίδικα :2funny: λέτε να είναι τυχαίο? :think: :2funny:το επίπεδο του είναι πάντος γκαρονιού ή λαντζέρη Ελληνικού σουβλατζίδικου στη Γερμανία :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οι συνάδελφοι έχουν το καινούργιο Audi A4 ή την SLK.Ολοι μου λένε να αγοράσω αμάξι αλλά τι να το κάνω,η δουλειά είναι δίπλα στο σπίτι μου.
Δεν κοστίζει πολύ,πληρώνουν 600 ευρώ το μήνα,δεν είναι πολύ ακριβά εδώ για καλό αμάξι.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οι συνάδελφοι έχουν το καινούργιο Audi A4 ή την SLK.Ολοι μου λένε να αγοράσω αμάξι αλλά τι να το κάνω,η δουλειά είναι δίπλα στο σπίτι μου.
Δεν κοστίζει πολύ,πληρώνουν 600 ευρώ το μήνα,δεν είναι πολύ ακριβά εδώ για καλό αμάξι.
τυπε k σε εκτιμω αλλα εδω θα πρέπει να ακολουθησεις τη τακτικη του διμιτρακι29,χωρις σιδερενιο αλογο στα μουνολιβαδα εισαι σα παρακατιανος και εισαι σε μια χωρα που τα προσφερει σε αφθονια, ολοι οι σκυλαραπες και οι γιαχαμπιμπιδες με μερτσεντε και μπεμβεδικα,με το που σκανε ντοιτσλαντ αμαξι πάνε και πέρνουνε οι βρωμιαρηδες που  το πολυ να ειχαν οδηγησει καμμια καμηλα στο κωλοχωρι τους και εσυ ολοκληρος τσομπανης με τα πόδια και στα μουνολιβαδα ποδαρατος,υποβιβαζεσαι απιστευτα μονος σου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τυπε k σε εκτιμω αλλα εδω θα πρέπει να ακολουθησεις τη τακτικη του διμιτρακι29,χωρις σιδερενιο αλογο στα μουνολιβαδα εισαι σα παρακατιανος και εισαι σε μια χωρα που τα προσφερει σε αφθονια, ολοι οι σκυλαραπες και οι γιαχαμπιμπιδες με μερτσεντε και μπεμβεδικα,με το που σκανε ντοιτσλαντ αμαξι πάνε και πέρνουνε οι βρωμιαρηδες που  το πολυ να ειχαν οδηγησει καμμια καμηλα στο κωλοχωρι τους και εσυ ολοκληρος τσομπανης με τα πόδια και στα μουνολιβαδα ποδαρατος,υποβιβαζεσαι απιστευτα μονος σου

Και τι στο Κίεβο ή Ρωσία με το αμάξι θα πας?Με το αεροπλάνο έρχεσαι.
Μετά οι γκόμενες ζητάνε ρευστό δεν έχει σχέση το όχημα.
Για Πολωνία ίσως λέει να σκάσεις με γερμανικό αμάξι,αυτό έχει κάποιο νόημα.
Γενικά χωρίς τα έξοδα συντήρησης,αγοράς ασφάλειας οχήματος γαμάς πολλές γκόμενες.
Είναι κάπως το ίδιο με το διαμέρισμα.Αμα μένεις σε WG,Wohnheim εξοικονομείς τα 800 ευρώ του ενοικίου και τα πάγια έξοδα στα κοινόχρηστα οπότε έχεις μια χιλιάρα εξτρά για ταξίδια και γκόμενες.
Οσο αυξάνεις τις πολυτέλειες,ελαττώνεις τη ρευστότητα άρα τα ταξίδια και τα μουνάκια που γαμάς.Ολα έχουν ένα τίμημα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ολοι σκέφτονται το ίδιο.Α ρε τι θα έκανα με τα ίδια λεφτά.Γιατί να μην τα έχω εγώ και να τα βγάζει αυτός ο μαλάκας?Γιατί να μη γαμάω εγώ που είμαι το κελεπούρι και να γαμάει αυτός κτλ?

Οι Γερμανοί όμως που βγάζουν τα ίδια απλά είναι παντρεμένοι με μια ημίχοντρη Γερμανίδα,έχουν δυο παιδιά,πληρώνουν λογαριασμούς και δάνεια για διαμέρισμα και αμάξι και στον ελεύθερο χρόνο τους χτυπάνε μπύρες και βλέπουν μπάλλα ή μιλάνε με συναδέλφους για τη Μέρκελ.
Δεν τρέχουν στα μπλοκ να γαμήσουν ούτε συντηρούν Ανατολικές ή τίποτα άλλο γιατί τους φαίνεται αντιοικονομικό και δεν το σκέφτονται καν.Αν θέλουν να ξεχαρμανιάσουν,πάνε κρυφά σε κανά FKK.
Αυτή είναι η λογική προσέγγιση δεν έχει καμία σχέση με βαλκανιόπουτσους.Αυτός(ο δυτικός) σκέφεται δε δούλεψα εγώ τόσο σκληρά σαν το σκύλο για να μου τα τρώει μια καριόλα τεμπέλα Ανατολική που έχει άλλους δέκα.Μιλάμε για εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης,είναι πιο προβλεπέ,λογικοί,οργανωμένοι,δεν τους αρέσουν τα απρόβλεπτα και η περιπέτεια και έχουν αίσθημα δικαιοσύνης.
Οπότε οι άρχοντες Βαλκάνιοι καυλείς έχουμε σοβαρό πολιτισμικό πλεονέκτημα κυρίως εκτός.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Σκας γαιδαρο.

j3QEdV.jpg

Τελικά στο ποστ μου δεν απάντησες.
Έχεις σχέση με κανέναν ευρωπαϊκό οργανισμό;

Επισκέπτης
το ξέρω φίλε, για αυτό το λέω. Τα γερμανικά είναι αγγούρι. Δεν είναι ουτε αγγλικά, ούτε γαλλικά, ούτε ιταλικά ..... Ειναι από τις πλέον δύσκολες γλώσσες και στην προφορά ακόμα....
Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε και εμείς το ''μεγάλο'' βήμα...
κακοηχη γλωσσα ειναι. Μονο για τα λεφτα κανει την αγγαρεια να τη μαθει καποιος.

Πολυ καλυτρρη χρηση του λιγου χρονου μας ειναι η εκμαθηση Γαλλικων, Σουηδικων, Δανεζικων, Ιταλικων, Ισπανικων, ακομα και Κινεζικων. Οι Ισπανιδες ειναι πολυ ξεκωλιαρες και αν ανηκεται σε επαγγελματικη κατηγορια που εχει ζητηση τοτε μπορειτε να βρειτε δουλεια και στην Ισπανια. Γιατι λοιπον να προτιμησετε τα σκυλοκουραδα διπλα στο ποταμι;

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
654
Πόντοι
96
κακοηχη γλωσσα ειναι. Μονο για τα λεφτα κανει την αγγαρεια να τη μαθει καποιος.

Πολυ καλυτρρη χρηση του λιγου χρονου μας ειναι η εκμαθηση Γαλλικων, Σουηδικων, Δανεζικων, Ιταλικων, Ισπανικων, ακομα και Κινεζικων.

Αγγλια ειχα εναν συναδελφο Σουηδο, που ειχε μαθει Γιαπωνεζικα και ειχε παει 2 χρονια να ζησει Ιαπωνια ετσι για την γκαυλα του, για να δει απο κοντα τον τροπο ζωης στη χωρα. Στα νατα του ηταν εκπαιδευτης πολεμικων τεχνων, νομιζω σε στρατιωτικη ακαδημια (δεν ηταν στρατιωτικος)

Γενικα εξω γνωριζεις ατομαρες, μονο και μονο γι αυτο αξιζει να ζησει καποιος εξωτερικο

Επισκέπτης
πάντως, πολλά είναι αυτά που βγάζει ...Αν όντως είναι τόσα, όσα έχει γράψει.
Το πού τα χαλά ο καθένας, είναι δικαίωμα του βεβαια (πχ εγώ έχω τρέλα με τα ακίνητα στο βουνό ...)
αλλά από ένα σημείο και πέρα, είναι εξευτελιστικό να πορνοεκτρέφεις όλη την πουτανίστικη αμοραλίστικη πρωην κομμουνιστική θηλυκή αλητεία του ανατολικού μπλόκ, που αποδεδειγμένα
δεν τρέφει ιδιαίτερα ρομαντικά αισθήματα για δυτικούς άνδρες ... (αποψή μου πάντα).
Αυτές μεγάλωσαν σε άλλο πολιτιστικό περιβάλλον, με άλλα πρότυπα, και χωρίς ηθικούς φραγμούς.
Τις βλέπεις και στην Ελλάδα πώς συμπεριφέρονται. Τίς έζησα και στο Λονδίνο ένα διάστημα. ..

Στην ουσία εκεί είναι σαν να πετάς να λεφτά σου στην θάλασσα .... Δεν μένει κάτι, καμμία παρακαταθήκη, ούτε καν συναισθηματική πιστεύω ...
περιεγραψε λιγο τον ουκρανικο χαρακτηρα

Εγω τους εχω για αλητεια νε εγκληματικες τασεις σαν τους Αλβανους

Επισκέπτης
Η προσγείωση στην πραγματικότητα θα έρθει για κάποιους με πολύ απότομο τρόπο και όταν πλέον τα είναι για αυτούς πολύ αργά..

ΠΙΣΩ ΩΡΕ ΚΙΩΤΗΔΕΣ!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ!!!!

Με τη χατζαρα των παππουδων μας διωξουμε τους αλλοδαπιυς και θα ξαναχτισουμε την πατριδα μας.

Τι σημασια εχει αν θα ζησουμε φτωχα; Φτωχα ζησαν και οι προγονοι μας αλλα οχι μονο επιβιωσαν αλλα εκαναν και οικογενεια γιατι ειχαν πατριδα δικη τους.

Εσεις πουληθηκατε στο χρημα και πλεον δε λογιζεστε Ελληνες.

Επισκέπτης
kolkotronis.jpg

Εσυ μας δειχνεις το δρομο γεροντα!

Εσυ μας προσταζεις!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
654
Πόντοι
96
Με τη χατζαρα των παππουδων μας διωξουμε τους αλλοδαπιυς και θα ξαναχτισουμε την πατριδα μας.

Απ τον σουγια-πιστωτικη καρτα πήγες στη χατζάρα ρε τυπε; Μπραβο μεγαλη εξελιξη...

Επισκέπτης
Είσαι τελείως ξεροκέφαλος.Σπας αρχίδια.
Εδώ είναι η μισθοδοσία του Οκτωβρίου.Στο Auszahlungsbetrag γράφει 4678 νέττο.

9YXx4F.jpg

Κοίτα εκεί τι λέει.Arbeitgeberbrutto 9600 ευρώ το μήνα.94000 συνολικά το χρόνο μέχρι τον Οκτώβριο.

Θα βρω να βάλω και αυτή του Νοεμβρίου με τα 4997 ευρώ καθαρά να δεις ότι τα ποσά συμπίπτουνε.
Αμα έχω πρόσβαση και στη μισθοδοσία ενός Γερμανού συναδέλφου και στο online banking του όπως λες κάτι δεν πάει καλά.
Αυτό το μηνα λογικά θα βγάλω κάπου 5500 νέτο αλλά μου έχει βγει ο κώλος στη δουλειά,τα έχω φτύσει.
Προσεξε μη φας καναν ασθενη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom