Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
15% των αμερικανων γιατρων ειναι εθισμενοι. Αναισθησιολογοι, εντατικολογοι και ψυχιατροι βρισκονται στην κορυφη της λιστας.
στην ελλαδα κορυφη στη λιστα ειναι οι δυ,ντοπαρονται γιατι εχουν αγχος και θελουν να ξεπερασουν τον εαυτο τους στις επερεσιες που προσφερουν στον πολιτη

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Με τη Σουηδία μην το δένεις κόμπο οτι θα γαμάς.Εχουν χορτάσει από μαυριδερούς κτλ.
Μόναχο είναι γαμάτη πόλη και οι ωραιότερες γκόμενες στη Γερμανία μετά το Αμβούργο.Εχει ωραία ατμόσφαιρα.

Ευχαριστώ Αρχηγε!

Επισκέπτης
Κι εγώ έχω διαβάσει απίστευτα πραγματα για τα εστιατόρια. Πέφτει τρελή εκμετάλλευση και πολύ άσχημες συμπεριφορές

Το αρθρο ειναι μουφα.
Καταρχην κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να δωσει το διαβατηριο του στο αφεντικο/εστιατορα. Δινεις  διευθυνση, αριθμο κοιν. ασφαλισης, καρτα υγειας, εναν τραπεζικο λογαριασμο που θα καταθετει το μισθο σου και την κοκκινη καρτα (οτι παρακολουθησες μιση ωρα μαθημα για συνθηκες υγιεινης).
Αδηλωτος εργαζομενος δεν υπαρχει. Δηλωμενοι με λιγοτερα υπαρχουν πολλοι γιατι ετσι παιρνουν τα επιδοματα.
Το 3 ευρω την ωρα δεν παιζει με τιποτα. Στη χειροτερη να παιρνει καποιος 5 ευρω την ωρα για να πλενει πιατα. Αλλα στο χερι του ειναι να βρει κατι καλυτερο. Στο Βερολινο υπαρχουν πανω απο 200 ελληνικα εστιατορια. Κι αν δεν σου αρεσει καπου, καθεσε μεχρι να βρεις κατι αλλο με καλυτερο περιβαλον και μεγαλυτερες απολαβες. Εγω στα 4 και χρονια που ειμαι εδω εχω αλλαξει 8 εστιατορια ως τωρα. Επισης υπαρχουν και γερμανικα εστιατορια που προσλαμβανουν προσωπικο στην κουζινα χωρις να ειναι απαραιτητη η γνωση γερμανικων. Με αγγλικα.
Φοβο ή απειλη ως τωρα δεν εχω νιωσει. Αντιθετως ειμαι εγω που κουβαλησα εδω την βλαχο-νοοτροποια μου πως οποιος με κοιταξει στραβα τον ξαπλωνω.......αρκει να με παιρνει βεβαια....Ευτυχως το ξεπερασα.
Το μεγαλυτερο προβλημα εδω ειναι η μοναξια και οι αποστασεις. Αλλα αυτα ειναι αλλη συζητηση...

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446

Στην Ελλάδα κορυφή στη λίστα ειναι οι δυ,ντοπάρονται γιατί έχουν άγχος και θέλουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους στις υπηρεσίες που προσφέρουν στον πολίτη.

Καλό  :2funny:.

Να το βάλουμε με τα υπόλοιπα ...

images

Επισκέπτης
Το αρθρο ειναι μουφα.
Καταρχην κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να δωσει το διαβατηριο του στο αφεντικο/εστιατορα. Δινεις  διευθυνση, αριθμο κοιν. ασφαλισης, καρτα υγειας, εναν τραπεζικο λογαριασμο που θα καταθετει το μισθο σου και την κοκκινη καρτα (οτι παρακολουθησες μιση ωρα μαθημα για συνθηκες υγιεινης).
Αδηλωτος εργαζομενος δεν υπαρχει. Δηλωμενοι με λιγοτερα υπαρχουν πολλοι γιατι ετσι παιρνουν τα επιδοματα.
Το 3 ευρω την ωρα δεν παιζει με τιποτα. Στη χειροτερη να παιρνει καποιος 5 ευρω την ωρα για να πλενει πιατα. Αλλα στο χερι του ειναι να βρει κατι καλυτερο. Στο Βερολινο υπαρχουν πανω απο 200 ελληνικα εστιατορια. Κι αν δεν σου αρεσει καπου, καθεσε μεχρι να βρεις κατι αλλο με καλυτερο περιβαλον και μεγαλυτερες απολαβες. Εγω στα 4 και χρονια που ειμαι εδω εχω αλλαξει 8 εστιατορια ως τωρα. Επισης υπαρχουν και γερμανικα εστιατορια που προσλαμβανουν προσωπικο στην κουζινα χωρις να ειναι απαραιτητη η γνωση γερμανικων. Με αγγλικα.
Φοβο ή απειλη ως τωρα δεν εχω νιωσει. Αντιθετως ειμαι εγω που κουβαλησα εδω την βλαχο-νοοτροποια μου πως οποιος με κοιταξει στραβα τον ξαπλωνω.......αρκει να με παιρνει βεβαια....Ευτυχως το ξεπερασα.
Το μεγαλυτερο προβλημα εδω ειναι η μοναξια και οι αποστασεις. Αλλα αυτα ειναι αλλη συζητηση...
Αρβανιτης εισαι;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Συμφωνώ με τον αρχηγό, καλυτερα Μόναχο. Το λουξεμβουργο ακυρο τελικά;

Περιμενα email την Δευτερα αλλα τελικα σημερα με πηρανε τηλεφωνο.
Η δουλεια εχει βαση Λουξεμβούργο αλλα θα ειμαι κυριως Λονδίνο Παρίσι Νίκαια και οτι αλλο καθεται

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
To Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Cambridge University Hospital θα πραγματοποιήσει συνεντεύξεις στις 10 Οκτωβρίου 2018 μέσω Skype μόνο για ΔΕ βοηθούς Νοσηλευτές.

Περισσότερα http://www.facebook.com/greeklistuk/posts/1442568739178785?__xts__%5B0%5D=68.ARDdoOq0Djcq7Yw_5qEUPGb9mqV9csUEH5cyUQ2ZSyhzXrwlf51LyQhB-JHB3YdOuxAtYX4By-UnOtLjwEwPk0vrJl9tZ-eRXW_BXDDSbfAuHoote4wHqCmmwk-ZoslJQGOHjm1N4aVdVxsVsAYJeycpt9oDdxMrOxHBpIiBfe5kSBELKGBN6Q&__tn__=C-R]εδώ[/url[/MEDIA]]

Επισκέπτης
Νοικιασα το σπιτι στο χωριο σε φοιτητρια με ορο να φυγει το καλοκαιρι. Υπαρχει τρομερη ελλειψη φοιτητικης στεγης στο νησι φετος. Η κοπελα θα πηγαινει σχολη με αυτοκινητο. Εχω κλειδωσει τους χωρους που δε θελω να μπαινει και θα πηγαινει μια θεια να ριχνει μια ματια μην μου κανει ζημιες. Ωραια τη βολεψαμε φετος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
στην ελλαδα κορυφη στη λιστα ειναι οι δυ,ντοπαρονται γιατι εχουν αγχος και θελουν να ξεπερασουν τον εαυτο τους στις επερεσιες που προσφερουν στον πολιτη

Γερμανία έχει πολύ κόσμο με ψυχοφάρμακα γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση να σπάσουν για να γίνουν λειτουργικοί.
Ελλάδα παίρνουν ψυχοφάρμακα και ναρκωτικά γιατί δεν αντέχουν αυτό που βλέπουν δηλαδή την άγρια πραγματικότητα.
Γερμανοί και Ελληνες είναι το ίδιο τρελλάκηδες απλά κουβαλούν διαφορετικό είδος τρέλλας.Ο ένας τρελαίνεται γιατί δεν μπορεί να υπακούσει πλήρως στους κανόνες και ο άλλος γιατί τον γαμάνε συνεχώς οι κανόνες.Αλλά δεν μπορώ να το εκφράσω ακριβώς.
Πάντως πιο τρελοί από τους Γερμανούς δεν υπάρχουν με εξαίρεση Ελληνες και Σέρβους.Αλλη ψυχοπάθεια.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Νοικιασα το σπιτι στο χωριο σε φοιτητρια με ορο να φυγει το καλοκαιρι. Υπαρχει τρομερη ελλειψη φοιτητικης στεγης στο νησι φετος. Η κοπελα θα πηγαινει σχολη με αυτοκινητο. Εχω κλειδωσει τους χωρους που δε θελω να μπαινει και θα πηγαινει μια θεια να ριχνει μια ματια μην μου κανει ζημιες. Ωραια τη βολεψαμε φετος.

Απο τις μεγαλυτερες κρατικες απατεωνιες τα πανεπιστημια στις κολοπετεινιτσες
Πετανε τα χρηματα τους για ενα πτυχιο της πουτσας και μια 5ετια χαμενη απο την ζωη τους  σε shitholes προκειμενου να κονομησουν απαιδευτα και να ψηφισουν καποιοι βλαχοι
Τι θα σου κανει η κοπελα ρε στο σπιτι?
Ευκαιρία να πεσει και κανα γαμησι στο σπιτι σου

Επισκέπτης

αν θελει να καθεται το καλοκαιρι ας καθεται δωρεαν με τον ορο να σου μαγειρευει και να ριχνεις κανα  πουτσο .
ωραιος Peter !

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αν θελει να καθεται το καλοκαιρι ας καθεται δωρεαν με τον ορο να σου μαγειρευει και να ριχνεις κανα  πουτσο .
ωραιος Peter !

Δεν προκειται να του κατσει αλλα τουλαχιστον ο Peter θα μπορει να μυριζει το στρωμα που η φοιτητρια γαμιοταν

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Γερμανία έχει πολύ κόσμο με ψυχοφάρμακα γιατί δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση να σπάσουν για να γίνουν λειτουργικοί.
Ελλάδα παίρνουν ψυχοφάρμακα και ναρκωτικά γιατί δεν αντέχουν αυτό που βλέπουν δηλαδή την άγρια πραγματικότητα.
Γερμανοί και Ελληνες είναι το ίδιο τρελλάκηδες απλά κουβαλούν διαφορετικό είδος τρέλλας.Ο ένας τρελαίνεται γιατί δεν μπορεί να υπακούσει πλήρως στους κανόνες και ο άλλος γιατί τον γαμάνε συνεχώς οι κανόνες.Αλλά δεν μπορώ να το εκφράσω ακριβώς.
Πάντως πιο τρελοί από τους Γερμανούς δεν υπάρχουν με εξαίρεση Ελληνες και Σέρβους.Αλλη ψυχοπάθεια.

Ισχύει στο 100%. Εγώ είμαι Ολλανδία τα τελευταία 10 χρόνια και ακριβώς αυτό συμβαίνει.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το μονο κακο με τα ψυχοφαρμακα ειναι οτι δεν τα παιρνουν ολοι οσοι τα χρειάζονται

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.805
Πόντοι
216
Πετανε τα χρηματα τους για ενα πτυχιο της πουτσας και μια 5ετια χαμενη απο την ζωη τους  σε shitholes προκειμενου να κονομησουν απαιδευτα και να ψηφισουν καποιοι βλαχοι

Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα που κοπέλες αφήνουν το σπίτι μεγαλύτερο μπουρδέλο απ' ότι άνδρες φοιτητές. Για να έχεις πιο ήσυχο το κεφάλι σου προσπαθείς να το νοικιάσεις σε ζευγάρι ΧΩΡΙΣ παιδιά!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Εσύ αρχηγέ χτυπάς κανα ψυχοφάρμακο εκεί πάνω;Ή με το που περνάς τον Όντερ τα ξεχνάς όλα;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα που κοπέλες αφήνουν το σπίτι μεγαλύτερο μπουρδέλο απ' ότι άνδρες φοιτητές. Για να έχεις πιο ήσυχο το κεφάλι σου προσπαθείς να το νοικιάσεις σε ζευγάρι ΧΩΡΙΣ παιδιά!

Αν θες να εχεις ησυχο το κεφαλι σου μην το νοικιαζεις καθολου
Οσο πληρωνω ενοικιο το σπιτι ειναι δικο μου και το κανω οτι θελω

Επισκέπτης
και καμερα  μπορει να βαλει ............
:headbaning1: Δε μου αρεσε εμφανισιακα αλλα μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!

Πετανε τα χρηματα τους για ενα πτυχιο της πουτσας και μια 5ετια χαμενη απο την ζωη τους  σε shitholes προκειμενου να κονομησουν απαιδευτα και να ψηφισουν καποιοι βλαχοι
Σιγα μην της επιτρεψω να γαμιεται στο αρχοντικο των προγονων μου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom